Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim ne güzel güldürmüşüm hep gülelim birlikte inşallah,, aynen öyle arkadaşım sonunda varsa yapacağız ne gerekiyorsa gücümüz bedenimiz olanaklar el verdiği sürece....öpüyorum çokk seni superimm

aminn canım hep gülelim yüzümüz gülsün hepimizin..bende öpüyorum seni canım benim :54:

kızlar iyi akşamlar herkese bişey soracağımmm soğan suyu adet geciktirir mi? bu ay bi 10 gün kadar içmiştim sonra bel ağrılarım ve akıntım oldu. bugün de adet günüm gelen giden yok çok belim ağrıyor sarı bir de akıntım var. acaba hamilemiyim :)

ben ilk sayfayı görmemişim hayırlı olsun tüm hamile arkadaşlara inşallah tedavisi sürenlerde bir an önce hamile kalırlar sayfayı görünce umutlandım şimdi

ah bu işler..dur bakalım canım yarın olsun bir olacağı varsa hala seninledir bari akşam artık dinlen keşke kaytarsaydın diyeceğim ama bu işerde keşke yok suçlu da sakın arama hele ki kendini asla suçlama ne alakası var senin elinde olsa yatardın mecbur kaldığın için gerekeni yapmışsındır.hakkında hayırlısı olsun

masalcım doktorumu dinlemedim doktor rapor vereyim dedi bende istemedim yılsonu bizim yoğun oluyo ben olmazsam hiç bişey olmaz diye yatamadım ama bidahaki sefere sadece kendimi düşüncem sanki koşturuyozda yaranıyoruz

canıııııım geldim geldim. haberlerini okuyorum canım umarım bu ay yakalarsın bebişi . gecen tüp diye başlamıştık aşılamaya döndü 1 yumurtayla ne yapalım. dr. umut 0 diyor ben ısrar ettim 2 yada 3 ay sonra deneyecegiz bu arada veryansın vitamin kocişten önce ben başlayacagım herhalde duvarlara tırmanmaya :)) arısütü bal polen vs dedi mda anlarıda çarşıya indigimde alacagım bakalım inşallah bu 2 ,3 ayda yaptıklarım işe yarar. ilaçları sormuşsun anlatayım. reglinin 3. günü başladık ufak bir folükül başlangıcı vardı (ki ben bunu bioteron dhea ya baglıyorum) günde 300 gonal f ve 150 lik merional igne kullandım 8 günde toplam 4 kutu gonal f (450 lik biliyorsun onların içinden aslında 600 çıkıyor)
8 kutu merional oluyor dr. sınır doz demişti . dün gittigimde gonal f , puregon , menagon arasındaki farkı sordum . bazen beraberde kullanabiliyoruz ama en bariz farkı menagon ve puregon 1. kuşak ilaçlardan gebe kısraklardan elde ediliyor ve içinden bazen yazan dozdan düşük yada yüksek çıkabiliyor gonal f ise kimyasal olarak üretildiginden vurulan doz ignesine kaç çekiyorsan doz o oluyor dedi . yani gonal f yeni nesil ilaç ve doz ayarı tam yapılıyor anladıgım bu oldu. canım çok öptüm haberlerini bekliyorum.

ben de gonal f yi tüp bebeke saklıyorum canım :) gonal f de işe yarıyor bende. gerçi tüpümün olmadığı taraf coşuyor ama olsun. benim bugün adet günüm sevo hala olmadım olmayınca da umutlanıyor insan.soğan suyu içtim bu ay 10 gün kadar sonra bel ağrım oldu hep ve akıntım dedim temizleniyor oh. ama şimdi de hala belim ağrıyor sarı da akıntım var. keşke hamile olsam. test almaya cesaret edemedim. sevdeyle paylaşmıştım. cinsel hayatımız komada gibi eşimle. ki tedavi gören herkesin başında biliyosun bu zorunlu birliktelikler. bu ay hiç hesap yapmadım ve aylar sonra ilk defa eşimle istediğimiz için birlikte olmuştuk plansız ve yalnızca 1 kere koca ayda düşün :) ama o bile mutlu etti beni stresten uzak birlikte olmayı unutmuşum.tabiki bu sürede mmalesef sık sık birliktelikler de olmuyor. eğer şimdi hamileysem.tam bir aşk çocuğu olur. ahhhh keşke deli gibi istiyorum bunun olmasını çok. artık çocuk görmeye dayanamıyorum. alıp içime sokasım geliyor. benim de olsun istiyorum. hakkımızda hayırlısı gülüm.

canım rüyan hayırlara vesile olsun bende senin gibi hamile olmadan 1 ay önce çocuk emzirdiğimi gördüm ama başkasınındı bebek yeni doğmuştu.acaba bilinç altımızdanmı kaynaklanıyor diye düşündüm hayırlısı olsun.inşallah rabbim kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin..:16::16::16:

kesinlikle bilinçaltı canım. ben çok inanıyorum buna. benim kendi bebeğimdi emziriyordum gelip gelmediğini kontrol etmek için de bebeğin ağzından çekip sıkıyorum göğsümü süt fışkırıyor :) Allah hayırlara erdirsin. hala hastalanmadım ümitleniyorum:(((

Ay Kuzucumm hiç öyle bisey olmaz gibi geliyo olursada cok büyük mucize olur:)) Benn teee 5 yaslarında evcilik oynarken ablama benim bebeğim olmazsa bana cocuk doğurup verirmisin diyodum o zamandan uğraşacağım icime doğmuş herhalde:)) Benim sipalar daha ugrastiricak beni herhalde:)3 tane istiyorummm o yüzden ilkinin biran önce gelmesi gerek:))

Evet cnm yaa normalde yapılmıyormuş ama Dr Aklimizda kalmasın senin anne olmanı istiyorum diyo cok seviyo benii Dr amca:))Hemsirelerde Sen git unv. Hastanesine 3 tane düşük 3 tane kimyasal gebelik geçirdim de hemen yaparlar testi dedi Ehehehe:)))

Devlette normal bir kadın doğumluya gidip bolca düşük ve kimyasal gecelik yaşadığımı anlatmam gerek cnmm:) Ama devlet hastanesinden nasıl randevu alınıyor aydınlat benii telefonla mı almam gerek yoksa internetten mı veriyorlar kac gun sonraya gun veriyorlar bilemedimm:/ :))

Sağol cnm yaa yazın nasıl geçtiğini anlamam zaten şimdi sonrasında ins. minnak bebiklerime kavusurummm:)) 2013 yılana hepimiz gebis olarak girelim artık kizlarr:49::49: :))

canım ben de bilmiyorum ama öğrenmeye çalışıcam senin için genetik testlerini hangi bölüm yapıyor bilmiyorum. forumlarda bi aratsana muhakkak bilgi vardır.

canlarım demek buraya takılıyonuz artık yakaladım sizi :4::4::1:bende artık o topikten sıkıldım eskilerden kimsede kalmadı zaten yenilerde benim tekrarım gibi biz nası klomene başladığımızda heyecan içersindeydik aynı onlarda öyle inşallah onlarda, bizde istediğimize kavuşuruz rabbim çok bekletmesin inşallah :16::16:

ah melekçim ahh neredeydik nerelere geldik diyorum başka da bir şey demiyorum:)hoşgeldin arkadaşım. umarım artık bu iğneli tedaviler bize getirir meleklerimizi.

canım..hadi ya gelsin şu kırmızılar da başla artık tedaviye..canım ya..umarım bu sefer olur..rabbim nasıp etsin..olmaz ise ki bunu düşünmek istemiyorum artık tüp de beraber yol alırız..heralde sende eyllülü beklersin tüp için..hayırlısı olsun hepimiz için..sevo ya da dedim..benim iş beklemede artık..malesef incir de fayda etmiyor..bu ay o kadar incir yedim kontorlde eh..dedi doktor...yani döllenme için yeterli değil..yapacak bişeyim yok..bekleyip eylüle aşıama sonrasında tüp...hadi hayırlısı..ben izine cıkacağım ama bi şekilde takip edeceğim seni...haber vermemezlik etme sakın..öpaüyorum canım..

sevde gelmiyor kırmızılar hiç gelecek gibi de durmuyor kahretsin ya umutlanmaya başlıyorum bunu bana yapma diyorum kendi kendime vücuduma :( belim kopuyor. bugün bütün gün hep akıntım oldu ha geldi diyorum koşuyorum lavaboya bakıyorum sarı akıntı.hayır olsun bakalım. ama bence soğan suyu geciktirdi. bazen 32 günde geldiği de oluyor. ama genelde işaret gelirdi hep. bu ay ilaç kullanmadığıma mı ne lekelenme yok şimdilik. göğüslerimde sıfır acı yumuşacıklar. ama ateşimi ölçtüm dün meraktan. 37 derece çıktı. iki gecedir terliyorum vücudum çok sıcak. yok ya değildir biz o şanslılardan değiliz. iki negatif aşılamadan sonra kendiliğimden hamile kaldım hem de aşk çocuğu oldu demeyi öyle çok isterdim ki.... artık içimdeki bebek özlemini durduramıyorum. Allah a yalvarıyorum. namazlarımı evin boş odası şimdi ütü odası olan sandığımın ve çamaşırlığımın durduğu ama esasında bebek odası olarak ayrılan bölümde kılıyorum. namazlar bittikten sonra kendimi odaya eşya yerleştirmeyi tasarlarken buluyorum. buraya beşiği şuraya dolabı şuraya emzirme koltuğu. deli oluyorum çok hevesleniyorum. hamile olsam bile tutucam ama kendimi. doğuma kadar tek iğne almicam.beni yalnız bırakmayın burda. yazın da girin hep lütfen. kendimi siz olmadan eksik hissediyorum...

canım ne güzel bir rüya görmüşsün inşallah hayra çıkar. sen test yaptınmı. beklerken belki gelmiştir kendiliğinden meleğin.

cesaret edemedim canım bugün bir geçirdim içimden ama.keşke gelse kendiliğinden Allahım duymuş olsa sesimi vermiş olsa meleğimi erdirmiş olsa muradıma.herşeyde bir hayırr vardır bakalım. adet beklemeye devam..

bekliyoruz sabahı canım merakla heyecanla... ....erken ver kanını 2 saat sonra al hemen açık bırakırım bende burayı gider gelir bakarım sabah....ne durumdasın son durum nasıl varmı gelen giden

erken vericem cnm sabah 8-9 arası vermiş olurum yani 11 gibi belli olur bakalım hakkımda hayırlısı kasıklarım çok ağarmaya başladı ama kıslar :( belimde agrıyor ama yinede umutsuzluğa düşmeyeceğim hep bir umut var biliyorum kırmızılar gözükmeden umut hep devam ediyor..

canım inşallah bebişin seninledir yarın sonucunu merakla bekliyorum hayırlı haberle gel inşallah

amin bebeğim inşallah rabbim nasip eyler inşallah.

kızlar iyi dilekleriniz için herbirinize teşekkür ederim. aşılamam yapıldı. bakalım hayırlısı hepimiz için.

bitanem hayırlı ugurlu olsun inşallah 14 gün sonra hayırlı haberlerini alacağız..

soğan suyu adet geciktirir mi :( kafama takıldı şimdi. benim adet düzensizliğim yok norlamde. ben geçen ayki negatif aşılamamdan sonra muayne olamadım belki folikül kistlerim kalmıştır diye hem de rahim temizlensin diye başladım. adetim bittikten sonra başladım 10 gün içtim. onu içerken hiç akıntım olmadı. içmeyi bıraktım aradan 3-4 gün geçti bir bel ağrısı bir akıntı sonra duydum ki etkisini sonradan gösteriyormuş kürü tamamlayınca. ben de oh temizlendi dedim. ama şimdi adet günüm belim ağrıyor kaç gündür başka hiçbi belirtim yok.sarı bir akıntı. kırmızıya döneceği yerde sarı oluyor hatta kesiliyor tertemiz.çok ilginç. test yapmamak için direnicem...

soğan suyu adet geciktirir mi :( kafama takıldı şimdi. benim adet düzensizliğim yok norlamde. ben geçen ayki negatif aşılamamdan sonra muayne olamadım belki folikül kistlerim kalmıştır diye hem de rahim temizlensin diye başladım. adetim bittikten sonra başladım 10 gün içtim. onu içerken hiç akıntım olmadı. içmeyi bıraktım aradan 3-4 gün geçti bir bel ağrısı bir akıntı sonra duydum ki etkisini sonradan gösteriyormuş kürü tamamlayınca. ben de oh temizlendi dedim. ama şimdi adet günüm belim ağrıyor kaç gündür başka hiçbi belirtim yok.sarı bir akıntı. kırmızıya döneceği yerde sarı oluyor hatta kesiliyor tertemiz.çok ilginç. test yapmamak için direnicem...

ercelfcım cnmm benım RABBIM INSALLAH BEBEGINII VERIIRI...INAN ANLATTIN HERSYEI BIZDE YASIYORUZ CEVREYE ANLATAMIYROUZ O AYRI BI MEVZUU...
SARI AKINTIYA GELINCE SARI AKINTI GORUP HAMILE KALAN COKK .AMA BEN O SARI AKINTI GORMEK SITEMIYROUM CUNKUU NE ZAMAN O SARI AKINTI GORSEM ERTESI GUN SU GIBI BI AKINTI ARDINDANDA ADET OLUYORUMM BU ARTIK COK KESIN BISI BENIM ICINNN...

RABBIM BU UC AYLARDA ACTIMIZ ELLERIMIZI BOSCEVIRMEZ INSALLAHHHHH

slm kızlar nasılsınız fazla takılamıyorum artık arada girmeye çalışıyorum...akşam 19:30 da randevum var bakalım bizim küçük ne durumda testler falan yapılacak ikili tarama ve sonrada ense ölçümü çok heyecanlıyım.:18::18::18::18: hakkımızda hayırlısı olsun inşallah iyi sonuçlar alırız...:16::16::16:
mavi inşallah test sonuçlarınız güzel çıkar bebeğin çok çok sağlıklıdır...
mrb kızlar benide listeye ekleye bilirsiniz 4 de aşılama oldum 15 de kan testi yapılacak bugunde kan verdım ama sonucu almadım ne oldugunu bilmiyorum bu ilk aşılamam klomen kullandım 1.5 yıldır istiyoruz bir düşük yaptım sebebsizmiş sorunun ne oldugu bellı degıl allahım bır an önce hepizin bebişlerine kavuştursun:21::21::21::21:
topiğimize hoşgeldin figen.inşallah aşılaman tutar...
kızlar iyi dilekleriniz için herbirinize teşekkür ederim. aşılamam yapıldı. bakalım hayırlısı hepimiz için.

cy inşallah sonucun pozitif olur...

ızlar ıshal olamının hamilelikle alakası olabılırmı...
Asılamanıın 9. Günü bugünde sureklı sıhal oluyorum 2 gunde bıı oluyorum...

sagoll cnmmmm bıde bu cıkmasın basımaa..
Hastane gıtcem ama bıkmısmı hastane gıtmelerden sımdı kalkıp lımon tuzu yutcamm:)))

sen nasılsınn alısabıldınmı hasta olmanaa

cnm ben hasta oldum sandım ama olmadım cnm kahverengi geldi şimdi gelen giden yok yarın test yaptıracagım bakalım bahtımıza

cnm ben hasta oldum sandım ama olmadım cnm kahverengi geldi şimdi gelen giden yok yarın test yaptıracagım bakalım bahtımıza

canım...sen hamilesin diye neden bir inat edesim geldi bende bilmiyorum ya bakalım yarın ola hayır ola senin bu durumun benim de kafama takıldı 2 gündür

ızlar ıshal olamının hamilelikle alakası olabılırmı...
Asılamanıın 9. Günü bugünde sureklı sıhal oluyorum 2 gunde bıı oluyorum...

SANADA BİR CEVAP CANIM...

herşeyde bir umut arıyoruz haklısın...umarım hamilesindir ..fakat bu kadar erken hiçbir belirti hissedemez anlayamazsın zaten bir haberci yok bu zaman diliminde en erken hamilelik belirtisi adet gecikmen ...göğüs hassasiyeti ...dolgunluk hissi acıması bile hamile olanda da olmayanda da oluyor bu konularda biz geçmiş aylarda çokk yazıştık keşke denk gelebilseydin alıntılarla da bilgilendirdik senin gibi soranlara doktorlardan aktardık hep öğrendiklerimizi ve kendi yaşadıklarımızdan tecrübelerimizi hiçbir belirti yi olumlu yada olumsuz yorumlama yorma kafanı inşallah hamilesindir canım ishaline gelince geçmiş olsun diyorum ya üşüttün ... ya da viral bağırsak enfeksiyonun var havadan bile yediğin bi,rşeyi bırak ufacık bir bakteri yada virüs bağırsak sistemini bozmaya yeter...3 günden fazla sürerse dahiliye gözük bence.ishalini kesmek için reflor kullanabilirsin yalnız gebelik ihtimalinde ki etkisine prospektüsüne bakman lazım en güzeli ilaç tavsiyesi ile iş yapmadan devam ederse aile hekimliğine bile gitmen yeterli dahiliye ye gitmen zorsa.

Son düzenleme:
kızlar iyi akşamlar herkese bişey soracağımmm soğan suyu adet geciktirir mi? bu ay bi 10 gün kadar içmiştim sonra bel ağrılarım ve akıntım oldu. bugün de adet günüm gelen giden yok çok belim ağrıyor sarı bir de akıntım var. acaba hamilemiyim :)

ercelf cim... hiç bilmiyorum ya 10 gün de az bir zaman değil yani ovulasyonuna da denk gelmiş içtiğin süre,, belki de bir iki gün geciktiysen etkisi olmuştur,, kaçıncı günün ve kaç gün geciktin normal döngün düzenli ise olman gereken güne 1 gün koy idrar testi bile yeterli olur gecikmen gerçekleştikten sonra ....umarım hamilesindir arkadaşım hiçbişeye gerek kalmadan tedavisiz tedavi beklerken ne de güzel olur listede de ilk olursun KENDİLİĞİNDEN DİYE...:)))

Son düzenleme:
Masalcım 2 gundur gececısın hadı ben gec kalkıyorum ama den erken kalkıyosundur yorma gozlerını tatlım bu kadar butun gun bılgısayara bakıyosun zaten yazık gozlerını dınlendır bıraz

masalcım doktorumu dinlemedim doktor rapor vereyim dedi bende istemedim yılsonu bizim yoğun oluyo ben olmazsam hiç bişey olmaz diye yatamadım ama bidahaki sefere sadece kendimi düşüncem sanki koşturuyozda yaranıyoruz

ne olursa olsun kendini suçlaman yanlış canım benim... bu netice için senin koşturmanla arasında neden-sonuç ilişkisi kurma olacağı varsa olacaktı o zaten.... olurda..istediğin kadar tepin koş yorul...bu böyle.. ama sende kendin yazmışsın zaten fırsat yakaladığın zaman lehine çevir ve kullan bir dahaki sefere çünkü rapor dediğine göre kendi işyerin değil bana ne diyeceksin güzelim konu sağlık olunca sonuçta mutlaka işler sensiz de yürür..ve yürüyecektir ama öyle ama böyle aksak topal yapsalarda yürüyecek .
Kendi işin bile olsa ne olursa olsun önce sağlık ama aşılama sonrasını çalışmasaydım hamile kalırdım düşüncesine bağlama hiçç alakası yok bu ameliyat değil düşük tehlikesi olan bir süreç değil..sadece ilk 3-4 saat yatıyorsun işlem özelliğinden o kadar..
elbette yukarılara tırmanmak ağır kaldırıp yük taşımak yada bunun gibi benzeri atraksiyonlara girmek ağır spor yapmak akıl dışıı zaten yapmaz kimse sende yapmazsın..suçlu yok unutma.hakkında hayırlısı olsun canım herşey gönlünce olsun en yakın zamanda...ama çalışanlar için herşey çok daha zor o bir gerçek,,haklısın.

Back
X