Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm arkadaşlar...
öncelikle hepinize iyi akşamlar..
valla artık takip etmekte güçlük çekiyorum yazılarınızı.
bişey sormak istiyorum size..özellikle izmirli güzellere :)
izmir menderes ilçesinde mustafa yaşar diye bi doktor var..benim iki komşum tedavi için gittiler ona.tabii bebek için değil başka hastalıklar için.
ve inanılmaz fayda gördüler hastalıklarından kurtuldular.bi tanıdıkları da bebek için gidiyor 5 senedir olmamış tüp bebeğe geçeceklerken bu doktora gidiyor ve
bu doktor sadece bitki kürleri vererek hamileliği sağlıyormuş...
sizler bu doktordan bilginiz var mı?
bu fsh değerim düşmezse eğer bende izmire gelmek istiyorum sonuçta nerelere paralar bayılıyoruz buna da göstersek zararımız olmaz değil mi?
sizlerden fikir istiyorum...

senden çok umutluyum inşallah yanılmıyorumdur.:49:

ah cnm benim inşallah benim hiç umudum yoktu ama sayenizde umudum yeniden canlandı bakalım yarın testte karsıma ne çıkacak..

derin35 cnm sen naptın devam ediyor mu gelmeye kesildi mi?

sabah yine kahverengi akıntım oldu doktoru aradım doktor dinlen hapına devam et dedi ama ben ne yaptım bugün en yoğun günümdü işte devamlı ayakta koşturdum veee kanamam artı kırmızıya döndü yani bebişim bana tutunamadı galiba ona güzel bakamadım hep benim yüzümden yarın test günümdü yinede gitcem doktora bi dahaki tedavi için

sabah yine kahverengi akıntım oldu doktoru aradım doktor dinlen hapına devam et dedi ama ben ne yaptım bugün en yoğun günümdü işte devamlı ayakta koşturdum veee kanamam artı kırmızıya döndü yani bebişim bana tutunamadı galiba ona güzel bakamadım hep benim yüzümden yarın test günümdü yinede gitcem doktora bi dahaki tedavi için

ahhh canım benim sakın kendini suclama unutma hiçbişey bizim elimizde değil hersey yaradanın elinde cnm demekki vakti zamanı gelmemiş öyle düşün bak ne güzel bir dahaki tedavi sürecine başlayacak mıssın ona odaklan cnm benim benimde daha ne oldugu belli değil bakalım yarın test yapıcam eger gece gelen bişey olmazsa...

günaydın kızlar. bende bugün işe gitmedim. saat 2 gübü merkezde olacağım. aksilik çıkmazsa aşılamam yapılacak. dün ki kontrolden sonra çatlatma iğnem vuruldu. yumoşlar büyümüş, ama kaliteli bilemiyoruz tabi. hepimiz için güzel bir gün olur inşallah.

canım aşılaman hayırlı olsun inşallahh bu son aşılaman olur ve hamile haberini alırız..

Slm arkadaşlar...
öncelikle hepinize iyi akşamlar..
valla artık takip etmekte güçlük çekiyorum yazılarınızı.
bişey sormak istiyorum size..özellikle izmirli güzellere :)
izmir menderes ilçesinde mustafa yaşar diye bi doktor var..benim iki komşum tedavi için gittiler ona.tabii bebek için değil başka hastalıklar için.
ve inanılmaz fayda gördüler hastalıklarından kurtuldular.bi tanıdıkları da bebek için gidiyor 5 senedir olmamış tüp bebeğe geçeceklerken bu doktora gidiyor ve
bu doktor sadece bitki kürleri vererek hamileliği sağlıyormuş...
sizler bu doktordan bilginiz var mı?
bu fsh değerim düşmezse eğer bende izmire gelmek istiyorum sonuçta nerelere paralar bayılıyoruz buna da göstersek zararımız olmaz değil mi?
sizlerden fikir istiyorum...

canım,,sana da iyi akşamlar izmirliyim ama güzel miyim bilemiyorum yinede izmirli kontenjanından cevap vereyim..:))))

sorunda bahsettiğin doktorun ismini hiç duymadım o yüzden hakkında bilgim yok ..tedavi öncesi uyguladığı bitki kür tedavilerine gelince ben tıbbi müdahale sırasında ya da öncesinde bu tür şeylere pek sıcak bakmıyorum ama belkide şimdi,ye kadar hiç aklıma getirmediğimden..hani bazen burada da konuşuyoruz ya şunu iç destek iyi geliyormuş bunu kullan diye sonra diyoruz ya gebelik ihtimali olanlar için ama bu sakıncalıymış aman ha şimdi içme kullanma bırak şuna iyi gelirken bunu bozuyor falan diye bitki kürleri elbette doğal şifa fakat biraz da muamma ben tedirginim o konularda ama tabi sen duymuşsun araştırmışsın ayrıntılarını bilirsin üstelik tıp hekimi jinekolog diyorsun o doktor hakkında bilgi ve görgüsü olanlar seni daha iyi aydınlatacaktır
iyice araştır bakalım tedaviye başlamadan hormon değerlerini kan değerlerini olumsuz yönde etkilemeyecek yada başka bir rahatsızlığa neden olmayacaksa olabilir belki iyi geliyordur hiç fikrim yok inan.

Son düzenleme:

ah bu işler..dur bakalım canım yarın olsun bir olacağı varsa hala seninledir bari akşam artık dinlen keşke kaytarsaydın diyeceğim ama bu işerde keşke yok suçlu da sakın arama hele ki kendini asla suçlama ne alakası var senin elinde olsa yatardın mecbur kaldığın için gerekeni yapmışsındır.hakkında hayırlısı olsun

ahhh canım benim sakın kendini suclama unutma hiçbişey bizim elimizde değil hersey yaradanın elinde cnm demekki vakti zamanı gelmemiş öyle düşün bak ne güzel bir dahaki tedavi sürecine başlayacak mıssın ona odaklan cnm benim benimde daha ne oldugu belli değil bakalım yarın test yapıcam eger gece gelen bişey olmazsa...

inşallah canım seninki tutar bende seninkine kendiminki tutmuş gibi sevinirim

canım,,sana da iyi akşamlar izmirliyim ama güzel miyim bilemiyorum yinede izmirli kontenjanından cevap vereyim..:))))

sorunda bahsettiğin doktorun ismini hiç duymadım o yüzden hakkında bilgim yok ..tedavi öncesi uyguladığı bitki kür tedavilerine gelince ben tıbbi müdahale sırasında ya da öncesinde bu tür şeylere pek sıcak bakmıyorum ama belkide şimdi,ye kadar hiç aklıma getirmediğimden..hani bazen burada da konuşuyoruz ya şunu iç destek iyi geliyormuş bunu kullan diye sonra diyoruz ya gebelik ihtimali olanlar için ama bu sakıncalıymış aman ha şimdi içme kullanma bırak şuna iyi gelirken bunu bozuyor falan diye bitki kürleri elbette doğal şifa fakat biraz da muamma ben tedirginim o konularda ama tabi sen duymuşsun araştırmışsın ayrıntılarını bilirsin üstelik tıp hekimi jinekolog diyorsun o doktor hakkında bilgi ve görgüsü olanlar seni daha iyi aydınlatacaktır
iyice araştır bakalım tedaviye başlamadan hormon değerlerini kan değerlerini olumsuz yönde etkilemeyecek yada başka bir rahatsızlığa neden olmayacaksa olabilir belki iyi geliyordur hiç fikrim yok inan.

teşekkürler masalcım...
aslında bende senin gibi düşünüyorum ve bu zamana kadar ağzıma bitkisel hiç bişey sürmemiştim takiii kadınlar klubüne gelip bir çok kişiden olumlu yanıt yazılarını görünceye kadar..bakalım anlaşılacak bu ay fsh değerinin ne olduğu..
işte duyumlar duyumlar duyumlar...
bunlar zorluyor benide..
bu doktor akupunktur ve bir çok konuda uzman doktormuş..özellikle yurtdışıyala çok bağlantılıymışş...işte hep mışlar muşlar var..görmek lazımmı bilemedim ki :(
yine de saol canım...
bu arada aşılama olacaksın sanırım yanlış takip etmediysemmm :) gönlündekini rabbim hayırlı zamanda versşn inşallah ..sende güzel haberlerle gelirsin inşallah bizlere

kızlar şimdi bişeyler okudum bilgisi olan varsa bilgilendirise iyi olur preseed diye bi kayganlaştırıcı spermlerin ölmeyip içeriye kaymasını saglıyomuş bi arkadasımız 2 düşük yapmış 1 de dış gebelik ve 1 de tüp bebek yaptırmış ama olmamış sonrada pre seed i ilk kullandığı ayda bebişi olmuş bi arkadışında 2 sene bebişi olmamış sperm sayıları düşük demişler pre seed ilk kullandığı ayda olmuş ama biraz pahalıymış ama kullananların geneli ilk ayda sonuç almış acaba asılama yapılırkende kullanılabirmi

hiç duymadım canım bahsettiğin şeyi bir araştırayım bakayım fakat mantık yürütürsen aşılama günü alınan spermim hiçbir surette yabancı bir madde kayganlaştırıcı gibi şeylerle temas etmeden kullanılmadan alınmış olması şart aşılama günü aloınacak sperm için uygun olduğunu sanmıyorum ben yine de

teşekkürler masalcım...
aslında bende senin gibi düşünüyorum ve bu zamana kadar ağzıma bitkisel hiç bişey sürmemiştim takiii kadınlar klubüne gelip bir çok kişiden olumlu yanıt yazılarını görünceye kadar..bakalım anlaşılacak bu ay fsh değerinin ne olduğu..
işte duyumlar duyumlar duyumlar...
bunlar zorluyor benide..
bu doktor akupunktur ve bir çok konuda uzman doktormuş..özellikle yurtdışıyala çok bağlantılıymışş...işte hep mışlar muşlar var..görmek lazımmı bilemedim ki :(
yine de saol canım...
bu arada aşılama olacaksın sanırım yanlış takip etmediysemmm :) gönlündekini rabbim hayırlı zamanda versşn inşallah ..sende güzel haberlerle gelirsin inşallah bizlere

canım benim haklısın...yinede tercihlerini öncelikle tıp ve getirilerinden yana kullan diğer konuyuda bi irdele araştır bakalım.bişey öğrenirsem haberdar ederim seni.Evet canım doğru takip etmişsin 2.aşılama tedavime başladım iğneleri oluyorum şuan
11 haziranda kontrolüm var bakalım aksilik çıkmazsa önümüzdeki hafta bugünlerde aşılamam yapılmış olur heralde pazartesi belli olur ne olacağı.dediğin gibi dilediğin gibi hakkımda hayırlı zamanda hayırlısı olsun hepimiz için yapıyoruz işte gerekenleri hepimiz çokk teşekkür ederim temennilerin için canım

hiç duymadım canım bahsettiğin şeyi bir araştırayım bakayım fakat mantık yürütürsen aşılama günü alınan spermim hiçbir surette yabancı bir madde kayganlaştırıcı gibi şeylerle temas etmeden kullanılmadan alınmış olması şart aşılama günü aloınacak sperm için uygun olduğunu sanmıyorum ben yine de

doktoruma sordum şu kayganlaştırıcıyı aşılama tedavisinde konuşmayalım bu tür şeyleri ben onaylamıyorum kullan da demem dedi ...fırçayı yedim arkadaşım az önce telefonda ..iyi mi :))) olsun sayende bende böyle birşeyi ilk senden öğrenmiş doktorumunda bu konuda fikrini duymuş oldum..ay bi de burada bunu kullananlar hamile kalanlar diye topik te mi varmış bunu da şimdi öğrendim okuyunca benim zaten diğer hiçbir topikten te haberim yok otomatiğe bağladım kafada girerken direk bizim topik ten açıyorum yabancı kalmışım bu konuda valla varım yoğum burası :))))

Son düzenleme:
canım iyiyim bende buralardayız işte, sen eve döndünmü .
Umarım kist falan yoktur hemen bu pozitiflikle başlarsın yeni tedavine hem ne güzel kilolarıda verdin ki bence hiçte kilolu degilsin bi kere
herşey çabucak olsun bitsin gitsin.:nazar:

yok tatlım ya dönmedim hala pazar akşam dönücem kısmetse..valla korkmaya başladım kist var diye biliyosun bende pco var doktorlar kilo verirsen adetin normale döner demişlerdi 10kg verdim ama nerdeee hala gelen giden yok..düşünmeyeyim diyorum ama canım sıkılmaya başladı bu duruma..inşallah kötü bişey yoktur ve hemen başlarım tedaviye..fotolarımda kilolu göstermiyomuyum sence?

gel canım gel de sayalım günleri şafak bir...bedelli askerlik bizim gün hesapları resmen,, şu an son derece rahatım da görürüm kendimi aşılama sonrası gün sayarken insan kendine oyun oynuyor umutlanayım ki pozitif düşünce iyi gelir stresime diyosun sonra garip bir psikoloji oluşuyor birden yaklaşıp ağrı sancı sıkıntı olunca yok yok olmadı bunlar adet belirtisi zaten tutmadı diyosun hiç umutlanmayayım ki test günü morarmayayım diyosun böyle bir iyi bir kötü bir mutlu bir mutsuz debeleniyorsun 12-15 gün.. diyorum ya hep kaderler yazılı bilmeden yaşamamız gereken ne varsa yaşıyoruz işte bir bir...
Doktor sonucunu merakla bekleyeceğim çaresiz dert olmasın herşey rayına girecek arkadaşım..

canım ya akşam akşam güldürdün beni allahta seni güldürsün inşallahh :1: askerlik yapıyoz ama bizim şafak bir türlü gelmiyo hep ucundan kıl payı kaçırıyoz teskereyi ceza alıp uzatıyoruz askerliği :9::9: inşallah canım yaşamamız gerekiyosa bu zor süreçleri yaşarız sonunda annelik varsa..

ahh bebeğim çok sağol inşallah dediğiniz gibi çıkar kızlar tahlil sonucunu alır almaz mutlaka yazacağım size..

bekliyoruz sabahı canım merakla heyecanla... ....erken ver kanını 2 saat sonra al hemen açık bırakırım bende burayı gider gelir bakarım sabah....ne durumdasın son durum nasıl varmı gelen giden

slm kızlar nasılsınız fazla takılamıyorum artık arada girmeye çalışıyorum...akşam 19:30 da randevum var bakalım bizim küçük ne durumda testler falan yapılacak ikili tarama ve sonrada ense ölçümü çok heyecanlıyım.:18::18::18::18: hakkımızda hayırlısı olsun inşallah iyi sonuçlar alırız...:16::16::16:

mavicim muhtemelen şuanda bebeğini görmüşsündür inşallah bütün testlerin sonucu çok güzel çıkar..bebeğine bizden bol bol selam söyleseydin :34:

kızlar merhaba hepinize mutlu günler diliyorum kötü baslayan günüm iyi çok iyi gidiyo doktara gittik bugün doktarda sasırdı duruma sağ yumurtalıgım tembeldi 2 ay içinde kendi kendine düzeldi ve çok güzel gelişmiş ikiside klomen verdi yarın baslicam kısmetse inşallah bu sefer tutar doktor inşallah artık ultrasona geliceksiniz artık diye valla agzından bal damlıyodu resmen yaaaa

maşallah yumoşlarına cnm inşallah doktorun dediği gibi bu sefer tutar ve bebeğine kavuşursun arkadaşım

canım ya akşam akşam güldürdün beni allahta seni güldürsün inşallahh :1: askerlik yapıyoz ama bizim şafak bir türlü gelmiyo hep ucundan kıl payı kaçırıyoz teskereyi ceza alıp uzatıyoruz askerliği :9::9: inşallah canım yaşamamız gerekiyosa bu zor süreçleri yaşarız sonunda annelik varsa..

canım benim ne güzel güldürmüşüm hep gülelim birlikte inşallah,, aynen öyle arkadaşım sonunda varsa yapacağız ne gerekiyorsa gücümüz bedenimiz olanaklar el verdiği sürece....öpüyorum çokk seni superimm

kızlar iyi dilekleriniz için herbirinize teşekkür ederim. aşılamam yapıldı. bakalım hayırlısı hepimiz için.

Back