Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hestia'ya denk gelemedim bugün napatı acaba çok merak ettim değeri artmıştır umarım.

o da Ege'de yaptırmış tüp bebeği bir sürü şey sorcam :)))

Büyük gün yarın medidsim.Aslında cumarteside yaptırdım test ama bir gün önce hcg içeren bir iğne yaptırdığım için sonucumu tam olarak anlayamadım.Değer 150 çıktı cumartesi ama gerçek değer değil sanırım.Zaten ege den salı günü tekrarlamamı istedi doktor.Yarın sabah hastanedeyim.öğlen belli olur ve bende inşallah öğleden sonra güzel haberler verebilirim size. İstediğini sorabilirsin.Ben sürekli yazmasamda hergün birkaç kere girip okuyorum geçmişi, haberleri alıyorum. Sen sor ben cevap yazarım.

slm kızlar....

14.perşembe günü aşılama oldum...dokt. 15 gün sonra gebeliktesti yapcaz dedi....ben bugün evde test yaptım negativ cıkdı.......sizce bu sonuc 15 gün sonra deyişe bilirmi ????????

inşallah hayırlısıyla olur 2.aşılaman...
aramıza hoşgeldin inşallah aşılaman tutar.bu tarz ağrılarda herkeste olan ağrılar...
ranacım hayırlı olsun transferin inşallah Allah yüzüznü güldürür.
arkadaşlar ovitrelle vuruldum dun ama kalçadan,acildekı doktor ve hemşıreler bılemedı.Ben de ılk kez vuruldum sorun olur mu ki? :18:

ovitrelle göbekten yapılan bir iğne acildekilerin bilmemesi çok ilginç.ama herşey kısmet sonuçta.olacaksa bu engel olmaz...
derin herşey gönlünce olur umarım...

derya öncelikle çok geçmiş olsun.progestan adeti geciktirir.

hayırlı süreçler ve hayırlı aşılamalar olsun ercelf...
kızlar selam nete misafir yogunlugundan ötürü giremiyorum sizinle konusmayı çok özledim valla bugün 2 asılamam yapıldı inş bebişim tutunur anneciğine
tusemim 2.aşılaman hayırlıolsun inşallah son olur...

hestiacım hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah...

canımmmm gözün aydın şimdiden :) inşallahh sevinçten göz yaşlarına boğulduğun o anlar gelecek...herşey daha da iyi olsun ..
bu ay kimseden pozitif haber alamadık ama bu da bizim iyi haber değil mi??
bende şu hormonların ve yumoşlar için çörekotu bal tarçın karışımına başladım :)
Masalcımm kızar belkiii bu karışımlara ama napayım deneyelim dedim :)))))

superisi canımmm, ne güzel haberler bunlar çok sevindim :))) ben biliyorum bu kez gelecek bebişinnn hissediyorummmm...

hestia canım inş. değerin güzel çıkar. Mevlam ne eylerse güzel eyler dua et lütfen...

benimde 7.haftam olacak ama ilişkiden sonra kahverengi lekeler oluyor. doktorum düşük tehlikesi var dedi.
eve kapandım artık 10 gün yatıcam.
Moraller yerlerde.buradan sizlerin iyi haberlerini alınca mutlu oluyorum.
Allahı herkesin gönlüne göre versin...

Canim özelden de yazdım. Hayırlısı olsun. Aşılamaya devam tabii ki. 2 3 ne zaman gelirse bebiş artık :)
Erken gelmiş adetin. Ama dediğin gibi morali hiç bozma. Hayırlısı ne zamansa o zamana artık. Asilama olunca ve olmayınca adet hesaplaması yap ona göre artık tatile göre ya yaparsin yada 1 ay ertelersin canim.

sağol canım. evet kesin adet oldum artık. eşimle de konuştuk. beklemeden yapalım 2. yi dedik ama hep böyle aksilikler olur yaa eşimin de haftaya iş seyehati olacak. haliyle yine 10. gün aşılamam olursa burda olmayabilir. perşembe gününe randevumu aldım doktora derim artık yumurtalar iyi gelişirse cumaya denk gelsin diye:) bakalım ne diyecek. eğer ki bir problem olmazsa aşılamam yapılır ve yine kırmızılar gelirse ne yapayım tatilde 4 gün otururum dedim:)

sağol canım benim inşallah benimde sizlerinde sevinçten gözyaşlarına boğulduğumuz o anlar gelicek çok yakın inşallah..bundan sonraki sonuçlarla bu ay topic hareketlenir umarım..iyi yapmışsın cnm masal kızmaz sana merak etme bebiş olsun diye yapılan herşey mübah zaten afiyet bal şeker olsun yarasın ve yumoş olarak geri dönsünler inşallahhh

canımm inşallah hissettiklerin gerçekleşir bende senin gibi bebişime kavuşurum..progestan kullanıyosun dimi cnm nerden çıktı şimdi bu düşük tehlikesi..hiçbişey yapmadan yat sürekli dinlen moralinide yüksek tut ne demek yerlerde bebişin seninle onu düşün iyi olursun

Kızlar bana akıl verin 3 milyonla aşılamaya başlasak hiç mi umut olmaz

Canim yıkandıktan sonra kalan mı 3 milyon? Bizim de normalde 18 yıkandıktan sonra 6ydi, ama asilama gunu toplam 14 yıkandıktan sonra 2milyon kalmış. Ama o gun aşılamayı yaptık. Sonuc bekliyorum, ama Dr tutmazsa tup yapalım asilama ile uğraşmayalım dedi. Sonuçta 1 tane bile yeter yeter ki yumurtayla buluşsun.

Ah canim şu eşlerimiz yok mu. Benimkide normal olur diye ısrar etti 4 sene uğraştık. En sonunda aşılamaya ikna ettim. Tutmazsa tüpe de razı ettim. Hayırlısı artık.
Olanların nasil oluyor diyordu, daha zamanı degil diyordu. 4 seneyi geçirdik normal yolla bekleyecek.

canım sana yazdım ama sılındı doktorum bıze 3 ay bıtene kadar ılıskıyı sınırladı gercı bbunlar ozel konular ama 15 gunde bır ılıskı onerdı bızda kendımızce yontemler bularak sınırlı bı sekılde ıstedıgımız zaman ılıskıye devam edıyoruz sonucta rısklı donemlerdeyız dıkkat etmemız gerekıyo canım bol bol dınlen ama bu ılıskı olayınada dıkkat edın derım ben nacızane tavsıyem

canımmm geçmişler olsun.
hiç bekleme tüpe geç canımcım. hem tüpde tutma oranı çok çok yüksek.inş bebişine kavuşursun canımmm.
Allah yardımcın olsun..
sagollasın canım bende senin gibi düşünüyorum önce güvenecegim istanbulda merkez bulmalıyım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

Kizlarrr mrb benimde ikinci asilamam tutmadi ...bu ay beklemedeyim doktora falan gidecek takatim yok kafa dinliycem sonra tekrar yola devam.keske doktorum hemen tupe gecseeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…