Hestia'ya denk gelemedim bugün napatı acaba çok merak ettim değeri artmıştır umarım.
o da Ege'de yaptırmış tüp bebeği bir sürü şey sorcam :)))
inşallah hayırlısıyla olur 2.aşılaman...valla kalabalıklaştık bende bazen yetişemiyorum karıştırıyorum hattabende aynen ilaçlara devam bugün kontrolüm vardı sağda 2 tane 8mm 1 tane 10mm soldada 1 tane 12mm vardı pazartesi yine kontrol bakalım doktor olursa cuma yada cumartesi yaparız dedi aşılamayı..senin belli oldumu canım ne zaman yapılacağı?
aramıza hoşgeldin inşallah aşılaman tutar.bu tarz ağrılarda herkeste olan ağrılar...merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım..13 haziranda ilk aşılamamızı yaptırdık.gün sayıyoruz hayırlısı ile..
yalnız benim merak ettiğim bir durum var sizlerin tecrübelerine güvenerek soruyorum..aşılamadan sonra bugün 4. gün ve benim sol kasığımda adet sancısının çok haififi şeklinde sancı var fikri olan var mı??lütfen yanıtlarınızı bekliyorum..
ranacım hayırlı olsun transferin inşallah Allah yüzüznü güldürür.kızlar çok şükür bunuda atlattım bugün 2.günümü bile tamamlamak üzereyim 2embiyo transferim oldu 2kuzucuk inş hayırlısı olsun ama endişelerim var digerinde hemen degişiklik oldugunu anlamıştım bu kez hiç bir belirti yok korkuyorum beklemekten başka çarem yok.
arkadaşlar ovitrelle vuruldum dun ama kalçadan,acildekı doktor ve hemşıreler bılemedı.Ben de ılk kez vuruldum sorun olur mu ki? :18:
derin herşey gönlünce olur umarım...kızlar iyi akşamlar herkese yarın kontrolüm var inşallah bu sefer yumurtam büyümüştürde salı günü aşılama olurum bana dua edin 2. aşılamamıda sorunsuz atlatayım inşallah güzel haberler vereyim size
derya öncelikle çok geçmiş olsun.progestan adeti geciktirir.slm kzılar.sanırım bu ayda bir uğursuzluk var hep negatif sonuçlar.benim de bugün 15. gün aşılama olalı.ama adetimi bekliyorum.ateş ölçüyordum ateşim yerlerde adet ağrılarım da başladı.hiç umut yok anlayacağınız.yalnız bişey merak ediyorum.bu kullandığımız progestan adeti geciktirir mi yani normal gününde olmamızı etkiler mi?fikri olan varsa cevaplarsa sevinirim...
hayırlı süreçler ve hayırlı aşılamalar olsun ercelf...kızlar sonunda başladık korktuğum gibi kist falan olmamış tertemiz rahim 75 ile başladık cuma günü ilk kontrolüm var. 2. aşılamamı zeynep kamil in tüp bebek bölümü takip edicek orda hep uzman doktorlar var ultrasonda bugün de çok detaylı muayne etti beni. rahim anomalimin olduğunu söyleyince dosyamı açtı ayrıntıyla inceledi. benim sol overim var kist yok çok net ultrasonda rahim içi de temiz. ama sağda tüpüm yok. sağda da bişey var kist değil dedi yumurtalık da değil dedi ama yumurtladığını söyledim geçen sağ tarafta birsürü yumurtam vardı dedim halbuki pelvik mr ımda sağ over tanımlanamamış yazıyor. bakıcaz dedi ilacı verdikçe görücez dedi. embriyonik bir kalıntı olabilir dedi. aslında belli unicorn uterusun yarın+kör boynuz diye tabir edilen gelişmeyen sağ tüpümün uzantısı olabilir yada gelişmemiş bir over. yoksa yumurtlamazdı dimi. herneyse başladık bakalım. cuma ya artık bakıcaz. içim çok rahat geçen seferden daha rahatım. inşallah bu son aşılamam olur kızlar.
tusemim 2.aşılaman hayırlıolsun inşallah son olur...kızlar selam nete misafir yogunlugundan ötürü giremiyorum sizinle konusmayı çok özledim valla bugün 2 asılamam yapıldı inş bebişim tutunur anneciğine
Büyük gün yarın medidsim.Aslında cumarteside yaptırdım test ama bir gün önce hcg içeren bir iğne yaptırdığım için sonucumu tam olarak anlayamadım.Değer 150 çıktı cumartesi ama gerçek değer değil sanırım.Zaten ege den salı günü tekrarlamamı istedi doktor.Yarın sabah hastanedeyim.öğlen belli olur ve bende inşallah öğleden sonra güzel haberler verebilirim size. İstediğini sorabilirsin.Ben sürekli yazmasamda hergün birkaç kere girip okuyorum geçmişi, haberleri alıyorum. Sen sor ben cevap yazarım.
selam kızlar doktordan yeni geldim hemen bilgileri paylaşayım sizinle..bugün 2.kontrolüm vardı sağ tarafta 14mm ve 11,5 mm sol taraftada 15,5 ve 14mm olmak üzere toplamda 4 yumoşum vardoktorum maşallah dedi herşey çok iyi gidiyo çarşamba tekrar kontorl var cuma yada cumartesi aşılama dedi..geçen seferkine göre daha güzel ve kısa sürede ilerliyomuş tedavi..inşallah sonuna kadar böyle devam eder..
jasemin canım özel msj yerine burdan yazayım dedim. benim pembe kahve akıntım olmuş. zaten söyllemiştim adet belirtilerim var diye, bugün 11. gündü. adetimin 10. günü aşılamam yapılmıştı, haliyle adet döngüm değişti, bayaaa erken gelmiş oldu. yarına ya da bu akşama devamı gelir, perşembe doktora giderim ama 2. ya hemen başlar mıyım bilmiyorum, her şey yolunda giderse sonuç zamanı tatilimin başına denk geliyor, tatili geçirip öyle mi olur bimiyorum.
mda canım 2. aşılama için gün bekleyeceğim artık. inşallah diğer arkadaşlardan olumlu haberler gelir. herkes için hayırlısı olsun.
bu arada benim moralim iyi:) 1, 2 artık ne zaman gelirse bebiş, gelsin yeter ki.
Canim özelden de yazdım. Hayırlısı olsun. Aşılamaya devam tabii ki. 2 3 ne zaman gelirse bebiş artık :)
Erken gelmiş adetin. Ama dediğin gibi morali hiç bozma. Hayırlısı ne zamansa o zamana artık. Asilama olunca ve olmayınca adet hesaplaması yap ona göre artık tatile göre ya yaparsin yada 1 ay ertelersin canim.
canımmmm gözün aydın şimdiden :) inşallahh sevinçten göz yaşlarına boğulduğun o anlar gelecek...herşey daha da iyi olsun ..
bu ay kimseden pozitif haber alamadık ama bu da bizim iyi haber değil mi??
bende şu hormonların ve yumoşlar için çörekotu bal tarçın karışımına başladım :)
Masalcımm kızar belkiii bu karışımlara ama napayım deneyelim dedim :)))))
superisi canımmm, ne güzel haberler bunlar çok sevindim :))) ben biliyorum bu kez gelecek bebişinnn hissediyorummmm...
hestia canım inş. değerin güzel çıkar. Mevlam ne eylerse güzel eyler dua et lütfen...
benimde 7.haftam olacak ama ilişkiden sonra kahverengi lekeler oluyor. doktorum düşük tehlikesi var dedi.
eve kapandım artık 10 gün yatıcam.
Moraller yerlerde.buradan sizlerin iyi haberlerini alınca mutlu oluyorum.
Allahı herkesin gönlüne göre versin...
Kızlar bana akıl verin 3 milyonla aşılamaya başlasak hiç mi umut olmaz
Sağol canım benim cevabın için, tüp bebek en mantıklısı ama birazda eşime anlatamıyorum o kadar zor olabileceğine inanmıyor aşılamayla olur diyor, birde tüp bebek için direk rapor vermiyorlar sanırım belli bi aşılama yaptırmamız gerekmiş diyorlar ama tam bilmiyorum
kızlar bugün itibariyle 2 aşılamam tutmadı artık tüp bebek denemek istiyorum hayırlısı bakalım
kızlar bugün itibariyle 2 aşılamam tutmadı artık tüp bebek denemek istiyorum hayırlısı bakalım
superisi canımmm, ne güzel haberler bunlar çok sevindim :))) ben biliyorum bu kez gelecek bebişinnn hissediyorummmm...
hestia canım inş. değerin güzel çıkar. Mevlam ne eylerse güzel eyler dua et lütfen...
benimde 7.haftam olacak ama ilişkiden sonra kahverengi lekeler oluyor. doktorum düşük tehlikesi var dedi.
eve kapandım artık 10 gün yatıcam.
Moraller yerlerde.buradan sizlerin iyi haberlerini alınca mutlu oluyorum.
Allahı herkesin gönlüne göre versin...
canım geçmiş olsun inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın..
sagollasın canım bende senin gibi düşünüyorum önce güvenecegim istanbulda merkez bulmalıyım ALLAH hepimizin yardımcısı olsuncanımmm geçmişler olsun.
hiç bekleme tüpe geç canımcım. hem tüpde tutma oranı çok çok yüksek.inş bebişine kavuşursun canımmm.
Allah yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?