yaşımız aynı ben de nisan 2008 de evlendim canım. ben de özelde 1 aşılama denedim 1000 tl yi buldu. baktım ki bunun sonu yok devlet e geçtim. ben de istanbul anadolu yakasında zeynep kamil kadın doğum araştırma hastanesine gittim. orda başladım tedaviye. aşılamam oldu 2 tane rapor çıkartma süreci ile birlikte 4 ayı falan buldu. 1 tane de iptal edildi ama zaten tüpe geçmek için 2 aşılama yapılması şart onlar da yapıldı ve tutmadı sonra
tüp bebek raporumu aldım o hastanenin de tüp bebek ünitesi var ama kararsız kaldım devlet hastanesi şartları malum bir de laboratuvarının pek iyi olmadığına dair duyumlar aldım. bir de üniv. hastanesi değil. o zaman güvenebilirdim ama raporum çıktıktan sonra özel merkez seçtim işte kendime. raporla ilaçlarım 700 tl tuttu. eurofertil de başladım kurul raporu olanlara 1500 tl fiyatları var herşey dahil tedavinin sonuna kadar. bir de ilk ultrason ücreti o kadar. devlette yaptırsaydım da 500 tl transfer ücreti ödeyecektik 1000 tl fazladan oldu bize ama içime sindi özel ilgi başka bişey. senin izlediğin yol da çok doğru aşılamalarını atlatıp tüpe geçmişsin tedavini raporlu yaptırıcaksın sanırım devlette ilaçlar da uyguna gelir. ilk denemeni orda yaptır. histeroskopi de aslında güzel birşey yani herşeye baştan bakmaları. bu arada da inşallah düşer fsh ın birkaç ay sabredince bence sonu güzel olacak doğru yoldasın canım.
maşallah canımm sağlıkla gelsin inşallah prensenin kontrolünüz de iyi geçmiş. Allah kucağına almayı nasip etsin.
canım ben de istanbul eurofertil e gidiyorum sık sık duyuyorum bu merkezin başarılarını benim de opum falan yapıldı 2 embriyom donduruldu ohss oldum. birdahaki ay rahimi hazırlayıp birtane donmuş bebik alıcaz inşallah. darısı başıma :)