Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yeni topiğimiz hepimize hayırlı uğurlu olsun bol bol bebiş haberleri alalım inşallahhhh

kızlar valla ben herkesin yazdığını okuyorum ama cevap vermeye fırsatım olmuyor Bankacı olunca müşteriden fırsat bulamıyorum. Beni soracak olursanız eşim tedavi görüyor işallah haziranda aşılama yaptırabiliriz.Sizlerden asla vazgeçemiyorum:)))))

vazgeçme zaten ama bak bizde seni takip ediyoruz ve hayırlı haberlerini bekliyoruz.

yeni topiğimiz hayırlı oğurlu bol hamişli olsun. mda cım canım benim benim sonucum çok şükür ki pozitif ya. yani inşallah allahtan bir engel çıkmazda böyle devam ederse. benide hamiş kısma eklermisin.

tabiki tatlım , ben 2 gündür biraz güç takip edebildim hemen degiştriyorum.

ayy hadi hayırlısı bakalım,burası hepimize uğurlu gelir inş.

bizler tek tek hamile haberleri veririz,hamilelerimizde zamanı gelince bebişlerini öpüp koklarlar inşallah :))))

Yeni topigimiz hayirli uğurlu,tüplu aşılamalı Bolll Bolll hamisli olur insallahhhh

ayy hadi hayırlısı bakalım,burası hepimize uğurlu gelir inş.

bizler tek tek hamile haberleri veririz,hamilelerimizde zamanı gelince bebişlerini öpüp koklarlar inşallah :))))

nşallah canımbak her geçen ay daha fazla hamişimiz oluyor sıra bizlerde

mda çok güzl olmuş. listeler sanırım hep ilk sayfada kalacak öyle diyordun . eline saglık. umarım sende en kısa zamanda hamiş listesine adını kendin yazarsın. kızlar bende cuma günü kan testi yaptıracagım aşılamadan sonra 15. gün olacak . dualarınızı bekliyorum öptüm.

evet canım ilk sayfada duracak, inşallah canım hepimizin ismini buraya yazmak nasip etsin güzel allahım, dualarımız seninle

canım benim benim çok şükür dün usg yumoşum 18 mm olduda çatlatma iğnemi vurdum salı günü yani 15 mayıs aşılama günüm kuzularrrrrrrrrr inş.. sonucuna hamilede yazarız balım yaaa

Kızlar yenı topıgımız hayırlı ve bok bol hamıslı olsun ınsallah dolar burası sevınclı haberlerle bız hamıslerde kucagımıza alalım bebıslerımızı ınsallah Rabbım yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…