Geleyim...şimdiki son 6 aydır birlikte yürüdüğüm şuanki doktoruma....
PROF.EROL TAVMERGEN.......Doktorum da Ege Üniversitesinde akademik kariyer yapmış görevine devan ediyor.Onu... İzmir için marka haline getiren başarısı ve çalışması Türkiyede 'ki RESMİ OLARAK ilk tüp bebek merkezini üniversite hastanesinde yıllar önce kurmuş olması ve halen de müdürlüğünü yapıyor olması İNFERTİLİTE ihtisaslarının olması bu konuda onu markalaştırmıştır canım ben bu doktoru kendi araştırmalarım hakkında bilgi toplamam sonucunda bularak gittim ...hastası olmaya karar verip başladıktan sonra ....etrafımdaki iki arkadaşımın meğer ki çocuklarına onun vesilesi ile kavuştuklarını bir kardiolog aile dostumuzunda arkadaşı olduğunu sonradan öğrendim... Erol hoca....iş yoğunluğu hem üniversite hem özel hasta sebebi ile çalışmasını ekibi ile yürütür.İlk gittiğinde hemşiresi seni odaya alır hakkında ne var ne yok adet süresi miktarı sigara kullanımın anne babanın hastalıkları...annenin menopoz yaşına kadar herşeyini ince ince sorar...verdiğin cevaplar ve şayet daha evvel yakın zamanda yapılan hormon testlerin,,hsg filmin ,,gibi vs..elinde seninle ilgili evrakla gitti isen hepsinin fotokopisini alır dosyanı oluşturmuş olur sen muayeneye girmeden dosyan önüne gider...Son derece kibar ve zariftir.Hastasını ayakta karşılar tokalaşmadan yerine oturmaz..mesafesi kibarlığından ileri gelse de sen sohbeti seviyor isen şakalaşan sempatik biriysen mutlaka karşılığını alırsın seninle sohbete ..espriye mutlaka girer.Uslubü gerektiği kadar mesafelidir.
Bilirsin insan diologları karşındaki çokta kapı duvar kurtarılamayacak gibi biri olmadıkça yani normal bir insansa...etki tepki işidir.Sen aklı başında güleryüzlü ne sorduğunu bilen yerinde mantıklı sorular soran bir hasta isen...mutlaka karşındaki de senin hakkettiğin davranışı sana sunacaktır.Erol bey de böyle bir insan...
Muayene ederken dahi senin kendini kasmaman ve stres olmaman için sana ordan burdan sohbet açar anlamazsın bile muayene yada aşılama olduğunu...o konuda o huyunu seviyorum gerçi bende özel hayatımda son derece matrak olduğum için bana her gittiğimde size hayret ediyorum diyor benden çok konuşmaya başlıyor sırf gırgır yapıyor benimle...Bugüne kadar tüm muayenelerim her iki aşılama tedavi sürecim de her gittiğimde hemşiresi kendisi ben ve eşim çoğu şeyede beraber güldük...elbette o an karşılıklı gelişen spontone olaylar vardı denk geldi bu tür bir ilişki doğmasına.aşılama çıkışlarında beni odaya götürürlerken sedyede ellerimi her seferinde ona uzattım yüzüme baktı ne istiyorsun gibi anlamadı ilk başta şimdi ilk aşılamadan sonra alışmış olmalıki uzatıyorum sıkı sıkı tutuyor...:)) biz kendisi ile karşılıklı güzel bir elektrik yakaladık.Ancak şu var ki....BUGÜNE KADAR YILLARDIR HAYATINI MESLEĞİNE ADAMIŞ OLMASI EDİNDİĞİ TECRÜBE..İNSANLARIN KENDİSİNE OLAN TALEPKARLIĞI STATÜSÜ BAŞARISININ kendisine verdiği tatlı bir ukalalıkta yok değil fakat mesleğinde başarıya ulaşan her insanda hepimizde bu kadar ego mutlaka var insan doğası normal karşılıyorum bu tür mesleklerde başarılı insanların karşısındakini çok rahatsız etmeyecek miktarda ki egolarını normaldir.neyse ...çok duygusal takıldığında en çok buna kızıyor...gayet soğukkanlı.
açık sözlü...iyi yada kötü sorarsan gerçeği anında söyler... Ona ilk gittiğinde dediğim gibi elinde son birkaç ayda yapılmış test ve tetkik geçirdiğin vs..işlemlerin neticeleri o senin muayene sonucuna durumuna göre gerekirse yenilerini ister gerekirse lazım gelen gerekenleri ister.Şayet eşin 2-3 kez henüz yeni yaptırdığı spermiogram ile gitsen dahi kendisi kendi ekibinde yaptırılacak yeni bir spermiogram mutlaka isteyecektir.Aşılama tüp bebek yaptır yada yaptırma.Hemşiresi son derece sert görünümlü diktatör tipli yüzü gülmeyen bir kadın olup genelde bu görüntüsü tavrı eleştiri alsada inanırmısın ben o kadınla da kanki oldum desem yeri var..beni görünce kadın parfümüme kadar soruyor.Neler konuşuyoruz o da ayrı despot tipli nazi subayı gibi fakat işinin piri olmuş o da erol hocanın yanında senelerdir...
Hilal hanım asistanı ...kibardır yönlendirmesi kuvvetli zeki ve cingöz güleryüzlüdür o da koordineyi başarı ile sağlıyor.
Erol hoca 7/24 bizzat kendi cebinden her istediğinde arayabileceğin ulaşabileceğin bir doktor değil...diyeceksin ki ya acil bir şey olursa...Elbette olabilir...doğum yapıyor da olabilirsin..düşük te...herşey olabilir...onunda profesyonel çaresi bulunmuş bu şekilde çalışan her hekimin çalışma şekli de bu zaten..Hemşiresinde iki tane özel cep telefonu hattı var 7/24 o hatlar açık onları arıyorsun o hemen Erol hocaya dönüyor yani senin aranda köprü....bana bu tür çalışmalar çok normal ve olması gerektiği gibi gelir...düşünsene yüzlerce hasta çeşit çeşit her tür insan var adam cebini ulu orta veriyor olsa ulaşılabilse gecenin 00 sinde arayıp doktor bey biraz sarı akıntım var acaba mikrop mu kaptım diye başa çıkılmaz..Sana tedavi görürken yumurta takibinde sağda solda kaç tane foolikül oluşmuş boş mu dolu mu kalitelimi kaç milim olmuş asla sen sormadıkça anlatmaz...senin bilmen duyman gerekeni söyler dosyana notunu alır işlemine devam eder.Şimdilik bir handikap yaşamadım kendisi ile özel hastası isem tıkır tıkır ödersin her işlemin parasını peşin..gerçi hangi özel hastadan almıyorlar ki o da ayrı konu ilk tanıştığımda ilk muayeneye gittiğimde bir kere muayene ücreti ödedim..ardından ameliyatım geldi 2.laparoskopim kendisi başarıyla yaptı onuda ...gayet iyiyim.(Mart ayında bu sene)..ardından 1.aşılama...ardından2.aşılama bu tedavilerin arasında 1 ay ara var...hiçbirinde gidip gelirken bir daha asla muayene ücreti ödemedim direk ameliyat...aşılama ücretlerini ödedim..sanırım tüm özel hastalara tüm doktorlar aynı şekilde yapıyordur.Tedavi muayenelerinde kontrollerde özel hasta olarak ayrıca muayene ücreti almadıklarını düşünüyorum.
Eğer Ağustosa kadar hamile kalmaz isem ....İNŞALLAH KALIRIM....:)) kendisi ile bu ay görüşüp ağustos için tüp bebek konusunu konuşacağız....
Umarım bana vesile olur başkalarına olduğu gibi şuan gayet memnunum umarımda memnuniyetim devam da eder...
Çokk uzunnn yazdım benim biraz bu durumum huyumdur küçücük bir kızkende hiç susmazmışım üstüne bir de mesleğime bak tuz biber oldu...:))Umarım okurken bayılmazsınız...umarım biraz ışık olmuştur...
SEVGİLERİMLE İYİGECELER...((SÖZ VERDİM SANA..BU SAATTE OTURDUM YAZDIM VALLA EŞİM YİNE Mİ ÇALIŞIYORSUN BIRAK ARTIK İŞİ YAT DİNLEN DİYOR BAK..ÇOK GÜLDÜM BU KEZ İŞ DEĞİL DEDİM.:))