Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tşklr iyi bende canım sıcak her yerde bir de deniz olsa :) siz şanslısınız bu konuda tadını çıkarın :D

doğru söylüyorsun aslında :( gel beraber çıkartalım .... bu arada yeni tedavine ne zaman başlıyorsun ? bu ay dinlenme sürecindeydin değil mi?

doğru söylüyorsun aslında :( gel beraber çıkartalım .... bu arada yeni tedavine ne zaman başlıyorsun ? bu ay dinlenme sürecindeydin değil mi?

ahh ahhhh keşke gelebilsem :) evet canım bu ay beklemede ayın 15-17 si gibi adet gelirse başlıcam hayırlısıyla bu ay tedaviye tedavi olmadığı ay insan rahat oluyor ama tedavi ve bekleme süreci insanı mahvediyor

inşallah yarın bu saatlerde senden hayırlısıyla bebişinin seninle birlikte olduğu haberini duymuş olacağız... :nazar: bir ihtimalle duyamamış olsak bile umutlarımızı bir sonraki aya bırakıp yılmadan yola devam edeceğini de biliyoruz.. Allah'ım inşallah son tedavi sürecini yaşatıp özlemle beklediğin meleğinin seninle birlikte olduğunu gösteren sonucu aldırır..

inşallah canım yarın bu saatlerde o güzel hayırlı haberi vericem büyük bir mutlulukla..olmasada yapacak bişey yok anne oluncaya kadar yola devam edicez..inşallah en kısa zamanda kucaklarımız dolar hepimizin..

ahh ahhhh keşke gelebilsem :) evet canım bu ay beklemede ayın 15-17 si gibi adet gelirse başlıcam hayırlısıyla bu ay tedaviye tedavi olmadığı ay insan rahat oluyor ama tedavi ve bekleme süreci insanı mahvediyor

doğru söylüyorsun hayatım tedaviler bizi yıpratıyor fazlasıyla hem bedenen hem ruhen...ara vermek iyi geliyor.. yüklendiğimiz bir dünya kadar hormonlar cabası... sonu güzel olsun da her şeye katlanılıyor onlar için ...

selam herkese diycem ama kimsecikler yok:84: bugün 14. günümdü ve sanırım geldiler:2:başlarda çok umutluydum varmış gibi konuşuyodum ama nasip işte 3 tane yumurta 140 milyonla olmadı ...hayırlısı olsun ne diyim . aşılamadan vazmı geçsem diyorum ...kararsızım ...aslında bu ilk aşılamam pes etmesem mi hemen ? ne dersiniz?

günaydın kızlar dünden beri kimse girmemiş unutuluyomuyuz ne :30: hepimize hayırlı cumalar olsun..yarın test günüm hepinizin dualarını bekliyorum canlarım..

bugün cuma canım hayırlı gün dualarım hep evlat sahibi olmak isteyen bizler için senin pembe lekelenme bitti mi canım inşallah bitmiştir yaaa...

selam herkese diycem ama kimsecikler yok:84: bugün 14. günümdü ve sanırım geldiler:2:başlarda çok umutluydum varmış gibi konuşuyodum ama nasip işte 3 tane yumurta 140 milyonla olmadı ...hayırlısı olsun ne diyim . aşılamadan vazmı geçsem diyorum ...kararsızım ...aslında bu ilk aşılamam pes etmesem mi hemen ? ne dersiniz?

canım daha ilk aşılamanmış sakın pes etme bence ara vermeden hemen üzerine tekrar yaptır.

bugün cuma canım hayırlı gün dualarım hep evlat sahibi olmak isteyen bizler için senin pembe lekelenme bitti mi canım inşallah bitmiştir yaaa...

canım daha ilk aşılamanmış sakın pes etme bence ara vermeden hemen üzerine tekrar yaptır.

bakalım doktorum ne diyecek onu da aramadım daha . çünkü kesin adet oldum gibi değil ama kendimi kandırmanın da bi anlamı yok...hayırlısı artık...

kızlar bişey sorucam insan adetinin 22. gününde yumurtlarmı :)
adetim 30 gün iğneleri bırakalı da 5 gün oluyo acaba kendiliğinden cortlamış olabilir mi:?
yani benim akıntım bitmişti kupkuru oldum dedim tamam bu ayki dükkan kapandı :)
ama bu sabah yeniden başlamış offf umut fakirin ekmeği işte...

kızlar geçen ay adetim 37. günde gelmişti benim buyüzden yumurtlamam böyle geç tarihlere kalmış olabilir mi??

bitti canım gelen giden yok zaten yarın öğrenicem hayırlısıyla sonucu..inşallah dualarımız kabul olur canım

kızlar aranız da tek tüple aşılama yaptıran ve tutan var mı acaba :44::44:

vazgeçme cnm daha yolun başındasın bence devam et tedaviye..doktorunla konuş bakalım o ne diyecek nasıl devam edeceksiniz tedaviye..

kızlar bişey sorucam insan adetinin 22. gününde yumurtlarmı :)
adetim 30 gün iğneleri bırakalı da 5 gün oluyo acaba kendiliğinden cortlamış olabilir mi:?
yani benim akıntım bitmişti kupkuru oldum dedim tamam bu ayki dükkan kapandı :)
ama bu sabah yeniden başlamış offf umut fakirin ekmeği işte...

kızlar geçen ay adetim 37. günde gelmişti benim buyüzden yumurtlamam böyle geç tarihlere kalmış olabilir mi??

niye olmasın ki ? yumurtan küçük de olsa oluştuysa büyümüş olabilir

kızlar aranız da tek tüple aşılama yaptıran ve tutan var mı acaba :44::44:

canım ben doğuştan tek tüplüyüm zaten ve klomen+ovitrelle kullanarak 1 kere doğal yoldan hamile kaldım. eğer tüpün açıkça tabiki kalabilirsin canım. ama şansın yarı yarıya düşüyor normal yoldan kalabilmek için.tüpün hangi taraftaysa o taraftan yumurtlaman gerekiyor. takip yaptırmalısın yani canım.

niye olmasın ki ? yumurtan küçük de olsa oluştuysa büyümüş olabilir

işte hiç yoktu canım sorun da o :(

canım ben doğuştan tek tüplüyüm zaten ve klomen+ovitrelle kullanarak 1 kere doğal yoldan hamile kaldım. eğer tüpün açıkça tabiki kalabilirsin canım. ama şansın yarı yarıya düşüyor normal yoldan kalabilmek için.tüpün hangi taraftaysa o taraftan yumurtlaman gerekiyor. takip yaptırmalısın yani canım.

anladım o zaman takılma akıntıya falan vakti geldiğinde tekrar deniyceksin sanırım. sen izmirde miydin yanlış mı hatırlıyorum?

başlıktada sölediğim gbi oldu kızlar test günü adet oldum yine çoooooook ümitliydim ama rabbim nasip etmedi 2.evlilik yıldönümümde aldığım en kötü hediye oldu banada artık doktora gitmiyoruz zira piskoloğun verdiği ilaçlara başladım aralığa kadar tatil ilan ediyorum doktorum 3.aşılamaya gerek yok 2.ci tutmazsa tüp bebek yapalım demişti ama hiç bi sorunumuz olmadı için ben tüp bebek de düşünmüyorum hayırlısı allahtan diyorum rabbim hepimizn gönlüne göre versin gönlümüzden geçenleri hayırlı kılsın bizim için hayırlı olanları gönlümüze razı etsin inşllh...:43:

bak allahın işine canım demek sen doğuştan tek tüplüsün ben de sonradan olsun malesef:50: canım ama yine de halimize şükürler olsun sağlam bi tüpümüz ve rahimimiz var :25:
bende 4 ay kadar klomen+çatlatma iğnesi oldum ama bi fayda etmedi bu son gittiğm dr daha fazla zaman kaybetmeliyelim dedi aşılamaya karar verdi:44: inşş bun da şansım yolunda gider allah çok büyük :25:
sol tüğüm açık canım hsg çektirdim bi sorun yok iş artık allah kalmış :26:

cevabın beni çok mutlu etti canım çok sağol :38:

başlıktada sölediğim gbi oldu kızlar test günü adet oldum yine çoooooook ümitliydim ama rabbim nasip etmedi 2.evlilik yıldönümümde aldığım en kötü hediye oldu banada artık doktora gitmiyoruz zira piskoloğun verdiği ilaçlara başladım aralığa kadar tatil ilan ediyorum doktorum 3.aşılamaya gerek yok 2.ci tutmazsa tüp bebek yapalım demişti ama hiç bi sorunumuz olmadı için ben tüp bebek de düşünmüyorum hayırlısı allahtan diyorum rabbim hepimizn gönlüne göre versin gönlümüzden geçenleri hayırlı kılsın bizim için hayırlı olanları gönlümüze razı etsin inşllh...:43:

Üzülme canım ne kadar ara vermek istiyor ver ama pes etme,sebepsiz infertilite olup (benim gibi), tüp bebek öncesi hamile kalamayan tüp bebekle hamile kalan bir sürü insan var

Bunu bir düşün ve öyle karar ver... çok çok geçmiş olsun....

Son düzenleme:
Back
X