tşklr iyi bende canım sıcak her yerde bir de deniz olsa :) siz şanslısınız bu konuda tadını çıkarın![]()
doğru söylüyorsun aslında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşklr iyi bende canım sıcak her yerde bir de deniz olsa :) siz şanslısınız bu konuda tadını çıkarın![]()
doğru söylüyorsun aslındagel beraber çıkartalım .... bu arada yeni tedavine ne zaman başlıyorsun ? bu ay dinlenme sürecindeydin değil mi?
inşallah yarın bu saatlerde senden hayırlısıyla bebişinin seninle birlikte olduğu haberini duymuş olacağız...bir ihtimalle duyamamış olsak bile umutlarımızı bir sonraki aya bırakıp yılmadan yola devam edeceğini de biliyoruz.. Allah'ım inşallah son tedavi sürecini yaşatıp özlemle beklediğin meleğinin seninle birlikte olduğunu gösteren sonucu aldırır..
ahh ahhhh keşke gelebilsem :) evet canım bu ay beklemede ayın 15-17 si gibi adet gelirse başlıcam hayırlısıyla bu ay tedaviye tedavi olmadığı ay insan rahat oluyor ama tedavi ve bekleme süreci insanı mahvediyor
günaydın kızlar dünden beri kimse girmemiş unutuluyomuyuz nehepimize hayırlı cumalar olsun..yarın test günüm hepinizin dualarını bekliyorum canlarım..
günaydın kızlar dünden beri kimse girmemiş unutuluyomuyuz nehepimize hayırlı cumalar olsun..yarın test günüm hepinizin dualarını bekliyorum canlarım..
selam herkese diycem ama kimsecikler yok:84: bugün 14. günümdü ve sanırım geldiler:2:başlarda çok umutluydum varmış gibi konuşuyodum ama nasip işte 3 tane yumurta 140 milyonla olmadı ...hayırlısı olsun ne diyim . aşılamadan vazmı geçsem diyorum ...kararsızım ...aslında bu ilk aşılamam pes etmesem mi hemen ? ne dersiniz?
bugün cuma canım hayırlı gün dualarım hep evlat sahibi olmak isteyen bizler için senin pembe lekelenme bitti mi canım inşallah bitmiştir yaaa...
canım daha ilk aşılamanmış sakın pes etme bence ara vermeden hemen üzerine tekrar yaptır.
bugün cuma canım hayırlı gün dualarım hep evlat sahibi olmak isteyen bizler için senin pembe lekelenme bitti mi canım inşallah bitmiştir yaaa...
canım daha ilk aşılamanmış sakın pes etme bence ara vermeden hemen üzerine tekrar yaptır.
selam herkese diycem ama kimsecikler yok:84: bugün 14. günümdü ve sanırım geldiler:2:başlarda çok umutluydum varmış gibi konuşuyodum ama nasip işte 3 tane yumurta 140 milyonla olmadı ...hayırlısı olsun ne diyim . aşılamadan vazmı geçsem diyorum ...kararsızım ...aslında bu ilk aşılamam pes etmesem mi hemen ? ne dersiniz?
kızlar bişey sorucam insan adetinin 22. gününde yumurtlarmı :)
adetim 30 gün iğneleri bırakalı da 5 gün oluyo acaba kendiliğinden cortlamış olabilir mi:?
yani benim akıntım bitmişti kupkuru oldum dedim tamam bu ayki dükkan kapandı :)
ama bu sabah yeniden başlamış offf umut fakirin ekmeği işte...
kızlar geçen ay adetim 37. günde gelmişti benim buyüzden yumurtlamam böyle geç tarihlere kalmış olabilir mi??
vazgeçme cnm daha yolun başındasın bence devam et tedaviye..doktorunla konuş bakalım o ne diyecek nasıl devam edeceksiniz tedaviye..
kızlar aranız da tek tüple aşılama yaptıran ve tutan var mı acaba :44::44:
niye olmasın ki ? yumurtan küçük de olsa oluştuysa büyümüş olabilir
canım ben doğuştan tek tüplüyüm zaten ve klomen+ovitrelle kullanarak 1 kere doğal yoldan hamile kaldım. eğer tüpün açıkça tabiki kalabilirsin canım. ama şansın yarı yarıya düşüyor normal yoldan kalabilmek için.tüpün hangi taraftaysa o taraftan yumurtlaman gerekiyor. takip yaptırmalısın yani canım.
işte hiç yoktu canım sorun da o![]()
canım ben doğuştan tek tüplüyüm zaten ve klomen+ovitrelle kullanarak 1 kere doğal yoldan hamile kaldım. eğer tüpün açıkça tabiki kalabilirsin canım. ama şansın yarı yarıya düşüyor normal yoldan kalabilmek için.tüpün hangi taraftaysa o taraftan yumurtlaman gerekiyor. takip yaptırmalısın yani canım.
işte hiç yoktu canım sorun da o![]()
başlıktada sölediğim gbi oldu kızlar test günü adet oldum yine çoooooook ümitliydim ama rabbim nasip etmedi 2.evlilik yıldönümümde aldığım en kötü hediye oldu banada artık doktora gitmiyoruz zira piskoloğun verdiği ilaçlara başladım aralığa kadar tatil ilan ediyorum doktorum 3.aşılamaya gerek yok 2.ci tutmazsa tüp bebek yapalım demişti ama hiç bi sorunumuz olmadı için ben tüp bebek de düşünmüyorum hayırlısı allahtan diyorum rabbim hepimizn gönlüne göre versin gönlümüzden geçenleri hayırlı kılsın bizim için hayırlı olanları gönlümüze razı etsin inşllh...![]()