Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yeni bir güne merhaba arkadaşlar.. umutlu dolu bir gün olması dileğiyle..
masalcım kolaylıklar seninle olsun arkadaşım .. medids'in dediği gibi özlettin kendini :)
medids , dimple sizler nasılsınız ?

masalcım kolaylıklar seninle olsun arkadaşım .. medids'in dediği gibi özlettin kendini :)

tşklr gayemcim iyiyim sizleri takip ediyorum :12: sen nasılsın canım senin tedavi ne zamandı?

Cepten iki dakika girdigim icin gecmisi okuyamiyorum tabi.. Sadece actigimda so sayfada mcanin mesajindan anladigim kadariyla mdanin esi rahatsizmis mda cim acil sifalar saglik diliyorum umarim ciddi bir sorun degildir ararim seni... Bu arada neevercare canim mujdeni biliyordum biliyorsun ki... Ama buradan da tekrar tebrikler canim ...
Hepinizi ayri ayri opuyorum ben istanbuldayim dunden beri kismetse gece izmire donecegim gorusmek uzere sevgiler..

masalcım gel artık özledik :108: allah işlerini yolunada götürsün canım şimdiden iyi yolculuklar :54:

Merhaba arkadaslar herkese cok guzel bir hafta diliyorum,
Sizlere cok guzel bir haberim var: ben hamileyim:)))
Allahin bir lutfu oldugunu dusunuyorum cunku ben olumsuz asilama sonrasinda umudumu iyice tuketmistim ve esimle yaz sonunda tup bebek yaptirmaya karar vermistik. Ama allah bana bir mucize gonderdi ve ne kadar buyuk oldugunu hatirlatti. Yumurtlama gunlerimi hatta adet olacagim gunu bilmeden hic hesap yapmadigim bir ayda geldi bu mucize. Ben o kadar umutsuzdum ki adetimin ustundan haftalar gectikten sonra test yaptirmisim ilk bhcg testinde sonuc 7800 cikti ve ben keseyi gorene kadar sonuca inanamadim. Allah cok buyuk ondan umudumuzu hic kesmemeliyiz. Umarim benim durumum su anda umudu azalmis arkadaslara umut olur, gonullerine ferahlik verir.

canım çok mutlu oldum inan , bebegin ne güzel süpriz yapmış sana umarım darısı bizlerin başına olsun

:49:

çok teşekkür ederim senin de güçlü olmana sevindim çünki yapılan her güzel adım(yılmamak adına)bizim gibilere daha da güç veriyor.hakkında hayırlısı olsun.

arkadaşım haberini dört gözle bekliyorum

çok teşekkür ederim bu arada sizin mutluluğunuz da hayırlı olsun inşallah sağlıkla doğar...

eşin için üzüldüm insan bir yerden düzeltmeye çalışırken diğer taraftan bozuluyor ama moralinizi bozmayın her şey düzelir, doktor sonuçlarınızı merakla bekliyorum

haberinize çok sevindim gözlerim doldu desem abartmış olmam hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla doğor inşallah...

canım tebrik ederim oh negüzel yerleşmiş bebegin sürpriz diye tamamına erdirsin rabbim:34:

MDA canım sen nerelerdesin geçmiş olsun eşine çok üzüldüm inş bir sorun yoktur imtihanımız büyük sanırım buda geçecek güzelim rabbim sizi hiç ayırmasın:16:

mda kuzum sen doktora gitmeyecekmiydin bu akşam.bu arada eşinin son durumu ne doktor ne dedi...

cnm eşinin sonuçları noldu maerak ettim sende doktora gidicektin..haberlerini bekliyorum..
MDA CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞ EŞİN EN KISA SÜREDE SAĞLIĞUNA KAVUŞUR KÖTÜ BİŞEY ÇIKMAZ CANIM ÖPÜYORUM....

neevecare arkadaşım çok çok sevindim çok güzel bi süpriz olmuş :32: allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş hepimiz böyle ummadığız anda böyle bi süprizle karşılaşırız :109::109:

gittik canım eşim bir süre ilaç kullanacak durum degişmez yada ilerlerse malesef ameliyat olmak zorunda kalacak umarım gerek kalmaz, benim durumlar ise karışık sabah e2 tahlili verdim 70-50 nin altında sonuç çıkarsa yeni tedaviye başlayacagız yüksek çıkarsa 1 ay daha dogum kontrol hapı kullanacagız, sanırım kist yada myom oluşmuş

Cepten iki dakika girdigim icin gecmisi okuyamiyorum tabi.. Sadece actigimda so sayfada mcanin mesajindan anladigim kadariyla mdanin esi rahatsizmis mda cim acil sifalar saglik diliyorum umarim ciddi bir sorun degildir ararim seni... Bu arada neevercare canim mujdeni biliyordum biliyorsun ki... Ama buradan da tekrar tebrikler canim ...
Hepinizi ayri ayri opuyorum ben istanbuldayim dunden beri kismetse gece izmire donecegim gorusmek uzere sevgiler..
canım teşekkür ederim senlede yazıştıgımız gibi durum işte senden haber bekliyorum

gittik canım eşim bir süre ilaç kullanacak durum degişmez yada ilerlerse malesef ameliyat olmak zorunda kalacak umarım gerek kalmaz, benim durumlar ise karışık sabah e2 tahlili verdim 70-50 nin altında sonuç çıkarsa yeni tedaviye başlayacagız yüksek çıkarsa 1 ay daha dogum kontrol hapı kullanacagız, sanırım kist yada myom oluşmuş

canım geçmiş olsun herşeyin hayırlısını dilemek lazım,tanrının bizim için herzaman planları var belki de böyle olması hayırlıymış.acil şifalar diliyorum...

günaydın cnm inşallah eşinin durumu ilaçlarla düzelir ameliyata gerek bile kalmaz..sen sonucunu ne zaman alıcaksın peki..inşallah düşük çıkar değerin başlarsın tedaviye..

masalcım yoksun özlettin kendini valla..arada gel kendini göster olmuyo böyle :34:

canım geçmiş olsun herşeyin hayırlısını dilemek lazım,tanrının bizim için herzaman planları var belki de böyle olması hayırlıymış.acil şifalar diliyorum...

günaydın cnm inşallah eşinin durumu ilaçlarla düzelir ameliyata gerek bile kalmaz..sen sonucunu ne zaman alıcaksın peki..inşallah düşük çıkar değerin başlarsın tedaviye..

amin arkadaşlar ne yapalım kaderden öteye geçilmiyor.Benim sonuc saat 16 da çıkacak ama sanki hiç başlamak istemiyorum ilaçlarım bile hazır ama işte gelde bana sor hep aklım İstanbuldaki merkezlerde

bir kralın veziri her olan olay sonunda "her şeyde bir hayır vardır kralım "dermiş.iyi sonuçlanan olaylara bir şey demeyen kral,olaylar istediği gibi gitmeyip ve vezir yine"her şeyde bir hayır vardır kralım "dediğinde iyice sinirlenirmiş ,ama sesini de çıkarmazmış. çok iyi anlaşan kral ve veziri bir gün ava çıkmışlar fakat ne oluyorsa vezirin silahından çıkan kurşun krala isabet ediyor veeeee kralın parmağı kopuyor,vezir gerekli mudaheleleri yaptırdıktan sonra kraldan özür dileyip"her şeyde bir hayır vardır kralım "diyor.bu kelime üzerine çok sinirlenen kral vezire kızıyor ve askerlerine emir verdirerek zindana attırıyor.vezir giderken "bunda da bir hayır vardır kralım "diyor ,kral iyice sinirlenerek "seni zındana atmamın neresinde hayır var"diyor,aylar geçiyor vezir hala zindanda,kral da bir sefere çıkıyor,fakat seferde bir kabilenin eline düşüyor,kabile her kesi öldürmeye başlıyor fakat krala gelince duruyorlar ve öldürmüyorlar,çünki kabileye göre bir uzvu eksik olan insanı öldürmek uğursuzluktur,ve kralı serbest bırakıyorlar.kral ülkesine dönüyor ve vezirini serbest bırakıyor.çünki onun sayesinde kurtulmuş oldu.
veziri bunun üzerine baaak kralım"her şeyde bir hayır varmış "diyor.,ben sizi yaralamasaydım beni zındana atamayacaktınız,eğer siz beni zındana atmasaydınız ben de bu seferde olacaktım ve öldürülecektim, o yüzden gelişen olaylara üzülmeyelim bizim için hayırlı görünmeyen şey tanrı için hayırlıdır,

bi de bizim hikayemiz
birilerinden borç alarak bir araba almıştı eşim ve borcunu 5 ay içinde ödeme sözü vermişti, fakat 4 ay geçmişti ki işleri yolunu girmedi ve borç parayı biriktiremedi bir gün refrujlu yolda giderken ayrılmıs bir aradan ve karşı şeritten bir kamyonet arabamıza çarptı ve araba pert oldu neyse ki kaskoluydu ,araba perte çıktığı için araba değeri tam 1 ay içinde bize geri ödendi ve biz 5. ay dolmadan borcumuzu ödedik.kaza yaptık nesi hayır diye düşünürken borcumuzu ödedik çook şükür sağlığımız yerinde

Canim benim cok tesekkur ederim.

İnsallah canim allah sana da en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin, icini ferah tut

Amin canim allahherkese kalbine goreversin

İcini ferah tut arkadasim zamani gelince hic bir sey engel olamicak bebeginle kucaklasmana. Allah tez zamanda hayirlisiyla sana da gostersin inslh

Amin canim hepimiz saglikla tamamlayalim insallah

Saol canim ewt takvim zamani geldi:))

hayırlı olsun cnmmm allah kucağınada almayı nasip eder inşallahhh , senin süprizinden hepimize nasip olsaaa

sen istanbuldamısın kuzum yoksa :26:

nasılsın gayemm

günaydın kızlar gününüz aydın olsun inşallah

hasta oldunmu pericik :)

çok geçmiş olsun cnm evet herşeyin başı sağlıkkkk sağlık olsun gerisi gelir inşallahhhhhh
hakkında hayırlısı olsun

Günaydın kızlarrrrrrr :16:

bir kralın veziri her olan olay sonunda "her şeyde bir hayır vardır kralım "dermiş.iyi sonuçlanan olaylara bir şey demeyen kral,olaylar istediği gibi gitmeyip ve vezir yine"her şeyde bir hayır vardır kralım "dediğinde iyice sinirlenirmiş ,ama sesini de çıkarmazmış. çok iyi anlaşan kral ve veziri bir gün ava çıkmışlar fakat ne oluyorsa vezirin silahından çıkan kurşun krala isabet ediyor veeeee kralın parmağı kopuyor,vezir gerekli mudaheleleri yaptırdıktan sonra kraldan özür dileyip"her şeyde bir hayır vardır kralım "diyor.bu kelime üzerine çok sinirlenen kral vezire kızıyor ve askerlerine emir verdirerek zindana attırıyor.vezir giderken "bunda da bir hayır vardır kralım "diyor ,kral iyice sinirlenerek "seni zındana atmamın neresinde hayır var"diyor,aylar geçiyor vezir hala zindanda,kral da bir sefere çıkıyor,fakat seferde bir kabilenin eline düşüyor,kabile her kesi öldürmeye başlıyor fakat krala gelince duruyorlar ve öldürmüyorlar,çünki kabileye göre bir uzvu eksik olan insanı öldürmek uğursuzluktur,ve kralı serbest bırakıyorlar.kral ülkesine dönüyor ve vezirini serbest bırakıyor.çünki onun sayesinde kurtulmuş oldu.
veziri bunun üzerine baaak kralım"her şeyde bir hayır varmış "diyor.,ben sizi yaralamasaydım beni zındana atamayacaktınız,eğer siz beni zındana atmasaydınız ben de bu seferde olacaktım ve öldürülecektim, o yüzden gelişen olaylara üzülmeyelim bizim için hayırlı görünmeyen şey tanrı için hayırlıdır,

bi de bizim hikayemiz
birilerinden borç alarak bir araba almıştı eşim ve borcunu 5 ay içinde ödeme sözü vermişti, fakat 4 ay geçmişti ki işleri yolunu girmedi ve borç parayı biriktiremedi bir gün refrujlu yolda giderken ayrılmıs bir aradan ve karşı şeritten bir kamyonet arabamıza çarptı ve araba pert oldu neyse ki kaskoluydu ,araba perte çıktığı için araba değeri tam 1 ay içinde bize geri ödendi ve biz 5. ay dolmadan borcumuzu ödedik.kaza yaptık nesi hayır diye düşünürken borcumuzu ödedik çook şükür sağlığımız yerinde

degilmi hep bunu savunmuşumdur allah her zaman hakkımızda hayırlısını versin bizlere

tşklr gayemcim iyiyim sizleri takip ediyorum :12: sen nasılsın canım senin tedavi ne zamandı?

iyiiyim canım benim .. benim tedaviye daha çok var .. işimiz sezonluk olduğundan yazın bir yere kımıldayamadığımızdan Ekim ya da Kasım ayını beklemek zorundayız .. böylesi benim açımdan da iyi oldu aslında kendimi toparladım.. sen sanırım bu ay içinde tekrar aşılama yaptıracaksın değil mi ?

canım , inşallah ameliyata gerek kalmadan eşin sağlığına kavuşur.. öğleden sonraki tahlil sonucunda beklediğinin altında çıkar da tedavine başlarsın.. eğer içine sinmeyen bir durum varsa İstanbul daki merkezlerde aklın kaldıysa istersen kafandaki soru işaretlerine cevaplarını buluncaya kadar ertele tedavini..

Back
X