gittik canım eşim bir süre ilaç kullanacak durum degişmez yada ilerlerse malesef ameliyat olmak zorunda kalacak umarım gerek kalmaz, benim durumlar ise karışık sabah e2 tahlili verdim 70-50 nin altında sonuç çıkarsa yeni tedaviye başlayacagız yüksek çıkarsa 1 ay daha dogum kontrol hapı kullanacagız, sanırım kist yada myom oluşmuş
öyle canım test sonucuna göre bakarım artık düşükse başlayayım bakalım bir daha deneyeyim ama bu bu doktor ile sanırım son denememiz olur. Deger yüksekse zaten 1 ay bekleyecegiz mecburen
mda canım ya inşallah ameliyata gerek kalmadan düzelir eşin.senin tedavindede galiba aklın karışmış iyice.bu durumu bende yaşamıştım her iyi jinekolog iyi bir üreme tedavisi yapamıyor maalesef.bende çok çok iyi bir doktorla başlamıştım fakat sonradan anladımki ne kadar eksik yapılmış tedavim ne kadar ihmal etmiş önemsememiş beni.ama sonraki doktorumla herşey değişti.3 aşılamayıda onla yaptım tüpe geçsem negatif olsa genede onla devam edecektim.yani doktorun içine sinmiyorsa boşu boşuna maddi manevi yıpratma kendini.inşallah en uygun zamanda içine sinecek bir doktor bulursun.
Son düzenleme: