Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba,
Benim e2 degerim 93,72 çıktı dolayısı ile tüp bebek tedavisi bu ay kaldı,sanırım gene dogum kontrol hapı kullanacagım tabiki bu kisti eritmek için sonrasında da İstanbul'a gitmeyi planlıyorum buda muhtemelen Memorial olacak bende bu 1-2 aylık süreçte biraz birikim yapmış olurum.Kısmet degilmiş demekki avrdır bundada bir hayır .
Bu arada az önce masall35 ile götüştük telefonda kendisi bildiğiniz üzere İstanbul'da ama bugidişi iş ile ilgili degildi. Oda tüp bebek merkez tercihini Memorial den yana kullandı. Dün muayene oldu Semra hanım kendisinden HSG çektirmesini istemiş çünkü bugüne kadar çekilmemiş oda hemen çektirivermiş.Şu an film sonucuna göre fazla bir sorun görünmüyormuş.Yarında histeroskopi yapılacakmış, sanırım sonraki ayda tüpe başlayacakmış hayırlısıyla arkadaşımız.Ben size haber aldıkça iletmeye çalışacagım kendisi sanırım bir kaç gün nete giremeyebilir.Umarım yarınki ameliyatıda çabucak ve sorunsuz geçer gider.SENİ SEVİYORUZ MASALL35 DUALARIMIZLA YANINDAYIZ KUZUCUM
geçmiş olsun arkadaşım umarım 3. aşılamanda kavulursun meleğine. özelde mi yaptırıyosun artık tüüpe geçmeyi düşünmüyomusun ?
evet canım seviniyorum böyle birisi olunca yanımda yani beraber gitmek gelmek paylaşmak buraya yazmak sonuç beklemek sormak :) güzel şeyler. ben de 15 temmuz da olmam lazım en geç.
hakkınızda hayırlısı olsun canım hep özel merkez tercih ediyorsunuz ya yaştan dolayı mı yoksa devlet prosedürü zor geldiği için mi yada masal çalışıyor devlette koşturacak vakti mi olmuyor memorial de çok pahalıymış.
Arkadaşlar merhaba,
Benim e2 degerim 93,72 çıktı dolayısı ile tüp bebek tedavisi bu ay kaldı,sanırım gene dogum kontrol hapı kullanacagım tabiki bu kisti eritmek için sonrasında da İstanbul'a gitmeyi planlıyorum buda muhtemelen Memorial olacak bende bu 1-2 aylık süreçte biraz birikim yapmış olurum.Kısmet degilmiş demekki avrdır bundada bir hayır .
Bu arada az önce masall35 ile götüştük telefonda kendisi bildiğiniz üzere İstanbul'da ama bugidişi iş ile ilgili degildi. Oda tüp bebek merkez tercihini Memorial den yana kullandı. Dün muayene oldu Semra hanım kendisinden HSG çektirmesini istemiş çünkü bugüne kadar çekilmemiş oda hemen çektirivermiş.Şu an film sonucuna göre fazla bir sorun görünmüyormuş.Yarında histeroskopi yapılacakmış, sanırım sonraki ayda tüpe başlayacakmış hayırlısıyla arkadaşımız.Ben size haber aldıkça iletmeye çalışacagım kendisi sanırım bir kaç gün nete giremeyebilir.Umarım yarınki ameliyatıda çabucak ve sorunsuz geçer gider.SENİ SEVİYORUZ MASALL35 DUALARIMIZLA YANINDAYIZ KUZUCUM
günaydın kızlar nasılsınız..beklenen kırmızılar sabah itibariyle geldi geçen seferde böyle gelmişti sonucu öğrendikten 3 gün sonra..3.aşılama için görüşmeye gidicez sanırım cumaya kadar..
günaydın kızlar nasılsınız..beklenen kırmızılar sabah itibariyle geldi geçen seferde böyle gelmişti sonucu öğrendikten 3 gün sonra..3.aşılama için görüşmeye gidicez sanırım cumaya kadar..
ne bileyimki kuzum sanki bazen çok ciddiye alınmıyormuşuz gibi hissediyorum doktorda bu izmirdeki tüm arkadaşların tedavi merkezlerine baktıgında böyle gibi sanki biraz pohpohlanmışlar ve bunu sindirmişler İzmir bu konuda zaten marka olmuş durumda biliyorsunuz ama işte aklım karışmıyorda degil.Benim geçen tüp bebekte yaptıdıgım testlerde karaciger enzimlerim yüksek çıkmıştı ve merkez bana dahilyeye gitmemi önerdi gittimde 2 hafta önce tüm karın ultrasonu yapıldı sol yumurtalıgımda kist gözlendi sag tarafta gaz birikimi varmış göremedi ama zaten doktorumun dediğine göre benim sol yumurtalık çalışmıyordu e nasıl kist oldu yumurta olacak ki kiste çevirsin hem madem böyle bişey diyelimki öncedendi bunu hiçmi görmedi 1,5 senedir. Bende dün burada aldıgım sonuçlarıda götürdüm bana açıklama yapmadı sadece myom gibi bişey var onu kist olarak görmüş olabilirler dedi. İyide myomların bebek oluşmasına veya tutunmasına engel oldugu duymuştum hep madem vardı neden bana söylemedi. Şimdi bugünkü testlede sanırım onun kist yada myom oldugunu anlayacagız benim anladıgım o oldu bu işten şimdide acaba diyorum.:26:
dün dr a gittim 6 aylık diana 35 kullanmıştım hormon seviyelerimin yüksekliğinden dolayı ve dün tahlilim normal çıktı tabi bu düzenin ilacı bıraktıktan sonra bozulma ihtimalide yüksekmiş.dr. durum düzelmişken bozulmadan aşılamayı önerdi ve önümüzdeki ay aşılama için baştan tahliller yapılacak ve uygulanacak... bu ay kullanmam için progestan verdi inşallah bu ay hamile kalırımda gerek kalmaz başka şeylere
öyle tabiki canım benimde masal gibi benimde yaşadıgım bir takım aksilikler oldu ve bende bu işi ciddi bir merkezde deneme kararı aldım.Umarım herşey güzel olur.
yok canım benim devlette bekleyen 2 tüp hakkım duruyor ama şimdi oralarda rezervim az oldugu için vakit kaybetmek istemiyorum.Sanırım masalda aynı düşüncede
umarım tatlım , dualarımız onunla olsun.Belki geldigimde seninlede görüşürüz neticede orası olursa sanırım 15 gün kalmam gerekecek hemde yalnız.
elbette kuzum ama şu an kist oldugu için dogum kontrol ilacı kullanıyorum dogal yolla olma şansı yok yani.
haklısın çok yorucu ve uzun ama genede ben herşeyi denedim demek istiyorum aklımda kalmasın.
cnm benim rapor hakkım yok 1 çocuğum olduğu için ayrıca dediğin gibi izin alma konusuda var burda bile sorun oluyo bi ara çıkacaktım hatta
bide dediğin yaşımda var günlerle yarışıyorum ama o beni yeniyo
hakkımızda hayırlısı olsunnn
dün dr a gittim 6 aylık diana 35 kullanmıştım hormon seviyelerimin yüksekliğinden dolayı ve dün tahlilim normal çıktı tabi bu düzenin ilacı bıraktıktan sonra bozulma ihtimalide yüksekmiş.dr. durum düzelmişken bozulmadan aşılamayı önerdi ve önümüzdeki ay aşılama için baştan tahliller yapılacak ve uygulanacak... bu ay kullanmam için progestan verdi inşallah bu ay hamile kalırımda gerek kalmaz başka şeylere
elbette yaparsın canım bilmezmiyim umarım geldiğimde seninlede görüşebiliriz. Superisine de desim eger tedavi için gelirsem orada 15 gün kalmam gerekecek o zaman mutlaka görüşürüz.aaaa şok oldum bu ne hızzz masal bu gerçi beni hiç şaşırtmadı karar verdi ve gerçekleştirdiii
mda cnm benim yapabileceğim bişey varsa elimden geleni yaparım ikiniz içinde masalada iletebilirmisin cnm
semra hanıma tedavi olmasıı çok iyi ya ona randevu alabilmekk başarıdırrr
bugüne kadar rahim filmi çekilmemiş olmamasında şaşırdım ayrıcaaa hemen film istiyorlar çünküüüü
masalım korkma sakın histeroskopiden basit bişeyinşalah sorunsuz atlatırsın cnm benim
aynı merkezde tedavimi olacağız şimdi ne güzellll pazartesi ben yine ordayımmm![]()
öyle tatlım gerçekten son güne kadar çok rahattım ama son gün allahım dedim hayırlısı ise test iyi çıksın degilse yüksek çıksın dedim.Oda yüksek çıktı.canım hayırlısı artık derler ya her şerde bir hayır vardır diye.birazda kafanı dinlersin insan çok yoruluyo bu süreçte.rabbim inşallah gönlüne göre verir,belkide bebeğin bu süreçde gelir belli olmaz....
masal35 ameliyat olcakmış geçmiş olsun inşallah oda istediği sonuca kavuşur herşey minik kuzular gelsin diye....
ah inşallah ama nerde bizde o şans.MDA cım hakında en iyisi en güzeli olsun canım inş en kısa sürede hayallerine kavuşursun belki bekleme süresinde bebeğin kendiliğinden geliverir inş :112: hakında hayırlısı olsun canım
MASAL CIM çok geçmiş olsun hiç bize haber vermiyorsunhızına yetişilmiyor valla bu zmana kadar hsg filmi çekilmemesi çok şaşırtıcı gerçekten dualarımız seninle tatlım dikkat et kendine
![]()
evet tatlım ne inceleme ne bişey herşey düz mantık birde özellikle bizler için zaman önemli her geçen gün aleyhimize doktorumun bana en samimi oldugu konu donör konusuydu biliyorsunuz ne kadar çok üzülmüştüm öyle bile olsa denemden bu cümle agır gelmişti aslında o zaman bırakacaktım ama kimsenin hakkını yemek istemedim şans verdim.hayırlısı olsun inşallah bu kadar şeye rağmen bu ay bir mucize olur senin için
doktorları da takma, maalesef kafalarında sabit bir tedavi yöntemi var ve sürekli onu uyguluyorlar,hastayı tam incelemiyorlar,o yuzden farklı dr.lar farklı yerlerde yeni şeyler buluyorlar :)
hadi bakalım...bu ay kendini çok yorma; sen ve eşin moralinizi yüksek tutun bu sefer olur inşallah,
canım ben iki defa aşılama raporu aldıgım için tüp bebek hakkım ilk sırada şimdi ama üniversitede sadece raporu almak bile 3 ayı bulabiliyormuş.canım benim de adetim geldi henüz tam olarak başlamadı pembe bugün daha ama ben de cuma günü gidicem ilaca başlamak için yetiştik birbirimize. ikimiz için de hayırlısı olsun. yol arkadaşım oldun :)
anladım canım tabiki haklısın. rezerv sıkıntılıysa zaman kaybetmemek lazım. devlet kıvrandırıyor insanı. ama bir de şöyle düşün. bütün testler yapılıyor. rezerv zaten az ise seni aşılamaya değil belki de direk tüp bebeğe yönlendirirler.
Allah 1 evladını sana bağışlasın canım. nelere para harcamıyoruz ki sen özel de denemek zorundasın mecbur. umarım çok uğraştırmadan gelir bebeğin.
canım vakit kaybetmeden yaptır aşılamalarını. çünkü etkisi geçer hemen doğum kontrol hapının birkaç ay tedaviye yoğunlaş. hakkında hayırlısı olsun.
hadi bakalın inşallah olur kendiliğinden gelir bebeğin...
canım benim de adetim geldi henüz tam olarak başlamadı pembe bugün daha ama ben de cuma günü gidicem ilaca başlamak için yetiştik birbirimize. ikimiz için de hayırlısı olsun. yol arkadaşım oldun :)
anladım canım tabiki haklısın. rezerv sıkıntılıysa zaman kaybetmemek lazım. devlet kıvrandırıyor insanı. ama bir de şöyle düşün. bütün testler yapılıyor. rezerv zaten az ise seni aşılamaya değil belki de direk tüp bebeğe yönlendirirler.
Allah 1 evladını sana bağışlasın canım. nelere para harcamıyoruz ki sen özel de denemek zorundasın mecbur. umarım çok uğraştırmadan gelir bebeğin.
canım vakit kaybetmeden yaptır aşılamalarını. çünkü etkisi geçer hemen doğum kontrol hapının birkaç ay tedaviye yoğunlaş. hakkında hayırlısı olsun.
arkadaşlar merhaba
masall35 arkadaşımızın ameliyatı bitti. Şimdi dinleniyormuş hepinize çok selamı var , öpüyor bizi![]()
sanada günaydın tatlım hadi bakalım demekki yeni tedavi kapıda![]()
onların işine karışılmaz ne zaman isterlerse gelirler![]()
yok tatlım cuma günü dönecek sanırım.Ama bugün taburcu edecekler herhalde.ne zaman dönecek pazarteside orda olacakmı acaba :26:
evet canım bakalım cumaya kadar gidicem doktora hangi gün giderim bilmiyorum..buarada sen buraya gelirsen haber ver mutlaka görüşelim çok isterim..