Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar gunaydin hepinize;) srkadaslar asilamamin 13. Gununde adet oldum fakat miktari cok az oldu. Bugun 3. Gunum fakat tamamen bitti:( tedaviye bir sure ara verme karari almistik esimle fakat asilama sonrasi kontrole gitmeden bisey olurmu ki?

öncelikle geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda hayırlı zamanda bi evlat nasip etsin inşallahh. Bende senin gibi 2.aşılamada 3 gün oldum ve çok az oldum dr gittim kis oluşuyomuş çünkü çok duydum o yüzden gittim bende çok şükür bişey çıkmadı ama sen git bacım ihmal etme

öncelikle geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda hayırlı zamanda bi evlat nasip etsin inşallahh. Bende senin gibi 2.aşılamada 3 gün oldum ve çok az oldum dr gittim kis oluşuyomuş çünkü çok duydum o yüzden gittim bende çok şükür bişey çıkmadı ama sen git bacım ihmal etme
Tamaam arkadasim mutlaka gidecegim ozaman cok tesekkur ettim:7:

Günaydın arkadaşlar. şimdi hastaneden geldim.çok üzgünüm.işyerinde olmasam hıçkırara hıçkıra ağlayacağım...Malesef ege ünv. benim tüp bebek raporumu çıkarmayı unuttuğu için bu ay tedaviye başlayamadım. çok moralim bozuk.Bütün gece heyecandan uyuyamayıp sonunda hayal kırıklığına uğradım.Tedavi önümüzdeki aya kaldı, o zamanda bi aksilik çıkmazsa tabi:((

Selam hestia.simdi boyle uzuluyorsun belki ama yarina demek ki hayirlisi bu diyeceksin.kendini daha fazla yipratma lutfen.
Vardir bunda da bi hayir degil mi?plan yapmadan duramiyoruz ama hayatvda suprizlerini boyle gosteriyor bizlere..

Günaydın arkadaşlar. şimdi hastaneden geldim.çok üzgünüm.işyerinde olmasam hıçkırara hıçkıra ağlayacağım...Malesef ege ünv. benim tüp bebek raporumu çıkarmayı unuttuğu için bu ay tedaviye başlayamadım. çok moralim bozuk.Bütün gece heyecandan uyuyamayıp sonunda hayal kırıklığına uğradım.Tedavi önümüzdeki aya kaldı, o zamanda bi aksilik çıkmazsa tabi:((

Selam hestia.simdi boyle uzuluyorsun belki ama yarina demek ki hayirlisi bu diyeceksin.kendini daha fazla yipratma lutfen.
Vardir bunda da bi hayir degil mi?plan yapmadan duramiyoruz ama hayatvda suprizlerini boyle gosteriyor bizlere..

Canlarim merhaba 2 gundur habersiz gelen misafirlerden dolayi. Topic e giremedim .simdide izmire gidiyorum kontrole donuste tum mesajlari okuyacagim bana dua edin su benim intci yumurtalar ciksin ortaya sizleri cok seviyorum allaha emanet olun

Bizde dua ediyoruz senin icin..güpgüzel haberlerle gel...bizi merakta birakma:-)

Sağol nimesay.Evet bu sabah ağlarken allahım bir mucize gösterde bu gözyaşlarımı hatırlayıp güleyim, bunda da bu hayır varmış diyeyim dedim.Ama umudum gittikçe azalıyor zaman zaman umutsuzluğa da kapıldığım oluyor.Herşey belli aslında yazılmış, ne zaman anne olacağız yada olamayacağız, başımıza neler gelecek...Ama insan yine de üzülüyor işte, hemen olsun istiyor.Sabretmek gerek biliyorum ama bazen yapamıyorum.İnşallah allah ağlattığı kadar güldürsün de yüzümüzü....

Kizlar gunaydin hepinize;) srkadaslar asilamamin 13. Gununde adet oldum fakat miktari cok az oldu. Bugun 3. Gunum fakat tamamen bitti:( tedaviye bir sure ara verme karari almistik esimle fakat asilama sonrasi kontrole gitmeden bisey olurmu ki?

günaydın,
merhaba canım.benimde aşılamadan sonra dediğin gibi 3. günde bitti.normalde 6 gün sürerdi.valla ben gitmedim doktora.sen gidersen bana da söyler misin normal mi diye?

Sağol nimesay.Evet bu sabah ağlarken allahım bir mucize gösterde bu gözyaşlarımı hatırlayıp güleyim, bunda da bu hayır varmış diyeyim dedim.Ama umudum gittikçe azalıyor zaman zaman umutsuzluğa da kapıldığım oluyor.Herşey belli aslında yazılmış, ne zaman anne olacağız yada olamayacağız, başımıza neler gelecek...Ama insan yine de üzülüyor işte, hemen olsun istiyor.Sabretmek gerek biliyorum ama bazen yapamıyorum.İnşallah allah ağlattığı kadar güldürsün de yüzümüzü....

İnsallah o gunlerde gelecek..dedigin gibi sabir sabir.emek vermeden sabir gostermeden hop diye istediklerimiz olmuyor..bende umutsuz vakalardanim digerleri gibi ama yuce rabbim bi yoluna koymustur. Nasil olumlu sonuc alanlar var mutlulugu yasayanlar var aramizda,cevremizde bizde olacagiz.dua etmeyi ihmal etme bir gun bizlerde sevincten aglayanlardan olacagiz....

Çok teşekkürler hepinize!
Yeni haberleri vereyim önce. :)
Dün yaptırdığımız tahlilde sonuç 10.000'in üstünde çıkmıştı ve bu değer bana yüksek gelmişti ama tam bilemedim tabii ki.
Bugün doktora gittik, çoğul gebelik gibi görünüyor dedi ve ultrasonla baktı.
Sonuç: üçüz! :)
Zaten üç yumurtayla aşılama yapılmıştı. 19-20 mm'ydi sanırım yumurtalar ve e2 değerim de bayağı yüksekti.
Çoğul gebelik riskini göze alarak yaptırmıştım aşılamayı zaten tutmuyor diye (ki bu risk her zaman var aslında), bu sefer de üçü birden tuttu.
Doktor iyi yerleştiklerini ve güzel göründüklerini söyledi.
Açıkçası şaşkınlığım hala devam ediyor ama çok sevinçliyiz de tabii.
Allah hepimize hakkımızda hayırlı olanı versin. Amin.

Bu arada, sonrasında en fazla ağrı çektiğim aşılamamdı bu.
On gündür falan adet sancısı çekiyorum.
Şimdi azaldı ama doktor normal olduğunu söyledi.
Bir de kahverengi akıntım oldu dün akşam, o da normalmiş.
Bundan başka gün içinde uyku basmaları ve iştah artışı oldu.
Başka belirgin bir belirtim yok şu an.
Hepinize sevgiler..

adına çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin bende çoğul gebelik isterdim ama dr yapmadı önermiyorum dedi tek yumurtayla yaptı..gerçi çok şükür allaha oldu birde hayırlı ve sağlı bir şekilde kucağımıza alsak... :)

canım üzme kendini geç olsun güç olmasın. vardır bundada bir hayır. belki önümüzdeki ay daha kaliteli gelişecek yumoşların.

canım burdamısın ya..klomende seni göremiyorum ...sevo da negatif sonucundan sonra uğramayacağım dedi biliyorsun...bende klomene uğramayalım artık diyorum ne dersin..sen de burda isen bende burdayım artık..malum klomenle işimiz kalmadı...burda yolumuza devam edelim...iyimisin bu arada..yarın gidyorum doktora ..bakalım ne diyecek heyecanlıyım..

günaydın,
merhaba canım.benimde aşılamadan sonra dediğin gibi 3. Günde bitti.normalde 6 gün sürerdi.valla ben gitmedim doktora.sen gidersen bana da söyler misin normal mi diye?

mesal benim 2 aşılamada kist olmadı çok şükür hastanede ilk aşılama olan arkadaşımda kist olmuş ona ilaç verdiler hemşire dedi ki bazı hastalarda yumurtalar kiste dönüşüyo dedi riske atma kendini bide kistle uğraşma canımm

Benimde icimden bi ses bu defa tutacak diyor insallah yanilmamda.darisida senin basina insallah

nasılsın bakalım 6. gunundeymısın yazıları okudum sımdı .. gecen gun su perısıyle yazıstım bugunde senın yazılarını guzel haberlerını okudum
3.asılaman ınsallahh hayırlısıyla sonuclanırr ve guzel haberler verırsın haftaya:)
:54:

Canlarim merhaba 2 gundur habersiz gelen misafirlerden dolayi. Topic e giremedim .simdide izmire gidiyorum kontrole donuste tum mesajlari okuyacagim bana dua edin su benim intci yumurtalar ciksin ortaya sizleri cok seviyorum allaha emanet olun

dualarımızdasın canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bol şansss diliyorum akşamı merakla bekliyoruz.Hayırlısı...canım

nasılsın bakalım 6. gunundeymısın yazıları okudum sımdı .. gecen gun su perısıyle yazıstım bugunde senın yazılarını guzel haberlerını okudum
3.asılaman ınsallahh hayırlısıyla sonuclanırr ve guzel haberler verırsın haftaya:)
:54:

canımm güzel dileklerin için allah senden razı olsun sana ikiz bebiş versin inşalalhh :))) iyim canım çok şükür bi yaramazlık yok şuan evet 6.günümdeyim inşallah bebeğim benimledir canım dua et ...sende ne var ne yok bakimm

RABBİM böyle uygun görmüş aşılamamın 13 günü adet oldum artık umudumuz başka aylara kaldı ama üzülmek yok ............... yola devam durmak yok

rabbim böyle uygun görmüş aşılamamın 13 günü adet oldum artık umudumuz başka aylara kaldı ama üzülmek yok ............... Yola devam durmak yok

benim bu 3.aşılama durmadım senin gibi devam ettim hep rabbim hayırlısını ver dedim sonuç alıncada üzüldüm ama hayırlısı buymuş deyip teselli buldum ne güzel sende benim gibisin

canımm güzel dileklerin için allah senden razı olsun sana ikiz bebiş versin inşalalhh :))) iyim canım çok şükür bi yaramazlık yok şuan evet 6.günümdeyim inşallah bebeğim benimledir canım dua et ...sende ne var ne yok bakimm

acıkcası klomen kullanımına devam ediyorum,haziranda sonkez kullancam ve sonra nasipse 2. asılamaya gecicem;)
giremedigim zaman icerisinde sporu soktum hayatıma zayıflıyorum pko nedenıyle zor oluyodu ama spor ve yememe dikkat edince 10 gunde 1,7 kg gidince baya bi hırslandım
devam ediyorum bu sekilde :)

guzel haberleri okuyorum baya bi tanıdıgım ben girmeyeli gebe kalmıs. allah hepsine hayırlı dogumlar nasip etsin ..
ayrıca cerceve cokkk hosuma gitti detaylı hazırlamıs arkadas... ordan takip etttim benim devirden kimler var kimler yok diye nerdeyse subattan beri beraberizz canımm

cok optummm tekrarrdan hayırlı haberler olsun insallah 14. gunde ..giremesem bile takip ediyorum sizleri :16:

benim bu 3.aşılama durmadım senin gibi devam ettim hep rabbim hayırlısını ver dedim sonuç alıncada üzüldüm ama hayırlısı buymuş deyip teselli buldum ne güzel sende benim gibisin

ALLAHIM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN daha önce acı tecrübelerim oldu alıştım artık bide eşim ben üzülünce daha çok üzülüyo ben onun üzülmesine dayanamıyorum onun için sakin olmalıyım RABBİM İSTEYEN HERKESE EVLAT VERSİN.........

acıkcası klomen kullanımına devam ediyorum,haziranda sonkez kullancam ve sonra nasipse 2. Asılamaya gecicem;)
giremedigim zaman icerisinde sporu soktum hayatıma zayıflıyorum pko nedenıyle zor oluyodu ama spor ve yememe dikkat edince 10 gunde 1,7 kg gidince baya bi hırslandım
devam ediyorum bu sekilde :)

guzel haberleri okuyorum baya bi tanıdıgım ben girmeyeli gebe kalmıs. Allah hepsine hayırlı dogumlar nasip etsin ..
Ayrıca cerceve cokkk hosuma gitti detaylı hazırlamıs arkadas... Ordan takip etttim benim devirden kimler var kimler yok diye nerdeyse subattan beri beraberizz canımm

cok optummm tekrarrdan hayırlı haberler olsun insallah 14. Gunde ..giremesem bile takip ediyorum sizleri :16:

şubattan bu yana bereber olduğumuz sen varsın superisi var mda var mcan84 hamiş zaten :)))) akrep var o gözükmüyo onuda merak ediyorum güzel heber verme sırası bizlerde inşallahh hayırlısı ile hepimizde anne olcaz aminnn :)))

Back
X