• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:1::1::1::1::1::1:
dedimki teknoloji bayağı ilerlemişş herhalde bizede lazımmmm bu uygulama benimkininde işi oluyoooo :1::1:

:9::9::9::9:
yemin ederim ikidir senin sayende iş yerinde kimseye aldırmadan gülüyorum... inan gözümden yaş geldi :)))
kavanozda saklayıp gidicem bende :9::9:

aynen benimki de canım :9:
sen nasılsın seyhanım? ne zaman başlıyor senin tedavin ?

sağolasın cnmm çok şükür biraz okul işim var onunla uğraşıyorummm başka bi okul olsun diye bakalım kısmett
haftaya adetimi bekliyorummm hayırlısı ile bakalım cnmmm

sağolasın cnmm çok şükür biraz okul işim var onunla uğraşıyorummm başka bi okul olsun diye bakalım kısmett
haftaya adetimi bekliyorummm hayırlısı ile bakalım cnmmm

Allah işini rast getirsin arkadaşım..
tedavinde hayırlısı olsun.. ilk ve son denemn olur inşallah minik tırtılına kavuşursun ...

tek başına nasıl olsu bu işş spermler önceden hazırmıydı :26:[/QUOTE]

:D bayildim mesajina guldum sayende.... esim birakti labaratuara ben islemden sonra alip elime doktora gittim aynen boyle oldu giderken de cok guldum. hatta hamile kalirsam boyle daha da komik olacak :D

hayırlı olsuuuuunnnn insallah tutar....
kendini fazla yorma ,hiç üzülme kendini mutlu eden şeyler yap bol bol sevdiğin insanlarla görüs 15 günün çok pozitif geçsin...
veeee sonunda bebişin de sana supriz yapsın ve seni mutlu etsin :))

ay ne guzel bi mesaj cok tesekkur ederim. gecem cok kotu gecti aglayarak uyandim ruyamdan hatta esim senin cocuk uretimi yapiyo olman lazim sen agliyosun diye kizdi bana:P iyi gecsin hepimiz icin gunler. en cok mutluluga ihtiyacimiz var hem anne olabilmek icin hem de mutlu cocuklar yetistirebilmek icin

s.a arkadaşlar epeydir giremedim nasılsınız benim biraz ağrılarım var onun harici fena sayılmaz...birde size bir şey sorcam ilk bebek aşılayla olupta 2.ye kendiliğinden hamile kalanları duydunuzmu?

selam kızlar herkese sohbetler neguzel ılerlıyo ama eksıgımız cok suncum unutun bızlerı gelmıyosun artık nasıl gıdıyo hamıslık cınsıyet ne bıldır bunları lutfen bıze sorunada cevap vereyıım ben duymadım bızzat sahıt oldum ablamın arkadası 5 yıl ugrastılar bebek sahıbı olmak ıcın en sonunda asılamayla geldı oglu yanılmıyosam 4 sene sonra hıc beklemedıgı bı zamanda 2.cı oglu geldı ınsallah bızımde boyle olur bu sıpalar ugrastırdı 2.ler acısın halımızede ugrastırmadan bekletmeden gelsınler

ben gordum ama tecrubem yok cevap veremedim. ama moralini bozma doktor gerekeni soylemis gec olmasi engel diilmis asilamaya:)) kafandan olumsuz birsey gecirince hemen kalk biseylerle ugras. dusunmemeye calis birkac gun daha dayan. guzel haberleri bekliyoruzz

seni anlayann birilerinin olması konusamasamda yazısmak okadar farklı ve iyi geliyor ki bana hepnizee tesekur ederim... mumkun oldugunca dusunmemeye calıscam..senınde asılaman hayırlı olsun canımmm:) benim 2. asılamam bu arada daha once 3 gebelik gecti basımdan klomenle hepside 6 haftalıkken kaybettim:( insallah bu puregon sasırtır beni hakkımda hayırlısı olumsuz sonuc olsada..

canım yazdıklarını okuyorum da daha önce hiç aşılama tedavisi görmediğim için yardımcı olacağımı düşümediğimden yazmadım..
sen elimnden geldiğince stress etmezsen yumoşların gelişimlerini daha farklı olacağını düşüncesindeyim .. doktorun endişe edecek bir durum görmemişki sen neden efham ediyorsun .. cumartesi kadar stress yapmayıp kendini germezsen yumoşların gelişimi daha farklı olur.. rahat ol arkadaşım..

destegin icin saol arkadasımm:) birileriyle konusmaya ihtiyacım vardı .. elimden geldigince dsunmıcemm allaha bıraktım islerimi birsey geceirdigim zaman icimden olmuyo ileriyle ilgili tahmin uretmek istemyiorum artık nasıp hersey:16:

canım bende aşılama yaptırdım ama benim gonal f ile olmuştu ve 75 ml ile başlamıştım daha sonra 150 ye çıkarmıştı doktorum eğer seninde ml arttırdıysa rahatlıkla istenilen büyüklüğe gelir panik yapma sakin ol stres daha çok etkiliyo ben yumoşlarla konuşurdum bi an önce büyüyün diye sözümü tutup büyüdüler ama son sözümü dinlemediler ve aşılamam tutmadı inş senin ki olumlu sonuçlanır ...

Son düzenleme:
karısık bi ruh halindeyimmmm suan ;
doktordan geldim bugun 11. gunum kısaca anlatayım PUREGON 300 LUKTEN 8 gundur 100 cc vuruldum
ve bugun baktı yavas gelısmıs ama tepkı vermıs dedıı 3 tane var
1 tane 9mm ve 2 tane 11mm....... ctesı gel yıne bakalım olumsuz bırsey yok dedı ? ozaman kadar gelısır dedıı

bende tedırgın oluyorum ne yapsamda pessimistt olmaktan kurtulamıyorum..
acaba BENIM GIBI OLAN VAR MI PCOLU OLUP YAVAS GELISEN AMA ASILAMASI YAPILAN ? DOKTOR YETERKI BUYUSUN DEDII
14. 15. GUN ASILAMA GUNU FARKETMEZ DEDI

bugun 125 cc yarın 100 cuma 100 cc vurulmaya devam edıcem
hersey yolunda gıtsın bu sefer nolurrr allahım

doa ben 2. aşılamamda bayağı sorun yaşamıştım.adetin 24.gününe sarkmıştı aşılamam.yumurtalar çok zor büyüdü çok zaman aldı.puregon 125 le başlayıp 150 sonrada 200 le devam ettim.5 tanede menogon vurundum ama maalesef sonucum negatif oldu.zaman önemli değil önemli olan yumurtanın hazır halini yakalamak...

kızlarrr selam ben sitede yeniyim ..3 yıllık evliyim son 8 aydır bebek istiyoruz ama henüz olmadı maalesef :(
haftaya çarşamba avrupa yakasında jinemed den randevu aldık eşimle gidicez aşılama için görüşücez ..
jinemede giden var mı acaba memnun kaldınız mı ????

kızlarrr selam ben sitede yeniyim ..3 yıllık evliyim son 8 aydır bebek istiyoruz ama henüz olmadı maalesef :(
haftaya çarşamba avrupa yakasında jinemed den randevu aldık eşimle gidicez aşılama için görüşücez ..

Geçmiş yazılanları okumadan hemen atladım, hepiniz dualarımdasınız, kızlar ben doktoru aşılamaya yapmaya ikna ettim tamam cok umut yok ama aşılamaya başlıcaz gerçi ondada problem var çünkü pazartesi adet oldum ama dün gelmedi adet bugün igne vurulacaktım 3 . gün diye, olmayınca vurulmadım, bugün adetim biraz basladı yine bugün 1. günü sayayım 3. günü igneyi olur giderim doktora, puregon verdi, hepimiz için hayırlıs olsun, cünkü 1 sene içerisinde ne vakit, ne para var tüp bebek için en azından aşılama yaptırmış olalım aklımızda kalmasın, inşallah 1 ay sonra buraya hamile günü diye bişey varya onu eklerim alta:D, umut fakirin ekmeği:) dualarım hepinizle, Allah hepimizin yardımcısı olsun

Adım atmışın, hayırlı olsun, inşallah hepimizde olumlu sonuçlar alırız, aramıza hoşgeldin, bende yeniyim ama 3 günü geçti:))

canım bende aşılama yaptırdım ama benim gonal f ile olmuştu ve 75 ml ile başlamıştım daha sonra 150 ye çıkarmıştı doktorum eğer seninde ml arttırdıysa rahatlıkla istenilen büyüklüğe gelir panik yapma sakin ol stres daha çok etkiliyo ben yumoşlarla konuşurdum bi an önce büyüyün diye sözümü tutup büyüdüler ama son sözümü dinlemediler ve aşılamam tutmadı inş senin ki olumlu sonuçlanır ...

Hepimiz için hayırlısı olsun, benimde pazartesi adetim geldi bugün igneye baslıyacaktım, adet pazartesi kendini gösterip gitti, dün hiç gelmedi, bugün az az geldi ne yapcam bilmiyorum, doktor bir bugün vurul dedi, bir cuma vurul dedi, nasıl yapayım bilmiyorum yaaa

saol cnm yaa umarım hepimizin bebişleri bekletmeden gelirr :) bakalım bize ne dicek doktor muhtemelen rahim filmi ve testler
filan isticek ... bugün adet oldum ben de haftaya çarşambaya kadar biter ama önümüzdeki aya ancak aşılama tedavisine başlayabilir herhalde değil mi ? süreç nasıl oluyor ?

Back
X