Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dedimki teknoloji bayağı ilerlemişş herhalde bizede lazımmmm bu uygulama benimkininde işi oluyoooo![]()
Masalımmmm nerdesin cnm benimmm![]()
yemin ederim ikidir senin sayende iş yerinde kimseye aldırmadan gülüyorum... inan gözümden yaş geldi :)))
kavanozda saklayıp gidicem bende![]()
bak bu iyi fikir bende öyle yapayımmm
benden çok eşim sevinir![]()
aynen benimki de canım
sen nasılsın seyhanım? ne zaman başlıyor senin tedavin ?
sağolasın cnmm çok şükür biraz okul işim var onunla uğraşıyorummm başka bi okul olsun diye bakalım kısmett
haftaya adetimi bekliyorummm hayırlısı ile bakalım cnmmm
hayırlı olsuuuuunnnn insallah tutar....
kendini fazla yorma ,hiç üzülme kendini mutlu eden şeyler yap bol bol sevdiğin insanlarla görüs 15 günün çok pozitif geçsin...
veeee sonunda bebişin de sana supriz yapsın ve seni mutlu etsin :))
s.a arkadaşlar epeydir giremedim nasılsınız benim biraz ağrılarım var onun harici fena sayılmaz...birde size bir şey sorcam ilk bebek aşılayla olupta 2.ye kendiliğinden hamile kalanları duydunuzmu?
ben gordum ama tecrubem yok cevap veremedim. ama moralini bozma doktor gerekeni soylemis gec olmasi engel diilmis asilamaya:)) kafandan olumsuz birsey gecirince hemen kalk biseylerle ugras. dusunmemeye calis birkac gun daha dayan. guzel haberleri bekliyoruzz
canım yazdıklarını okuyorum da daha önce hiç aşılama tedavisi görmediğim için yardımcı olacağımı düşümediğimden yazmadım..
sen elimnden geldiğince stress etmezsen yumoşların gelişimlerini daha farklı olacağını düşüncesindeyim .. doktorun endişe edecek bir durum görmemişki sen neden efham ediyorsun .. cumartesi kadar stress yapmayıp kendini germezsen yumoşların gelişimi daha farklı olur.. rahat ol arkadaşım..
karısık bi ruh halindeyimmmm suan ;
doktordan geldim bugun 11. gunum kısaca anlatayım PUREGON 300 LUKTEN 8 gundur 100 cc vuruldum
ve bugun baktı yavas gelısmıs ama tepkı vermıs dedıı 3 tane var
1 tane 9mm ve 2 tane 11mm....... ctesı gel yıne bakalım olumsuz bırsey yok dedı ? ozaman kadar gelısır dedıı
bende tedırgın oluyorum ne yapsamda pessimistt olmaktan kurtulamıyorum..
acaba BENIM GIBI OLAN VAR MI PCOLU OLUP YAVAS GELISEN AMA ASILAMASI YAPILAN ? DOKTOR YETERKI BUYUSUN DEDII
14. 15. GUN ASILAMA GUNU FARKETMEZ DEDI
bugun 125 cc yarın 100 cuma 100 cc vurulmaya devam edıcem
hersey yolunda gıtsın bu sefer nolurrr allahım
kızlarrr selam ben sitede yeniyim ..3 yıllık evliyim son 8 aydır bebek istiyoruz ama henüz olmadı maalesef
haftaya çarşamba avrupa yakasında jinemed den randevu aldık eşimle gidicez aşılama için görüşücez ..
jinemede giden var mı acaba memnun kaldınız mı ????
kızlarrr selam ben sitede yeniyim ..3 yıllık evliyim son 8 aydır bebek istiyoruz ama henüz olmadı maalesef
haftaya çarşamba avrupa yakasında jinemed den randevu aldık eşimle gidicez aşılama için görüşücez ..
jinemede giden var mı acaba memnun kaldınız mı ????
canım bende aşılama yaptırdım ama benim gonal f ile olmuştu ve 75 ml ile başlamıştım daha sonra 150 ye çıkarmıştı doktorum eğer seninde ml arttırdıysa rahatlıkla istenilen büyüklüğe gelir panik yapma sakin ol stres daha çok etkiliyo ben yumoşlarla konuşurdum bi an önce büyüyün diye sözümü tutup büyüdüler ama son sözümü dinlemediler ve aşılamam tutmadı inş senin ki olumlu sonuçlanır ...