Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ya çok karmaşık duygular içerisindeyim..öğleden sonra diyetisyen kontrolüm vardı gittim 10kg vermişim neyse benim adet tarihimi sordu haftaya salı dedim..rüyalarımdan bahsettim oda bana 3.haftada kanda çıkar gebelik dedi onun oğluna hamileyken öyle olmuş..bende bir heyecan yaptım bana test yaptır dedi iyi dedim bende gittim kan verdim..ama nasıl heyecanlıyım anlatamam..1 saat sonra sonucu aldım sonuç 5,3 çıktı..3.haftada bu değer çıktı..yani negatif :25: moralim çok bozuldu bir umuttu sadece ama ne bileyim..ablamla konuştum onun bir arkadaşı yeni hamile kaldı 4.hafta değeri 9,70miş ve hamileliği devam ediyo..sizce benim değerim nasıl ve yükselme ihtimali varmıdır?bana bir akıl verin nolur :50::50:

canım inşallah hamilesindir ve sen tedavi için beklerken bebişin sana tutunur.güzel haberlerini bekliyorum..

kızlar ya çok karmaşık duygular içerisindeyim..öğleden sonra diyetisyen kontrolüm vardı gittim 10kg vermişim neyse benim adet tarihimi sordu haftaya salı dedim..rüyalarımdan bahsettim oda bana 3.haftada kanda çıkar gebelik dedi onun oğluna hamileyken öyle olmuş..bende bir heyecan yaptım bana test yaptır dedi iyi dedim bende gittim kan verdim..ama nasıl heyecanlıyım anlatamam..1 saat sonra sonucu aldım sonuç 5,3 çıktı..3.haftada bu değer çıktı..yani negatif :25: moralim çok bozuldu bir umuttu sadece ama ne bileyim..ablamla konuştum onun bir arkadaşı yeni hamile kaldı 4.hafta değeri 9,70miş ve hamileliği devam ediyo..sizce benim değerim nasıl ve yükselme ihtimali varmıdır?bana bir akıl verin nolur :50::50:

Cnm valla bu deger asilama yada tup bebiste olsaydı negatif olabilirdi ama kullanılan bı catlama ignesi yok bthcg'ni etkileyebilecek. O yüzden olma ihtimali var bebisinn . Onca asilama iğnelerine rağmen bile sonuclar 1-2 çıkıyor. İns. Bebiss seninledirr süper olur bu Yaff gelsinler artık Allah'ım :16:

Cnm valla bu deger asilama yada tup bebiste olsaydı negatif olabilirdi ama kullanılan bı catlama ignesi yok bthcg'ni etkileyebilecek. O yüzden olma ihtimali var bebisinn . Onca asilama iğnelerine rağmen bile sonuclar 1-2 çıkıyor. İns. Bebiss seninledirr süper olur bu Yaff gelsinler artık Allah'ım :16:

ayy canım yaa ne güzel yazmışsın inşallah dediğin gibidir inşallh değer yükselir ve hamileyimdir..testin tekrarını pazartesi yaptırmayı düşünüyorum o zamana yükselirse baya yükselir gibi geliyo tabi hastalanmazsam..dayanmak zor olucak ama beklicem..içimden bir ses hamilesin diyo :16: allahım duy sesimi duy dualarımı..

arkadaşlar üzgünüm bu defada olmadı benim. inşaallah sizler iyi sonuçlar alırsınızda benide sevindirirsiniz...hepinizi çok seviyorum ve ayrı ayrı öpüyoru çok sağolun

Hayırlısı böyleymiş canım .rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşaallah.üzülmek bişey kazandırmıyor ne yapalım

Canım inşaallah hamilesindir.bu gün kandil dua et.rabbim hepimizin dualrını hayırlısıyla kabul etsin.merakla takip edicem.inşaallah seninle birlikte bizde seviniriz.allahım yüzünü güldürsürsün

Canım inşaallah hamilesindir.bu gün kandil dua et.rabbim hepimizin dualrını hayırlısıyla kabul etsin.merakla takip edicem.inşaallah seninle birlikte bizde seviniriz.allahım yüzünü güldürsürsün

Arkadaşlar bişey sorucam size.bu ay aşılamam tutmadı biliyorsunuz.adet oldum.ama 3 gün sürdü.şimdi tık yok.sizdede böyle bir sorun oldumu.acaba kist falan mı oldu ya.allah korusun

tatlım inşallah hamilesindir ama değilsende değerin yükselmezsede bozma sakın moralini aşılamada olur inşallah..rabbim hepimize anne olmayı nasip eylesin inşallah..

Arkadaşlar bişey sorucam size.bu ay aşılamam tutmadı biliyorsunuz.adet oldum.ama 3 gün sürdü.şimdi tık yok.sizdede böyle bir sorun oldumu.acaba kist falan mı oldu ya.allah korusun

tatlım kullandıgımız ilaçlar hormonlarımızı alt üst ettiği için böyle bişey olması çok normal.benim normalde 6 gün sürer yumurta takiplerimde hep 3 gün sürdü mesela aşılamadada erken hastalandım 10 gün kadar doktor ilaçlardan bunların olması normal demişti

Oo kizlarr 3 olduk hadi bakalim hayirlisi olsunn:)) Bizim muayene süreçleri hiç bitmez elbet karşılaşırız orda:))

inşallah karşılaşırız canım benim ben yarın kontrole gidiyorum muhtemelen cumarteside aşılamam var bakalım hakkımızda hayırlısı

çok sevindim msj okuyunca inşalalh değerin yükselir ve meleğin gelirr aminnn canımm.benim aşılammada bile değerim 0,46 çıkmıştı :(((((

kızlar günaydın

bugün mübarek bir gün regaib kandili.bu mübarek günde rabbim hepimizin dualarını kabul eyler bizlere meleklerimizi gönderir inşallah.Bugünki dualarımızda tüm bebek bekleyenleri unutmayalım bir duada hepimiz için edelim.

regaib kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar

kızlar günaydın

bugün mübarek bir gün regaib kandili.bu mübarek günde rabbim hepimizin dualarını kabul eyler bizlere meleklerimizi gönderir inşallah.Bugünki dualarımızda tüm bebek bekleyenleri unutmayalım bir duada hepimiz için edelim.

regaib kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar

41 meryem suresi bitti 4444 salavatı tefriciye 'ye devamm :) İnş. dualarımız kabul olurr:16: Herkese iyi kandillerr :)

41 meryem suresi bitti 4444 salavatı tefriciye 'ye devamm :) İnş. dualarımız kabul olurr:16: Herkese iyi kandillerr :)

amin canım inşallah hepimizin duaları kabul olur.

senin sonucu ne zaman belli olucak tüp bebeğin tatlım?

Canlarim merhaba hepinizin kandilini kutlarim allaahim herkesin gonlune gore versin.bendeyse haberler kotu dun tam doktora girdik ultrason oncesi wc ye girdim birde baktimki pembe leke var hemen doktora soyledim ultrasonla bakti yumurtalar orada ama elindeki alette hafif kan oldu .simdi gene yoldayim e2 bakiliacak. 4te muayene var egerki deger yukselmisse catlatma ignesi yapilip cumartesi toplanacak.yukselmemisse malesef iptal edilecek.sanirim bu surecte olmamasi gereken herseyi yasadim sizlerde haklarinizzi helal edin tekrar iyi kandiller hepinize dualariniza cok ihtiyacim var

arkadaşlar kusura bakmayın ancak toparlanabildim ama hepinizi(karakedi,hestia,pelikan,masall,leyla,medids,tgbeser,bebesko,yeliz,superisi ve diğer arkadaşlar) çok seviyorum çok teşekkür ederim iyiki varsınız. RABBİM bana size tedavisi devam eden ,bebek bekleyen ,sonuç bekleyen tüm arkadaşlarıma hayırlı evlatlar nasib eder inşaallah.

canım toparlanmana sevindim. yıkılmak, yılmak yok. inşallah bu topikte hamile olmayan kalmayacak. çok enerjisi yüksek bir topik oldu. birbirimizi bilmiyoruz ama hepimiz dua ediyoruz. hem inanmak başarmanın yarısıymış. ikinci aşılamay başlarkenki yazdıklarımı okudum. en başta demişim. bu sefer olacak inanıyorum. çok şükür. rabbim en kısa zamanda size de nasip eder inşallah.

canım pazartesiye kadar bekleme bence. yarın tekrar yaptır. 2 katına çıkmışmı bakalım. inşallah seninledir bebeğin. sürpriz yapmıştır sana.

Günaydın herkese, hepinizin kandili mübarek olsun, bu hayırlı günde edilen dualarımız kabul olsun inşallah.

Canlarim merhaba hepinizin kandilini kutlarim allaahim herkesin gonlune gore versin.bendeyse haberler kotu dun tam doktora girdik ultrason oncesi wc ye girdim birde baktimki pembe leke var hemen doktora soyledim ultrasonla bakti yumurtalar orada ama elindeki alette hafif kan oldu .simdi gene yoldayim e2 bakiliacak. 4te muayene var egerki deger yukselmisse catlatma ignesi yapilip cumartesi toplanacak.yukselmemisse malesef iptal edilecek.sanirim bu surecte olmamasi gereken herseyi yasadim sizlerde haklarinizzi helal edin tekrar iyi kandiller hepinize dualariniza cok ihtiyacim var

Sanada iyi kandiller mda.İnşallah bu hayırlı günde herşey yolunda gider ve tedavin iptal olmaz.İyi düşünelim iyi olsun.

Back
X