Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leyla çok sevindim canım çok ne kadar güzel keşke rabbim bana da gönderse transfere sayılı günler kala süpriz bir melek. Bu bebek toparlanman için rabbimin sana güzel bir hediyesi rabbim uygun görmüş hep ummadığımız zamanlarda olmazmı zaten bu işler yeni evinde büyüteceksin bebeğini lakin hemen şoktan çık doktora git canım 3. Ayda dikiş muhakkak attır bir riskli gebelik uzmanı bul kendine. Darısı başıma ne diyim ben asla kendim hamile kalamicam sanırım inşallah dondurulmuş tedavimle tutar bebeğim. Ama bana hep bir umutsun yinede....merhaba kızlar. beni bilenler bilir bilmeyenler için özet geçeyim. 1 dış gebelik üstüne 2 aşılama geçirdim. 2. aşılamada bana tutunan bebeğimi 5. ayında kaybettim. 10 ağustos. bu kadar yaklaşmışken çok zordu. hem fiziksel olarak hem manevi olarak çok yıprandım. dr.um 3 ay yeterli ama psikolojik olarak hazır görmüyorum 6 ay korun dedi. ve ben dün itibariyle yeniden hamile olduğumu öğrendim. öyle zor ki ne sevinmekle korkmak arasında kaldım. yeniden aynı şeyleri yaşamaya dayanabilirmiyim bilmiyorum. içim bi tuhaf. dün evde yaptığım test ile öğrendim. bugün işe geldim. dr.a ne zaman giderim bilmiyorum. gitmeye de korkuyorum. üstelik bu ay ev aldım. inşaattan yeni çıkmış evimi temizledim. bir sürü ağır şey kaldırdım. eğilip bükülüp dolaplar sildim. 10 gün geçmişti sat üstünden bütün bu işe güce rağmen ufacık bir kanama bile olmadı. inşallah bu defa rabbim güldürür yüzümüzü. dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Bizden düşük sonrası hiçkimse bişey isteme hatta tüp bebek doktoruma sordum genetik pıhtılaşma falan gerek yok dedi. Ard arda negatif sonuç alanlarda yapılıyomuş. Zaten kan sulamdırıcı vericek düşük olduğu için daha önce. Bilmiyorum geldik çattık transfere sonucu alalım eğer tutmazsa ben kendim gidip yaptırıcamsağol canım benim aranızda olmak çok güzel..bende bu acı hiç geçmeyecek diye düşünüyodum ama zaman hafifletiyomuş gerçekten..unutmam mümkün değil ama azaldı acım..allahım geçmeyecek dert vermesin kimseye..doktorların çoğu 2-3 düşükten sonra incelemek için patolojiye gönderiyolarmış ama benim doktorum ilk kayıptan hemen sonra nedenini bulmak için gönderiyorum ve sonucuna göre hareket edebilelim diye dedi..bencede en doğrusu..araştırılma hastaneye göre değişiyorumu bilmiyorum canım benim kürtajımı aşılama yapan doktorum yaptı merkezde..çok memnun kaldım operasyondan çok şükürki parça falan kalmadı yani..genetik sorunun stüne gidilmesi lazım bence..peki sen tüp bebek öncesi yaptırmadınmı bu testi?doktorlar veriyolar çünkü tüpten önce belirli testleri..inşallah canım en kısa zamanda yeniden hamile kalırım..7 ayda verdim canım 14kgyu 80lere gelmiştim pkodan dolayı ama çok şükürki kurtuldum kilolarımdan..şimdi tekrar kilo vererek bebeğime kavuşmayı bekliyorum..inşallah sende tüp bebekle kavuşacaksın meleğine çok az kaldı..
Mda hoşgeldin seni aramızda görmek çok güzel masal da dönsün artık topiğimîz canlansın acılar unutulmaz bebeklerimiz cennette şefaatçimiz olsun hepimiz meleklerimize rabbim zamanı gelip ol deyince kavuşacağı.arkadaşlar hepinize yeniden merhaba,
bugün geçmişi çok okuyamadım ama en yakın zamanda okuyacagım. Hepinizi çok özledim. Mavicim bugün topicimizin ilk bebegi çınarımız dünyaya merhaba dedi. Eminim şu an birbirinize sarılmış ve bunca kötü günlerin acısını çıkartmışsınızdır. İkinizide çok öpüyorum allah uzun ömürler versin
leylacım çok sevindim canım geçenlerde konuşmuştuk 6 ay bekleyecegım diyordun ama bak süpriz olmuş. Umarım bu sefer sorunsuz devam eder hamileliğin dualarım seninle
Cnm sen ne yaptın bakim gittin mi c.tesi Kesecan 'la tanışmaya![]()
HTML:
Evet tanıştık canım minik mercimeğimle 2 hafta sonrada kalp atışı için gidicem.Günlük yaşantın nasıl canım hala bir yere falan uzanmıyormusun temizlik falan durumun nasıl.:26:Ben hala nasıl hareket ediceğimi unutuyorum.Bazen işyerimde merdivende koşuyorum sonra çok pişman oluyorum.Allahıma emanet.![]()
simdi kendimi asilama konusunda bir otorite gibi hissedebilirim sanirim 4 asilama yaptirdim ne yazikki. bu arada herhangi bir problem var mi bilmiyorum ben ilk uc asilamami hsg cektirmeden yaptirdim sonra cekildi ve problem yok denildi bi kez daha denedim bir hafta oldu.
ilk uc asilamada adetin 3. gunu ilk kontrole gittim ve ucunde de ilac olarak klomen kullandim toplam 5 gun. ilk ikisinde gunde bir 3.de iki tane. diger arkadaslari da okudum genellikle onlar biraz daha yuksek doz kullandilar doktora ve hastaya gore degisiyor sanirim. ilaci kullaniyosun 10. gun tekrar bir kontrol o gun rahim kalinligin ve yumurta boyutuna bakiliyor. benim 3 asilamam hep 11. gun yapildi. yumurta hep 22mm oluyordu uygun diyordu doktor. o gun catlatma ignesi yapiliyor ertesi gun asilama. benim doktorum sperm yikanmasi icin labaratuara yonlendiriyordu. esim gidip ornek veriyor 2 saat sonra gidip alip yarim saat icinde de asilama yapiliyor. ilk asilama da canim yandi. ama dayanilmayacak gibi diil hatta bir parca kahverengi akintim oldu asilama sonrasi bu normalmis. digerlerinde hissetmedim bile o kadar kolaydi zaten doktorda soyledi rahim cok uygun yumurtani cok net goruyorum diye asilama esnasinda. oyle olunca herhangi bir lekelenme de olmuyor. asilamayla spermler rahme veriliyor 20 dk dinleniyorsun ve o gunu mumkunse yatarak geciriyorsun sonrasinda normal hayata devam. kimileri is guc yapmadan bekliyor sonucu ama benim hic oyle dinlenerek gecirecegim araliklarim olmadi:)
bir de igne tedavisi var ki son asilama da igneye gectik yumurta ilaca cevap vermez diye. onda da gunde bir kez gobekten igne yaptim yine ayni sekilde 10. gun kontrol diger surecler ayni.
gerisini de sen sor bizler tecrube ettigimiz kadarini yazalim.
moral falan etkili diyorlar ama ben iki senedir cocuk konusunda hic takintili diildim ya olursa olur diyordum asilamalara da yumurta takibi diye gittim birden asilama yapalim dendi yani stres hic yasamadim bu konuda. sen de rahat ol. umarim ilkinde gelir bebek sonucta bu kadar ilac kontroller asilamalar hakikaten hos deil.
herkese guzel bol sevincli hafta olsun
Hoşgeldin canım.Bidaha hiç bırakma burayı topiğimiz öksüz kaldı.Tekrar hepimiz tek yürek oluruz işallah.Sorunlar paylaşarak azalır.
Çok sağol. Allah razı olsun bilgilendirme için. En azından ne yaşayacağımı öğrendim sayende. Acaba verdikleri ilaçların bir yan etkisi oluyor mu? Yani günlük yaşamda sıkıntı çıkartıyor mu? Çok çok teşekkürler. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Leyla çok sevindim canım çok ne kadar güzel keşke rabbim bana da gönderse transfere sayılı günler kala süpriz bir melek. Bu bebek toparlanman için rabbimin sana güzel bir hediyesi rabbim uygun görmüş hep ummadığımız zamanlarda olmazmı zaten bu işler yeni evinde büyüteceksin bebeğini lakin hemen şoktan çık doktora git canım 3. Ayda dikiş muhakkak attır bir riskli gebelik uzmanı bul kendine. Darısı başıma ne diyim ben asla kendim hamile kalamicam sanırım inşallah dondurulmuş tedavimle tutar bebeğim. Ama bana hep bir umutsun yinede....
Bizden düşük sonrası hiçkimse bişey isteme hatta tüp bebek doktoruma sordum genetik pıhtılaşma falan gerek yok dedi. Ard arda negatif sonuç alanlarda yapılıyomuş. Zaten kan sulamdırıcı vericek düşük olduğu için daha önce. Bilmiyorum geldik çattık transfere sonucu alalım eğer tutmazsa ben kendim gidip yaptırıcam
Mda hoşgeldin seni aramızda görmek çok güzel masal da dönsün artık topiğimîz canlansın acılar unutulmaz bebeklerimiz cennette şefaatçimiz olsun hepimiz meleklerimize rabbim zamanı gelip ol deyince kavuşacağı.
evet cnm bikaç bebek kayıbından sonra itiyolarmış bu testi ama benim doktorum riske atmak istemedi nedenini bulalımki bir daha yaşama ve ona göre önlemimizi alalım önümüze bakalım dedi..inşallah sonucumda bişey çıkmaz..inşallah bu testi yaptırmana gerek kalmadan tüpte gelir bebeğin cnm..
çok teşekkür ederim. üzgünüm geçmişi silemiyorum. inşallah dediğin gibi olur.Canım benim çok sevindim tebrik ederim.
Lütfen geçmişi sil aklından unut,dün için bugün ki sevincini yaşamamazlık etme,tedirginliğin bebeğine de geçer herşey çok güzel olacak sen yeter ki içini ferah tut....
Tekrar tebrik ederim... :)))
teşekkür ederim. Allah razı olsun.Çok sevindim canım hayırlı olsun .Psikolojik yardım alırsan kendini daha iyi hissedersin zamanla atlatırsın .Dualarımız seninle ve bütün istiyenlerle![]()
seninle hikayemiz çok benziyor. benimde sağ tüpüm alındı. dış gebelik sebebiyle laparoskopi oldum. benimde ilk aşılamam tutmamıştı. sağ taraftan yumurtlamıştım. inşallah bundan sonra kendiliğinden gelir meleğin sana.canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun rabbim bu kezucağına lamyı nasip etsin inşş
yazını görünce bende yazmak istedim çünkü seninle aynı kaderi paylaşıyoruz bende bi dış gebelik yaşadım benim ki biraz sorunlu geçti ameliyatla alındı ve sağ tüpüm de gitti malesefbende elim ayın da bi aşılama geçirdim oda tutmadı
geçen pazartesi laporoskopi ve histereskopi oldum iyi ki de olmuşum dr rahim kanalkın da poli buldu duvarına yapışmış kalmış inşş bunsan sonra benim için de herşey iyi olur bi anönce kavuşurum bebeğime
canım senin nasıl dış gebeliğin sonlandırıl dı :44:ve ne güzel tedavisiz hamile kalmışsın darısı bizlerin başına olur inşş![]()
Leyla çok sevindim canım çok ne kadar güzel keşke rabbim bana da gönderse transfere sayılı günler kala süpriz bir melek. Bu bebek toparlanman için rabbimin sana güzel bir hediyesi rabbim uygun görmüş hep ummadığımız zamanlarda olmazmı zaten bu işler yeni evinde büyüteceksin bebeğini lakin hemen şoktan çık doktora git canım 3. Ayda dikiş muhakkak attır bir riskli gebelik uzmanı bul kendine. Darısı başıma ne diyim ben asla kendim hamile kalamicam sanırım inşallah dondurulmuş tedavimle tutar bebeğim. Ama bana hep bir umutsun yinede....
kader ortağım merhaba. güzel dileklerin duaların için teşekkür ederim sana. inşallah dediğin gibi toparlanmam için göndermiştir ve sağlıklıdır. belki yarın dr.a gidebilirim. bu ay seninde müjdeni alırız inşallah.
günaydınlar mutlu günler olsun inşallah..
günaydın pericim.
çok teşekkür ederim. üzgünüm geçmişi silemiyorum. inşallah dediğin gibi olur.
teşekkür ederim. Allah razı olsun.
seninle hikayemiz çok benziyor. benimde sağ tüpüm alındı. dış gebelik sebebiyle laparoskopi oldum. benimde ilk aşılamam tutmamıştı. sağ taraftan yumurtlamıştım. inşallah bundan sonra kendiliğinden gelir meleğin sana.
kader ortağım merhaba. güzel dileklerin duaların için teşekkür ederim sana. inşallah dediğin gibi toparlanmam için göndermiştir ve sağlıklıdır. belki yarın dr.a gidebilirim. bu ay seninde müjdeni alırız inşallah.
günaydın pericim.
günaydın cnm nasılsın doktora ne zaman gidiyosun yarın gidebilirim demişsin kesin git artık riske atma sakın..
seninle hikayemiz çok benziyor. benimde sağ tüpüm alındı. dış gebelik sebebiyle laparoskopi oldum. benimde ilk aşılamam tutmamıştı. sağ taraftan yumurtlamıştım. inşallah bundan sonra kendiliğinden gelir meleğin sana.
günaydın cnm nasılsın doktora ne zaman gidiyosun yarın gidebilirim demişsin kesin git artık riske atma sakın..
canım yarın patronum yok bende 1-2 saat için çıkabilirim diye düşünüyorum. inşallah herşey yolundadır. çok korkuyorum boş gebelik vs. diyecek yeniden kürtaj yapacaklar diye.
bende bu sitede okumuştum şimdi anlatacağım olayı, tek tüpü tıkanık bir arkadaş vardı, hamilelik için hep yumurta takibine gidiyordu ne taraftan yumurtladığını öğrenmek için, ama birtürlü olmuyordu, en son gittiğinde doktor: kapalı olan taraftan yumurtluyorsun, hamilelik için bu ay ümidimiz yok demiş, ve kadın o ay hamile kalmış, doktor bile inanamamış:)
canım benimde sağ tüpüm yok. ilk aşılama tedavimde sağ taraftan yumurtlamıştım. asistan iptal olur heralde diyordu, profa sordu sağdan yumurtladığındada sol tüp alabilir demişti, asistan bile şaşırmıştı. biraz zor bir ihtimal ama yinede var yani. hatta ben sağ dan yumurtladığımı dr. söylemişti kanamam bitmedi diye gittiğimde ve ben sağdan yumurtladım diye korunmaya dikkat etmemiştim. nasılsa olmaz diye sanırım o sağdan gelen yumurta tuttu belkide şuan.
merhaba kızlar. beni bilenler bilir bilmeyenler için özet geçeyim. 1 dış gebelik üstüne 2 aşılama geçirdim. 2. aşılamada bana tutunan bebeğimi 5. ayında kaybettim. 10 ağustos. bu kadar yaklaşmışken çok zordu. hem fiziksel olarak hem manevi olarak çok yıprandım. dr.um 3 ay yeterli ama psikolojik olarak hazır görmüyorum 6 ay korun dedi. ve ben dün itibariyle yeniden hamile olduğumu öğrendim. öyle zor ki ne sevinmekle korkmak arasında kaldım. yeniden aynı şeyleri yaşamaya dayanabilirmiyim bilmiyorum. içim bi tuhaf. dün evde yaptığım test ile öğrendim. bugün işe geldim. dr.a ne zaman giderim bilmiyorum. gitmeye de korkuyorum. üstelik bu ay ev aldım. inşaattan yeni çıkmış evimi temizledim. bir sürü ağır şey kaldırdım. eğilip bükülüp dolaplar sildim. 10 gün geçmişti sat üstünden bütün bu işe güce rağmen ufacık bir kanama bile olmadı. inşallah bu defa rabbim güldürür yüzümüzü. dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
arkadaşlar hepinize yeniden merhaba,
bugün geçmişi çok okuyamadım ama en yakın zamanda okuyacagım. Hepinizi çok özledim. Mavicim bugün topicimizin ilk bebegi çınarımız dünyaya merhaba dedi. Eminim şu an birbirinize sarılmış ve bunca kötü günlerin acısını çıkartmışsınızdır. İkinizide çok öpüyorum allah uzun ömürler versin
leylacım çok sevindim canım geçenlerde konuşmuştuk 6 ay bekleyecegım diyordun ama bak süpriz olmuş. Umarım bu sefer sorunsuz devam eder hamileliğin dualarım seninle
günaydın pericim.
aynen canım meğerse ne kadar ortak yönümüz varmış kötü de olsaama inşş benim de sonum aynı senin gibi olur en yakın zaman da bebeğime kavuşurum bende bi mucize yaşarım
ekim ayında bende bi aşılama olmuştum bende o ay sağdan yumutlamıştım soldan da 1 tane yumurtam olmuştu ben bile olmayacağını biliyodum zaten öylede olduama artık tüpümde bi sorun kalmadı dr laporoskopi sırasında sol tüp te tam ağzında üzüm tanesi kadar polip bulmuş belki de bu zaman kadar ondan hamile kalamadım yine de kısmet işte bundan sonrası rabbime kalmış inşş hemen nasip eder
![]()