Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah başlayabilirsin canım hayırlısı olsun senin için de . Benimkisi de umut dünyası işte gecikecek belliki tek umudum donmuş embriyom eğer olmazsa naaparım bilmem heralda artık bu iş kürtajdan sonra hiç olmadığı için kürtajda bir sorun oluştuğunu düşünücem ve laparoskopi yaptırıcam. 2. Tüpe geçmek için de acele etmicem çok yoruldum sevde 1-2 ay ara vermek yetmiyor vücut toparlanamıyor 6 ay kadar kapatıcam bu defteri.

cok haklısın canım..bencede yetmiyor..en az 6 ay dinlenmek lazım..cok hırpalandık biz..cok yorulduk haklısın..bende dün gittim doktora..müsait bu ay başlayalım dedi ve başladık bakalım tüp tedavisine...gonal f ile başladık..pazartesi tekrar gideceğim..doktor işimiz zor diyor :( canım sıkkın ..ilaçlar benim yumurtalığı hızlı büyütüyor..olması gereken zamandan daha hızlı..buda sağlıksız olması demek..son aşılamada normalde 11-ila 12.günde ilacı kesip aşılama yapmamız gerekirken 8.günde ilacı kesip ovitrelleyi vurulmuştum ben..yani 10.günde aşılama olmuştu...ve bu 1.aşılamada da böyle olmuştu...bu da tipik bir polistik overin başka bir yönü..yani yumurtlama bozukluğu..zaten geçen ayda 3.günde 13 mm lik yumurta olduğu için başlayamamıştık tüpe..şimdi neler olacak bilmiyorum..bi yığın ilaç aldık bakalım ...pazartesi ilk kontrolüm..moralim bozuk başladım anlayacağın canım... doktorun işimiz zor demesi bütün şevkimi kırdı...boşa mı kürek sallıyorum diye düşünmeden edemiyorum...ama şu net ki artık...şu tüp tedaviside bitsin bende en az 6 ay bırakacağım bu işi...en azından yaza kadar...buralarda uğraşmayacağım artık tüple müple..canım çıkıyor zaten kop dağını aş git gel....çekilecek sıkıntı değil ya...her şey bir bebek için işte..rabbim kolaylaştırsın hepimizin süreçlerini...öpüyorum cok canım..gelişmeleri yazarım..

Hayırlı olsun canım sen doktoruna bakma hevesini kırmış evet ama çok kafana takma iğnelerini yap ve sonra unut kontrollerine stressiz git boşver yani salla olursa olur de nasibinde barsa zaten olacaktır sen ne kadar rahat olursan tedavin o kadar başarılı olur. Düşük doz ilaçla başlamış olman lazım canım doğru doz olursa emin ol pko luların daha çok yumurtası çıkıyo.

Ben de beynimi rahatlatabilmek için kan testi yaptırdım negatif. Artık beyin hamile değilim sinyalini alınca adetim gelir bakalım benim rahim ne durumda.
Allah emeklerini boşa çıkarmaz sevde sen dua et be rahat ol biliyosun rabbimin katında sonuç belli biz yaşayarak öğreniypruz stres de yapsan rahat da olsan sonuç değişmez. O yüzden sal kendini iğneşerini saatinde vur telefonunun alarmını kur.

Kızlar kan testi yaptırdım negatif. İyiki yaptırdım rahatladım artık adetimi huzurla bekleyebilirim

Hayırlı olsun canım sen doktoruna bakma hevesini kırmış evet ama çok kafana takma iğnelerini yap ve sonra unut kontrollerine stressiz git boşver yani salla olursa olur de nasibinde barsa zaten olacaktır sen ne kadar rahat olursan tedavin o kadar başarılı olur. Düşük doz ilaçla başlamış olman lazım canım doğru doz olursa emin ol pko luların daha çok yumurtası çıkıyo.

Ben de beynimi rahatlatabilmek için kan testi yaptırdım negatif. Artık beyin hamile değilim sinyalini alınca adetim gelir bakalım benim rahim ne durumda.
Allah emeklerini boşa çıkarmaz sevde sen dua et be rahat ol biliyosun rabbimin katında sonuç belli biz yaşayarak öğreniypruz stres de yapsan rahat da olsan sonuç değişmez. O yüzden sal kendini iğneşerini saatinde vur telefonunun alarmını kur.

iyi yapmışsın canım..rahatlamak cok önemli..acaba lar insanı nasıl kemirir bilmezmiyim..nasıl gerginlik verir nasıl huzursuz eder.. ama kesinlik kazanınca evet canı bir kez yanar insanın ama alşması daha cabuk olur..umarım bir an önce adetin gelir de bir an önce kontrole gidip başlarsın sende sürece...canım 300 lük dozla başladım, ben ilk kez gonal f kullanıyorum.bilmiyorum 300 lük le başladık.pazartesi kontrolde değişir mi bilmem..toru topu iki tane 900 lük aldım zaten..gerek olursa devamını alırız dedi..ve bi sürü catlamayı önleyici iğneler aldık..1500 lira tuttu şimdilik..puregon da aşılama için günlük 100 vuruluyordum..arasındaki fark nedir anlamadım..

kızlar merhaba.eskilerdenim ben...tanıyan arkadaşlar çıkacaktır muhakkak.ara ara girip okuyorum hala sizlerin yazdıklarınızı.ben de hepiniz gibi bundan aylar önce aşılama serüveni ile başlamıştım bu yola.Allah'ım çok şükür ki yaşadığım 2 düşükten sonra yüzümü güdürdü.hepinize inşallah önce hamileliği sonra da bebeklerinizi kucaklamayı nasip eder.(tabii bana da...hala 3 haftam var doğuma)

bu arada aşılama ve tüp bebek tedavilerinin ne kadar masraflı olduğunu bizzat yaşayarak gördüm.Allah hepinize güç kuvvet versin.hem maddi hem manevi yıpratıyor insanı.şu an elimde hiç açılmamış gonal -f var bir kutu.sürekli buzdolabında sakladım.bir dakika bile dışarda kalmadı.lazım olan arkadaşa yarı fiyatına vereceğim.dünya kadar para verdim ama 3.kutuyu kullanmadım.isteyen olursa bana özelden mesaj atabilir.

hepinizi özledim takip edemiyorum,evde curcuna vardı kayınvaldemler falan filan,her kafadan bir ses durumu anlayacağınız topigede giremiyorum,kayınvaldemler çarşamba gidiyor,biraz bebeğimle başbaşa kalcam sonunda.........teyzeleri bebeğim gayet iyi maşallah,sarışın bir oğlum var emiyor uyuyor ama emerken inatlaşıyor memeyle savaşıyor adeta :1: çok güzel bir duyguymuş rabbim sizlerede yaşatsın inşallah.:16::16::16: hafta içi inşallah topiği takip edeceğim oğluşumda izin verirse öpüyorum hepinizi...:54::54::54:

hepinizi özledim takip edemiyorum,evde curcuna vardı kayınvaldemler falan filan,her kafadan bir ses durumu anlayacağınız topigede giremiyorum,kayınvaldemler çarşamba gidiyor,biraz bebeğimle başbaşa kalcam sonunda.........teyzeleri bebeğim gayet iyi maşallah,sarışın bir oğlum var emiyor uyuyor ama emerken inatlaşıyor memeyle savaşıyor adeta :1: çok güzel bir duyguymuş rabbim sizlerede yaşatsın inşallah.:16::16::16: hafta içi inşallah topiği takip edeceğim oğluşumda izin verirse öpüyorum hepinizi...:54::54::54:

rabbim bu güzel duyguyu bizede tattırır inşallah...rabbim analı babalı büyümesini nasip eyleyin inşallah..

cok haklısın canım..bencede yetmiyor..en az 6 ay dinlenmek lazım..cok hırpalandık biz..cok yorulduk haklısın..bende dün gittim doktora..müsait bu ay başlayalım dedi ve başladık bakalım tüp tedavisine...gonal f ile başladık..pazartesi tekrar gideceğim..doktor işimiz zor diyor :( canım sıkkın ..ilaçlar benim yumurtalığı hızlı büyütüyor..olması gereken zamandan daha hızlı..buda sağlıksız olması demek..son aşılamada normalde 11-ila 12.günde ilacı kesip aşılama yapmamız gerekirken 8.günde ilacı kesip ovitrelleyi vurulmuştum ben..yani 10.günde aşılama olmuştu...ve bu 1.aşılamada da böyle olmuştu...bu da tipik bir polistik overin başka bir yönü..yani yumurtlama bozukluğu..zaten geçen ayda 3.günde 13 mm lik yumurta olduğu için başlayamamıştık tüpe..şimdi neler olacak bilmiyorum..bi yığın ilaç aldık bakalım ...pazartesi ilk kontrolüm..moralim bozuk başladım anlayacağın canım... doktorun işimiz zor demesi bütün şevkimi kırdı...boşa mı kürek sallıyorum diye düşünmeden edemiyorum...ama şu net ki artık...şu tüp tedaviside bitsin bende en az 6 ay bırakacağım bu işi...en azından yaza kadar...buralarda uğraşmayacağım artık tüple müple..canım çıkıyor zaten kop dağını aş git gel....çekilecek sıkıntı değil ya...her şey bir bebek için işte..rabbim kolaylaştırsın hepimizin süreçlerini...öpüyorum cok canım..gelişmeleri yazarım..

canım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah aşılamaya benzemez ve bu sefer meleğine kavuşursun..dualarımız hep seninle iyi düşün herşey iyi olsun strese sokma kendini boş konuşan doktorunada aldırma herşeyi çok biliyolar ya ıcıklar..aslında bişey bildikleri yok :34: herşey güzel olacak inşallah..:16:

Kızlar kan testi yaptırdım negatif. İyiki yaptırdım rahatladım artık adetimi huzurla bekleyebilirim

tatlım test yaptırmakla iyi yapmışsın en azından belirsizlikten kurtuldun..şimdi gelsin adetin ve hayırlısıyla al bebeğini inşallah göbüşüne..inşallah güzel haberini alıcaz canım sen hiç merak etme..

canım hoşgeldin maşallah çınar bebeğimize..uzun ömürlü olsun inşallah..umarım bizlerde bu güzel duyguyu yaşarız birgün..

elcefcımm mrbbb

ınannn benı guldurdunnn herhaldee hormonlar sapıttı bende sapıttımm:))))))))))

ayy benı guldurdun ALLAHTA senı guldursunnn

sonuc negatıf artık huzurla bekleyebılrım dıyıncee hem sınırm bozuldu hemde artık ne haldeyız ona gulesın geldı yanı kafaya o kadar takıyoruzkı adetolunca en azında artık hamıle dglım dıye dusunup huzura gecıyrouzzz

ınsallahhh bebegınn gelırrr canım herkesın ama bız sneınle okk uzun zamandır burdayızzz artıkk bebısler gelsınn herkesındeee

hayırl

sevdecımm hayırlı olsun tup tedavın ınsallah bu son tupun olurr ..
canmm bak ne dıycemm sen o doktorunaa hıc bakmaaa derımmm ısın zor dıye bısı yokk YANII ALLAHH nasıp ettıyse olacak yoksa baska denemerde veya kendlınden oluckk.kendını sartlandırmaa yumurtam hızla buyuycekkk yıne olmuycak falan fılan dıye o guzell kafanı bu kotu dusuncelerınle doldurmaa...

ALLAHA INAN GUVEN O EN DOGRU ZAMANDA VERCEK BURDA HEPIMIZIN IHTIYACI OLAN BIRAZ AFIYET BIRAZ DA SABIRR SABIRLIOLABILSEK BELKI EHRSEY KENDILINDEN GELISCEKKK...

INSALLAHH GUZELL HABERLERLE DONERSINN ARAMIZA

canım hoşgeldin maşallah çınar bebeğimize..uzun ömürlü olsun inşallah..umarım bizlerde bu güzel duyguyu yaşarız birgün..
.
Mavıcım dogum habeırını duyunca gozlerım dolduu:( cınarr bebegıı benımm yerıme kocamann yokk yokk kocaman opmee koklayarakk op o narın tenını kocaman oppe koklaa yanagına buse kondurr...

Duygulandımm cunku daha dun gıbı hamıelyım dıye yazısın ve zaman akıp gecıyooo sabır tukenıyoo falan fılann neyse...:((( kotuu olumsuz bısı dusunmek yokk

hatırlarsın belkı burdakı kızlar ve kendım ıcın dua ıstemıtım doguma gırerken bızı unutman ınsallahhh..

Mavicim sabırsızlıkla doğum hikayeni bekliyoruz valla :) Evde ne curcuna vardır şimdi tahmin edebiliyorum :1: Şurda ne kaldı çarşambaya sakin sakin vakit geçiriceksin artık bebeğinle. Çok garip bir duygu olsa gerek nasıl olduğunu bilmeden 9 ay karnında taşıyorsun şimdide yüzüne baktığında bambaşka bir birey mucize resmen . Sarı kafa hee bide maviş gözlü olsa tam olucakmışş :) Darısı başımıza olsun inşallahh :16:

Canım gözün aydın hayırlı evlat olsun çınar bebek uzun sağlıklı ömür versin rabbim en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz.
tatlım test yaptırmakla iyi yapmışsın en azından belirsizlikten kurtuldun..şimdi gelsin adetin ve hayırlısıyla al bebeğini inşallah göbüşüne..inşallah güzel haberini alıcaz canım sen hiç merak etme..
Zaten beynimi rahatlatmak için yaptırdım ben kan testini hani negatîf oldupunu biliyim ki bedenim göndersin artık adeti diye ama hala yok ohss den kalma kistler sebep olabiliyor belki de buna böyle olunca içim soğuyor tedaviden belki birkaç ay daha dinlenirim.

elcefcımm mrbbb

ınannn benı guldurdunnn herhaldee hormonlar sapıttı bende sapıttımm:))))))))))

ayy benı guldurdun ALLAHTA senı guldursunnn

sonuc negatıf artık huzurla bekleyebılrım dıyıncee hem sınırm bozuldu hemde artık ne haldeyız ona gulesın geldı yanı kafaya o kadar takıyoruzkı adetolunca en azında artık hamıle dglım dıye dusunup huzura gecıyrouzzz

ınsallahhh bebegınn gelırrr canım herkesın ama bız sneınle okk uzun zamandır burdayızzz artıkk bebısler gelsınn herkesındeee
Ya cansucum işte böyle ağlama ak halimize gülüyoruz beynim de vücudum da bana oyun oynuyor hormonlarımı serbest bırakmak için yaptırdım testi ama hala gelmedi adet artık çok yoruldum umudum azalıyor tam buldum derken ilk bebeğimi kaybettim ardından hala uğraşıyoruz kimisi tedavi görse bile hemen kavuluyor bebeğine benim yakın bir arkadaşım da tedavi görüp bebeğine hamile kaldı kızı şimdi 10 aylık ben düşük yaptım o doğurdu :((( bnimki o dan 1 ay da büyük olacaktı doğsaydı. En başından beri sayarsak 3 yılı geçti evlat özlemim. Yarın bebek mevlüdü varmış kaynanamın komşusu o da evlendireceğî kalmadığı için görümcemle ikimizin gidip hediye vermesini istiyor ama bn istemiyorum :( herkes hadi elif çok dinlendin yeter sen de yap dicek acıyan gözlerle bana bakıcaklar . Kaynanam israr etmedi sen bilirsin ablan gidicek dedi ben de düğününe gittk dedim önceki çocuklarına da altın takmış kaynanam geri getirmemişler sonrasında yani karşılık olarak bizim düğünümüzde falan ben de yeterinde hediye takmışsın kızı tanımıyorum düğünlerine gittik yeter dedim ama öyle olmaz ki diyor ayıp olur gibi geliyor kendi arkadaşları işte gelini gelmedi demelerinisteyo. Ama umrumda değil onlarda bana gelmesinler canımı acıtacak herşeyden uzak durmak istiyorum.

allah analı babalı büyütmeyi, sağlıklı ve huzurlu büyümeyi nasip etsin inşallah canım

Back
X