slm cansu,,, bieson dediğin biesteron mu ?? 11 de içtiğin ilacı anlayamadım , onu sadece uyumak için mi alıyorsun ? biesteron alıyorum bende sabah ve akşam,, o yumurta rezervinin iyice azalmasını önlemek için, yerinde sabit tutuyomuş , öyle söylediler, çocuk istiyosan kullanmalısın dediler.. ayrıca folbiol, co enzim, omega 3 alıyorum,, bir de aslanpençesi çayı+hayıt tohumu içiyorum.. ama bana hoca özellikle cylo progenova verdi,, bu fsh düşürüyo dedi... ibrahim saraçoğlunun saray macununu yaptım , şimdi onu kullanıyorum.. ben 3 kez tüp bebek yaptırdım, yumurtalarım kalitesiz , tutmuyo.. sayısı da az zaten ama incir kürünü uygulamıştım 2. tedavimde hoca inanamamıştı, nasıl bu kadar iyi oldular demişti... aslında şimdi de uygulamak istiyorum ama hazırlamaya üşeniyorum açıkçası :)
cnm ben 34 yaşındayım , 6 ay önce 15 di fsh ,,, ama bir daha ölçtürmedim, çünkü moralim çok bozuluyo,, iyice umutsuzluğa kapılıyorum kötü bişey olunca,, sonuçta moralsizlik kötü etkiliyo sonucu... mart ayında tekrar tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum,, yumurta rezerv azlığı cidden sıkıntılı bir durum...sen tüp bebek yaptırdın mı?
ayrıca Allah'ın izniyle ocak sonunda Umre'ye gitmeyi düşünüyoruz eşimle, orda da inşallah bol bol dua edicem hepimiz için... bende elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum,, birde stres olmamaya çalışyorum çünkü stres fsh yı yükseltiyo...