benim transferin yapıldıgında rahim kalınlıgım 8.5 iki emriyo transfer edildi ve günde bir tane vajinal jel 4tane bantım vardı 4 günde bir degiştirilen birde kan sulandırıcı ignelerim vardı bence doktorumuza güvenmeligiz her insan farklı benim ona göre tedavi uyguluyorlar bir de Allah ol desin yeter gerisi boş şuanda tüm bebek isteyen bu yolda tedavi gören yada tedavi görmek istegipte ekonomik imkansızlıklardan dolayı tedavi olamayan her kese RABBİMden hayırlı evlatlar diliyorum hamile arkadaşlarımızada evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah HERKESE SAĞLIKLI MUTLU ÇOÇUK AÇISINSAN BEREKETLİ YILLAR:![]()
Haklısın sanırım bant hap yada fitil neticede hepsi rahimi hazırlamak için kullanılıyor her doktorun ilaç protokolü farklı olsa da yaptığı iş aynı rahimi hazırlamak ultrasonla da izlemek ve herşey yolunda şimdilik daha fazla kurcalamicam rahat olmak tedavinin en büyük kısmı. Transferden sonra yeniden konuşurum doktorumla ne verirse onu kullanırım daha da sorgulamicam kafamda bana zarar veriyor. Senin de dondurulmuş muydu canım?