- 24 Mayıs 2011
- 1.348
- 38
- 158
evet nasip canımm vardır rabbimin bir bildiği sen çok ara vermeden tedavine devam et üstüne düş canım.
evet çok kısa bakıyolar bugün de gördüm bebeğimi sevinçten ağlamak geldi içimden :) kan idrar vs.. için kan verdim evime geldim sonuçları bekliyorum şimdi. bu arada tüp bebekle hamile kalanlar 2013 topiğinde kullanılan ilaçlarla ilgili bişeyler sormuştum. estrofem i birisine doktoru kalp atışlarından sonra bıraktırmış. güya tehlikeliymiş çocuk da anomali olabiliyomuş tüp bebek de kullanılma amacı rahim duvarını kalınlaştırmak sen de içtin dimi 12. haftaya kadar? ben de muadili cyclo progynova dan günde 4 tane içiyorum hala. tedirgin oldum ilaçlara 3. aya kadar devam dedi bana merkezimde. şimdiki jinekoloğum da ben ona karışmıyorum dedi hani merkezin vermiş orayla görüş dedi. aklıma takıldı.
Büyüyor bebişin bak gördün müü :) Yok cnm yaa bende 12. haftaya kadar kullandım. Dr hiç bir zararı yok dedi. Gebelik sırasında rahimin giderek kalınlaşması gerekiyor
muş. Bizimkisi tüp olduğu için hormonlarımıza ek takviye yapılması gerekirmiş. Sonuçta müdahale ile olan bebek. Bünye ancak farkına varabiliyor. Diğer gebelik takibi yaptığım dr 'da 12. haftada bırakabilirsin demişti bana.