- 17 Ocak 2012
- 1.261
- 10
- 158
benim yazdıklarımın hiçbiri çıkmıyor burda![]()
cnm bu yazdığın çıkmış ama problem mi var acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar jolly ve bebeskodan haber yok dimi iyilerdir inşallah
Selam kızlar uzun zamandır bende giremedim kızım ameliyat oldu zor zamanlar gecirdim çok şükür rahatladık allah evlatlarımızla sınamasın
merhaba kızlar topik çok sessizleşmiş gerçekten. ben bir erken doğumla renklendirebilirim bu topiği :)
2 hafta sonra doğurabilirim kızlar. malesef erken doğum riskim var. 29. haftada sancılarım iğne ve ilaç tedavisiyle geçti çok şükür ama rahmimin anatomik yapısından dolayı bebeğim birkaç hafta erken gelebilir. doktorum 2 hafta daha durursa çok iyi dedi. suyumuz iyi kalp atışları düzenli hareketli de maşallah herşeyi de haftasıyla uyumlu. 1975 gr şuan yaklaşık 2 kg yani biraz minik doğabilir ama 2500 ı geçsin sorun değil kilo diyor doktorumuz. önemli olan 36. haftayı doldurmak ama herşey yolunda olduğu için duracağına inanıyor. ben 38 i de görmeyi istiyorum tabiki küveze girmesinden çok korkuyorum o yüzden bu son 1 ay benim için çok önemli kontroller sıklaştı her hafta doktordayız. 40 ı göremicem ama 38 de doğurucağımı hesap edersek 1 ay kaldı doğumuma. inşallah durur minimum 2 hafta dursun istiyo doktorum sonra da ne kadar durursa bizim için o kadar iyi dedi.
heyecan bastı şaka maka gelecek yakında aceleci ve mücadeleci kızım. aslında iyi bir hamelilelik geçirdim risklerime rağmen bütün yaz gezdim yürüyüş yaptım kızım da endişelerimi korkularımı biliyor gibi hep bana destek oluyor çok hareketli resmen ben burdayım anne rahat ol diyor. ana - kız savaşıyoruz sağlıklı doğması için dualarınızı eksik etmeyin bizden.
rabbim kimseyi aratmasın hayırlı evlat nasip etsin herkese..
kızlar transferim ertelendi rahim kalınlığım 9.5 dan 8.5 a düşmüş doktor yarında bakalım eger düşmeye devam ederse erteleyeceğiz dedi. bu şekilde koyarsak tutmama ihtimali yüksek dedi doktor.kızlar nolur bana dua edin yarın olumlu sonuçlar alayım inşallah çıkar kalınlık..((
mda cım maşallah baya büyüdüde adam oldu senin mercimeğinarkadaşlar merhaba
çok giremiyorum artık hem iş yerinde yoruluyorum hemde eski enerjimi bulamıyorum. Birde üstüne bu akşam ev taşıyorum sormayın nasıl olup bitecek hiç bilmiyorum Perşembe kontrolümüz var 2 hafta önce doktorumuz ile görüştüğümüzde 25-28 kasım arası sezeryan yaparız demişti. sanırım son 30 güne geldik umarım sagasalim bu günlerde geçer ve minik kızçem ile beraberliğimiz başlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen.Doguma yakşaltıkça kaybetme korkuları artıyor sanki heleki buraya kadar geldikten sonra insan daha bir evham sahibi oluyor bir an önce gelse geçse şu zaman .![]()
çok çok geçmiş olsun nesi vardı kuzunun?Selam kızlar uzun zamandır bende giremedim kızım ameliyat oldu zor zamanlar gecirdim çok şükür rahatladık allah evlatlarımızla sınamasın
canım senin kız süpriz yapacak sanırım bir an önce kavuşmak istiyor desene annesine umarım hakkında ne hayırlısı ise o olur. seninde az kaldı ünlerimiz çok yakın allah hayırlısı ile kucagımıza almak nasip etsin
canım hiç üzülme vardır bundada bir hayır de ve dua et önümüzdeki ay olur kısmet bu işler onlar gelecegi zamanı çok iyi biliyorlar.
Selam kızlar uzun zamandır bende giremedim kızım ameliyat oldu zor zamanlar gecirdim çok şükür rahatladık allah evlatlarımızla sınamasın
maşallah joly tam ele avuca gelmiştir minik kuzun sen girmeyeli baya şeyler oldu erken doğum riski 29. haftada nst de çıkan sancılar iğne ve ilaç tedavisi derken durdurduk sancıları ve çok şükür ki 35. haftaya girdik birkaç hafta daha mücadeleye devam minik kızımla. kasım sonu kucağımızda olacak sanırım :) dualarınızı eksik etmeyin. çok heyecan sardı. hala inanamıyorum bu günlere geldiğime. rabbime şükürler olsun.Buradayım ben :) Kızçeyle uğraşıyorum Valla günler aylar nasıl geçiyor hiç bişey anlamıyorum. Hafta sonu 4 ayımız bitiyor bile . Artık iyice sevilmeye geliyor bebeğim :) Hamişler kocaman olmuş Ercelf doğurucakmış yakında neler neler olmuş böyle :)
Karakedicim seninde inş. transfer hayırlısıyla gerçekleşir . Bir dahaki aya kalırsaa hiç morali bozma biliyorsun farklı sebeplerden dolayıda olsa bi çoğumuzun transferleri ertelendi sonra aldık bebişlerimizi. Benimde rahim kalınlığı uzatmalı olarak günde 4 adet estrofem kullanmama rağmen maks. en kalın yeri 9 olmuştu . Oda Dr'a torpili ölç demiştim. Aslında 8 buçuklarda falandı:) Hayırlısı şimdiden![]()
kızlar transferim ertelendi rahim kalınlığım 9.5 dan 8.5 a düşmüş doktor yarında bakalım eger düşmeye devam ederse erteleyeceğiz dedi. bu şekilde koyarsak tutmama ihtimali yüksek dedi doktor.kızlar nolur bana dua edin yarın olumlu sonuçlar alayım inşallah çıkar kalınlık..((
Ercelf cnm aman dur ve cok dikkatli ol. Superim sen nasılsın canımcım nasıl gidiyor. Bebesko ve jooly ben de merak ettim. Bebesko tedavi de mi acaba. Jolly de bebeğini büyütüyordur sanırım. :)
Buradayım ben :) Kızçeyle uğraşıyorum Valla günler aylar nasıl geçiyor hiç bişey anlamıyorum. Hafta sonu 4 ayımız bitiyor bile . Artık iyice sevilmeye geliyor bebeğim :) Hamişler kocaman olmuş Ercelf doğurucakmış yakında neler neler olmuş böyle :)
Karakedicim seninde inş. transfer hayırlısıyla gerçekleşir . Bir dahaki aya kalırsaa hiç morali bozma biliyorsun farklı sebeplerden dolayıda olsa bi çoğumuzun transferleri ertelendi sonra aldık bebişlerimizi. Benimde rahim kalınlığı uzatmalı olarak günde 4 adet estrofem kullanmama rağmen maks. en kalın yeri 9 olmuştu . Oda Dr'a torpili ölç demiştim. Aslında 8 buçuklarda falandı:) Hayırlısı şimdiden![]()
arkadaşlar merhaba
çok giremiyorum artık hem iş yerinde yoruluyorum hemde eski enerjimi bulamıyorum. Birde üstüne bu akşam ev taşıyorum sormayın nasıl olup bitecek hiç bilmiyorum Perşembe kontrolümüz var 2 hafta önce doktorumuz ile görüştüğümüzde 25-28 kasım arası sezeryan yaparız demişti. sanırım son 30 güne geldik umarım sagasalim bu günlerde geçer ve minik kızçem ile beraberliğimiz başlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen.Doguma yakşaltıkça kaybetme korkuları artıyor sanki heleki buraya kadar geldikten sonra insan daha bir evham sahibi oluyor bir an önce gelse geçse şu zaman .![]()
Kızlar, meleğime isim konduramıyorumhala isimsiz kuzum.
yeni moda isimleri çok beğenmiyorum. çok eski isimlerde hoşuma gitmiyor ama klasik isimleri seviyorum.
aklınızda olanları yazarsanız sevinirim.
geçmiş olsun ne olduda bebeğin ameliyat oldu kıyamam..inşallah şimdi daha iyidir allahım korusun bebeklerimizi..
maşallah cnm ne çabuk doğum zamanın geldi son 1 ay göz açıp kapayana kadar geçer zaten sağlıkla kucağınada alırsın kızını hiç korkma..boşuna korkup kendini strese sokma kızında etkilenir biliyosun..neden sezeryan olucaksın peki sen mi istedin yoksa doktor direk onu mu önerdi..
canım büyüdü valahi şaka maka derken adam olmaya çalışıyor işte.mda cım maşallah baya büyüdüde adam oldu senin mercimeğinrabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
hiç üzme kendini göz açıp kapayıncaya kadar geçer zaman bide bakmışın kucağında minik kuşun
ay maşallah ya topikte pek az kişi kaldı keşke gayem seyhan bebesko,karakedinde hayırlı haberlerini alsaydık rabbim nasip etsin inşallah
çok çok geçmiş olsun nesi vardı kuzunun?
sorma mda cım aceleci bizimki biraz 40 ı beklemeyecek o kesin ama 38 i görürsek çok iyi olur. ve dönmedi kızım dimdik oturuyor başı yukarıda ayakları aşağıda çok dik başlı olacak sanırım hanımefendi :) bana sezeryan yolları görünüyor. 38 i doldurduktan sonra bizi de bekletmez fazla doktorumuz aynı tarihlerde sezeryan olabilirz :) ben de 22 kasımdan sonra olsun yay burcu olsun istiyorum tabi ne kadar durursa karnımda o kadar iyi burç falan hikaye sağlıklı olsun da hangi burç önemli değil. topik 2 doğumla birden şenlenecek desene. benim kızım hala isimsiz yalnız siz belirlediniz mi?
geçmiş olsun ciddi bişey yoktur umarım. Allah kimseyi evladıyla sınamasın dermansız dert vermesin canım.
maşallah joly tam ele avuca gelmiştir minik kuzun sen girmeyeli baya şeyler oldu erken doğum riski 29. haftada nst de çıkan sancılar iğne ve ilaç tedavisi derken durdurduk sancıları ve çok şükür ki 35. haftaya girdik birkaç hafta daha mücadeleye devam minik kızımla. kasım sonu kucağımızda olacak sanırım :) dualarınızı eksik etmeyin. çok heyecan sardı. hala inanamıyorum bu günlere geldiğime. rabbime şükürler olsun.
hayırlısı olsun kuzum. sen 2 adet koydurabilmek için istanbul tüp bebek merkezine mi aldırmıştın embriyolarını?
aslında 7 nin üzerinde yapılıyor transfer 8.5 da gayet iyi ama bir bildiği vardır doktorunun. ben de opu dan sonra 5 mm e düşmüştü kalınlık 3 günde embriyolar gelişirken iğneyle ilaçla 8 mm oldu transferi yapacaktı ama bu sefer de ohss oldum elim boş eve yolladı beni doktor. sonra 2 ay bekledim. vardır bunda da bir hayır dedim. sen de öyle düşün. aceleci davranıp tutmamasından sa şartların en olgun halini beklemek daha iyi.
Allanım sana bebesko ya ve diğer tüm evlat bekleyenlere tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin.
mda ve ercelf çok şükür son bir aya geldiniz.inşallah sağ sağlim doğumlar nasip olur.bende 37+5 de doğum yaptım.bebek için küvez falan da gerekmedi yüzden çok germeyin kendinizi.bende çok riskli ve sıkıntılı bir gebelik geçirmiştim ve doktorum 34 den sonra alabiliriz sorun olmaz demişti ama çok şükür 37 leri gördüm.doktorlarınız iyiyse içiniz rahat olsun...
karakedi transferin olmuş inşallah 5 kasım senin bayramın olur.inşallah seninde bu topikte doğumuna gün sayarız...
Superim kontrol altında olursa şeker korkma cnm. Ben evet maksimum derecede yatıyorum. Sadece basit bir iki yemek yapıyorum. Haftada bir kadın geliyor temizliyor. Genel de sadece doktora gidiyorum. Arada kızin eksiklerini alıyoruz o kadar hic yürümüyor ve ayakta kalmıyorum .YYarın tam 31 oluyoruz. 35 e kadar dayanmsm gerek en az ya da 34. 36 da zaten dikişim alınacak. :))
ah kuzum sorma ne çabuk geçti bende anlamadım çok zordu hep problem ve doktorlardaydım hastahanelerdeydim ama hepsi unutuluyor inan daha geçen sene bu sıralarda seninle istiklalde geziyorduk olacakmı olmayacakmı diye kendi kendimize hayıflanıyorduk . ya zaman acımazsız yada insanoğlu her derde katlanıyor umarım hepimiz bir daha zor günler yaşamayız.
senin fılstıktan ne haber naısl gidiyor herşey yolunda umarım.
canım büyüdü valahi şaka maka derken adam olmaya çalışıyor işte.
evet seninle başlamıştık hep tüplere biliyorsun sonunda bebeklerimizide aynı zamanlarda kucagımıza almakda nasip olsun arkadaşım isim konusu bizde hep belliydi eşim yıllardır hep kızımız olsun ister o nedenle çok konuşurduk kızımız olursa adı Elif olsun diye allahımda dualarımızı karşılıksız bırakmadı kız verdi ama babamız pek nazlı geldi diye ELİF NAZLI olsun istiyor.