- 23 Nisan 2012
- 213
- 24
- 68
canım niye alındın olurmu öyle şey seni hiç takmaz olurmuyuz burdan kimler geldi geçti hepimiz zor zamanlardan geçtik geçiyoruz bi şekilde mucizelerimize kavuşmak için..dışardaki kimseler anlamazdı bizi birbirimizden başka sende bilirsin..tedavide olmasanda her zaman yaz bişeyler burda sadece bebek için toplanmıyoruz..bize her derdini sıkıntını paylaşabilirsin..elimizden geldiğince destek oluruz emin ol..şuanda burda olanların çoğunun doğumu yakın o yüzden hazırlıklar koşuşturmalar var yani bak aramıza yeni hamileler katıldı topic hareketlendi yeniden..seninde haberini alınca en az senin kadar sevinicez bizde emin ol..inşallah o günler çok yakındır bebeskoyla aynı zamanda alırız güzel haberini..
Ecrin cim canım benim yanlış düşünüyorsun kimse kimseyi unutmuş değil seni de hatırlıyorum ama insan uzun zaman giremeyin e unutulabiliyor sık yazmıyordun son zamanlarda gönlümüz bebek henüz bebek sahibi olamamış herkesle rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda
Superisi canım insanın son ay enerjisi kalmıyor inan tüm eksilerini bitir 30 haftadan sonra hem erken doğum korkusu oluyor hem de halin olmuyor hamileliğin ortası en enerjik aylar. Sonraya bırakma kendin için geceliklerini falan bile al:)
Benim kızım da şuan 2600 çok kilolu doğmayacak ama sağlıklı olacak inşallah
Sen de diyetten dolayı sağlıklı besleniyosun bebişini insülin direncinden uzak tutuyosun dikkatli ol ki o da şekerden uzak kalsın iri ve kilolu bebek doğurmak marifet değil zaten sağlıklı tastamam olsunlar da kiloyu doğunca aldırırız.
Jolly canım tavsiyen üzerine tadı daha güzel diye humana nın stil tea çayını aldım hastane çantama koydum :) bir de rezene çayı aldım hem ben içerim hem de bebek gazlı olursa 1-2 çay kaşığı ona da verebiliyoruz sanırım .
Birde milupa nın gece çayı vardı ama bem rezeneyi tercih ettim.
Lactamiş vardı birde ama o sanki emzirmenin başladığı kadınlarda daha etkili süt arttırımı için. Sütün gelmesi için humana daha iyi gibi geldi. Gerekirse hipp de alırım.
Aa aşk olsunn ya unuturmuyuz senii . Uzun zamandır yazmıyordun ama öyle oluna kaynıyor işte . Sen kendinden haberdar et bizi . Neler yapıyorsun ne aşamalardasın . İnş. En kısa zamanda seninde gelecek minik prensesin demek geldi içimden[/C
İyi yapmışsınnn cnm evet bebeğede rezene veriliyor 1-2 kaşık . Aklında olsun bebeklerde gaz problemi 3. Haftalarında başlıyor . Kızlarda çok olmuyor ama eğer olursa bitkisel şurup adı verebilirim . Dr yazdı bizede içinde ilaç yok sadece kimyon kekik kokuyor :) Benim kızda olmadı ama birkaç kez sabaha karşı sıkıntılıydı verdim hemen gaz çıkarttırıyor zaten . Birde bitkisel olduğu için gönül rahatlığıyla verdim bende.
cnm inan burada hiçkimse birbirini unutmuyor..burası hepimizin ilk göz ağrısı sadece arada girip yazmak lazım..yazmayınca jolly nin dediği gibi arada kaynıyor iştee..sen arada yaz haberdar et bizi tedavi süreçlerinden..şimdi ne aşamadın cnm..tedaviye devam mı?
ercelf,jollyy .superisive karakedi kusura bakmayın kızlar benim alınganlığım üstümde bu aralar.tedaviye başladım ama uzun protokol olacak benimkisi.iyiki varsınız sizlerlede paylaşmazsam altından kalkamam bu sürecin ama benim teknolojiyle pek aram yok çoğu zaman okuyup çıkıyorum sizin haberlerinizi her zaman yazamıyorum ama durumumdan haberdar ederim sizi .dualarınızı bekliyorum kızlar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inş.
Son düzenleme: