Selam kızlar bütün vaktim beril işe geçiyor annelik çok güzel ama çok zor 5 yıllık rahatlığa alışmışım özellikle geceleri kalkmak çok zor geliyor birazda depresyona rdim durmadan ağlıyorum tedavilerin yaşadıklarımın acısı çıkıyor korku hiç bitmiyor kızlar doğunca da başka şeyler başlıyor bir büyüse bir kırkı çıksa telaşı. Düzen yok daha sürekli mememde olmak istiyor akşama doğru sütüm bitiyor ve mama takviyesi yapıyorum o zaman biraz uzun uyuyor ben de rahat ediyorum henüz göbeğimiz düşmedi bugün 12 günlük oldu kızım az kaldı göbüşün düşmesine.
Benim 5 kg fazlam kaldı kızlar hamilelikte iştahla yiyen içen ben şimdi zorla yemek yiyorum sıvıları tüketiyorum ağzımda lokmalar büyüyor lohusalık ne zormuş eşim hep yanımda ama bazen ağladıkça kaçasım geliyor dün hava almak için uyurken bebeiş eşimle sahile indik el ele yürüdük bebekten insan eşini bile özlüyor çok iyi geldi.
Karnında daha kolay elbet ama doğması sağ salim yüzünü görmeniz en güzeli ama zor kendinizi hazırlayın :)
Benim 5 kg fazlam kaldı kızlar hamilelikte iştahla yiyen içen ben şimdi zorla yemek yiyorum sıvıları tüketiyorum ağzımda lokmalar büyüyor lohusalık ne zormuş eşim hep yanımda ama bazen ağladıkça kaçasım geliyor dün hava almak için uyurken bebeiş eşimle sahile indik el ele yürüdük bebekten insan eşini bile özlüyor çok iyi geldi.
Karnında daha kolay elbet ama doğması sağ salim yüzünü görmeniz en güzeli ama zor kendinizi hazırlayın :)