Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarrrrr test yaptırdımmmm.sonuç 90.26 hamileyimmmmmmmmmm.Allah olmayan bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh.sabah kan verdimmm.size ve esime süpriz olsun diye söylemedimmm.umudumda yoktuuu.şoktayımmmm.

gozun aydınnnnnn canımm ..allahh saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın insallahhhh:nazar::nazar::nazar:

canım gercekten zor gunler gecırmıssın ama kulerındden yenıden dogmusun neguzel canım ılakı obur dunyada kaybetıgın bebıslerını kavusacaksın ama budunyadada Rabbım sana evlat bagıslıycaktır ınsallah cok beklemeden saglıkla gelır bebısın canım

inş. bitanem inş. sabretcemm ve bende hamiş olucam :49:

Canım reglinin kaçıncı günündesin ki, Valla benim geçen aşılamam da en yüksek 870 gibi bir değere çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Doktorun bir problem belirtmediyse normal demektir.

adet bittiminden 2 gün sonra test yaptırdım toplam 6 gün purogen 300 ml 75ml doz kullandım yarın aşılama yapılcak ama sizin değerlere bakınca çok yüksek gibi eldi doktorum güzel dedi ama kafam karıştı şimdi

adet bittiminden 2 gün sonra test yaptırdım toplam 6 gün purogen 300 ml 75ml doz kullandım yarın aşılama yapılcak ama sizin değerlere bakınca çok yüksek gibi eldi doktorum güzel dedi ama kafam karıştı şimdi

Canım ben reglimin ikinci günü geçen perşembe gittim direkt kan verdim e2 98 çıktı,perşembeden beri her akşam puregon 300 den 75 ml vurdum bugün sabah yine direkt kan verdim e2 222
çıktı.
Bence de senin biraz yüksek çıkmış ama doktoruna bir sor istersen.

kızlar benim bugün ilk günü sayarsak aşılamada 13. günüm ve perşembe raporum bitiyor işe başlamam gerek doktorum adet olmayı bekle olmazsan 2-3 gün geçerse gel dedi ama daha haziaran 3 de hasta olmam gerek yarın yaptırsam çıkar mı acaba nasıl yapayım:26:26:

Bugün yine hastanedeydim.Bugün düne göre daha iyi haberlerim var.allahın izniyle Perşembe günü yumurtalarım toplanacak.Kaç tane yumurtam var boyutları ne hiiçç bilmiyorum.Şu anda bunu öğrenmekde istemiyorum. İnşallah kaliteli olur ve transfer edebilirler. Günler yine geçmek bilmeyecek.Çok heyecanlıyım.Benim için de dua edermisiniz??

cnm çok sevindim hayırlısıyla toplanan yumoşlar bebiş olarak sana geri döner inşallah dualarım seninle..

kızlar benim bugün ilk günü sayarsak aşılamada 13. günüm ve perşembe raporum bitiyor işe başlamam gerek doktorum adet olmayı bekle olmazsan 2-3 gün geçerse gel dedi ama daha haziaran 3 de hasta olmam gerek yarın yaptırsam çıkar mı acaba nasıl yapayım:26:26:

aşılama sonrası 14.günde kanda çıkıyor. adetini beklemene gerek yok. yarın test yapabilirsin.

aslında adetin gecmesini beklemek en keesin sonuc bazen erken test yaptırınca deger dusuk cıkıyo mesela moral bozuluyor.. ama 3 hazirana kadar kim beklicek diye heycan yapıyorsan yaptır derim .. ben kendimden pay bıcıyorum :) ben 14. gun yaptım hep ertesi gunde regl oldum mesela..

Bugün yine hastanedeydim.Bugün düne göre daha iyi haberlerim var.allahın izniyle Perşembe günü yumurtalarım toplanacak.Kaç tane yumurtam var boyutları ne hiiçç bilmiyorum.Şu anda bunu öğrenmekde istemiyorum. İnşallah kaliteli olur ve transfer edebilirler. Günler yine geçmek bilmeyecek.Çok heyecanlıyım.Benim için de dua edermisiniz??

canım inşallah herşey yolunda gider. dularımız seninle.

canlarrrrr test yaptırdımmmm.sonuç 90.26 hamileyimmmmmmmmmm.Allah olmayan bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh.sabah kan verdimmm.size ve esime süpriz olsun diye söylemedimmm.umudumda yoktuuu.şoktayımmmm.

tebrik ederim. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. çok şükür güzel bir haber verdin bize.

Doktor'dan gelir gelmez açtım baktım kim ne yazmış diye :)))

e2 değerim 222 olmuş,bi sürüde yumurta olmuş valla sağda 2 tane 8mm solda 3 tane 12,11,8mm varmış.75 ml iğneye devam cuma yine gidicem.

Bakalım bu kez baya bi yumurtlamışım :))))

İnsallah herşey yolunda gitmeye devam eder, ve bebeğin bu defa gelir sana.

arkadaşlar bnim e2 değerim 3565 çıkmıştı bu değer çok mu yüksek :53:

benim en son 9000 kusur çıkmıştı:1: yumurtan ne kadar çoksa e2 o kadar artıyor 8 yumurtam vardı ve bazıları kist olarak kaldı malesef ama önemli olan bebişim benimle darısı sizin başınıza.

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese merhaba,
uzun süredir girmiyordum foruma ama arada bakıyordum.maşallah sayfalar bayağı ilerlemiş.hepsini okuyamadım.hamilelerimiz varsa hepsini tebrik ediyorum.
ben hormon testi yaptırdım prolaktin yüksekti aşılamanın olduğu ay.şimdi düşmüş.bir de E2 diye bir değer var.sonuç:41 çıkmış.acaba bu değer iyi midir?yardımcı olsanız...

uzun süredir girmiyordum foruma ama arada bakıyordum.maşallah sayfalar bayağı ilerlemiş.hepsini okuyamadım.hamilelerimiz varsa hepsini tebrik ediyorum.
ben hormon testi yaptırdım prolaktin yüksekti aşılamanın olduğu ay.şimdi düşmüş.bir de E2 diye bir değer var.sonuç:41 çıkmış.acaba bu değer iyi midir?yardımcı olsanız...

birde hormon testi adetin 3.günü yaptırdım.sonucu etkiler mi bilmem.

benim en son 9000 kusur çıkmıştı:1: yumurtan ne kadar çoksa e2 o kadar artıyor 8 yumurtam vardı ve bazıları kist olarak kaldı malesef ama önemli olan bebişim benimle darısı sizin başınıza.

arkadaslar bırsey sorcam... bu e2 testı kac kez yapılıyor asılama surecınde? benımkı asılamadan 2 gun once yapılmıstı tamda anlamadan yaptırdım ozaman..

canım nasılsın.sende herhangi birşey var mı cnm ben bugün sabahtan beri çok tuvalete cıkıyorum çok rahatsız hissettim kendimi sanki sistit olmuş gibiyim.ve biarzda akıntım var aşılamanın 3. gününe geldik acaba bu sefer kendimi çok mu dinliyorum diede düşünmeye başaldım :) abartıyorum galiba ama egilip kalkarken ve biraz ayakta kaldıgımda cok belim agrıyor.var mı sendede böyle şeyler cnm ben mi abarttım yoksa :)
bende hiç bir belirti yok bi tanem ne agrı , ne sızı, ne batma , hiç bişey yok sanki aşılama olmamışım gibiyim. Ama benimkisi zaten küçük bile degil minnacık bir umut o yüzden takmıyorum kısmet bu işte , yumurtalarım tüp bebege bile giremediğine göre aşılamada zaten tutmaz .
sen nasılsın bence takılma hiç belirti olmadan kalanlarda var ama inşallah seninkisi tutar bi tanem

mrb arkadaşlar 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz eşim varkoselden ameliyat oldu sperm syısı 20 milyon morfoloji%3 22 mayısta purogen 300 lük hergün 75 ml koldan kullandım 28 mayısta estradiol hormon testi yaptırdım 3565 pg/ml çıktı çok iyi dedi doktorum 16-17-18 ml lik bir sürü yumurtam oluşmuş çatlatma iğnemi vuruldum 30 mayısta aşılama yapılacak inş tutar rabbim herkesin yardımcısı olsun çok heyecanlıyım :18::18::18:
hayırlı olsun canım ne güzel bak yumurtaların büyümüş umarım sonucunuda güzel alırsın

çok teşekkür ederim inş tutar bişey 14 gün nasıl geçer bilmiyorum :18: sormak istiyorum kullandığınız ilaçlar yüzünden sizde de karın şişliği oluyor mu benim karnım kocaman oldu :53:
olmazmı ben şu anda 8 aylık hamile gibiyim artık yoruldum bu göbegime baktıkça yaşadıklarım aklıma geliyor
kızlar sonucum negatif :14:
bebegim üzülme zaten aşılamada şans %20 biliyorsun bu sefer kısmet degilmiş , bir dahaki sefer tutar umudunu kırma canımın içisi

mda canım sende o kadar samimisinki allah senden razı olsun bebeğini nasip etsin inşallhh 12 gün sonra aminnn.dualarımdasınız unutmayın hepimizde anne olcazz en kısa zamanda bu kadar iyisinizki rabbim niye vermesin bizlere demi canımm :))) verecek inşallhh...banada 2 ay sonra 4 yıl olcak allahın izni ile 4 yılım dolmadan gelir meleğim inşallah teyzesiii
ne demek kuzum bende seni çok seviyorum tabiki bir gün anne olacaksın sende en azından yumilerin var takma kafana olmazsa tüp denersin.

evet canım yani yarın ben ilaçlarla birlikte hergün sabah akşam zeytin yağında incir yedim belki çabuk gelişmesine onlarında faydası olmuştur.

ya bendemi yapsam acaba tarifini verirmisin
ya kızlar dünden beri çok ağrım olduğunu yazmıştım birkaç sayfa önce..unuttuğum bişey daha var kasıklarımın tam ortası çok sert neden böyle?daha önce hiç böyle bişey olmamıştı :18:
kuzum canım yazdıklarını okudum inşallah hamişsindir ama olmazsada üzülme olurmu belkide üşütüşsündür dikkat et kendine

kader arkadaşlarım aşılama sonucumdan sonra çok sık yazamadım.aslında uzaklaşmak iyi geldi.başka şeylere kafa yormak istedim.yorumları okuduğumda etkisinden kurtulamıyorum die bakmak istemedim.bu ay zaten tedaviye ara verdim mecburen.kist oluşmuş.aklım çok karışık.aşılamayla vakit kaybetmeyip direk tüp bebek mi yaptırsam die düşünüyorum.zaten 6 ay sonra anca yaptırabilirim.kullandığım ilaçlar yüzünden beklemem gerekiyor.
sizler hep aklımdasınız ama yorumları okumamak,uzaklaşmak iyi geliyor.mübarek 3 aylarda kendimi dualara adadım.işyerinde bile boş vakitlerde dua etmekten başka bişey yapmıyorum.sizleri seviyorum.çok sık olmasa arasıra görüşmek üzere.....
evet canım ne zamandır yoktun göremedim ve merak ettim seni kopma buralardan , ayrıca aşılamadan sonra 1 ay ara vermen yeterli diye biliyorum geç kalıp vakit kaybetme

SÜPER YA BAK GÖRDÜNMÜ OLMAYACAK OLMAYACAK DERKEN OLDUN BİLE RABBİM KUCAGINA ALMAK NASİP ETSİN:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

Doktor'dan gelir gelmez açtım baktım kim ne yazmış diye :)))

e2 değerim 222 olmuş,bi sürüde yumurta olmuş valla sağda 2 tane 8mm solda 3 tane 12,11,8mm varmış.75 ml iğneye devam cuma yine gidicem.

Bakalım bu kez baya bi yumurtlamışım :))))
EVET YA ÇOK GÜZEL HADİ BAKALIM GELSİN BEBEİŞLER

NE GÜZEL BİR HABER BU BEN SANA DEMEDİMMİ SONRADAN YÜKSELİR DİYE UMARIM EN KALİTELİ EMBİRYOLAR SENİN OLURDA ONLAR SANA MELEK OLUR

ooo sizin değer daha yüksekmiş :1: bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla büyütün inş bende OHSS olurum diye korkmuştum benim de fazlaydı yumurtalar en büyüğü 18 mm dün sabah inş benimde bebeğim gelir bu ay şimdiden çok heyacanlıyım 14 gün nasıl geçecek :18::18:

MERHABA SARDUNYACIM HOŞGELDİN
E2 GEREİN NORMAL GÖRÜNÜYOR
arkadaslar bırsey sorcam... bu e2 testı kac kez yapılıyor asılama surecınde? benımkı asılamadan 2 gun once yapılmıstı tamda anlamadan yaptırdım ozaman..
canım merhaba
e2 testi her kontrolde yaptırdım ben ilk önce aşılama veya tüp bebek ignelerine başlamadan önce yaptırıyorsun sonrada doktorum beni 2-3 günde bir kontrole çagırdı her seferindede sabahtan e2 tahlili için kan verdim bu deger yumurta sayısı ve kalitesi ile orantılıymış.

Ne kadar güzel bir haber çok çok tebrik ederim canım,harika bir sürpriz oldu bizim için.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. :))))

canım Allah razı olsun.süpriz yapmak istedim ümidimde yoktu vallahi şaştım kaldım :))

deli kız duramadın dimi :1: iyikide durmamışsın o zaman..çok sevindim canımm ne güzel bir haber bu..allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallahh

Superim dayanamadım valla. Allahım sanada nasip etsin tez zamanda inşallahhhh.

ohhhhhh beeee şükür güzel çok güzel bir haber verdin bizlere...nihayet gözünaydın tebrik ederim pelikan....
şok geçir bence boş yere yaptın o bir sürüüü dediğin idrar testlerini buradan da sayende örnek olsun sonuç bekleyen kızlar idrar testlerine başvurmayın gördüğünüz gibi hamile olduğunuz halde negatifi verip boş yere üzülmeyin....

MAsalımm evet canımmm benimm. herkes bilsin kimse boşuna idrardan bakıp moral bozmasınnn.Güzel dileklerin için sağolll.

maşaallah..ilk güzel haberimiz geldi bile..allah sonunu hayırlısıyla getirsin inşallah.tebrik ederim canım

canımcım Allah razı olsun. sonuda gelsin Rabbimin izniyle.

ayyy cnm benim ne güzel bi haber buuuuu allah kucağınada almak nasip etsinn:16:

Canım çok sağoll. Allahım olmayanlarada nasip eder inşallah..

kızlar hepinizden allah razı olsun zamanı gelmeyince olmuyo biliyorum sabırla beklicem inş.

Kuzummm Rabbim sanada en kısa zamanda nasippp etsin inşallahh. Rabbim gönlüne göre versin. Annen ve baban için tekrar tekrar tebrik ederim kuzum...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım benim çok sevindimm rabbim ne kadar büyükk ayyyy çok sevindim yaaaa süpriz oldu hepimize kuzum tebriklerrrr

sağolll canımm çok teşekkür ederimm.

:nazar::nazar::nazar:çok sevindim canım inş sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşursun :nazar::nazar::nazar:
Allah razı olsun tatlım sağolasın.

canım çoook sevindim. hayırlı olsun. inşallah devamı da böyle gider.

İnşallah devamıda iyi gelir bitanem sağol.

canım neguzel bı suprız yapmısn bıze ve esıne paylastınmı esınle tepkısı neoldu cok merak ettım canım Allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah tgbeser canım senıde unutmadım negatıf sonuc almıssın ama sen negatıf degılsın canım senın gıbı guclu kadınlar ınan benı daha cok motıve eder Rabbım en kısa zamanda sana ve tum ıstıyenlere nasıp etsın

Yelizizzzzzzz canımmmmmmm çok teşekkür ederim desteklerin için. Saol canım. Gripken içimi en çok senin sözlerin rahatlatmıştı. Rabbim bebeğine sağlık güç kuvvet versin inşallah.

Ne kadar güzel bir sürpriz oldu bu. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Kendine çok iyi bak. Bizden de dualarını esirgeme.

Canım tabiii hepimiz için dua ediyorum. Hiç sizi unuturmuyum canım. Allahım en kısa zamanda size nasip eder inşallahhh.

canlarrrrr test yaptırdımmmm.sonuç 90.26 hamileyimmmmmmmmmm.Allah olmayan bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh.sabah kan verdimmm.size ve esime süpriz olsun diye söylemedimmm.umudumda yoktuuu.şoktayımmmm.[/QUO

hayırlı olsun canım her güzel haberde kendimizin gibi seviniyoruz darısıda bütün bekleyenlere inş hayırlısıyla kucağına alırsın bize de dua et....

Amn canımmm herkese nasip olur inşallah...

gozun aydınnnnnn canımm ..allahh saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın insallahhhh:nazar::nazar::nazar:
Doğacımmm sağoll canım iyi dileklerin için.

pelikancım allah tamamını erdirsin.çoook sevindim.

Sağol canım benimmm.

Kızlar çok mutlu oldum. Aslında dediğim gibi yarın gidecektim ama dayanamadım. Doktorumla konuştum. Perşembe günü gel değerinin yükselmesi lazım. Tekrar bakalım dedi. Kafam azıcık karıştı. Beta Hcg değerlerine baktım normal gözüküyo. Ama doktorum yinede bahçecide bakmak istedi. Çok mutluyum Umarım aksilik sorun çıkmaz.
ALLAHIM BU YAZIMI OKUYAN BÜTÜN ARAKADAŞLARIMAAAAA NASİP ETTTT YARABBİMMMMMMMMMMM. SEN BÜYÜKSÜN HEPSİNİN GÖNLÜNE GÖRE VERRRR.

canım bana 1 kez yapıldı salı günü adetimin 2. günüydü o zaman iğnelere başladım en son iğnemi pazar günü saat 1 de vuruldum pazaresi günü tekrar gittim test yaptırdım e2 3565 çıktı doktor dece çatlatma iğneğini vurul çarşamba aşılılama dedi yani yarın :18:

bende hiç bir belirti yok bi tanem ne agrı , ne sızı, ne batma , hiç bişey yok sanki aşılama olmamışım gibiyim. Ama benimkisi zaten küçük bile degil minnacık bir umut o yüzden takmıyorum kısmet bu işte , yumurtalarım tüp bebege bile giremediğine göre aşılamada zaten tutmaz .
sen nasılsın bence takılma hiç belirti olmadan kalanlarda var ama inşallah seninkisi tutar bi tanem

hayırlı olsun canım ne güzel bak yumurtaların büyümüş umarım sonucunuda güzel alırsın

olmazmı ben şu anda 8 aylık hamile gibiyim artık yoruldum bu göbegime baktıkça yaşadıklarım aklıma geliyor

bebegim üzülme zaten aşılamada şans %20 biliyorsun bu sefer kısmet degilmiş , bir dahaki sefer tutar umudunu kırma canımın içisi

ne demek kuzum bende seni çok seviyorum tabiki bir gün anne olacaksın sende en azından yumilerin var takma kafana olmazsa tüp denersin.

ya bendemi yapsam acaba tarifini verirmisin

kuzum canım yazdıklarını okudum inşallah hamişsindir ama olmazsada üzülme olurmu belkide üşütüşsündür dikkat et kendine

evet canım ne zamandır yoktun göremedim ve merak ettim seni kopma buralardan , ayrıca aşılamadan sonra 1 ay ara vermen yeterli diye biliyorum geç kalıp vakit kaybetme

SÜPER YA BAK GÖRDÜNMÜ OLMAYACAK OLMAYACAK DERKEN OLDUN BİLE RABBİM KUCAGINA ALMAK NASİP ETSİN:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

EVET YA ÇOK GÜZEL HADİ BAKALIM GELSİN BEBEİŞLER

NE GÜZEL BİR HABER BU BEN SANA DEMEDİMMİ SONRADAN YÜKSELİR DİYE UMARIM EN KALİTELİ EMBİRYOLAR SENİN OLURDA ONLAR SANA MELEK OLUR

canım ben iyyim arada batmalarım var birde bugün çok lavaboya çıkıyorum anlamadım.1 bardak su içsem hemen lavaboya gidiyorum.arada birde sanki hastalanacakmısım gibi ksaıklarımda agrı oluyor korkuyorum :(

yaradan ne yazdıysa onu görecegiz korksakta üzülsekte elimizden gelen birşey yok inşallah rabbim nasip eyler ikimizede.

umutsuz olma canım benim inşallah ikimizde aynı gün positif sonuclarımızı yazarız buraya rabbim ol dedikten sonra tek bir yumurtada ikiz bile olur.yeteki o ol desin....

Back
X