bende hiç bir belirti yok bi tanem ne agrı , ne sızı, ne batma , hiç bişey yok sanki aşılama olmamışım gibiyim. Ama benimkisi zaten küçük bile degil minnacık bir umut o yüzden takmıyorum kısmet bu işte , yumurtalarım tüp bebege bile giremediğine göre aşılamada zaten tutmaz .
sen nasılsın bence takılma hiç belirti olmadan kalanlarda var ama inşallah seninkisi tutar bi tanem
hayırlı olsun canım ne güzel bak yumurtaların büyümüş umarım sonucunuda güzel alırsın
olmazmı ben şu anda 8 aylık hamile gibiyim artık yoruldum bu göbegime baktıkça yaşadıklarım aklıma geliyor
bebegim üzülme zaten aşılamada şans %20 biliyorsun bu sefer kısmet degilmiş , bir dahaki sefer tutar umudunu kırma canımın içisi
ne demek kuzum bende seni çok seviyorum tabiki bir gün anne olacaksın sende en azından yumilerin var takma kafana olmazsa tüp denersin.
ya bendemi yapsam acaba tarifini verirmisin
kuzum canım yazdıklarını okudum inşallah hamişsindir ama olmazsada üzülme olurmu belkide üşütüşsündür dikkat et kendine
evet canım ne zamandır yoktun göremedim ve merak ettim seni kopma buralardan , ayrıca aşılamadan sonra 1 ay ara vermen yeterli diye biliyorum geç kalıp vakit kaybetme
SÜPER YA BAK GÖRDÜNMÜ OLMAYACAK OLMAYACAK DERKEN OLDUN BİLE RABBİM KUCAGINA ALMAK NASİP ETSİN

EVET YA ÇOK GÜZEL HADİ BAKALIM GELSİN BEBEİŞLER
NE GÜZEL BİR HABER BU BEN SANA DEMEDİMMİ SONRADAN YÜKSELİR DİYE UMARIM EN KALİTELİ EMBİRYOLAR SENİN OLURDA ONLAR SANA MELEK OLUR