Canlarım ben geldimmm beni sormuşsunuz merak etmişsiniz hepiniz sağolun varoğlun iyiki varsınızz
Pelikancım hayırlı uğurlu olsunnn inş. bebişine sağlıkla kavuşursunn çokkk sevindimmmm :)
Tgbesr'cim seninle konuştuk zaten hayırlısı böyleymiş demekki daha zamanı varmış :/ Aşılamana üzüldük Annenlerin durumuyla sevindikk. Bi yerden güldrüyor Rabbim :)
Kızlar benim durumuma gelince az önce aradı hemşire gözünüz aydın pozitif felann. Ben hemen atıldım tabiki değer kaç diye. 26,6 dedi. Bana tabikiside düşük geldi. Dedim 12.güne göre değer düşük değil mi ? Önemli olan 2 'ye katlanması bizim için felnadı falandı. Perşembe tekrardan kan vericem aynı yerde bakalım ne olucak.Onlara göre pozitif olsada şu an bence ne pozitif ne negatif :18:
Jolyy umarım değerin iki katına çıkar tatlım. Banada değerin 13. güne göre 100 üstü olmalı dediler. perşembe ikiye katlaması lazım sabah gel bakalım dediler.
Şunu biliyorummmmm Rabbimmmm büyük ben 90.26' yı gördüm 13'cü günde.Bundan sonrasıda Allaha kalmış. Dua et değerin yükselsin. Moralini bozmaaaa.
benim bu kez hiç umudum yoktu sürüsüne idrar testi yapdım. Grip oldum yataklara düştüm. Hiç belirtim yoktu. Allah nasip edince ediyor işte. İnsallah sonunuda nasip eder.
Sen şimdi moralini yüksek tut. Perşembeyi bekle.bize burdan güzel haberler ver.
Heryerde aşağıdaki tablo var. Bunu baz alalım. Perşembeyi bekleyeylim olurmu?
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 10 – 50 ( sen daha bu süreçtesin dimi canımcım)
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000