Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canlarım ben geldimmm beni sormuşsunuz merak etmişsiniz hepiniz sağolun varoğlun iyiki varsınızz:16:
Pelikancım hayırlı uğurlu olsunnn inş. bebişine sağlıkla kavuşursunn çokkk sevindimmmm :)
Tgbesr'cim seninle konuştuk zaten hayırlısı böyleymiş demekki daha zamanı varmış :/ Aşılamana üzüldük Annenlerin durumuyla sevindikk. Bi yerden güldrüyor Rabbim :)

Kızlar benim durumuma gelince az önce aradı hemşire gözünüz aydın pozitif felann. Ben hemen atıldım tabiki değer kaç diye. 26,6 dedi. Bana tabikiside düşük geldi. Dedim 12.güne göre değer düşük değil mi ? Önemli olan 2 'ye katlanması bizim için felnadı falandı. Perşembe tekrardan kan vericem aynı yerde bakalım ne olucak.Onlara göre pozitif olsada şu an bence ne pozitif ne negatif :18:

hayırlı olsun canım gözün aydın umarım değerin 2 katlar.

ah canım ya..rabbim şu emeklerimizi boşa cıkarmasın güldürsün yüzümüzü...bencede tüp bebek bölümünde yaptır canım..mümkünse bir doç veya prof gözetiminde...asistanlara bırakma kendini...2. aşılamada umarım sonuç alırsın..eğer olmassa tüp için ikimiz birden kolları sıvayacağız..zira bende artık tüpün kapısına geldim dayandım..ikinci aşılamayı düşünmüyorum şimdilik canım..izin planımız var..hesapladım yaptırsam bile aşılama gününün bir gün sonrası yola cıkmam gerekiyor..havuz ve termal tarzı bi yere yer ayırttırdık..şimdi ikisine de giremeyeceğim aşılama olursa...sonuç negatif olur sa da cektiğim tedirginlik ve izin yine boşa gidecek..en iyisi hiç uyraşmayayım dedim bende..temmuz da memlekette şu et parçasından kurtulayım dönüşte eylüle de eğer duruma göre ya 2. aşılama yada direk tüp yaptırırım..o zaman karar veririm..şimdidin plan yapmak düşünmek istemiyorum.şimdi katü ye git gel halim yok..evet ya..oğlumu da sürüklüyoruz peşimizden..o da herşeyi duyuyuor görüyor..etkileniyor ister istemez..burda kimse yok ki bırakabileceğim..hep sıkıntı..hep sıkıntı..bıkıtm vallahi..

en iyisi canım çok iyi bir karar vermişsin. çok sevindim senin adına ya. ya böyle insan hani ailesinden bir yakını için plan yapar ya onun geleceği için şöyle yapmalı böyle yapsa falan diye inan ben de senin için öyle hissediyorum. seni tanımasam da fiilen, kalben ailen için senin psikolojin için en doğru olanı yapmanı canı gönülden diliyorum. sen izne çık güzelin dinlen güzelce havuzuna gir termal sularda sıcacık rahatla ohhh sonra memlekete gitt bu sırada o parçacıktan kurtul eylül ayında kısmetse tüp bebek için başlarsın nasibinde varsa bu şekilde olur. yoksa elden bişey gelmez gülüm. neticede içimize döllenmiş embriyo koysalar da ona kalbi veren içine canı koyan yine rabbim.

ben de dün gittim zeynep kamil e özlemişim :PPP dermişim. tabiki özlememişim ilaçları yazdırırken çok daraldım karı koca başımıza ağrılar girdi. bu sefer 2. aşılamamı tüp bebek bölümünde yaptırıcam canım zeynep kamile giden iki arkadaşım var onlar da öyle yaptılar doktorların çok iyi ve ilgili olduklarından bahsediyorlar ve hepsi rabiki uzman doktorlar. infertilite de hiç ulrrasonla takip yapılmadan yapılmıştı aşılamam. tüp bebekte ultrasonla takip yapılıyor karından idrara sıkışık gidiyorsun yani ilk aşılamamda olduğu gibi.dün tüp bebek vardı sanırım yada yumurta toplama çok kalabalıktı doktorla görüşemedim zaten gerek de olmadı raporum çıktı teslim ettim dosyamı aldılar doktorlar içerde yazıyor ilaçları beraber karar vererek sanırım sonra sisteme geçiriliyor sana veriyolar reçeteni. yine puregon 300 yazmışlar 3 kutu ve 1 kutu ovitrelle.9 haziran adet günüm. gidicem ve başlicaz.tüp bebek de yapılıcak artık oranın hastasıyım. hem tüp bebek öncesi de benim için tanışma olur. 3. aşılama için de doktorlar karar veriyomuş. eğer yapalım derseler yapılır belki yaşım 27 diye yapmak isteyebilirler. ama yine tüpümün olduğu taraftaki yumurtalığım zayıf cevap verirseler vakit kaybetmek istemeyebilirler. herşeyin hayırlısı diyorum sevde cim. bizim de tatilimiz 23-28 temmuz arası. gidebilecekmiyiz bilemiyorum. 2. aşılamam yapılırsa(kist yoksa inş. yoktur) 10 temmuz da sonucu öğrenicez. negatif olursa zaten rahatlıkla giderim dönünce de tüp bebek için başlarım çalışmalara. ama pozitif olursa ki inşallah olur o zaman tatil umrumda olmaz gitmem zaten sigorta yaptırdım böyle bir durum olursa diye. ama doktorlar izin verirse de giderim neden gitmiyim sakınan göze çöp batar. eğer gebe kalırsam çok fazla kısıtlamicam kendimi. doktoruma gidip ilaçlarımı düzenli kullanırsam hoplayıp zıplayıp ayakta çok durmazsam sorun olmaz gibime geliyor. tatile de ihtiyacı var insanın zaten 5 gün. marmaris. çok istiyodum. kısmet olur inşallah. sen nereye gidiyosun bakalım termal ben de çok istedim sıcacık severim ama kısmet olmadı çok da para harcıyoruz tedaviye biliyosun. gerçi şimdi iyi zeynep kamile hiçbir ücret ödemiyoruz hastaneye sadece muayne ücretleri. ilk ilaçlarım 300 tl tutmuştu. bu sefer de 280 tuttu. başka git gel mazot masrafımız oluyor. arabamız dizel çok şükür. ama diğer hastanede nene hatunda yani çok para harcamıştık. ben kendimi zeynep kamil i bulduğum için şanslı hissediyorum :) çok fazla gezmedik yani özellere çok yedirmedik. tüp bebeği de zeynep kamil de yaptırıcam inşallah.

tatlım geç döllenme olamaz zaten jollyy tüp bebek yaptırmıştı unuttun mu :16:

ayy heyecandan kafam karıştı :) haklısın :) sankı ben almışım gibi sonucu sevindim valla bence hamile ama kendisine düşük gelşmiş değeri inşallah perşembe ikiye katlarda içi rahatlar

ayy heyecandan kafam karıştı :) haklısın :) sankı ben almışım gibi sonucu sevindim valla bence hamile ama kendisine düşük gelşmiş değeri inşallah perşembe ikiye katlarda içi rahatlar

olsun canım normal kafanın karışması negatifler pozitifler :16: bencede hamile değeri 14.gün baktırsaydı 80-90larda çıkardı..inşallah ikiye katlanır dediğin gibi

Canlarım ben geldimmm beni sormuşsunuz merak etmişsiniz hepiniz sağolun varoğlun iyiki varsınızz:16:
Pelikancım hayırlı uğurlu olsunnn inş. bebişine sağlıkla kavuşursunn çokkk sevindimmmm :)
Tgbesr'cim seninle konuştuk zaten hayırlısı böyleymiş demekki daha zamanı varmış :/ Aşılamana üzüldük Annenlerin durumuyla sevindikk. Bi yerden güldrüyor Rabbim :)

Kızlar benim durumuma gelince az önce aradı hemşire gözünüz aydın pozitif felann. Ben hemen atıldım tabiki değer kaç diye. 26,6 dedi. Bana tabikiside düşük geldi. Dedim 12.güne göre değer düşük değil mi ? Önemli olan 2 'ye katlanması bizim için felnadı falandı. Perşembe tekrardan kan vericem aynı yerde bakalım ne olucak.Onlara göre pozitif olsada şu an bence ne pozitif ne negatif :18:

Jolyy umarım değerin iki katına çıkar tatlım. Banada değerin 13. güne göre 100 üstü olmalı dediler. perşembe ikiye katlaması lazım sabah gel bakalım dediler.
Şunu biliyorummmmm Rabbimmmm büyük ben 90.26' yı gördüm 13'cü günde.Bundan sonrasıda Allaha kalmış. Dua et değerin yükselsin. Moralini bozmaaaa.
benim bu kez hiç umudum yoktu sürüsüne idrar testi yapdım. Grip oldum yataklara düştüm. Hiç belirtim yoktu. Allah nasip edince ediyor işte. İnsallah sonunuda nasip eder.
Sen şimdi moralini yüksek tut. Perşembeyi bekle.bize burdan güzel haberler ver.

Heryerde aşağıdaki tablo var. Bunu baz alalım. Perşembeyi bekleyeylim olurmu?
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:

3 hafta 10 – 50 ( sen daha bu süreçtesin dimi canımcım)
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

cnm ya öldük meraktan noldu diye :1: 12.gün için bence değerin güzel canım niye kötü düşünüyosunki..hamişsin işte :16: perşembe kesin 2ye katlanır sonucun merak etme..çok sevindim canım yaa sende kötü düşünme sakın

tatlım inşallah pozitiftir bence pozitif gibi duruyor ama bakalım gec döllenme varsa belki ondan düşüktür değerin ne bileyim ayyy canım inşallah hamilesindir.

hayırlı olsun canım gözün aydın umarım değerin 2 katlar.

Ay valla kızlar böyle iştee. :) Ben bide normal aşılama ve tüp bebek sürecinde olduğu gibi çatlama iğnesi vurulmadım. Zaten o iğnede başta yükseltiyor. Sonra gebelik hormonu etkisiyle dahada yüksek çıkıyor değer. Ben direk sıfırdan başlamış oldum anlıyacağınız. Bakalım 2.gün sonra görücez. Bu beklemeler hiççç bitmezz :)

olsun canım normal kafanın karışması negatifler pozitifler :16: bencede hamile değeri 14.gün baktırsaydı 80-90larda çıkardı..inşallah ikiye katlanır dediğin gibi

inşallah canım jolly ile doktorlarımızda aynı o yüzden ayrıca merak ettim onu doktorun ilk pozitif sonucunu duydum yakından onun haricinde cok okudum ama banad bir umur verdi bakalım inşallah ayın 11 inde bende pozitif sonucla gelirim karsınıza

şükür yazdın valla,,sabahta çınlattık kulaklarını senin için girdim az önce tekrar bakayım diye ,,umarım değerin katlanır ve hamilesindir 12.gün de olumlu-olumsuz bir değerlendirme için dediğin gibi erken,,ama olsun en azından umutlanabileceğin bir sonuç hayırlısı olsun tekrar

canım çok sevindim ilk aşamada ne olursa olsun sonuçta değer pozitif bunu unutma. ve 12. günde yapılmış. tabiki değerin 2 ye katlanması önemli kendine çok dikkat et bebeklerin sana sıkı sıkı tutunsun belki de yalnızca 1 i tutunuyordur :) değer, böyle olup sonradan artan çok insan tanıdım ben burda. 5-10 arası bişey olsa belli belirsiz derdim ama sen gebesin ve değerin yükselecek :)))))

inşallah canım jolly ile doktorlarımızda aynı o yüzden ayrıca merak ettim onu doktorun ilk pozitif sonucunu duydum yakından onun haricinde cok okudum ama banad bir umur verdi bakalım inşallah ayın 11 inde bende pozitif sonucla gelirim karsınıza

Ay kuzummmm inşallahhhhhhhhh. Bütün dualarım sizlerle...

inşallah canım sendende o güzel haberi duyucaz ve senin içinde sevinç çığlıkları atıcaz :16:

Ay valla kızlar böyle iştee. :) Ben bide normal aşılama ve tüp bebek sürecinde olduğu gibi çatlama iğnesi vurulmadım. Zaten o iğnede başta yükseltiyor. Sonra gebelik hormonu etkisiyle dahada yüksek çıkıyor değer. Ben direk sıfırdan başlamış oldum anlıyacağınız. Bakalım 2.gün sonra görücez. Bu beklemeler hiççç bitmezz :)

olsun cnm gec olsunda güç olamsın yeterki sonucu pozitif olsun pozitif olunca güzel beklemeler oluyor bunlar :)

çok güzel bir haber. inşallah herşey yolunda gider.

herkese merhaba:)
yazışmalarınızı okudum ne güzel hamile kalanlarınız var ben debu ay 3.aşılamamı yaptıracagım insallah.ilk 2 aşılamamı üniversitede yaptırmıstım,şimdi şansımı özel hastaneden yana deniyorum.şu an puregon iğnelerinden hergün 50 ml vurunuyorum.yarın kontrole gidecegim bakalım sanıyorum haftaya aşılamamı yaparlar

Canım hayırlı uğurlu olsun inşalllah rabbim kucağına almayı nasip etin. belirgin bir belirtin varmıydı canım özellikle göğüslerinde?

Canım hayırlı uğurlu olsun inşalllah rabbim kucağına almayı nasip etin. belirgin bir belirtin varmıydı canım özellikle göğüslerinde?

herkese merhaba:)
yazışmalarınızı okudum ne güzel hamile kalanlarınız var ben debu ay 3.aşılamamı yaptıracagım insallah.ilk 2 aşılamamı üniversitede yaptırmıstım,şimdi şansımı özel hastaneden yana deniyorum.şu an puregon iğnelerinden hergün 50 ml vurunuyorum.yarın kontrole gidecegim bakalım sanıyorum haftaya aşılamamı yaparlar

3.aşılaman hayırlı olur inşallah umarım bu kez bebeğine kavuşursun .

Back
X