Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun canım ama bence pes etme herşey güzel olacak ama sakın zamanını ve umudunu kaybetmeOncelikle yeni topigimiz hayirli olsun girmeyeli baya yeni arkadaslar gelmis hepiniz aramiza hosgeldiniz arkadaslar benim asilama cok kotu sonlandi(((((((((((((((( 9 haftaliga kadar hersey normal gitti kalp atislarini doktorla birlikte dinledik dun biraz kanamam oldu acile gittim ultrasyona girdim bebek yok dediler sok oldum inceleme sonunda bebek kise donmus taslanmis dediler hadi kocaa 3 yillik tedaviden sonra sil bas yine
(((kendimdende hayattandan herseyden nefret ediyorum
( acaba neden olabilir hep dusuncesi icindeyim ama icinden cikamadim geceden beri bendeki sorun ne anlamadim bu arada baya hamile arkadaslarimiz var hepinizin asilamasi hayirli ugurlu olsun rabbim hayirlisi ile kucaginiza versin
haklısın hayatım ben herkese böyle moral veririm ama kendime geldiği zaman sesim gücüm kalmaztebrikler tatlım
canım benim hiç morelini bozma bende senin gibiydim hatırlasana sen bana destek oldun balımm stres yokk kısmetten öteye gidilmiyo senin kaç yumurtan oluşacak ve hamile kalıp kalmıcağın şu anda belli zaten rabbim onu senin kaderine yazdı o yüzden üzülüpte strese giripte kendini yıpratma kuzum benim e2 27 di sonra 50 oldu sonra 95 oldu sonra 112 oldu yani hayırlısıyla seninde e2 yükselicek ve yumoşların olacak hiç merak etme canım benimm![]()
hayırlısı olsun canım dualarımız seninlearkadaslarım selam
yenı topiş hayırlı olsun ınsallah
ben de asılamaya baslıyorum bu ay hafta ıcı doktora gıdıcem 3. gunu klomenle baslıycaz ne olur dua edın aslında en cok ıhtıyacımız olan sey bu
egerki sorunlyysa sonlanması daha iyi olmuş kuzum bence bir dahaki denmeye tüm tahlilleri veihtimalleri degerlendir bir daha yaşama bu sıkıntılarıselam arkadaşlar yine ben bu kez yine sorunlu hamilelik.çok ama çok moralim bozukkk..ama hayırlısı demekten başka hiç bir çarem yokk..neden diye soruyo insan ister istemez..ve bunalıma girmekten korkuyorum.dün muayenem vardı..biliyosunuz bunlarda ikizdi.biri gelişmemiş ve diğeri haftasına göre normaldi..fakt kesenin etrafını saran halomu nedir.o gelişmemiş..ve doktorum üzüm gebeliğinden şüphelendi..tekrar kan tahlili oldum..insallah değerlerim cok yüksek çıkmaz..üzüm gebeliği hakkında bilgisi olan varmı:2::2:
canımcım yeni tedavin hayırlısı olsun, bende senin haberlerini bekliyorumMerhaba arkadaşlar, ben her zaman yazamasamda (beklemedeydim çünkü) hergün girip okuyorum. Tüp bebek için bekledğim adetim sonunda bugün teşrif ettier :)) yarın hastaneye gidiyorum.İnşallah bir aksilik çıkmazsa başlayacağım tüp bebek tedavisine.Çok heyecanlıyım.Umarım herşey yolunda gider.Dualarınızı esirgemeyin benden de....
yükseldi canım sen yazıgında düşüktü ama bugün süpermdacim daha iyi misin?moraller yukseldi mi biraz?
canım umarımmm güzel haberlerle dönersin bizeeee...
Gelince mutlaka yaz...
Günaydınnnn inş. bize güzel haberler getiriceksinn minicikte olsa o ekranda yumoşunu görüceksinn![]()
misafirlerinin gelmesi iyi olmuş telaşdan kafan dağılmıştır
bekliyoruz sabırsızlıkla :26:
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah dualarımız seninle....
cnm dualarım seninle hayırlı haberlerle gel bizlere inşallah
Bizde dua ediyoruz senin icin..güpgüzel haberlerle gel...bizi merakta birakma![]()
dualarımızdasın canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bol şansss diliyorum akşamı merakla bekliyoruz.Hayırlısı...canım
mda kuzum inşallah iyi haberlerle gelirsin.
bence mutlaka git doktora.
Hadi bize havadisleri verr geçmişi sonra okursunn :)
aynen katılıyorum bak girmişsin topiğe hadi mda cım ver haberlerini ofisten çıkmadan okuyayım ,,yoksa eve gidene kadar kaçırıcam
Vayy süper kuzum masallahhh gördun muu nasılda çabuk büyümüşler :) onlar artık seninle Kocamannnn olacaklar sonra bebik olcaklarrr![]()
Ben tahmin etmiştim zaten bu gidişinde yumurtan olacağını.Hayırlısı olsun inşallah.İnanıyorumki güzel sonuçlanacak tedavin.Allah tamamına erdirsin :)
canım çok sevindim takip ediyodum seni.inşallah herşey yolunda gider hamile kalırsın
evett sonunda güzel haberle geldin canım hepimiz merak ettik seni..bak gördünmü ogün boşuna üzüldün yumoşlar çıkıyo artık piyasayadualarımız hep seninle herşey çok güzel olucak
![]()
gözünaydın canım seni merak ettim diye eve gelince tekrar girdim hemen bir bakıp çıkayım dedim sen henüz evine varmadın belki de ama yazdığın mesaja hemen bir gözaydın etmek istedim senin adına çok sevindim bak gördün mü 2-3 gün içinde herşey nasıl değişiyor boş yere yıprattın kendini ,, tedaviye cevap verdiğin için üstelik birden çok yumurtan olduğu için çokkk sevindim inşallah böylede devam etsin büyüsünler istenen beklenen kadar sağlıkla devamını dilerim arkadaşım rahatladım :))))
mda cimmmm daha daha guzel haberler gelir insallah.senin adina cok sevindimm simdiden tebrik ederim.bir sonra ki kont ne zaman?
Canim dosstlarim simdi ciktim geriye Donuyoruz sizlerin dualari ve allahim izni ile 2 tane yumurtam var birisi 9 digeri 12 mm e2 de 175 olmus allah sizden raazi olsun eve gidince detayli yazarim dualarinizda bana yer vermeyi unutmayin heppinizden allah razi olsun allah benim icin ettiginiz dualarin misli misslini size versin
merhaba arkadaşlar kaç gündür giremiyorum sizleri çok özledim
bugünkü kontrolüm iyi geçti bana göre süperdi. Ben bir yumurtam olsun diye çırpımırken Allahım bana 2 tane verdi. Sabah verdiğim e2 degerim 175 olmuş bunu duyunca havalara uçtum Sonrada ultrasonda gördüm 2 tane yumoşumu o kadar mutlu oldumki agladım sevinçten.Sanki gebemişimde bebegimi görmüş gibi oldum çünkü beni biliyorsunuz benim için bu aşamaya bile gelebilmek çok büyük bir başarı şu anda sizler kadar şansım var benimde .
O yumurtaları görünce Allahım dedim ne olur bunlardan en az bir tanesi benim bebegim olsun bana şimdi oradan baktıgı gibi baksınlar bir gün inşallah herkes bir gün hamile kalır arkadaşlar.Yolda gördüğüm her hamile ile her bebek ve çocuk ile günlerdir yıkılıyordum ,dünyaya küsmüş gibiydim allahım inşallah hepimize bu özel duyguyu yaşatsın.
Hepinize tekrar tekrar teşekkürler hepinizin her dakika bana dua ettiğinizi bilmek bana büyük detsekti inanın hepinizi çok ama çok seviyorum .Şimdi çarşamba kontrolüm var bugün son ilişki dedi ve baskılayıcı igneleride kullanmaya başladık muhtemelen cuma yada cumartesi yumurtalarım alınabilirdualarınızı eksik etmeyin lütfen benden bende sizler için duacıyım.
canim dosstlarim simdi ciktim geriye donuyoruz sizlerin dualari ve allahim izni ile 2 tane yumurtam var birisi 9 digeri 12 mm e2 de 175 olmus allah sizden raazi olsun eve gidince detayli yazarim dualacanımm gözün aydınnnrinizda bana yer vermeyi unutmayin heppinizden allah razi olsun allah benim icin ettiginiz dualarin misli misslini size versin
gunaydın kızlar bugun erkencıyım doktora gıdıyorum sıze bı sorum olucak ben bogazımı usutmusum fenayım ıhlamurla zencefıl ıcsem bebısıme bı zararı olurmu sızce cvplarınızı belıyorum sımdıden sagolun
bugünkü kontrolüm iyi geçti bana göre süperdi. Ben bir yumurtam olsun diye çırpımırken Allahım bana 2 tane verdi. Sabah verdiğim e2 degerim 175 olmuş bunu duyunca havalara uçtum Sonrada ultrasonda gördüm 2 tane yumoşumu o kadar mutlu oldumki agladım sevinçten.Sanki gebemişimde bebegimi görmüş gibi oldum çünkü beni biliyorsunuz benim için bu aşamaya bile gelebilmek çok büyük bir başarı şu anda sizler kadar şansım var benimde .
O yumurtaları görünce Allahım dedim ne olur bunlardan en az bir tanesi benim bebegim olsun bana şimdi oradan baktıgı gibi baksınlar bir gün inşallah herkes bir gün hamile kalır arkadaşlar.Yolda gördüğüm her hamile ile her bebek ve çocuk ile günlerdir yıkılıyordum ,dünyaya küsmüş gibiydim allahım inşallah hepimize bu özel duyguyu yaşatsın.
Hepinize tekrar tekrar teşekkürler hepinizin her dakika bana dua ettiğinizi bilmek bana büyük detsekti inanın hepinizi çok ama çok seviyorum .Şimdi çarşamba kontrolüm var bugün son ilişki dedi ve baskılayıcı igneleride kullanmaya başladık muhtemelen cuma yada cumartesi yumurtalarım alınabilirdualarınızı eksik etmeyin lütfen benden bende sizler için duacıyım.
Gunaydın kızlar bugun erkencıyım doktora gıdıyorum sıze bı sorum olucak ben bogazımı usutmusum fenayım ıhlamurla zencefıl ıcsem bebısıme bı zararı olurmu sızce cvplarınızı belıyorum sımdıden sagolun
Canim dosstlarim simdi ciktim geriye Donuyoruz sizlerin dualari ve allahim izni ile 2 tane yumurtam var birisi 9 digeri 12 mm e2 de 175 olmus allah sizden raazi olsun eve gidince detayli yazarim dualarinizda bana yer vermeyi unutmayin heppinizden allah razi olsun allah benim icin ettiginiz dualarin misli misslini size versin
günaydın kızlar nasılsınız bugün sonuç alacak varmıydı aramızda..
adını okuyunca içime ferahlıklık geliyo cnm![]()
Gunaydın kızlar bugun erkencıyım doktora gıdıyorum sıze bı sorum olucak ben bogazımı usutmusum fenayım ıhlamurla zencefıl ıcsem bebısıme bı zararı olurmu sızce cvplarınızı belıyorum sımdıden sagolun