Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar çok şükür bugün keseyi gördüm. Sağlıklı olduğunu söyledi dr. Inşallah herşey yolunda gider.

leyla canım sen 10.günü idrar testi yapmıştın silik çıkmıştı demi bende yapsam 10.günü çıkarmı varsa acaba.hatta sana ilk hamilesin sen ilaçların etkisi falan değildir diyen bendim :))) inşallah hayırlısı ile bende silikte olsa 2.çizgiyi görrümde sende bana hamişşsin dersin bacımm aminnn

Canim dosstlarim simdi ciktim geriye Donuyoruz sizlerin dualari ve allahim izni ile 2 tane yumurtam var birisi 9 digeri 12 mm e2 de 175 olmus allah sizden raazi olsun eve gidince detayli yazarim dualarinizda bana yer vermeyi unutmayin heppinizden allah razi olsun allah benim icin ettiginiz dualarin misli misslini size versin

mda cım canım çok sevindim inşallah bundan sonrası gönlüne göre olur.
kızlar çok şükür bugün keseyi gördüm. sağlıklı olduğunu söyledi dr. inşallah herşey yolunda gider.

leyla inşallah hep böyle güzel devam eder herşey.

inşallah canım ben 1 inde alıyorum sonucu daha erken olacak galiba, kasık ağrısı bendede var ama daha çok bel ağrısı çekiyorum bakalım hayırlısı..

canım inş olmazsın ve bebeğine kavuşursun benimde vardı kasık ağrım ama bugün itibariyle yok artık sadece tuvalette biraz zorlanıyorum o kadar..
hakkımızda hayırlısı olsun canım.

Son düzenleme:
Kızlaar, dün çok üzülmüştüm tüp bebek tedavim bidahaki aya kaldı diye, burayada yazmıştım hatta.Bugün tekrar gittim konuştum,hemşire raporu yetiştiririz o zaman dedi(ısrarlarıma dayanamayarak) veeeee bugün başlıyorum tedaviye.İğnelerimi aldım bile bugün ilk iğnemi yapacağım.Allah inşallah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Kızlaar, dün çok üzülmüştüm tüp bebek tedavim bidahaki aya kaldı diye, burayada yazmıştım hatta.Bugün tekrar gittim konuştum,hemşire raporu yetiştiririz o zaman dedi(ısrarlarıma dayanamayarak) veeeee bugün başlıyorum tedaviye.İğnelerimi aldım bile bugün ilk iğnemi yapacağım.Allah inşallah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

hayırlı olsun cnm bak ne güzel tedavine başladın o kadar üzdün kendini şimdi yeni başlangıçlar oldu hayatında..inşallah deavmıda güzel olur ve hamile kalırsın cnm..

canım burdamısın ya..klomende seni göremiyorum ...sevo da negatif sonucundan sonra uğramayacağım dedi biliyorsun...bende klomene uğramayalım artık diyorum ne dersin..sen de burda isen bende burdayım artık..malum klomenle işimiz kalmadı...burda yolumuza devam edelim...iyimisin bu arada..yarın gidyorum doktora ..bakalım ne diyecek heyecanlıyım..

sevdemmmmm canım :) hoşgeldin ben de en son sevo ya mesaj yazmak için girmiştim sonrasında senin ona yazdığın mesajı da okudum ama başka mesajına rastlamadım orda da sayfalarım kaçırmamak gerekiyor çok hızlı ilerliyor bazen takip edemiyorum canım. ben nisan ayındaki aşılamamda dahil olmuştum bu gruba baktım ki sen de daha öncesinde aşılama olurken yazmışsın hep listede adın yazıyordu:)
klomene devam edemicem sanırım ben de artık çünkü çok sıkıldım ordaki sorulardan yeni başlayanlardan cevap verecek enerjim bile kalmadı klomen defterini kapatıp etkilerini yan etkilerini yalayıp yuttuğumuz için.. buradaki arkadaşların hepsi ya aşılamacı yada tüp çü:)
mda ve jolly tüp bebek yaptırıyor. mda henüz takip de ama jolly e 2 embriyo transfer edildi sonuç bekliyor. bence burdan devam edelim gülüm.sen de bence burada daha yararlı paylaşımlar yapabilirsin yaşı olup tüp yaptıranlar var, özelde tedavi görenler var. jolly sanırım özel yaptırıyor.

bu arada leyla3868 var unicorn uterus olan kader arkadaşım. kayseri deydi sanırım 2. aşılaması tuttu şuan gebe :)
sen de git bakalım doktora gülüm ne dicek ben de çok merak ediyorum şu ofis histeroskopisini umarım herşey tertemiz çıkar.yaptırıcaksın dimi vazgeçmedin.
bu arada benim rahim filmim kaldı sevde, bişey elimi kolumu bağlıyor sanırım elim hiçbirşeye varmıyor bu ay, ben de bıraktım zorlamıyorum.zaten 2. aşılamam tutmazsa tüp bebekde fallop tüpüme ihtiyaç olmicak. sağdaki yumurtalarım çok güzeldi tüpe geçersek tabi daha çok sayıda olur ilaçlarla rahim duvarım da 9 mm idi daha ne olsun tüp için başka şeye gerek yok. bıktım kurcalattırmaktan. ben eski özel hastanemi aradım nene hatun u , şimdiki adıyla medicine hospital, hemşiremle konuştum anlattım kısaca. gerek yok diyor. sizin zaten rahim filminiz var diyor. durumunuz da belli diyor. yani rahim anomalim belli zaten. artık bakıcaz birdahaki ay nerde gelişecek yumurtalar. eğer yine sağda gelişirse bana yavaş yavaş tüp yolu görünecek. ne diyim inan o kadar mutlu ve huzurluyum ki sevde rabbime teslim ettim kendimi eğer o uuygun görürse verecektir bana da bir evlat herşeyi onun takdirine bırakıyorum ben sadece dua edip namaz kılıp istiyorum sadece ondan istiyorum. eğer yazdıysa olacaktır. bu bir kader. tüp bebek de bile hernekadar döllenmiş embriyo koysalar da içeriye, Allah ona can koymadıktan sonra 10 günün sonuunda tutunamayabiliyor bebeğin. yicek ekmeği varsa benim de bir kuzum olacaktır elbet. bi yakınım 5,5 aylık hamile kızı olacakmış 3 ay kanamalı yatmış. hele bir gün parça parça et düşürerek gitmiş doktora o kadar yoğun kanamayla yani. doktor düşmüştür demiş. düşük yapıyosun şuan demiş. ama ultrasonla bir bakıyolar ki bebek duruyor. doktor bile inanamıyorum diyor. düşün. bu rabbimin mucizesi. o yaşamasını istiyor sa yicek ekmeği varsa gerisi nafile. o yüzden sen de artık yorma o güzel aklını fikrini hele ki bir kuzun varken.yazdıysa rabbim insanlar 40 ına kadar doğuruyor. doğu görevin bitip de gelirsen batı ya belki bir tüp bebek annesi olursun bir kere paraya kıyıp denersiniz.
bu ofis işini de hallet bakalım ne çıkıcak sonuç yine tedavini ol tabiki ama üzerine düşme çok emi tatlım. sevo yu da çağırmalıyız buraya. soğumamalı uzaklaşmamalı. insanlar yurt dışında 50-60 yaşında tüp bebek annesi oluyorlar. hala şansı var. ben ona özelden bir msj atayım.

seni çok öpüyorum kardeşim, sevgiyle kal.. yine burda ol...

Kızlar kafam çok karışık bana bir akıl verin.Bugün benim tüp bebeğe başlanacaktı ama raporumu çıkarmayı unutmuş hastanedekiler.Hemşire önümüzdeki aya kaldı dedi.Bende çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok diyerek döndüm hastaneden.Çok ağladım tabi hazırlamıştım kendimi.Eşimde üzüldüğümü görünce bana hastaneyi aramamı rapor işlemlerini başlatmalarını rapor çıkarsa zaten devlet karşılar çıkmazsa da özel ücreti neyse ödeyeceğimizi tedaviye başlamak istediğimizi söyle dedi.(üniversitede yaptırıyorum devletteki hakkımı kullanıyorum öncesindede 2 aşılama yapıldı devlette)Bende aradım.Hemşire rapor çıkmazsa özel ücretini karşılamayı kabul ederseniz başlayalım yarın dedi.Bende rapor yetişir diye umarak, tamam yarın gelirim dedim.Şimdide acaba çok mu acele ediyorum, ya rapor çıkmazsa 5000-5500 tl bir para ödememiz gerekecek, beklesemiydim önümüzdeki aya kadar kesinleşsemiydi rapor diye kafam karıştı.Rapor normalde çıkar diye düşünüyorum ama birde onu düşünmek istemiyorum.Napayım ben şimdi???

canım ben de aşılamamı raporumu beklerken yaptırdım heyete girmişti heyetten geçti. 1 hafta sonra çıkıcak dediler o sırada adet oldum. 3. günümde gittim dotordan rica ettim yazdı ilaçlarımı. eczane de borç verdi. ve raporum çıkınca götürüp ödedim. tabiki çıkmasaydı 1000 tl yi cebimden vermeyi göze almıştım. bence zaman kaybetme raporun çıkar muhtemelen netice de sen üniversite hastanesinin hastasısın. ilaçları da eczaneden alıcaksın. onlar sana süre verirler. bu ay çıkmaz sa birdahaki ay çıkar. bekletirler. onlar da para kazanmak için herşeyi yapıyolar. sonuçta heyet doktorları da ege nin doktorları. raporun çıkar bence. eğer bu kadar çok hazırladıysan kendini başla canım moralin bu kadar yüksekken:)

Canim dosstlarim simdi ciktim geriye Donuyoruz sizlerin dualari ve allahim izni ile 2 tane yumurtam var birisi 9 digeri 12 mm e2 de 175 olmus allah sizden raazi olsun eve gidince detayli yazarim dualarinizda bana yer vermeyi unutmayin heppinizden allah razi olsun allah benim icin ettiginiz dualarin misli misslini size versin

mda çok sevindim canım çok harika çok. sen pozitif düşünmeye devam et. sakın yumurtluyormuyum diye düşünme bişeylerle uğraş işine yoğunlaş akşamları gezmelere git gününü doldur onu düşünmeye fırsat kalmasın o zaman daha iyi sonuç alırsın. dualarımız seninle. sakın kendini sıkma. rabbim neylerse güzel eyler unutma.

kızlar çok şükür bugün keseyi gördüm. sağlıklı olduğunu söyledi dr. inşallah herşey yolunda gider.

leyla, canım inan okuyunca tüylerim diken diken oldu. kendi meleğimi hatırladım o minicik top gibi keseyi görüp de heyecanlandığımız anı hatırladım. Allah yine yaşamak nasip etsin bana da.senin için ayrı bir seviniyorum çünkü sen benim kader arkadaşım gibisin. durumumuz birebir aynı. inşallah 1 ay farkla ben de arkandan gelirim canım. sen ne zaman gidiceksin kayseri ye? bunu ihmal etmemelisin. herşey yolunda gidiyor diye sakın bak sakınnnnn ihmal etme. biran önce git. durumundan bahset. progestan olarak ne önericekler bakalım. kan sulandırıcı iğnelere gerek var mı diye sor. dualarım seninle arkadaşım.

canım çok sevindim boşuna üzüldün sende bak nasipmiş başlamak işte. hangi ilaçları yazdılar canım?

arkadaşlar ilk aşılamamda 3 kutu puregon kullandım ben 3 kutu tam geldi kıtı kıtına yani. sağ yumurtalığımdan çok güzel tepki aldık. ama sağda tüpüm olmadığı için sol tarafı bekledik. o da geç büyüdü biraz ama 1 tane 18 mm lik yumurtam olmuştu. aslında sol u beklemeseydik sağ yumurtalığım için 2 kutu puregon yetiyordu.
ama ben sol yumurtalığımı beklemek zorundayım.o da rahmin biraz altında kalıyormuş ne demekse artık?? ondan mı az tepki veriyor bilemiyorum. tüpüm solda olduğu için aşılama tedavilerim hep ona yönelik yapılıyor.

acaba haziran ayındaki 2. aşılamamda da puregon mu kullanmalıyım yoksa gonal f ye mi geçmeliyim? bir fikir sahibi olan var mı? neticede gonal f daha etkili bir ilaç biliyorsunuz.
yada gonal f yi tüp bebeğe mi saklamalıyım?
sonuçta puregon sağ yumurtalığımda işe yarıyor sol u beklerken sağda o kadar çok yumurta oldu ki ben 2 gün çatlamaları sırasında acı çektim :)

yok mu bir akıl veren ??
mda ? jolly nerde bizim tüpçülerrr?? :)

canım çok sevindim boşuna üzüldün sende bak nasipmiş başlamak işte. hangi ilaçları yazdılar canım?

Evet ercelfcim.dün ağladım ama bugün nasıl mutluyum anlatamam.İçim kıpır kıpır.Sığamıyorum hiçbiryere. İnşallah yetişir rapor.Gerçi 2 hemşireye sordum ikiside çok rahat çıkar dedi.Zaten artık rapor falan düşünemiycem.Tamamen tedaviye odaklandım.puregon 600 verdiler.6 gün 225 ünite yapıcam.Son 3 günde orgalutran yapıcam.pazartesi kontrolüm var. Bugün orda bi sürü hamile gördüm tedaviyle tutan, kimi keseyi görüyor kimi kalp atışlarını dinliyor.Ço9k sevindim onlar için.İnşallah Allah b,izede nasip eder.

Evet ercelfcim.dün ağladım ama bugün nasıl mutluyum anlatamam.İçim kıpır kıpır.Sığamıyorum hiçbiryere. İnşallah yetişir rapor.Gerçi 2 hemşireye sordum ikiside çok rahat çıkar dedi.Zaten artık rapor falan düşünemiycem.Tamamen tedaviye odaklandım.puregon 600 verdiler.6 gün 225 ünite yapıcam.Son 3 günde orgalutran yapıcam.pazartesi kontrolüm var. Bugün orda bi sürü hamile gördüm tedaviyle tutan, kimi keseyi görüyor kimi kalp atışlarını dinliyor.Ço9k sevindim onlar için.İnşallah Allah b,izede nasip eder.

inşallah sen de onlardan birisi olucaksın canım. benim de haziran aşılamam tutmazsa bir tüp bebek anne aday adayı olucam:)
daha önce aşılamalarında puregon mu kullandın canım?
ben de gonal f yi tüp bebeğe saklamak istiyorum ama doktoruma sorucam tabiki.
sen hiçbirşeyi düşünme devlet senin adına herşeyi yapar canım hemşireler yetişir diyorsa da yetişir aksini düşünüp de heyecanını yitirme. bu yumurtlama sürecinde de çok sakin ol sakın düşünme emi sayma yumurtalarını sorma çok doktorlara iyi mi güzel mi herşey yolunda mi diye sor yeter. herşey de bir hayır vardır bunu da unutma canım.

sen devlette 2 aşılama yaptırdın mı tüpe geçtiğine göre yaptırdın. sorununuz ney canım. tüp raporu için neler istiyolar?

inşallah sen de onlardan birisi olucaksın canım. benim de haziran aşılamam tutmazsa bir tüp bebek anne aday adayı olucam:)
daha önce aşılamalarında puregon mu kullandın canım?
ben de gonal f yi tüp bebeğe saklamak istiyorum ama doktoruma sorucam tabiki.
sen hiçbirşeyi düşünme devlet senin adına herşeyi yapar canım hemşireler yetişir diyorsa da yetişir aksini düşünüp de heyecanını yitirme. bu yumurtlama sürecinde de çok sakin ol sakın düşünme emi sayma yumurtalarını sorma çok doktorlara iyi mi güzel mi herşey yolunda mi diye sor yeter. herşey de bir hayır vardır bunu da unutma canım.

sen devlette 2 aşılama yaptırdın mı tüpe geçtiğine göre yaptırdın. sorununuz ney canım. tüp raporu için neler istiyolar?

Ben egede 2 aşılama yaptırdım,ilkinde menegon kullandım,2. de gonal f kullandım.İkiside negatift.Gonalf ile yumurtalarım birden büyüyüverdi.Hatta çatlama önleyici iğnede kullanmak zorunda kaldım.puregon ilk defa kullanacağım.Herkesin vücudu farklı tepki veriyor.En iyisini doktorlar biliyor tabi.Sorun yok, sebepsiz infertilite dendi. Rapor için bişey istemediler.Ben zaten herşeyi devlette yaptırdım.Bizde bi sorun çıkmadığından aşılama ile başlandı.Bazılarında direk tüpe geçiyorlar. 3 yıllık evlilik ve yaş sınırı var sanırım 23 müş galiba, birde bazı tetkiklerin yapılmış olması gerekiyor herhalde tam bilemiyorum.İnşallah aşılaman tutar ve tüpe gerek kalmaz diyorum senin için.Aşılamayla da hamile kalan birsürü kişi gördüm.Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

canımmm çok sevindim demiştim sana geç olsun güç olmasın. yavaş ilerlemesi daha sağlıklı diye. iki yumoşun olmuş. inşallah bunlar sana bebiş olarak geri dönecek canım. dualarımız seninle. bende yarın allah izin verirse keseyi görmek için gideceğim. umarım bir aksilik yoktur. iyi geceler hepinize. yarın görüşmek üzere
inşallah canım benimde dualarım sizinle,

canım benım cok sevındım bosa uzdun kendını bak geldı yumoslar bende hep o ultrasonun ekranına bakıp Allahım nezaman bebısımı gorcem dıye yalvarırdım bana nasıp oldu sanada nasıp olcak ınsallah kendı heycanımdan sana bıraz gec yazdım kusura bakma bende hala oldum dun dayanamayıp gormeye gıttık kokusunu bıle ozluyorum cok guzel bısey masallah bu arada guzel dıleklerı ıcın tum hatunlara tesekur ederım Rabbım bızede kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah optum hepınızı kızlar ıyı geceler

haklısın yelizcim bu farklı bir duygu bende dün o ekrana baktıkça ne olur allahım onlardan birisi benim olsun diye sevindim.Benim için o yumurtaları bile görmek inanılmaz birşeydi ilkinde böyle olmamıştım benim için o kadar degerlilerki anlatamam , umarım çok güçlü çıkarlar ve bana bebegim olarak geri dönerler.

Back
X