Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kimseleri tanımıyorum ama sayfanıza tesadüf eseri geldim. bu zamana kadar da yazıyorum,okuyorum hatta dediklerinizi yapmaya bile çalışıyorum..
Sizleri tanımasam da emin olun Allah ım yazıştıgım arkadaslarıma da tüm isteyenlere de hayırlı bebişler nasip et diyorum..
Önce başkası için sonra kendiniz için dua edin denilmiş..bende bunu yapıyorum..
özellikle bu hafta ya da bugünlerde sonuç bekleyen arkadaşlar sizler için ayrıca dua ediyorum inşallah rabbim dualrını kabul eder güzel haberler verirsiniz bizlere de...
Sevgiyle kalın...
Hayırlı kandiller diliyorum..
Dualarınız kabul olsun..
:nazar:

mavicim çalışmayı düşünüyordun. işten neden ayrıldın. hamile olduğunu öğrenince gıcıklık mı yaptılar yoksa.

yok gıcıklık yapmadılar.benim belimde fıtık var çok zorlanıyorum şimdiden ilerde daha da zor olacak ve orası yeni bir yer benden tam verim alacakları dönem ben doğum izinine ayrılcam ve onlar da yerime birini bulup oraya adapte etmeleri zaman alcak vs.vs doğumdan sonra çalışalım dediler bir yandan üzüldüler bir yandan hamile olduğuma sevindiler sen sağlıklı şekilde kucağına al sonra gel dediler.hayırlısı olsun diyorum bir yandan geri döneceğim içinde mutluyum her iş yeri çalışanına bu sözü vermez.kısmet diyorum canım....

Son düzenleme:
kimseleri tanımıyorum ama sayfanıza tesadüf eseri geldim. bu zamana kadar da yazıyorum,okuyorum hatta dediklerinizi yapmaya bile çalışıyorum..
Sizleri tanımasam da emin olun Allah ım yazıştıgım arkadaslarıma da tüm isteyenlere de hayırlı bebişler nasip et diyorum..
özellikle bu hafta ya da bugünlerde sonuç bekleyen arkadaşlar sizler için ayrıca dua ediyorum inşallah rabbim dualrını kabul eder güzel haberler verirsiniz bizlere de...
Sevgiyle kalın...
Dualarınız kabul olsun..

ALLAH RAZI OLSUN RABBİM bütün isteyenlere özellikle sana saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun.sonuç bekleyenlerin ve hamile kalmak isteyenlerin bir an evvel bebeklerine kavuşmalrını dilerim.

Bu gece, Hz. Âmine�in âlemlere Rahmet olan âhir zaman peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)� hâmile olduğunu anladığı gece olmakla şeref kazanmıştır...REGAİP KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUNN..

arkadaşlar inşallah herkes bebeklerine kavuşur bu gece çok dua edin bende herkes için dua edeceğim tabiki....dünden beri çok canım sıkkın artık evdeyim kızlar işe doğumdan sonra devem edeceğim...evde nasıl zman gececek bilmiyorum ama hayırlısı bakalım.

tatlım önemli olan senin ve bebeğin sağlığı bebişine odaklan keyfini çıkar.bende bu ay sonu çıkıyorum aşılama sonucunu stressiz bir şekilde evde bekleyeceğim inşalllah.bakalım hakkımızda hayırlısı rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inşallah.

Bu gece, Hz. Âmine�in âlemlere Rahmet olan âhir zaman peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)� hâmile olduğunu anladığı gece olmakla şeref kazanmıştır...REGAİP KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUNN..

arkadaşlar inşallah herkes bebeklerine kavuşur bu gece çok dua edin bende herkes için dua edeceğim tabiki....dünden beri çok canım sıkkın artık evdeyim kızlar işe doğumdan sonra devem edeceğim...evde nasıl zman gececek bilmiyorum ama hayırlısı bakalım.

tatlım önemli olan senin ve bebeğin sağlığı bebişine odaklan keyfini çıkar.bende bu ay sonu çıkıyorum aşılama sonucunu stressiz bir şekilde evde bekleyeceğim inşalllah.bakalım hakkımızda hayırlısı rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inşallah.

Kandiliniz mübarek olsun.
Allah'ım bu mübarek günde dualarınızı kabul etsin.hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşalım.

Bugün Doktora gittim...E2 98 FSH 11 çıktı...3.aşılamaya başladık 5 gün puregon 300 75 ml kullancam salı e2 için yine gidicem.Bakalım değere göre ilacın dozunu ayarlayacak doktor.

inşallah hiç birimizin emekleri boşa çıkmaz....

değerinin kaç olması gerekiyordu lütfen yine yiyip bitirme kendini, bir görüş muayene ol bakalım hadi bekliyorum şu mübarek günde iyi haberini

Canım hemen salma kendini önce doktorunla bi konuş geçen seferde hemen pes etmiştin.Üzme kendini lütfen...
d
Dun 470 di bbugun 500 un uzerine cikmaliydi ama benim ki dustu azicikta kanli akintim var dunden beri adette oluyorum degerim yukselseydi cumartesi alacakti yumurtayi bakalim simdi ne dicek

Sevgiyle kalın...
Dualarınız kabul olsun..

canım hayırlı duaların kabul olsun Rabbim razı olsun senden. hoşgeldin sefalar getirdin...

:43::43:Degerim 380 e dusmus arkadaslar uzgunum simdi doktoru bekliyorum

mda'cım üzülme lütfen, sen çok çaba gösteriyosun Rabbim emeklerinin karşılığını verir inşallah. Bu gün dua et bol bol. Allah yardımcın olsun tatlım.

Allah'ım bu mübarek günde dualarınızı kabul etsin.hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşalım.

Bugün Doktora gittim...E2 98 FSH 11 çıktı...3.aşılamaya başladık 5 gün puregon 300 75 ml kullancam salı e2 için yine gidicem.Bakalım değere göre ilacın dozunu ayarlayacak doktor.

canım 3. denemende bebişini yakalarsın inşallah. İnşllah bu kez olur bebişin cnaım benim.

kızlar ya çok karmaşık duygular içerisindeyim..öğleden sonra diyetisyen kontrolüm vardı gittim 10kg vermişim neyse benim adet tarihimi sordu haftaya salı dedim..rüyalarımdan bahsettim oda bana 3.haftada kanda çıkar gebelik dedi onun oğluna hamileyken öyle olmuş..bende bir heyecan yaptım bana test yaptır dedi iyi dedim bende gittim kan verdim..ama nasıl heyecanlıyım anlatamam..1 saat sonra sonucu aldım sonuç 5,3 çıktı..3.haftada bu değer çıktı..yani negatif :25: moralim çok bozuldu bir umuttu sadece ama ne bileyim..ablamla konuştum onun bir arkadaşı yeni hamile kaldı 4.hafta değeri 9,70miş ve hamileliği devam ediyo..sizce benim değerim nasıl ve yükselme ihtimali varmıdır?bana bir akıl verin nolur :50::50:

superim canım arkadaşım...gece girmedim neler olmuş bitmiş oku oku bitmedi sayfalar ,,öncelikle bir umut taşımana inan çok sevindim herkes gibi bende bu umut ışığının parlayıp büyümesini diliyorum fakat keşke keşke yaptırmasaydın testini neden böyle söylüyorum çünkü aklını takmışsın şimdi haklı olarak eğer değilse çok üzülürüm de demişsin..şayet adetini bekleseydin bir hafta daha en azından kendini yemezdin,ama denk gelmiş yaptırmışsın güzelim benim değerimi hatırlıyor musun bilmem 9.90 dı .Bu değer üzerine kızlara hamile değilim diye burada haberimi verdiğimde çok konuşuldu çoğu arkadaşım 5 ten yüksek neden ki dedi neyse uzatmayayım hamile kalan arkadaşlarımızın değerlerini açıkladıkça neden olmadığım net şekilde anlaşıldı ,,gülsultan arkadaşım benden düşük bir değerle hamile olduğunu kendisine öyle söylendiği için haklı olarak açıkladığında şaşırmıştım malesef ki neticesine çok ta şaşıramadım hiç yere o buruk heyecanı yaşadı ama sorun değil çünkü son değil kayıp değil ..
aşılama ve tüp yada herhangi dışarıdan destekli tedavi sonuçlarında bu değerler düşük değerler hamilelik için ancak sen bu ay tedavi görmediğinden jolly arkadaşımıza katılıyorum ne olursa olsun 5,3 bir küçük umut olabilir senin için yinede testini tekrarlama adet gününü bekle derim zaten çok az sayılı gün kaldı sen bilirsin elbet yine de ,,
keşke keşke aşılama başlayacak derken hamile olmuş olsan nasıl nasıl güzel olur hakkında hayırlısı olsun güzelim...

kızlar herkese selamlar....
valla yetişemiyorum sizlere sadece bir gün girmedim vee nasıl ilerlemiş sayfalar sohbetler :))
mda sun su perisi masal jolly nasılsınız tabii diğer arkadaşlarda....
sanki günler geçmiyor bu ay nasıl geçecek bilmiyorum :( fsh lara bakmıyorum ve kurcalamıyorum artık bu değerleri...
Rabbim nasıl verdiyse imkansız dedikleri kişilere bizlere de hepimize de verir elbet
hepinize sevgiler selamlar...
nimesay....canım ne dediysen katılıyorum benden de sana sevgiler..selamlar:))

merhaba canım moralini bozmak değil amacı herşeyin en iyisini mevlam bilir benim ilk değer 8,46idi sonra 20,65 oldu sonrada 26 da kaldı şimdi sıfırlandı sen yinede kendini kolla dikkat et rabbim nasiplendirdiyse ol dediyse vakti geldiyse olur elbet hakkında hayırlısı ne ise o olsun kendine dikkat et

Senin durumunu hatırlıyorum gulsultancım her yaşanan bir tecrübe ders oluyor insana...bir daha ki sefere gerçek ve beklenen değerlerle karşılaşman dileğim ile...

arkadaşlar kusura bakmayın ancak toparlanabildim ama hepinizi(karakedi,hestia,pelikan,masall,leyla,medids,tgbeser,bebesko,yeliz,superisi ve diğer arkadaşlar) çok seviyorum çok teşekkür ederim iyiki varsınız. RABBİM bana size tedavisi devam eden ,bebek bekleyen ,sonuç bekleyen tüm arkadaşlarıma hayırlı evlatlar nasib eder inşaallah.

bizde seni seviyoruz canım ,,aynı dileklerle öpüyorum seni.

Cnm valla bu deger asilama yada tup bebiste olsaydı negatif olabilirdi ama kullanılan bı catlama ignesi yok bthcg'ni etkileyebilecek. O yüzden olma ihtimali var bebisinn . Onca asilama iğnelerine rağmen bile sonuclar 1-2 çıkıyor. İns. Bebiss seninledirr süper olur bu Yaff gelsinler artık Allah'ım :16:

Sana katılıyorum arkadaşım

Rabbim bu mesajı okuyan tüm arkadaşlarımın dileklerini yerine getir.
Açtık ellerimizi tek sığanacağımız liman sensin.
Dua kapılarının sonuna kadar açık olduğu, gönülden duaların kabul olduğu bu mubarek üç aylarda,
benim ve burada bebek için mucadele eden bütün arkadaşlarımın dualarını kabul eyle,
bizleredeevlat nasip et YARABBİM.

Canlarım hepinizin kandili mubarek olsun. Sizleri seviyorum...

pelikancım seninde kandilin mübarek olsun....niyeti güzel arkadaşım duaların dualarımız kabul olur inşallah...öpüyorum çok

arkadaşlar merhaba..
öncelkle hepinizin kandili kutlu olsun...
rabbim bu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah..

çok fazla giremiyorum bu ara aşılama sürecim boyunca takip etmeye kararlıydım sizleri ama
okulda sınav dönemi yoğun bir hafta o yüzden pek giremedim ama vakit buldukça girip okudum
haberlerinizi aldım..
benim gibi beklemede olan arkadaşlar var ve sonuç alanlar var
öncelikle doktorlardan güzel haberlerle gelen bebişlerinin kalp atışlarını duyan bebişlerini gören arkadaşlarımı
tebrik ediyorum inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirmelerini diliyorum..

ecrin.. sende benden bir önce sonuç alacaktın ve almışsın sonucunu..
rabbim inşalalh hayırlısını versin ve enyakın zamanda güzel haberlerini almayı nasip etsin bize de..,yılmak yok çalışmalara tam gaz devam biliyorsun..
ama seni güçlü gördüm ve gerçekten buna çok sevindim.. inşallah sabrının mükafatını bekletmeden versin rabbim..

ve sanırım sonuç alma sırası bende bu ara..
aşılamamın 12. günü az kaldı ama bende hiç heyecan ya da bir beklenti yok diyeyim.
çünkü yoğun bir döneme de denk geldiği için çok fazla kendimi dinleme fırsatı bulamadım
bu da benim için gerçekten iyi oldu pek anlamadım vaktin nasıl geçtiğini..
cumartesi test günüm ama ben pazartesiye kadar beklemek istiyorum 16. güne kadar...
adeti sürekli geciken biri olarak her ay kan verip o hüsranı sürekli yaşayan biriyim ve bu beni gerçekten çok geriyor
o yüzden 16. güne kadar bekleyeceğim eğerki adet olmazsam pazrtesi bir ümitle gider sonucu öğrenir kurtulurum diye düşünüyorum
önümüzdeki hafta sonuç alacak çok arkadaş var onlarla beraber veririz sonucumuzu...

rabbimden hayırlısını diliyorum herkes için..
tüp aşılama ya da diğer tedavide bulunan tüm arkadaşlarıma da allahtan kolaylık diliyorum..
bu arada superisi senin sonucunun yükseldiği haberini de dört gözle bekliyorum...

hakkıında hayırlısı olsun gökçencim merakla bekliyoruz hepinizi.....

günaydın canlarım allahım bugün bu mübarek günde bütün dualarımızı kabul eder ve bizleri en kısa zamanda anne yapar inşallah..

Amin canım inşallah...

kızlar içimden bir ses hamilesin diyo ama sanırım değilim..çünkü değer az değilmi dünden beri deli gbi netten araştırıyorum..yaptırdığım hastanede geçen seferki sonucumda aynı çıkmış 5,3.. çok korkuyorum inanın..kaptırdım kendimi çok kötü eğer sonuç yükselmezse çok üzülücem..test yaptırmaktan vazgeçtim adetimi beklicem 29unu eğer gelirse zaten aşılamaya geçicez..gelmezse o zaman tekrarlarım testi..

Adet gününü bekle güzelim

Bu gece, Hz. Âmine’nin âlemlere Rahmet olan âhir zaman peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e hâmile olduğunu anladığı gece olmakla şeref kazanmıştır...REGAİP KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUNN..

Senin de canım mübarek olsun...iş ten ayrılmışsın hayırlısı olsun iyi yaptın için rahat olsun

Sevgiyle kalın...
Dualarınız kabul olsun..

hepimizin kabul olsun inşallah,,hayırlı kandiller canım.hepimiz bir girdik buraya kopamıyoruz şimdi birbirimizden...:))

arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun.sonuç bekleyenlerin ve hamile kalmak isteyenlerin bir an evvel bebeklerine kavuşmalrını dilerim.

sardunyacım hayırlı kandillerin olsun seninde herkesin duası kabul olur inşallah güzel günlere vesile olsun bu mübarek gün...

kızlarrrr kandiliniz mübarek olsunnnn

inşallah yapılan ibadetlerimiz dualarımız kabul olur , mevlam herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder :16:

slm kızlar nasılsınız hepinizin kandili mübarek olsun bu güzel gecede rabbim dualarımızı kabul edip bize çifter çifter evlatlar nasip etsin inşallah....ve evlat isteyen tüm insanlara

hadi hayırlısı bakalım inşallah bu sefer olucak hepimizin canım..

bu gece, hz. âmine’nin âlemlere rahmet olan âhir zaman peygamberi hz. Muhammed mustafa (s.a.v.)’e hâmile olduğunu anladığı gece olmakla şeref kazanmıştır...regaip kandilimiz mübarek olsunn..

Arkadaşlar inşallah herkes bebeklerine kavuşur bu gece çok dua edin bende herkes için dua edeceğim tabiki....dünden beri çok canım sıkkın artık evdeyim kızlar işe doğumdan sonra devem edeceğim...evde nasıl zman gececek bilmiyorum ama hayırlısı bakalım.

inşallah benim bebeğimde şuan benledir mavi teyzesi salı günü test günüm ne olur bu akşam bol bol dua et benim içinde ve tüm arkadaşlarım için salı günü ben tgbesr ve jollyy nin test günü .akşam eşim diyoki bana hamile ol seni çalıştırmıcam diyo :((( bebeğim içinse katlanacaz canım beniimm yeterki onlar sağlıklı olsun aminnn

Back
X