Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
d
Dun 470 di bbugun 500 un uzerine cikmaliydi ama benim ki dustu azicikta kanli akintim var dunden beri adette oluyorum degerim yukselseydi cumartesi alacakti yumurtayi bakalim simdi ne dicek

opu yapılacağı dönem nasıl adet görüyosun anlayamadım ki ben kafam karıştı merakla bekliyorum seni

superim canım arkadaşım...gece girmedim neler olmuş bitmiş oku oku bitmedi sayfalar ,,öncelikle bir umut taşımana inan çok sevindim herkes gibi bende bu umut ışığının parlayıp büyümesini diliyorum fakat keşke keşke yaptırmasaydın testini neden böyle söylüyorum çünkü aklını takmışsın şimdi haklı olarak eğer değilse çok üzülürüm de demişsin..şayet adetini bekleseydin bir hafta daha en azından kendini yemezdin,ama denk gelmiş yaptırmışsın güzelim benim değerimi hatırlıyor musun bilmem 9.90 dı .Bu değer üzerine kızlara hamile değilim diye burada haberimi verdiğimde çok konuşuldu çoğu arkadaşım 5 ten yüksek neden ki dedi neyse uzatmayayım hamile kalan arkadaşlarımızın değerlerini açıkladıkça neden olmadığım net şekilde anlaşıldı ,,gülsultan arkadaşım benden düşük bir değerle hamile olduğunu kendisine öyle söylendiği için haklı olarak açıkladığında şaşırmıştım malesef ki neticesine çok ta şaşıramadım hiç yere o buruk heyecanı yaşadı ama sorun değil çünkü son değil kayıp değil ..
aşılama ve tüp yada herhangi dışarıdan destekli tedavi sonuçlarında bu değerler düşük değerler hamilelik için ancak sen bu ay tedavi görmediğinden jolly arkadaşımıza katılıyorum ne olursa olsun 5,3 bir küçük umut olabilir senin için yinede testini tekrarlama adet gününü bekle derim zaten çok az sayılı gün kaldı sen bilirsin elbet yine de ,,
keşke keşke aşılama başlayacak derken hamile olmuş olsan nasıl nasıl güzel olur hakkında hayırlısı olsun güzelim...

canım benim dediklerine katılıyorum bu saatten sonra hamile olduğumu düşünmüyorum zaten..nettende araştırdım 3.hafta olsa bile değerin daha yüksek olması gerekiyomuş hamilelik belirtileride yok bende..senin değerinide yazdıklarınıda okuyunca hatırladım haklısın canım sadec bir umuttu benimki belki olur diyodum ama sanmıyorum artık..biliyosun aşılamay odakladım kendimi bir an önce adet olup tedaviye başlamak istiyorum..hamile olmadığıma üzüldüm tabi ama unuttum bile..yeni başlangıçlar olacak haftaya inşallah..beraber yaşıcaz 2.aşılama heyacanını..kandilinde mübarek olsun aynı zamanda öpüyorum seni :54:

herkese merhaba kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.iki gündür hiç giremedim internete sayfalarda ilerlemiş bayağı hiç okuyamadım.bu arada dün doktora gittim çok şükür kalp atışınıda duydum keseyide gördüm.Rabbim herkese nasip etsin inşallah.

d
Dun 470 di bbugun 500 un uzerine cikmaliydi ama benim ki dustu azicikta kanli akintim var dunden beri adette oluyorum degerim yukselseydi cumartesi alacakti yumurtayi bakalim simdi ne dicek

canım niye hemen bu kadar üzdün kendini doktor ne diyecek onu bekleyelim bırakma kendini lütfen..haberini merakla bekliyorum

cnm bende serephoneyi kullanmıştım ama ne için kullandığımı hatırlayamıyorum inanki..yoksa yardımcı olucam sana
teşekkürler.yaaa kafam karıştı şimdi benim doktorum yurt dışında olduğu için başka doktor baktı bana acaba yanlış bişey mi oldu???

d

:43::43:Degerim 380 e dusmus arkadaslar uzgunum simdi doktoru bekliyorum

mda kuzum üzülme nolur.
kızlar içimden bir ses hamilesin diyo ama sanırım değilim..çünkü değer az değilmi dünden beri deli gbi netten araştırıyorum..yaptırdığım hastanede geçen seferki sonucumda aynı çıkmış 5,3.. çok korkuyorum inanın..kaptırdım kendimi çok kötü eğer sonuç yükselmezse çok üzülücem..test yaptırmaktan vazgeçtim adetimi beklicem 29unu eğer gelirse zaten aşılamaya geçicez..gelmezse o zaman tekrarlarım testi..

su perisi inanmıyorum ya sen ne zaman test yaptırdın ikinci test ne zaman olacak.inşallah hamilesindir canım

mda kuzum üzülme nolur.

su perisi inanmıyorum ya sen ne zaman test yaptırdın ikinci test ne zaman olacak.inşallah hamilesindir canım

canım dün test yaptırdım adetime daha 5 gün var ama yeniden test yaptırmayı düşünmüyorum adetimi beklicem eğer gelmezse o zaman yenilicem testi..inşallah hamileyimdir cnm..

herkese merhaba kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.iki gündür hiç giremedim internete sayfalarda ilerlemiş bayağı hiç okuyamadım.bu arada dün doktora gittim çok şükür kalp atışınıda duydum keseyide gördüm.Rabbim herkese nasip etsin inşallah.

hayırlı olsun canım cok sukur kalp atısını duydun..kandilin mubarek olsun insallah kandil gunu dualarım kabul olurda bende hayırlısı ile gebis kalırım:16:

Back
X