- 26 Eylül 2011
- 1.131
- 22
- 108
ayyy içime su serptin walla kendi doktorum olmayınca bi yanlışlık oldu sandım.çok sağol canım...normaldir cnm belkide iğne kullanmadan hap ve çatlatma iğnesiyle tedavin yapılır..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy içime su serptin walla kendi doktorum olmayınca bi yanlışlık oldu sandım.çok sağol canım...normaldir cnm belkide iğne kullanmadan hap ve çatlatma iğnesiyle tedavin yapılır..
peki iğne yerine bunu vermesi normal mi???
ayyy içime su serptin walla kendi doktorum olmayınca bi yanlışlık oldu sandım.çok sağol canım...
ayyy içime su serptin walla kendi doktorum olmayınca bi yanlışlık oldu sandım.çok sağol canım...
merhaba cnm, yumurtlamanda bir problem görünmüyorsa iğne yerine hap verirler, zaten normalde yumurtlamada sorun yoksa destek olması açısından hap daha uygun olur, iğne ile yumurta sayısı çok olabilir, aşılamada iptal olabilir. benim gittiğim bir doktor destek olması açısından hap kullanımı veririz demişti.
canım benim dediklerine katılıyorum bu saatten sonra hamile olduğumu düşünmüyorum zaten..nettende araştırdım 3.hafta olsa bile değerin daha yüksek olması gerekiyomuş hamilelik belirtileride yok bende..senin değerinide yazdıklarınıda okuyunca hatırladım haklısın canım sadec bir umuttu benimki belki olur diyodum ama sanmıyorum artık..biliyosun aşılamay odakladım kendimi bir an önce adet olup tedaviye başlamak istiyorum..hamile olmadığıma üzüldüm tabi ama unuttum bile..yeni başlangıçlar olacak haftaya inşallah..beraber yaşıcaz 2.aşılama heyacanını..kandilinde mübarek olsun aynı zamanda öpüyorum seni![]()
canım umutsuzluk yok belki hamilesindir senin yerinde olsam yarın test yapardım eyer hamile degilsen ikinciye beraber devam ederiz belki senin aşılamaya gerek kalmıcak belki melegin seninle
inşallah benim bebeğimde şuan benledir mavi teyzesi salı günü test günüm ne olur bu akşam bol bol dua et benim içinde ve tüm arkadaşlarım için salı günü ben tgbesr ve jollyy nin test günü .akşam eşim diyoki bana hamile ol seni çalıştırmıcam diyo(( bebeğim içinse katlanacaz canım beniimm yeterki onlar sağlıklı olsun aminnn
herkese merhaba kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.iki gündür hiç giremedim internete sayfalarda ilerlemiş bayağı hiç okuyamadım.bu arada dün doktora gittim çok şükür kalp atışınıda duydum keseyide gördüm.Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
canım benim dua etmem mi hiç inşallah akşam dua edeceğim hepimiz için...aslında insanın içinmden ne geçiyorsa kendisi için o oluyor inşallah senin ve diğer arkadaşlarımında bebişleri şuan yerleşmiş bekliyodurrabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize...artık evde onu vitaminlerle güzel şeylerle besleyip oturcam doğana kadar,eşimde çalışmamı istemiyodu aslında duamı etti naptı diyorum
![]()
mvicimmmm keşke bizimde bebişlerimiz gelse otursak evdeeee. Bol bol dinlen bebişinle evin tadını çıakr tatlım. Stresten sıkıntıdan uzak durrr.
Bebeskocum benim çarşamba test günümmm :))) inşallah tutunmuştur bebişimmm. Dualarınızdan benide eksik etmeyinnn.
önümüzdeki hafta çok hareketli geçecek anlaşılan :)))
canım benim dua etmem mi hiç inşallah akşam dua edeceğim hepimiz için...aslında insanın içinmden ne geçiyorsa kendisi için o oluyor inşallah senin ve diğer arkadaşlarımında bebişleri şuan yerleşmiş bekliyodurrabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize...artık evde onu vitaminlerle güzel şeylerle besleyip oturcam doğana kadar,eşimde çalışmamı istemiyodu aslında duamı etti naptı diyorum
![]()
Degerim 380 e dusmus arkadaslar uzgunum simdi doktoru bekliyorum
ay tatlım anlamadım şimdi nasıl adet gördün yaa yumurtalar toplancak ne adeti bu yaa ayy hayırlısı olsun balım yaaaad
Dun 470 di bbugun 500 un uzerine cikmaliydi ama benim ki dustu azicikta kanli akintim var dunden beri adette oluyorum degerim yukselseydi cumartesi alacakti yumurtayi bakalim simdi ne dicek
ayyy gözün aydın kuzum yaa süper hep güzel haberlerle gel inş.herkese merhaba kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.iki gündür hiç giremedim internete sayfalarda ilerlemiş bayağı hiç okuyamadım.bu arada dün doktora gittim çok şükür kalp atışınıda duydum keseyide gördüm.Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
ay tatlım kesinlikle ne beklicen 1 haftayı yap gene test o zaman belli olur ayy inş........ kuzummm artarrrcanım eşimlede konuştum yarın 2.kere test yaptır diyo en azından haftaya kadar içim içimi yemez..sabah erkenden yaptırcam bakalım inşallah öyledir..değilsede zaten hemen aşılamaya başlıcam beraber gün sayarız![]()
kızlar bişey sorcam bu iğneleri kullanırken kasıklarınızda sıcaklık oluyor muydy? bi de ara verip bu şekilde hisseden var mı?
canım varmı bi belirtin bende hiç belirti yok(((
canım inşallah dr.un güzel haberler verir. merakla bekliyourz.Degerim 380 e dusmus arkadaslar uzgunum simdi doktoru bekliyorum
peri bencede yarın yaptır testini, kaç gün merakla beklemektense.canım eşimlede konuştum yarın 2.kere test yaptır diyo en azından haftaya kadar içim içimi yemez..sabah erkenden yaptırcam bakalım inşallah öyledir..değilsede zaten hemen aşılamaya başlıcam beraber gün sayarız![]()
canım ben öyle bişey yaşamadım bu topikte bu zamana kadar da kimseden duymadım
canım ben öyle bişey yaşamadım bu topikte bu zamana kadar da kimseden duymadım