Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
göbişi en büyük olan sensin aramızda canımm :)))) darısı bizlerin başına inşalah bende salı günü yapcam testi ama gün yaklaştıkça tutmadı galiba diyorum :(((( o kadar çok istiyorum ki anlatamam evimde onun sesi onun kokusu olsun artık allahım ne olur duy sesimiii :43::43::43:

Ayyyyy azicik kalmis bebesko :-) hadi bakalim insallllllllah pozitif haberler verirsin.boyle HAMİLEYİM kizlar yazarsn bizlere :-):41::41:

Ayyyyy azicik kalmis bebesko :-) hadi bakalim insallllllllah pozitif haberler verirsin.boyle HAMİLEYİM kizlar yazarsn bizlere :-):41::41:

inşallah salı günü yazcam buraya kızlar hamileyimmmmmmmm diyee :) düşünmesi bile çok güzel gerçeği nasıl olur allahım o duyguyu hepimize yaşatsın inşallah canımm en kısa zamanda aminnnn.dualarınızı eksik etmeyin sizlerde

Günaydın kızlar aşılamanın 10. günü ve grip oldum boğazlarım şiş! Çok üzgünüm.Grip aşılamaya zarar verirmi sizce?
Sorumu sorduktan sonraaaaa;

MDA VE KARAKEDİ aşılamanıız hayırlı uğurlu olsun inşallah tutar bebişlerinizzzzz.

Sevgili Jolyy'cimmmm yaaaa tam zamanını buldu bu grippp doktorumu aramatı düşünüyorum huzursuz oldummm :(
Senin aşılamadan sonraki grip süreciyle ilgili bilgin varmı zarar verirmi acabaaaa... Çok geçmiş olsun canımcımmm.

Kuzucumm merak etme bebise hiç biseycik olmaz.Baslarda olsa ilaç felan alınıyor ama Simdi sonucu bilmediğimiz icin ilaç almaya cesaret edemedim bende. Sıcak iceceklerle idare ediyoyorum. Boğazım şişti önce Sonrada göz burun hepsi bı arada :) Bide varya grip olan bı ınsanda değilim ya olucak zamani buldu bu mevsimde:)Kıs hamileliklerinde 3 ayı gripli geçirenler var. Olan oldu zaten bebisler ins. Bizimledir hiç biseycik olmaz onlara :16:

inşallah salı günü yazcam buraya kızlar hamileyimmmmmmmm diyee :) düşünmesi bile çok güzel gerçeği nasıl olur allahım o duyguyu hepimize yaşatsın inşallah canımm en kısa zamanda aminnnn.dualarınızı eksik etmeyin sizlerde

Cnmm var mı bı degisiklik ne hissediyorsun :)

göbişi en büyük olan sensin aramızda canımm :)))) darısı bizlerin başına inşalah bende salı günü yapcam testi ama gün yaklaştıkça tutmadı galiba diyorum :(((( o kadar çok istiyorum ki anlatamam evimde onun sesi onun kokusu olsun artık allahım ne olur duy sesimiii :43::43::43:

canım çok şükür iyi gidiyo arada midemle ilgili sorun yaşasamda geçici olduğundan aldırmıyorum.valla göbeğim büyüyo gerçekten artık kıyafetlerim daralmaya başladı.inşallah seninde tutmuştur aşılaman canım olumsuz düşünme sakın...herşeyin zamanı varmış ben onu anladım gördüm rabbim ol dedikten sonra engel yok dua etmeye devam....

Bebesko inşallah gelir bebişin canım benimmm. İnşallah salı pozitif sonuç alırsınnnn.Rabbim salı günü buraya pozitif haberlerini yazdırsın inşallah...

canımm salı günü benle tgbesr ve jollyy alcak sonucunu sonra sen inşallah 4dümüzde hamileyizdir şuan meleklerimiz bizimledir allahım sana yalvarıyorum ne olur anne olalım artık hayırlısı ile tabi senin hazinen büyük yarabbim o büyük hazinenden nasip et meleklerimiz bizlere aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Cnmm var mı bı degisiklik ne hissediyorsun :)

benim bu 3.de tutmadı galiba 3 ay sonra tüp yollarrı gözükecek gibi bize.sende varmı canım bi belirti içimden bi ses paaar sabahi idarar testi yap diyo ne dersin canımm

canımm salı günü benle tgbesr ve jollyy alcak sonucunu sonra sen inşallah 4dümüzde hamileyizdir şuan meleklerimiz bizimledir allahım sana yalvarıyorum ne olur anne olalım artık hayırlısı ile tabi senin hazinen büyük yarabbim o büyük hazinenden nasip et meleklerimiz bizlere aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

İnşalallah Salı ve Çarşamba burda hep beraberrr mutluluktan uçarızzzz.
İnşallah salı günü üçünüzde bana umut olursunuzzz canlar...
Allahım sana yalvarıyorummm bu topicdeki herkessss hamiş olsunnn.
Herkesin muradını en kısa zamandaaaa yerine getir yarabbim...

canım çok şükür iyi gidiyo arada midemle ilgili sorun yaşasamda geçici olduğundan aldırmıyorum.valla göbeğim büyüyo gerçekten artık kıyafetlerim daralmaya başladı.inşallah seninde tutmuştur aşılaman canım olumsuz düşünme sakın...herşeyin zamanı varmış ben onu anladım gördüm rabbim ol dedikten sonra engel yok dua etmeye devam....

inşalla canım rabbim yeterki oll desin olmadıysa dahi şuan bile hamile kalabilirim hemenn rabbim büyükk ona sığındım heran dua ediyorumm sende eksik etme dualrınız bizden öpüyorum seni ve minik yegenimii :16::16:

benim bu 3.de tutmadı galiba 3 ay sonra tüp yollarrı gözükecek gibi bize.sende varmı canım bi belirti içimden bi ses paaar sabahi idarar testi yap diyo ne dersin canımm

bebeskoo bende tam onu düşünüyodummm pazar yada pazartesi test yapsammı acaba diyodummm sen yazmışsın canımmm.
Ama negatifi görünce çöküyorummm buna rağmen yapıcammmm.

Valla cnm ben grip olunca isler karıştı kendimi dinleyemiyorum ne neyin belirtisi belli degil:) Ama genel olarak bı belirti yok .Belirti olmadanda bı sürü kisi var hamile bizde onlardan biri oluruz hem belli mı olur:) Dr belirti olsa bile psikolojik olur asıl belirtiler öğrendikten 15 gun sonra baslar diyor . Bu durumda Davut kendini avut modundayimm sadece dua ediyorum yapicak bişeyimiz yok başka :16:O benimde aklımdan geçiyor aslında ama idrarda pozitif çıkma olasılığı cok cok düşük bosuna morel bozukluğu yasamayalım bide ne dersin :)

kızlar bence evde test yapmayın direk kan testine gidin genelde idrar testinde çıkmıyo biliyosunuz...

tatlım aşılaman şimdiden hayırlı olsun inşallah son olur ve sonunda meleğine kavuşursun hayırlısıyla..dualarımız seninle..

inşallah canım inşallah hepimizin son denemeleri olur ve bebeklerimiz bize gelir canım

Benim 6.000 civarında tuttu. Ama cok fazla ilaç kullanmadım ben.

Oyyy gecmis olsunn bende dün fena grip oldum.Belirti takip edemiyorum o yüzden iyi oldu belkide:)Salı gunu sonuc alıcım bende:)

Hadi bakalimm hayirli olsun simdidennn ins. Gelir bebisinn:)

inşallah canım inşallah cok sağol iyi dilkelerin için

bugünkü aşılamalarınız inşallah bebeiş olarak döner size
dualarımız sizinle :16:

sağol bitanem dualarınızı esirgemediğiniz için Allah hepiniziden razı olsun

amin canım allah razı olsun inşallah sende benim gibi 3.yaptırıcan inşallah meleklerimiz 3.aşılamada gelir bize aminnn.....

canımmm dualarımız senle inşallah 2.aşılamadnda gelcek meleğin sana aminnn.bende 3.aşılamad 3 gün izin aldım yattım evde hiç bişe yapmadım valla allah razı olsun kayın valdem baktı :))))) sende yapma bırak kalsın meleğinden dahamı önemli sanki :)

mda canımmmm inşallah allahında izniyle meleğin sana aşılam ile gelcek 15 gün sonra buraha hamileyimmmmmmm kızlar diye yqazcan bu defa mutluluktan alıcazzz seni seviyoruzzz kuzzuuuuuuu

sağol canım inşallah meleğim gelir bana.evet canım bende öyle düşünüyorum şu anda önemli olan tek şey meleğim.

Günaydın kızlar aşılamanın 10. günü ve grip oldum boğazlarım şiş! Çok üzgünüm.Grip aşılamaya zarar verirmi sizce?
Sorumu sorduktan sonraaaaa;

MDA VE KARAKEDİ aşılamanıız hayırlı uğurlu olsun inşallah tutar bebişlerinizzzzz.

Sevgili Jolyy'cimmmm yaaaa tam zamanını buldu bu grippp doktorumu aramatı düşünüyorum huzursuz oldummm :(
Senin aşılamadan sonraki grip süreciyle ilgili bilgin varmı zarar verirmi acabaaaa... Çok geçmiş olsun canımcımmm.

sağol canım amin.inşallah mda ile 14 gün sonra olumlu sonucu almış oluruz.

Son düzenleme:
kızlar günaydın

eşim spermini verdi saat 14:00 da hastanede olacagım aşılama için.çok heyecanlıyım sanki ilk defa yaptırıyormuş gibi..rabbim hepimizin yar ve yardımcı olsun..

kızlar günaydın

eşim spermini verdi saat 14:00 da hastanede olacagım aşılama için.çok heyecanlıyım sanki ilk defa yaptırıyormuş gibi..rabbim hepimizin yar ve yardımcı olsun..

canım bende çok heyecanlıydım kalbim duracak gibiydi çok fenaydım kalbim pırpır ediyordu, insan öyle oluyor inşallah bu heyecanın benimki gibi gebelikle sonuçlanır...

günaydın kızlar nasılsınız bugün..salı gününe az kaldı güzel sonuçları almak için..valla bende çok heyecanlıyım şimdiden sizler için :16:

canım bende çok heyecanlıydım kalbim duracak gibiydi çok fenaydım kalbim pırpır ediyordu, insan öyle oluyor inşallah bu heyecanın benimki gibi gebelikle sonuçlanır...

ağzından bal damlıyor canım.inşallah bende senin gibi meleğime kavuşurum..

kızlar ben önce anneme kahvaltıya gidiyorum oradanda aşılamanın yolunu tutacağım hepinizi çok seviyorum.Rabbim inşallah en kısa zamanda bu mübarek annelik duygusunu bizlere tattırır..öptüm hepinizi akşam girebilirsem yazarım nasıl gectiğini giremezsem yarın mutlaka detaylarıyla aktaracağım sizlere..

dualarınızı esirgemeyin..

canım sen nerde yaptırıyosun aşılamanı bana 2. aşılamadan sonra hemen tüp bebek dediler 3. denemediler iyide oldu aşılamada tutmuycağı belliydi zaten benim

Back
X