Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok sevindim canım senin adına bak gör yarına 2 ye katlayacak değerinnn :))))

günaydın kızlar nasılsınız bugün?benim ağrım sancım geçti fakat hala adet olmadım :26:

gunaydınnnnnnnnnn canım
guzel bi gun yeni bir gun :)
agrının gecmesine sevindim ....ama adet konusunda gecıkme istersen kontrola gitmeyi dusunmuyormusun en azından sorun yoksa
adet sokturucu verırdı canım .. ben suan adet sokturucu alıyorum mesela..

hestia inşallah herşey gönlünce olur.

ben hep 15.günde yaptırdım ama 14 .gündede doğru sonuç verir.önemli olan ilk sonuç pozitifse artış göstermesi.

sardunya e2 için 41 düşük bir değer.ben o e2 den çektiğimi hiçbişeyden çekmemiştim.

jolly canım ya inşallah değerin artarak devam eder sağ salim kavuşursun bebeğine.

mcan84 merhaba canım ,
e2 değerin düşük demişsin.testimde 41.00 pg/mL
SI 151.70 pmol/L yazan 2 değer var.hangisini söyleyeceğimi bilemedim.birde adetin 3.günü test yaptırdım.gene mi düşük değer?e2 ne oluyor allaşkına birşey anlamadım.senin bilgin var sanırıım.beni de bir aydınlatıversen:)

gunaydınnnnn ..nasılsın bugun canım? esın ve sen aslında nasılsınız demem lazım ...

çok şükür canım iyizz.ben kendimi toplamaya çalışıyorum eşim hiç bişe belli etmiyo bana diyoki allah sabredenle beraberdir diyo .sabredecez dua edecez diyo ...sen nasılsın canımm keyfim yokya okuyorum bütün yazıları yazmak istemiyorum :((( takip ediyorum ama inşalalh hayırlısı ile yakın zamanda alcaz birbirimizin güzel haberlerini aminnn

arkadaşlar bugün benim içinde heyecanlı bir gündü,hayırlısıyla aşılama ya başlıyorum,iğnelerimi aldım,8 gün yapıcam,6 haziranda konturolum olucakmış,

hamile olduğu müjdesini alan arkadaşları tebrik ediyorum,olumsuz sonuçlanan arkadaşlarada sabır diliyorum,beklemek çok zor,zaman akıp gidiyor,Allahım bu yolda bizim yar ve yardımcımız olsur inşallah.....

canım mutlaka sonucun alacaksın bak tedaviyede başlamışsın tekrar hayırlı olsun

kızlarr günler yaklaştıkça heyecanım artıyor cumaya sonuç alıcam ama ilkindeki gibi ağrılarım başladı yine adet olacağım sanırım hayırlısı artık hamile olan arkadaşlara çok seviniyorum olmayanlar üzülmesin elbet birgün yüzümüz gülecek ben bundan sonra tüp bebeğe geçiyorum hayırlısı artık bakalım cumaya sonucu yazarım..

seninde 2 gün kaldı canım inşallah senide üst listeye yollarız cuma günü
günaydın kızlar nasılsınız bugün?benim ağrım sancım geçti fakat hala adet olmadım :26:

pericim hadi doktora git , bak beni çok meraklandırdın

günaydın kızlar...:54::54::54::54::54::54::54::54:

günaydın bebişim sen nasılsın bakalım.

BEBESKO
AŞKISI NASILSIN NAPIYORSUN :16:

günaydın canım. ateşini ölçtün mü peki? birazda kafamıza takıyoruz yaa ondan da oluyor sanırım. benim de bu ay ilk kez 1 gün gecikmeli oldu, sanırım stresten oldu.

günaydın tatlım ateşini ölçseydin keşke dün öyle yazmıştı kızlar canım

cnm ölçtünmü ateşini merak ettimmmm

ya kızlar ben ateşimi ölçmeyi unuttum :5: sabah erkenden kalktım halbuki bugün çok işim var ablamın doğum olabilir evi toparlıyorum koşuşturmaca içerisindeyim..yarına mı ölçsem acaba?çok üzüldüm şimdi yaaa

Sen neden gitmiyosun doktoraaa. Neden kan vermiyosun tatlım.
Böyle soru işartleriyle durulmazki? Ben olsam 40 kere gitmiştim.

geçen hafta kan verdim ya canım o yüzden çıkmaz diye düşünüyorum negatifi görüp üzülmek istemiyorum..biraz daha beklicem canım..

Günaydın arkadaşlar inşallah güzel haberlerle dolu bigün olur.

hoşgeldin canımcım
sen tamamda eşinin test yaptırmasıda çok önemli
mesela biz hep doktora gittiğimizde eşime bakmadılar hep ugraştık bize sebebsiz infertilite dediler ama megerse benim eşimde sorun varmış ama bu süreçte bir sürü ilaç kullanıp yumurtalarımızı harcamışlar şimdide tüp bebek yaptırıyoruz ama yumurta çıkmıyor. o nedenle eşine söyle de elini çabuk tutsun derim.
şu an doktorunun önerdiği gidişat dogru görünüyor rahim filmi (hsg) çok fazla fikir verebiliyor.

offf canım yaa eşim illa tutturdu önce sen tedavi ol diye. ben aydın da cenk tan a gidiyorum.dr biran önce yaptır diyo ama eşim sallıyo. bende çatlatma iğnesinden korkuyorum göbekten yapılacağı için :(( ne kadar zormuş bu işler:((
dün akşamda farkettim göğsümden süt geliyor taş gibi oldu göğüslerim.....

gunaydınnnnnnnnnn canım
guzel bi gun yeni bir gun :)
agrının gecmesine sevindim ....ama adet konusunda gecıkme istersen kontrola gitmeyi dusunmuyormusun en azından sorun yoksa
adet sokturucu verırdı canım .. ben suan adet sokturucu alıyorum mesela..

canım doktora gitmeyi düşünüyorum ama erteliyorum gelir diye..birde o kadar kg verdim geçen ay erken geldi bu sefer niye hala gelmedi anlamadım..1-2 gün daha bekleyip olmuyosa o zaman gidicem canım..bizim gecikmeli oluyo biliyosun ama ne bileyim yaa :14:

offf canım yaa eşim illa tutturdu önce sen tedavi ol diye. ben aydın da cenk tan a gidiyorum.dr biran önce yaptır diyo ama eşim sallıyo. bende çatlatma iğnesinden korkuyorum göbekten yapılacağı için :(( ne kadar zormuş bu işler:((

canım öncelikle geçmiş olsun. inşallah tedavin olumlu cevap verir en kısa zamanda kavuşursun bebişine. göbekten yapılan iğneden bende çok kurkuyordum. ancak orda yağ dokusu oluyor o yüzden hiç acımıyor. çok kolay yapılıyor. zaten ucu küçük iğnenin. ben kendim yapamam diyordum, ama kendim yaptım. hemde çok rahat.

sanada günaydın canım
anladıgım kadarıyla Aydın dasın malesef ben o aydında ümitlerimi bıraktım Aydın merkezdeki ve Kuşadası nda ki doktorların yanlış tedavileri sonucu şu an belkide hiç bebegim olmayacak.Bence eşinele bu konuyu detaylı görüş ileride hiç olmayabilir diye anlat.
Ayrıca gögüslerinden süt gelmesi prolaktin hormonunun yüksekl,iğinden olur oda hamile kalmaya engel oluyor bilgine .Bence vakit kaybetme sonra benim gibi ah vah edersin.
Ben bu hafta çok ciddi bir karar aldım, bu güne kadar hep başkaları için yaşamışım ve kendimi hep geriye atmışım . Almak istediğim şeyleri hep ilerisi deyip ertelemişim artık hiç bişey için zaman kaybetmek istemiyorum bundan sonra hep anı yaşamak istiyorum inşallah bu süreçte Allahımda melegimi gönderir ve dört dörtlük oluruz.

Son düzenleme:
Yeni bir gün,yeni umutlar :))))

Jollyy,hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla bebeğini yada bebeklerini :)) kucağına alırsın.

Benim gibi aşılama olacak, olmuş, olmak üzere olan arkadaşlara da sabır diliyorum.hızla zaman aksın güzel güzel haberler alalım :))))

canım öncelikle geçmiş olsun. inşallah tedavin olumlu cevap verir en kısa zamanda kavuşursun bebişine. göbekten yapılan iğneden bende çok kurkuyordum. ancak orda yağ dokusu oluyor o yüzden hiç acımıyor. çok kolay yapılıyor. zaten ucu küçük iğnenin. ben kendim yapamam diyordum, ama kendim yaptım. hemde çok rahat.

inşallah canım dediğin gibi olur.peki yan etkisi oluyor mu iğnenin?

sanada günaydın canım
anladıgım kadarıyla Aydın dasın malesef ben o aydında ümitlerimi bıraktım Aydın merkezdeki ve Kuşadası nda ki doktorların yanlış tedavileri sonucu şu an belkide hiç bebegim olmayacak.Bence eşinele bu konuyu detaylı görüş ileride hiç olmayabilir diye anlat.
Ayrıca gögüslerinden süt gelmesi prolaktin hormonunun yüksekl,iğinden olur oda hamile kalmaya engel oluyor bilgine .Bence vakit kaybetme sonra benim gibi ah vah edersin.
Ben bu hafta çok ciddi bir karar aldım, bu güne kadar hep başkaları için yaşamışım ve kendimi hep geriye atmışım . Almak istediğim şeyleri hep ilerisi deyip ertelemişim artık hiç bişey için zaman kaybetmek istemiyorum bundan sonra hep anı yaşamak istiyorum inşallah bu süreçte Allahımda melegimi gönderir ve dört dörtlük oluruz.

canım yaa inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz. ben bu ay bu tedaviyi deneyeceğim olmadı izmir de iyi bir dr bulup ona gidicem.bende zaten 1 yıldır adet düzensizliği var. prolaktinim cok yüksek cıktı. dostinex kullanıyorum onun için. şuanda da klomen tablet alıyorum günde 3 tane 5gün.bugün 4.gün kasıklarımda akşamları ağrı oluyor sanırım ilaçtan. bide sağ yumurtalığm kist içinde ve çalışmıyor. sen şimdi nerde tedavi görüyorsun?

inşallah canım dediğin gibi olur.peki yan etkisi oluyor mu iğnenin?

canım yaa inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz. ben bu ay bu tedaviyi deneyeceğim olmadı izmir de iyi bir dr bulup ona gidicem.bende zaten 1 yıldır adet düzensizliği var. prolaktinim cok yüksek cıktı. dostinex kullanıyorum onun için. şuanda da klomen tablet alıyorum günde 3 tane 5gün.bugün 4.gün kasıklarımda akşamları ağrı oluyor sanırım ilaçtan. bide sağ yumurtalığm kist içinde ve çalışmıyor. sen şimdi nerde tedavi görüyorsun?

hayatım ignenin yan etkisi yok tam tersine yumurtalardan kalabilecek kistleride temizliyor .
ben şu anda izmirde özel bir doktora gidiyorum aşılamalarımı muayanehanesinde yaptı tüp bebek içinde tüm takibi kendisi yapıyor ancak yumurta toplama ve embiryo yerleştirme işlemini özel ege tüp bebek merkezi yapacaktı ama benim yumiler gelişmedi. iptal oldu.
peki doktorunuz eşinden tahilil istemedimi, neye göre kullanıyorsun bu klomeni, ben bu ilacı o kadar çok kullandımki beni bitirende bu oldu zaten benimde eşime hiç bakılmadı biz çok ısrar etmemize ragmen gerek yok dediler ama o kadar çok gerek varmışki.Kasık agrında normal çünkü bu ilaç yumuraları kuvvetlendirip çogaltmaya yarıyor.Ayrıca benim hiç şaşmadan devam eden adet düzenimi klomen bozdu herkeste aynı yan etkiyi yapmıyor ama bana yaptıı benim tüm düzeni bozdu eskiden adet olacagım saati bilirdim bu ilaçtan sonra herşeyim degişti. aralarda adet olmaya başaldım.Kilo aldım , vucudumda tüylenmeler oldu.Gerçi bu şu an kullanılan ialçalrımızın hepsinde yan etki olarak var ama bana klomen yaramadı.Keşke o zamanlar aşılama yada tüp bebek yapsaymışım.

Senin sonucun belli olsun ara vercem bu siteye girmeye :((( inan daha çok üzülüyorum kafamdan atacam herşeyii inanıyorum ki bu kadar dua edenimiz varken bizlerde anne olcazz

superimmm canım sende hamilesin inşallla bebeğimmm :))))

Back
X