Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bebegim kan testi yatırsana be öldürdün beni meraktan , ama banada yazık degilmi bittim kaç gündür çok merak ediyorum ama hadi bakayım yürü :36:

hehe delü senide göndercem üst listeye yakında az kaldı az:34:

:5: keşke dediğin gibi olsa kısmetttt , biliyosun bizim işimiz daha zorrrr
ama gör bak bizimde yumurtalarımız büyüyecek bizlere inattt :41::41:

Bebegim kan testi yatırsana be öldürdün beni meraktan , ama banada yazık degilmi bittim kaç gündür çok merak ediyorum ama hadi bakayım yürü :36:

hehe delü senide göndercem üst listeye yakında az kaldı az:34:

geçen hafta yaptım ya canım tekrar heyecan yapıp testi yaptırdığımda negatifi görmek istemiyorum..bugün yarın bekleyim olmazsa tekrarlarım diyorum..bende seninle beraber milleti hamiş yapıp beklicem galiba yalnız değilsin

canım inş ikiye katlanır ve devam eder hamileliğin aynısını bende yaşadım 2 defa tüp bebek yaptırdım 1. de 28 çıktı aynen dediğin gibi hayırlı olsun demişler eşime baya sevinmiş sonra ben aradım ve 28 çıktığını öğrendim 2 gün sonra tekrar kan tahlili dediler bu arada hemşireylede konuştum böyle olduğunda yükselen de oluyo yükselmeyen de dedi ama benimki yükselmedi ve 2 gün sonra 14 e düştü hasta oldum.2. tüp bebkte çift embriyo yerleştirildi bu defa başka bir yerde o da 17 çıktı yine aynı şeyler 2 gün sonra 10 düştü ve iikisindede kimyasal gebelik dendi.sonra kromozomlarıma baktırdım pıhtılaşma problemim olduğu ortaya çıktı ve buda kimyasal gebeliğe sebep oluyomuş.inş senin sonucun katlanır çok sevinirim inş olur ama olmazsa üniversitede bi tahlilllerini yaptır derim boş yere tekrarlama inş Allah hepimize hayırlısıyla nasip eder....

Evet cnm yaa işte yükselende var yükselmeyende. Bende o kadar şanslı bir insan değilimdir yani :/ Tüp bebek öncesi pıhtılaşma ile ilgili testleri yaptırmıştım normal çıkmıştı. Transfer günü dahil olmak üzere 12 gündür her gün sulandırıcı iğne yaptırıyorum.Birde corasprin hap içiyorum. Peki şimdi sende pıhtılaşma olduğu için dr ne öneriyor. ? Sen iğne kullanmışmıydın ?

canım ateşin kaç çıkması gerekiyo ve neden sabah ölçülüyo bilmiyorumda :26:

cnm sabah 7-7:30 arası ölçmen lazım
kalkar kalkmaz dil altından
düşük çıkarsa 36,4 -36,5 gibi yada daha düşük adet geliyo
yüksek çıkarsa hamilesin 36,7 -36-8
tabi en sağlıksı devamlı ölçüp vücudunu tanımak
ama yinede bi ölç ne kaybedersin :34:

Canlarım ben geldimmm beni sormuşsunuz merak etmişsiniz hepiniz sağolun varoğlun iyiki varsınızz:16:
Pelikancım hayırlı uğurlu olsunnn inş. bebişine sağlıkla kavuşursunn çokkk sevindimmmm :)
Tgbesr'cim seninle konuştuk zaten hayırlısı böyleymiş demekki daha zamanı varmış :/ Aşılamana üzüldük Annenlerin durumuyla sevindikk. Bi yerden güldrüyor Rabbim :)

Kızlar benim durumuma gelince az önce aradı hemşire gözünüz aydın pozitif felann. Ben hemen atıldım tabiki değer kaç diye. 26,6 dedi. Bana tabikiside düşük geldi. Dedim 12.güne göre değer düşük değil mi ? Önemli olan 2 'ye katlanması bizim için felnadı falandı. Perşembe tekrardan kan vericem aynı yerde bakalım ne olucak.Onlara göre pozitif olsada şu an bence ne pozitif ne negatif :18:

Sonucunu bende diğer arkadaşlar gibi merakla bekledim. Ve şu anda ne diyeceğimi bilemiyorum. Sanırım perşembe kesinleşecek.İnşallah değerin yükselir ve bizde emin olarak tebrik ederiz seni burdan.Kendini çok yorma, dikkat et ve perşembe günü bize güzel haberleri ver.Benimde o gün yumurtalarım toplanacak.Herhalde ancak akşam güzel haberlerini okuyabilirim burdan.

Canlarım ben geldimmm beni sormuşsunuz merak etmişsiniz hepiniz sağolun varoğlun iyiki varsınızz:16:
Pelikancım hayırlı uğurlu olsunnn inş. bebişine sağlıkla kavuşursunn çokkk sevindimmmm :)
Tgbesr'cim seninle konuştuk zaten hayırlısı böyleymiş demekki daha zamanı varmış :/ Aşılamana üzüldük Annenlerin durumuyla sevindikk. Bi yerden güldrüyor Rabbim :)

Kızlar benim durumuma gelince az önce aradı hemşire gözünüz aydın pozitif felann. Ben hemen atıldım tabiki değer kaç diye. 26,6 dedi. Bana tabikiside düşük geldi. Dedim 12.güne göre değer düşük değil mi ? Önemli olan 2 'ye katlanması bizim için felnadı falandı. Perşembe tekrardan kan vericem aynı yerde bakalım ne olucak.Onlara göre pozitif olsada şu an bence ne pozitif ne negatif :18:
jolly canım çok sevindim hayırlı olsun.düşük çıktı diye üzülme benimde 12.gün 34.4 çıkmıştı sonra yükseldi bebeğin şuan seninle inşallah kucağınada almak nasip olur.:16::16:

canlarrrrr test yaptırdımmmm.sonuç 90.26 hamileyimmmmmmmmmm.Allah olmayan bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh.sabah kan verdimmm.size ve esime süpriz olsun diye söylemedimmm.umudumda yoktuuu.şoktayımmmm.

pelikancım çok sevindim rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah.darısı isteyen herkesin başına....:16::16::16:

kızlar bu arada ctesi günü ben başka merkeze daha gittim bu 3.tüp bebek merkezi oldu başkada gitmeyecem artıkkk

buda aynı şeyleri dedi %20 en fazla %30 şansss :19::19:

canım birsey sorcam sana; daha onceki gittiklerin ve ctesi gunu gittigin merkezde kaca yapıyorlar asılamayı .. soylermisin..
ben 1. asılamamı ozel hstanede yaptırmıstım tutmadı..

CANIMMM HAYIRLI OLSUN GOZUN AYDIN :)))
ınsallahh saglıkla hayırlısı ıle devamm eder gebelıgınn :nazar::nazar::nazar::nazar:

sağol canım bilgilendirdiğin için yarın sabah erkenden deneyip görücem bakalım kaç çıkıcak..

Benim bugün 12.gün cnm. Yanlız senin 90 çok normal bir değer. Dr 'unda söylediği bhcg kişiden kişiye değişir önemli olan katlanması diyor. Senin bişey olmaz ama hiçç merak etmee :) Benim içinde hayırlısı artık bakalı m neler görücezz:16:

Ayy valla cnm bir stres oldum sormaa. Kanı saat 9 buçukta verdim. Saat 4'e kadar aramadılar yahuu bende insanım yazık yanii :) Perşembe dahada stresli olucakk valla o zaman bakalım ne kadar bekleticekler :)

Öyle mi diyosun . 2 gün daha hamilecilik oynıyım o zaman ben evdee :P :)) İnş. kuzucum bakalımm :16:

canım hayırlısı ne ise o olsun bunu unutma öncelikle ben seni çok rahat görüyorum maşallah diyeyim nazar değmesin hep pozitifsin neşelisin stresten uzak gibi görünüyorsun zaten bunu başarabilmek çok güzel.perşembe ye kadar da kendini Rabbim e teslim et. o ol derse olur biliyosun canım.

banada yakın aslında ama orada annemameliyat olmuştu çok kalabalık ve devlet hastanesi tarzında bir hastane
sanki tüp bebek işini orda yaptıramam gibi geliyo sakın yanlış anlama benim eskiyle ilgili kafamda kalan düşünceler bunlar
ilgili alaka sıra nasıl cnm ??? fiyatda uygundur herhalde :26:

kalabalık tabiki ama her bölüm ayrı kadın hastalıkları ve doğum hastanesi ve zaten devlet hastanesi ve aynı zamanda eğitim ve araştırma hastanesi.yani bu işinn okulu diyor herkes. kadın hastalıklarının da her bölümü ayrı menopoz ayrı kitler miyomlar kitleler ayrı gebe izlem ayrı doğum bölümü ayrı infertilite ve tüp bebek de ayrı bölümler beraber koordineli bir şekilde çalışıyorlar. randevuyla gidiyorsun ve sırasıyla her tahlilin yapılıyor devlet olmasının dez avantajı tahlilleri biraz beklemen. başka hiçbir kötü yanı yok.

ilgi her zaman güzel.her konuda rahatça bilgi alabiliyorsun. tüp bebek doktorlarını ben de gördüm henüz muayne olmadım onlara ama aşılamalarını orda yaptıran arkadaşlarım oldu çok memnunlar.her tedavin için rapor çıkartıyorsun zaten aşılama ve tüp bebek raporu ayrı. devlet ilaçları karşılıyor. tüp bebek için de ilk deneme için 500 tl sanırım para yatırılıyor. henüz o aşamaya gelmedik. ama kesinlikle tavsiye ederim. biraz sıra bekliyorsun bazen yoğun oluyor ama gidip geldikçe işi kapıyorsun:) inan bana okudum forumlarda özel tüp bebek merkezlerinde bile sıra olduğu oluyor. her yerde bekleyebiliyorsun. ve özel , her merkez aynı bilinçte değildir elbette çok başarılı hikayeleri olanlar da var ama neticede ticarethane..

jolly canım çok sevindim hayırlı olsun.düşük çıktı diye üzülme benimde 12.gün 34.4 çıkmıştı sonra yükseldi bebeğin şuan seninle inşallah kucağınada almak nasip olur.:16::16:

pelikancım çok sevindim rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah.darısı isteyen herkesin başına....:16::16::16:

Ahhh kuzucuğummm sen çok şanslısınnn bakalımm bende senin kadar şanslı olabilicekmiyimm :)) İnş. Allahtan ümit kesilmez 0 çıkmadıysa vardır bir hikmet . Biraz daha dua etmeye ihtiyacım var belkide :16:

Evet cnm yaa işte yükselende var yükselmeyende. Bende o kadar şanslı bir insan değilimdir yani :/ Tüp bebek öncesi pıhtılaşma ile ilgili testleri yaptırmıştım normal çıkmıştı. Transfer günü dahil olmak üzere 12 gündür her gün sulandırıcı iğne yaptırıyorum.Birde corasprin hap içiyorum. Peki şimdi sende pıhtılaşma olduğu için dr ne öneriyor. ? Sen iğne kullanmışmıydın ?

yok canım kullanmamıştım iyi tahlillerin iyi çıkmış ben ikisindede ne coraspin nede iğne kullandım ama kullansaymışım tutunabilir miş çünkü mutasyonum fazla ben en baştada 1 aşılama yaptırdım o da olmamıştı ve bu ay tekrar aşılama yaptırdım yarın test yaptıracağım ve bu aşılamam da hem coraspin hemde iğne kullandım inş senin yükselir dua et canım bizde ediyoruz sana inş hepimiz kavurşuruz kuzucuklara...

kızlar bunu bende denedimmm:) insanın vucudunu iyi tanıması cok onemlı..ozellıkle regl olacagımı yada ovulasyon arasını bu sekılde anlıyordum yazıyordum kenara..

kızlar bunu bende denedimmm:) insanın vucudunu iyi tanıması cok onemlı..ozellıkle regl olacagımı yada ovulasyon arasını bu sekılde anlıyordum yazıyordum kenara..

yok canım kullanmamıştım iyi tahlillerin iyi çıkmış ben ikisindede ne coraspin nede iğne kullandım ama kullansaymışım tutunabilir miş çünkü mutasyonum fazla ben en baştada 1 aşılama yaptırdım o da olmamıştı ve bu ay tekrar aşılama yaptırdım yarın test yaptıracağım ve bu aşılamam da hem coraspin hemde iğne kullandım inş senin yükselir dua et canım bizde ediyoruz sana inş hepimiz kavurşuruz kuzucuklara...

canım kan pıhtılasması ıcın hangı testlerı yaptırmıstın hatırlıyormusun?

Bende tüp bebek tedavisi öncesinde 2 aydır corasprin kullanıyorum. Trasnferle birliktede + olarak direk iğnelere başladık. İnş. aşılaman hayırlı olur bu kez gelir bebişinn :16:

canım hayırlısı ne ise o olsun bunu unutma öncelikle ben seni çok rahat görüyorum maşallah diyeyim nazar değmesin hep pozitifsin neşelisin stresten uzak gibi görünüyorsun zaten bunu başarabilmek çok güzel.perşembe ye kadar da kendini Rabbim e teslim et. o ol derse olur biliyosun canım.

Yaa cnm negatifi göre göre şamar oğlanına döndüm artıkk ne yapıyımm saldım çayıra mevlam kayıraa :) Zamanı gelmeyince olmuyor işte. Ne yapsak boş. İnşallahh hepimiz için zamanı gelsin artık istiyorummmm :16:

canlarrrrr test yaptırdımmmm.sonuç 90.26 hamileyimmmmmmmmmm.Allah olmayan bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh.sabah kan verdimmm.size ve esime süpriz olsun diye söylemedimmm.umudumda yoktuuu.şoktayımmmm.

çoooooooooook çokkkkkk tebrik ediyorummmm inşallah sağlığıyla gelir bebişin seninde..valla çok sevindim :))))
gözünüz aydın...
eşine nasıl söyledin bizlere de anlat :)

canım kan pıhtılasması ıcın hangı testlerı yaptırmıstın hatırlıyormusun?

canım ben önce üniversitede kadın doğuma gittim ama bana hormon falan baktırdılar baya uğraştırdılar sonra bir arkadaşla konuştum hemotolojiye git dedi oraya gittim ve 2 defa tüp bebek yaptırdığımı ve kimyasal gebelik oluştuğunu söyledim ve bütün testleri yaptırmak istediğimi söyledim söyleyince onlar istiyo zaten bütün gerekenleri.sonuçların çıkması 1 ay sürdü

Back
X