Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Teşekkür ederim güzel arkadaşım 9 yıl evvel bu saatlerde hem ağlıyodum hem hazırlanıyodum onu hatırladım şimdi sen git hazırlan deyince :)) ..çok çalışınca madalya falan nerdeee zaten verselerde napıcam madalyayı o da ayrı konu:))
Pazartesi için bir iki dosyam var beyan hazırlıyorum bir taraftan size yazıyorum sizleyim iyi oluyor boşver yıldönüm kutlaması haftasonu yatılı kaçıcam kısmetse :))tabi hastalığım ilerleyipte beter olmazsam ,bu akşam dışarıda yeriz bu yorgunluk üstüne evde yemekle uğraşamam o yeter zaten birazcık ateşim var:((

AYYY evet o telaş o hazılrık sevinçle karışık hüzün, aman ogünlerde hiç bu kadar yıl geçecegi aklıma bile gelmezdi diyorsun degilmi şimdi içinden :34: bak geçti gidiyor bile .
tabiki bencede evde yapma çıkın dışarıda yemeginizi yiyip eve gelin misler gibi sende hem dinlenmiş olursun .
bizimde 11 haziran 8. yıldönüm bizde malum şu aşılama sonucunu 11 haziranda alacagız hemen arkasından 2-3 gün içinde adet olsam 1hafta sürse diye plan yaptık ve 23 hazirana kocacigimle İstanbulda butik bir otelde yer ayırttık dedik gidelim bol bol gezelim eglenelim 4 gün diye ohhhhh sefam olsun madem bebiş olmuyo bizde gezeris.

yelizim ne gezmesi hayatım dikkatinden kaçmış yazdıklarım heralde ben işim için duruşmam var diye gittim Ankara'ya Yargıtay'a yoksa ne işim olur Ankara da hafta içi bir günlüğüne duruşma iş peşinde koşarken hastalandım .Keşke gezerken olsaydı sesimi çıkartmazdım ancak kendime kızardım korumadım kendimi diye..neyse bu arada sulu grip iyidir boşver ateşlenmede ateş olmasın

canım gezdın derken hanı sehır degıstırdın anlamında demıstım yanlıs anlama

AYYY evet o telaş o hazılrık sevinçle karışık hüzün, aman ogünlerde hiç bu kadar yıl geçecegi aklıma bile gelmezdi diyorsun degilmi şimdi içinden :34: bak geçti gidiyor bile .
tabiki bencede evde yapma çıkın dışarıda yemeginizi yiyip eve gelin misler gibi sende hem dinlenmiş olursun .
bizimde 11 haziran 8. yıldönüm bizde malum şu aşılama sonucunu 11 haziranda alacagız hemen arkasından 2-3 gün içinde adet olsam 1hafta sürse diye plan yaptık ve 23 hazirana kocacigimle İstanbulda butik bir otelde yer ayırttık dedik gidelim bol bol gezelim eglenelim 4 gün diye ohhhhh sefam olsun madem bebiş olmuyo bizde gezeris.

OHHHH SÜPER FİKİR kesinlikle git ilaç olsun sana :)) kaç aydır gerildin durdun kendine gelirsin hem kafayı dağıtmak lazım arada bizler için şarttt.Şimdiden Allah içinize sindirsin İstanbulu çok severim sana bahsetmiştim telefonda ya... gider gelirim sık sık ,,gezmek güzel tabi iş için gidince aklım kalıyor benim hep dönerken özledim bende İstanbul'u en son Ocak ayında gitmiştim benim yerimede gez hayatım :))

OHHHH SÜPER FİKİR kesinlikle git ilaç olsun sana :)) kaç aydır gerildin durdun kendine gelirsin hem kafayı dağıtmak lazım arada bizler için şarttt.Şimdiden Allah içinize sindirsin İstanbulu çok severim sana bahsetmiştim telefonda ya... gider gelirim sık sık ,,gezmek güzel tabi iş için gidince aklım kalıyor benim hep dönerken özledim bende İstanbul'u en son Ocak ayında gitmiştim benim yerimede gez hayatım :))

bende çok severim İstanbul'u bence çok başka bir yer gidelim ve azıcık kültür eglence turu yapalım.
eşimde y aşılama pozitif çıkarsa diyor bende hiç merak etme negatif kuzum dedim. Sanki hiç aşılama olmamış gibiyim geçen sefer bile bir sürü belirtim vardı gögüslerim şişmişti kasıklarımda batmalar olmuştu karnım agrımıştı uyku hali vardı bu sfere gayet zıpır gibiyim hiç bişeyim yok :52:

bende çok severim İstanbul'u bence çok başka bir yer gidelim ve azıcık kültür eglence turu yapalım.
eşimde y aşılama pozitif çıkarsa diyor bende hiç merak etme negatif kuzum dedim. Sanki hiç aşılama olmamış gibiyim geçen sefer bile bir sürü belirtim vardı gögüslerim şişmişti kasıklarımda batmalar olmuştu karnım agrımıştı uyku hali vardı bu sfere gayet zıpır gibiyim hiç bişeyim yok :52:

mda var ya hiççç belli olmaz bak geçen sefer den çok farklı hiç belirti yok diyorsun istermisin sen böyle negatiff diye ortalıkta gezerken hamile olasın İNŞALLAHHHHHH.Olur mu olur söyliyim olsanda olsun yine gezersin nolcak millet 3.ayı doldurmadan zıp zıp ortalıklarda yurt dışı bile yapıyo korkmadan çok bariz bir aksilik olmadıkça çok ta sapıtmadıkça fazla üstüne düşmemek lazım zaten kaygısızlara güzel bu hayat biliyosun şekercim

arkadaşlarım size bişey sormak istiyorum ama biraz abes :)))) tahminlerinize ve bilginize güveniyorum :)

bilen bilir ben tüp bebek de fsh değerimin düşmesi için ilaçlar kullanıyorum..düşerse tabiii..
bu esnada bi kaç arkadaşım KIZ HAMAMI düzenlemişler...bende gitsem bişeycikler olur muuuu :)ne bileyim sıcak iyi değildir filan diyen oldu size sormak istedim
MDA biliyorum gülüyorsun ama sizden başka kime sorayım..kim akıl verir bana değil mi?
doktora hayatta sormam onu sakın dmeeyin bana nolurrrr

mda var ya hiççç belli olmaz bak geçen sefer den çok farklı hiç belirti yok diyorsun istermisin sen böyle negatiff diye ortalıkta gezerken hamile olasın İNŞALLAHHHHHH.Olur mu olur söyliyim olsanda olsun yine gezersin nolcak millet 3.ayı doldurmadan zıp zıp ortalıklarda yurt dışı bile yapıyo korkmadan çok bariz bir aksilik olmadıkça çok ta sapıtmadıkça fazla üstüne düşmemek lazım zaten kaygısızlara güzel bu hayat biliyosun şekercim

yok bebegim ya nerde bende o şans imkansız bu ay gelmez bak demişti dersin çünkü tık yok bende .Buradaki hamile kalanlara bak bakalım neler yazmışlar hepsinin bi kere kasıkta batma olmuş , gögüslerde şişme acımada var karın agrısıda var .Hem bende o şans olsaydı ohhoooo erkek olur şimdiye kız tavlıyor olurdum:51:

arkadaşlarım size bişey sormak istiyorum ama biraz abes :)))) tahminlerinize ve bilginize güveniyorum :)

bilen bilir ben tüp bebek de fsh değerimin düşmesi için ilaçlar kullanıyorum..düşerse tabiii..
bu esnada bi kaç arkadaşım KIZ HAMAMI düzenlemişler...bende gitsem bişeycikler olur muuuu :)ne bileyim sıcak iyi değildir filan diyen oldu size sormak istedim
MDA biliyorum gülüyorsun ama sizden başka kime sorayım..kim akıl verir bana değil mi?
doktora hayatta sormam onu sakın dmeeyin bana nolurrrr

yahu ne diyecegim sana beni iyi tanımışsın, gerçekten tamda yüzümde bir sırıtma olmuştuki sen MDA biliyorum gülüyorsun ama sizden başka kime sorayım..yazmışsın okuyunca daha çok güldüm. Kuzum sıcak iyi degil diyorlar evet bende duydum hatta erkek ve bayanın bu süreçte sıcak duş alması bile sakıncalıymış ama ne diyeyimki ya boşver git ya takma kafana zaten bizim bu fsh ların düşecegimi var korkma git eglen ben den izin çıktı sana , benide götür giderken:4::4:

Canım merhaba..denk gelemedik seninle ben gün aşırı girmeye çalışıyorum arayı açmadan ama seninle denk gelemedik hatırımı sorduğun için tebrik ettiğin için ayrıca teşekkür ederim.Hiç unuturmuyum karşılıklı sohbet ettiklerimi biliyorum ara verdiğini tüp için beklediğini hala karar verememişsin ama umarım en kısa zamanda hayırlısı ile başlarsın herşey gönlünce güzel olsun arkadaşım bende birkaç güne 2.aşılama sürecine başlayacağım tedavi günüm de bir aksilik yaşanmaz ise inşallah hakkımızda hayırlısı

canım ne teşekkürü her zaman burası da sende aklımdasınız.çok yazamıyorum.ama arada birkaç sayfa okuyup çıkıyorum.kafamı başka şeylere yoğunlaştırmak için fazla kalmıyorum forumda.hadi bakalım innnşallah bu sefer hayırlı haberlerini alırız.

yahu ne diyecegim sana beni iyi tanımışsın, gerçekten tamda yüzümde bir sırıtma olmuştuki sen MDA biliyorum gülüyorsun ama sizden başka kime sorayım..yazmışsın okuyunca daha çok güldüm. Kuzum sıcak iyi degil diyorlar evet bende duydum hatta erkek ve bayanın bu süreçte sıcak duş alması bile sakıncalıymış ama ne diyeyimki ya boşver git ya takma kafana zaten bizim bu fsh ların düşecegimi var korkma git eglen ben den izin çıktı sana , benide götür giderken:4::4:

işte bende tam bunu yazmanı bekliyordum :) dimi kafama takkmadan eğleneyim..önceleri korundum da noldu sanki :)
gülecegini valla iyi biliyordum :) yanılmamışım..
sevgiler....

JOLLYY neredesin ölüyorum meraktan haber ver hadi bize yükseldi degerim de :18:

mdcım benım baska bı topıktekı arkadasımda hep negatıftı hıc belırtısı olmamıstı hem onun tup bebektı test gunu lekelenmesı olmustu ve negatıf olmadı dıyıp bızı uzmustu ertesı gun esını dınleyıp test yaptı once ıdrar testı pozıtıf cıktı sonra kan testı yaptı ve 260 cıktı degerı lutfen senden rıcam negatıf olma eger Yuce Rabbım sana asılama nasıp ettıyse bundada vardır bı hayırde belkı olur ha ayrıca benımde ınan hıc belırtım yoktu bak hamıleyım unutma Rabbım ol derse olur

canım benim progestan kullanıyormuydun, kullanıyorsan egerki bırakmadan adet olmazsın

merak etme bugün yarın olursun.progestan kullandıysan onunde etkisi sürüyor olabilir.ben 2. aşılamada 40.gün adet olmuştum aşılamanın 17.günü gecesiydi.

evet progestan kullandım ama negatif aldığım gün kullanmayı bırakmıştım 3 gündür kullanmıyorum yani bencede ondandır gelir 1-2 güne inş. kırmızılar hayırlısı olsun bakalımm

Kizcelerr ben geldim. Ne yazıkki iyi haberlerle gelmedim. Degerim katlanmamış . Sadece 3 puan artmiş. 29 larda su an. İlaçlara devam pzt son kez kan ver dedi Dr. Ben bugun bırakıyorum hepsini onları kullandığım sürece adet olmam imkansız. Bari düşsünler bir an evvel adet oliyim. 3 asilama sonrasi 1. Tupbebek maceramda böylelikle tamamlanmış oldu. Pco'lu olmak ne sormuş megersem :)Muhtemelen bu ay dinlenme bir dahaki aya yeni bir serüvene baslarım. Gözüm kulağım burda olmaya devam edicekk. İns. Hepinizden guzel haberler beklemeye devam edicigimmm:16:

Kizcelerr ben geldim. Ne yazıkki iyi haberlerle gelmedim. Degerim katlanmamış . Sadece 3 puan artmiş. 29 larda su an. İlaçlara devam pzt son kez kan ver dedi Dr. Ben bugun bırakıyorum hepsini onları kullandığım sürece adet olmam imkansız. Bari düşsünler bir an evvel adet oliyim. 3 asilama sonrasi 1. Tupbebek maceramda böylelikle tamamlanmış oldu. Pco'lu olmak ne sormuş megersem :)Muhtemelen bu ay dinlenme bir dahaki aya yeni bir serüvene baslarım. Gözüm kulağım burda olmaya devam edicekk. İns. Hepinizden guzel haberler beklemeye devam edicigimmm:16:

canım hakkımızda hayırlısı diyoruz ya..işte tam zamanı..hakkında hayırlısı olsun..ama daha bir test zamanın daha var..yükselme şansı da var değil mi??
pcolu olmakkk çooooook zor çook :(
Rabbimden istemeye devam edeceğiz

Back
X