Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün opum vardı. 5 tane yumoşum toplanmış. Yarın arayıp kaçı döllendi ne durumdalar haber verecekler.Sonrada transfer için haber bekleyeceğim. Yani bebişleri hastanede bıraktım geldim :))

Bugün opum vardı. 5 tane yumoşum toplanmış. Yarın arayıp kaçı döllendi ne durumdalar haber verecekler.Sonrada transfer için haber bekleyeceğim. Yani bebişleri hastanede bıraktım geldim :))

insallah hayirli haberlerini aliriz canim.allah yardimcin olsun:)

Canim hayirli olsun umarim hepsi bebis olup senin gobusune konsunlar cok mutlu oldum

Canim hayirli olsun umarim hepsi bebis olup senin gobusune konsunlar cok mutlu oldum

cnm çok sevindim inşallah hepsi sana birer birer bebiş şeklinde geri döner :16:

jolly çok geçmiş olsun canım. inşallah bundan sonraki tedavinde yüzün güler, bebişin seninle olur canım.

iyi aksamlar kızlar..bugün doktora gittim.yumurtalarımdan biri çatlamamıs d.kontrol hapı verdi.bu ay yumurtalıklarımın dinlenmesini istedi.adet olduktan sonra da asılama ya da tüp bebek yaparız hangisini tercih ederseniz dedi.bana tüp bebek daha mantıklı geldi siz ne dersiniz arkadaslar??ağustos ayında tasınıcaz tayinciyiz.doktoruma da çok güveniyorum.siz gitmeden sizi bebek sahibi yapmak istiyoruz artık diyolar:))

selam kızlar foruma anca girebildim..dün akşam teyze oldummm :16: allaha şükür ablamda bebişte çok iyiler ve sağlıklılar..doyamadım ona kokusuna :16: ben bakıyorum şuan ona annelik tecrübesi kazanıyorum..allah en kısa zamanda bizlerede bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin..

gelelim bana bugün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif..beklemiyordum zaten olsaydı şok olurdum..doktorada gitmeyi düşünmüyorum biliyosunuz şehir dışındayım ve haftaya pazar dönücem inşallah evime..o zamana kadar adet olmayı beklicem eğer olmazsa doktora gidip adet söktürücüyle beraber adet olup 2.aşılama serüvenine başlamak istiyorum..inşallah o zaman adet olurum..herşeyde bir hayır vardır diyorum belkide 2.aşılamamı ertelemek zorunda kalmam..

mda; canım beni merak etmişsin benimde aklım hep sizlerdeydi dua ettim sizlere ablamda dua etti..sen nasılsın tatlım?
pelikancım; değerinin yükselmesine çok sevindim cnm allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah..
mcan84; canım inşallah en kısa zamanda düzelir kan değerlerin bebişin hep seninle olacak inan dualarım seninle..
jollyy; canım benim değerinin yükselmesini çok isterdim herşeyde bir hayır vardır moralinin iyi olmasına çok sevindim en yakın zamanda anne olucaksın inşallahh..

güzel teyze, tatlı teyze, yiğnenini kokla benim için. Ablanada büyük geçmiş olsun, hayırlı evlat olsun inşallah.herşey gönlünüzce olsun.
Darısı başına canımcım. bidahaki aya bebiş haberlerini bekliyorummm.

hayırlı olsun hestia yarın güzel haberler alman dileğiyle

öylemii çok sevindim doktorcuma giden bi topik arkadaşım oldu :) hayırlı olsun canım umarım sonuç istediğin gibi olur bakarsın bigün muayenehanede bebişlerimizin kontrollerinde karşılaşırız :)

inşallah canım. şu bebekler bi gelsin muayenehanede parti verelim.

tamam sana özel msg atıyorum ekle beni face ne .
Eklemek isteyen başka arkadaşlar vars aözel mesajdan verebilirim.

ben isterim doktorda karşılaşırsak nasıl tanıycam yoksa seni :1:
yarın bende burdan tanıdığım biriyle tanışıcam doktorda kontrol var ve heyecan. bakalım seninle ne zaman denk gelicez.

Jolly cok uzuldum canım benım ama sen guclusun ona sevındım su perım hayırlı olsun yıgenın canım gecen gun benım ablamın kızı geldı ve bıze temızlık yaptı ınan okadar tuhaf oldumkı daha dun kucucuktu elımde buyudu ama sımdı boyumu gectı canım ınsallah sende yıgenın saglıkla buyudugunu gorursun

kızlar günaydın herkese

nasılsınız keyifler nasıl.ben dün gece rüyamda hastalandıgımı gördüm çok korktum hemen kalktım lavaboya gittim şükürler olsun bişey yoktu..kafaya taka taka rüyalarıma kadar girdi artık su 11 haziran bir gelse hayırlısıyla..

Ahh kuzucuğum dondurulmuş Bebisim yok kii dondurulup cozuldugunde kalitesi düşecekti. 1. Kalite olmadıgı icin dondurmadik. Tekrar iğneler aynı işlemler anliyacaginn;) Zamani gelmemiş demekki aynen öyle durmak yok deniycez bakalim :)İns. Senin Bebisin gelmiştir bu süreci hiç çekmez zorunda lamazsinn :16:

Âmin cnmm hepimize tez zamanda ins:16:

Cnmm moralimiz iyi şükür. Zamani değilmiş diyoruz yasaklar kalktı diye avutuyoruz kendimizii Davut kendini avut :)napalım hayat kısa üzülmek icin erken ;)

Sağol cnmm yok yaa ben zaten 26'yi görünce bu yükselmez dedim esime alıştırma olmustu bizim icin. Tek istegim Simdi pzt 'ne kadar adet olmak. Bı daha kan vermemek:)

jolly canım ya işte böyle güçlü ol.insan kaybetmekten korkmadığı zaman kazanıyor bunu unutma...
canım benimm dua en guzel sifa ...cok iyi yapıyorsun dua her kapıyı acarmıs...insallah en kısa zamanda duzelır kosullar ..icini ferah tut canım guzel sonuclar alırsın ..
bende cok dua edıyorum tanıyım tanımayım sorun degıl...burdakı herkes aynı dıkenlı yolllardan gecıyor

doacım dualarım hepimiz için.Allah herkesin yüzünü güldürür inşallah bir an önce.
selam kızlar foruma anca girebildim..dün akşam teyze oldummm :16: allaha şükür ablamda bebişte çok iyiler ve sağlıklılar..doyamadım ona kokusuna :16: ben bakıyorum şuan ona annelik tecrübesi kazanıyorum..allah en kısa zamanda bizlerede bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin..

gelelim bana bugün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif..beklemiyordum zaten olsaydı şok olurdum..doktorada gitmeyi düşünmüyorum biliyosunuz şehir dışındayım ve haftaya pazar dönücem inşallah evime..o zamana kadar adet olmayı beklicem eğer olmazsa doktora gidip adet söktürücüyle beraber adet olup 2.aşılama serüvenine başlamak istiyorum..inşallah o zaman adet olurum..herşeyde bir hayır vardır diyorum belkide 2.aşılamamı ertelemek zorunda kalmam..

mda; canım beni merak etmişsin benimde aklım hep sizlerdeydi dua ettim sizlere ablamda dua etti..sen nasılsın tatlım?
pelikancım; değerinin yükselmesine çok sevindim cnm allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah..
mcan84; canım inşallah en kısa zamanda düzelir kan değerlerin bebişin hep seninle olacak inan dualarım seninle..
jollyy; canım benim değerinin yükselmesini çok isterdim herşeyde bir hayır vardır moralinin iyi olmasına çok sevindim en yakın zamanda anne olucaksın inşallahh..

su perisi gözünüzaydın canım.inşallah yiğeninde anneside iyidir.şimdi teyzeliği tattın inşallah en kısa zamanda da annelik duygusunu...

hestia canım inşallah hepside döllenir.inşallah transferinde sorunsuz bir şekilde yapılır.

su perisi canım gözünüz aydın, allah yeğenine sağlıklı uzun bir ömür versin inşallahi darısı da senin başına olsun. teyzem olmak çok güzel bir duygudur. benimde minik mi minik yeğenlerim var:)

kızlar günaydın herkese

nasılsınız keyifler nasıl.ben dün gece rüyamda hastalandıgımı gördüm çok korktum hemen kalktım lavaboya gittim şükürler olsun bişey yoktu..kafaya taka taka rüyalarıma kadar girdi artık su 11 haziran bir gelse hayırlısıyla..

günaydın karakedi.ben güne iyi başladım çok şükür sen nasılsın.rüyanda maalesef tamamen biliçaltı.inşallah 11 haziranda herşey güzel olur senin için..

Son düzenleme:
günaydın karakedi.ben güne iyi başladım çok şükür sen nasılsın.rüyanda maalesef tamamen biliçaltı.inşallah 11 haziranda herşey güzel olur senin için..

inşallah cnm evet haklısın tamamen bilinç altı dediğin gibi.bakalım 10 günüm kaldı sabırsızlıkla bekliyorum..

Back
X