Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar foruma anca girebildim..dün akşam teyze oldummm :16: allaha şükür ablamda bebişte çok iyiler ve sağlıklılar..doyamadım ona kokusuna :16: ben bakıyorum şuan ona annelik tecrübesi kazanıyorum..allah en kısa zamanda bizlerede bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin..

gelelim bana bugün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif..beklemiyordum zaten olsaydı şok olurdum..doktorada gitmeyi düşünmüyorum biliyosunuz şehir dışındayım ve haftaya pazar dönücem inşallah evime..o zamana kadar adet olmayı beklicem eğer olmazsa doktora gidip adet söktürücüyle beraber adet olup 2.aşılama serüvenine başlamak istiyorum..inşallah o zaman adet olurum..herşeyde bir hayır vardır diyorum belkide 2.aşılamamı ertelemek zorunda kalmam..

mda; canım beni merak etmişsin benimde aklım hep sizlerdeydi dua ettim sizlere ablamda dua etti..sen nasılsın tatlım?
pelikancım; değerinin yükselmesine çok sevindim cnm allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah..
mcan84; canım inşallah en kısa zamanda düzelir kan değerlerin bebişin hep seninle olacak inan dualarım seninle..
jollyy; canım benim değerinin yükselmesini çok isterdim herşeyde bir hayır vardır moralinin iyi olmasına çok sevindim en yakın zamanda anne olucaksın inşallahh..

CANIM BENIM GOZUNUZZZ AYDINN:)teyzosss oldun demek ..allah saglıklı uzun omurler versın ... kız mı erkek mıydı ? adına ne koydunuz canım:emir_bebek:

Kizcelerr ben geldim. Ne yazıkki iyi haberlerle gelmedim. Degerim katlanmamış . Sadece 3 puan artmiş. 29 larda su an. İlaçlara devam pzt son kez kan ver dedi Dr. Ben bugun bırakıyorum hepsini onları kullandığım sürece adet olmam imkansız. Bari düşsünler bir an evvel adet oliyim. 3 asilama sonrasi 1. Tupbebek maceramda böylelikle tamamlanmış oldu. Pco'lu olmak ne sormuş megersem :)Muhtemelen bu ay dinlenme bir dahaki aya yeni bir serüvene baslarım. Gözüm kulağım burda olmaya devam edicekk. İns. Hepinizden guzel haberler beklemeye devam edicigimmm:16:
canım benimm hayırlısı olsun balım ya üzüldüm ama elden bişey yapmak gelmiyo dualarım seninle bitanemm
ne bileyim yelizcim benim 2 yumumdende doktor umudu kesmişken ne dşünebilirimki.

canım bende progesatnı bıraktıktan 4-5 gün sonra regl oldum
ayy kuzum evet bende bugün oldum çok şükür
selam kızlar foruma anca girebildim..dün akşam teyze oldummm :16: allaha şükür ablamda bebişte çok iyiler ve sağlıklılar..doyamadım ona kokusuna :16: ben bakıyorum şuan ona annelik tecrübesi kazanıyorum..allah en kısa zamanda bizlerede bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin..

gelelim bana bugün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif..beklemiyordum zaten olsaydı şok olurdum..doktorada gitmeyi düşünmüyorum biliyosunuz şehir dışındayım ve haftaya pazar dönücem inşallah evime..o zamana kadar adet olmayı beklicem eğer olmazsa doktora gidip adet söktürücüyle beraber adet olup 2.aşılama serüvenine başlamak istiyorum..inşallah o zaman adet olurum..herşeyde bir hayır vardır diyorum belkide 2.aşılamamı ertelemek zorunda kalmam..

mda; canım beni merak etmişsin benimde aklım hep sizlerdeydi dua ettim sizlere ablamda dua etti..sen nasılsın tatlım?
pelikancım; değerinin yükselmesine çok sevindim cnm allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah..
mcan84; canım inşallah en kısa zamanda düzelir kan değerlerin bebişin hep seninle olacak inan dualarım seninle..
jollyy; canım benim değerinin yükselmesini çok isterdim herşeyde bir hayır vardır moralinin iyi olmasına çok sevindim en yakın zamanda anne olucaksın inşallahh..
ayyy yeni teyzoşşş süper bi haber çok şükür darısı bizlere inş..
Bugün opum vardı. 5 tane yumoşum toplanmış. Yarın arayıp kaçı döllendi ne durumdalar haber verecekler.Sonrada transfer için haber bekleyeceğim. Yani bebişleri hastanede bıraktım geldim :))
ohhh maşallahhh çok güzel 5 yumoşş inş. meleğin olarak dönerler sana kuzum
Surviving Sextuplets & Twins pt 1-6 - YouTube

biz saglıklı bir tanesi icin binbir takla atarken :):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:4::4::4::4::4::4::4:
ayy balım yaa süper bi video bayıldım ne güzel rabbim nasip edince işte 6 taneyide bir anda nasip ediyo biz 1 taneyede rağzıyız sağlıklı sıhatlı hayırlı olsun 1 tane olsun ayyyy sabah çok duygulandım valla izlerken

ben isterim doktorda karşılaşırsak nasıl tanıycam yoksa seni :1:
yarın bende burdan tanıdığım biriyle tanışıcam doktorda kontrol var ve heyecan. bakalım seninle ne zaman denk gelicez.
tmm canım özel mesaj atıyorum sende ekle beni

yalnız özel mesaj kutun doluyumuş gitmiyor

Son düzenleme:
günaydın kuzular,
hepinizi çok özlemişim, Dün superisi , seyhan12383 ve masall35 arkadaşlarımızla resim olarak tanıştım Allahım ya bu topicte bu kadar güzel kız bir araya gelmiş inanamadım. Hepsi Afet hepsi güzel hepsi şeker ne kadannnnn şanslıyım ben ya hele ki seyhanın kızını bir görseniz, superisinin yegenini birde masalın peri kızı gibi saçlarını bitersiniz bu kadar söylüyorum :16::16::16:
şaka bir yana hepinizi çok seviyorum

günaydın kuzular,
hepinizi çok özlemişim, Dün superisi , seyhan12383 ve masall35 arkadaşlarımızla resim olarak tanıştım Allahım ya bu topicte bu kadar güzel kız bir araya gelmiş inanamadım. Hepsi Afet hepsi güzel hepsi şeker ne kadannnnn şanslıyım ben ya hele ki seyhanın kızını bir görseniz, superisinin yegenini birde masalın peri kızı gibi saçlarını bitersiniz bu kadar söylüyorum :16::16::16:

ahhh cnm benimmmm allah hepinize anenlik duygusunu inşallah yaşatır
ben kızıma can yoldaşı istiyorum inşallah mevlam verir , ama inanın önce mevlam olmayanlara versin diye dua ediyorum hep sonra inşallah banada sıra gelir :43:
diğer arkadaşları görmedim ama eminimki hepsi senin kadar güzeldir
kendi güzelliğinden bahsetmemiş hatunnnn :16::16:

Ooo resimler paylasilmis kiskandim valla :-)
Desene guzeller toplanmis bu topikte...
Hepinize hayirli cumalar diliyorummm

günaydın kuzular,

yaaa bende istiyorum çoook merak ettim sizleri.benide face den eklermisin mda.ya da ismini bana özelden atarsan ben ekliyiim senii.

günaydın kuzular,

aman allahım neler diyosunn:)))
bence sen bi de face de bir grup oluştur sosyal konuları, paylaşımları ordan yürütelim hem de birbirmizi görmüş oluruz yolda falan karşılaşırsak tanıyalım birbirmizi:)

aman allahım neler diyosunn:)))
bence sen bi de face de bir grup oluştur sosyal konuları, paylaşımları ordan yürütelim hem de birbirmizi görmüş oluruz yolda falan karşılaşırsak tanıyalım birbirmizi:)

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
OLAMAZ MI? OLABİLİR!
Arkadaşlar inanın bana herkesin burada yüreginin güzel oldugu kadar yüzüde güzel emin olun ben şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla bütün arkadaşlarımız inanılmaz güzeller. Hele birde masall35 le telefonlada haberleşiyoruz o ayrı bişey zaten o konuşmaları o pozitifliği anlatamam size (ama hala saçları güzel ) burada bu küçücük zamanlarda işlerimizden dinlenmemizden çalıp birbirimize ayırdıgımız zamanlarda anladımki çok güzel dostluklar edinmişiz .Umarım bu dostluklar sonsuza kadar sürsün:118::118::118::118:

canım saol sende çok güzelsin.yaw ben senin sayfanı göremiyorum.profilden başka resminde yok.yoksa ben mi göremiyorum???

pek çok resim var ama normalde tüm arkadaşlarıma açık profilim. Diger arkadaşlar gördü ama tekrar dene bakalım, bende bi kontrol edeyim

kontrol ettim tüm arkadaşlarıma açık albümler ve profilim

Son düzenleme:
Back
X