- 26 Eylül 2011
- 1.131
- 22
- 108
Tesekkur ederim canim.ben bir keresinde klomenle kullanmıştım. kolumdan eczanede vurdurdum, küçük bir iğneydi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canim.ben bir keresinde klomenle kullanmıştım. kolumdan eczanede vurdurdum, küçük bir iğneydi.
Herkese slm.bir sorum var size.bu catlama ignedi normal igne mi yoksa kucuk mu digerleri gibi.gobekten mi yoksa kalca veya koldan mi yapiliyor.bir de kendimiz mi yapicaz doktor mu yapacak.cok sordum ama merak ediyorum.yarin catlama ignemi olucam tahminime gore.insallah sonu da guzel olur.
gerçekten iyi seçimmiş yakışmış. bizden renkli gözlü bebiş zor cnm kara gözden renkli çok zor aman sağlıklı olsunda o işin şakası. :)
Selam kızlar nasılsınız bugun gec geldım aranıza abımı hastaneye yatırmıslar dun gece annem oraya gıtmıs bende bızım sut kuzunun yanındayım sanırım bı face muhabetı var cok gırmem ama benıde eklersenız sevınırım
kızlar bende merak ediyorum sizleri. facede bir sayfadamı toplaşsak ne yapsak. daha canlı olacak görüşmeler ne dersiniz. topiğimizin adı sayfamızında adı olabilir mesela
bu kadar sıkıntıdan sonra bebeklerimizde gelir inş![]()
çok haklısın.yaşamayan bilmiyor bu yorgunluğu. dün bir arkadaşım hamile olduğunu öğrenmiş. henüz 7 aylık hamile. çok erken, ben istemiyordum diyor. o an müsait değildik anlatamadım yaşadığı şeyin kıymetini bilmesi gerektiğini. hala aklımda.umarım...gelirler yoksa onlar gelene kadar biz epey yorulacağız her yönden...
evet cnm haklısın mdayı tanımak zor olmuyacak :) cnm giriyorum yazılarınızı ne durumda olduğunuzu okuyup çıkıyoorum fazla yazmıyorum sadece. kontrol umarım iyi geçer heyecan bastı umarım kalbini duymak nasip olur.![]()
canım yumurtanın büyüme süresiyle ilgili bu. değişebiliyor. örneğin ilk aşılamamda çabuk tepki vermişti yumurtalar adet olmamdan 12 gün içinde bitmişti herşey. bu sefer yumurtalarımın büyümesi bile 16 gün sürdü. vücudunun ilaçlara verdiği tepkiyle ilgili.kızlar aşılamanız kaçıncı gün yapılmıştı? ben puregon 150 ye başladım dün. 4 gün kullanacağım,ptesi adetimin 7.günü kontrolüm var, adetimin 8.günü yani salı günü eşim burda olmayacak, 9.günü öğlen burda olacak. merkezi aradım sorun olur mu diye bana dönecekler ama merak ettim, bu kadar erken aşılama yapılabilir mi? bende sorun yok , doktora eşimin değerleri de kötü değil(varikosel ameliyatı olmuştu).
geçmiş olsun yelizcim. evet benimde var bu konuda bir teklifim. facede topiğimizle aynı isimli bir sayfada toplaşsak diyorum.Selam kızlar nasılsınız bugun gec geldım aranıza abımı hastaneye yatırmıslar dun gece annem oraya gıtmıs bende bızım sut kuzunun yanındayım sanırım bı face muhabetı var cok gırmem ama benıde eklersenız sevınırım
inşallah güzel olur. çatlatma iğnesi küçücük tercihe göre göbekten veya koldan yapılabiliyor. göbekten olan korkutmasın seni hiç acımıyor.Herkese slm.bir sorum var size.bu catlama ignedi normal igne mi yoksa kucuk mu digerleri gibi.gobekten mi yoksa kalca veya koldan mi yapiliyor.bir de kendimiz mi yapicaz doktor mu yapacak.cok sordum ama merak ediyorum.yarin catlama ignemi olucam tahminime gore.insallah sonu da guzel olur.
kız o zaman feysbık taki herkesler görür neler yazdıgımızı![]()
canım sayfa açınca sadece üye olanlar görebiliyor. duvar yapınca herkes görüyor. yada tam tersi sizden ok gelirse araştırırım ben.
merhaba canım
adetinin 3. günü pazara denk gelse de endişelenme. çünkü ilçlara ya da iğnelere 3.ya da 5. gün arasında başlanabiliyor. ben aşılama için iğnelere 4. gün başlamıştım doktorum 5. güne kadar başlanabileceğini söylemişti. ilk günü doktorunla konuşunca o da bilgi verir sana.. ama sen kendi kendine konuşmaya devam et belki ikna edebilirsin bünyeyi:))
26 günde bir adet görmek nasıl bişey ben hiç tahmin edemiyorum çünkü benim yumurtalıklar çok tembel ancak 30. günlerde yumurta çatlıyor. normal döngüm 45 gün.en kısa döngüm 40 gün:))o da yılda bir defa falan...
face konusunda çok haklısın. iş ilişkisinde olduğun inasanların senin özel hayatını da takip etmesi, deniz kıyısında çekilmiş fotolarını görmesi ne biliyim dans ederken eğlenirken çekilmiş fotolarını görmesi çok rahatsız edici. bu yüzden ben de sadece sosyal ortamlardan tanıdıklarımla paylaşıyorum profilimi...
ama ben de bir gün sizlerle görüşmeyi çok isterim aylarca burada en özel sıkıntılarımız hakkında saatler geçiriyoruz.birbirimiz için seviniyoruz üzülüyoruz. güzel arkadaşlıkların temelini atıyoruz aslında..umarım gönül ferahlığı ile bir gün görüşürüz
leylacım canım nasıl gidiyor hamilelik :) kalp atışları için ne zaman gideceksin şuan ne kullanıyorsun ilaç olarak? bence bebeğin kalp atışlarının duyulmasından sonraki süreç daha önemli mutlaka git hemen bakalım doktor sana nasıl bir tedavi uygulayacak? beni de bilgilendirirsen sevinirim..
ben de ilaçlarımı aldım. 9 haziran adet günüm. bu seferki aşılamam tüp bebek bölümünde uzman doktorlar tarafından yapılacak. bu yüzden daha rahatım. bakalım eğer yine tüpümün olduğu taraftaki yumurtalığım yerine sağ yumurtalığım coşarsa bana tüp bebek yolları gözükecek...
Kizcelerr ben geldim. Ne yazıkki iyi haberlerle gelmedim. Degerim katlanmamış . Sadece 3 puan artmiş. 29 larda su an. İlaçlara devam pzt son kez kan ver dedi Dr. Ben bugun bırakıyorum hepsini onları kullandığım sürece adet olmam imkansız. Bari düşsünler bir an evvel adet oliyim. 3 asilama sonrasi 1. Tupbebek maceramda böylelikle tamamlanmış oldu. Pco'lu olmak ne sormuş megersem :)Muhtemelen bu ay dinlenme bir dahaki aya yeni bir serüvene baslarım. Gözüm kulağım burda olmaya devam edicekk. İns. Hepinizden guzel haberler beklemeye devam edicigimmm![]()
ne ekliyosunuz kızlar benide ekleyin ayolll
bu arada benim kırmızılar geldi kızlar sabahleyin şimdi soğan kürüne başlayım diyorum ne dersiniz
Herkese slm.bir sorum var size.bu catlama ignedi normal igne mi yoksa kucuk mu digerleri gibi.gobekten mi yoksa kalca veya koldan mi yapiliyor.bir de kendimiz mi yapicaz doktor mu yapacak.cok sordum ama merak ediyorum.yarin catlama ignemi olucam tahminime gore.insallah sonu da guzel olur.
ovitrelle canm cok teşekkür ederim.iğneye bağlı.eğer ovitrelle ise göbekten kendin yaparsın.prengly ise kalçadan yapılıyor.
canım,normal iğneden küçük göbekten vuruluyor,kendin vurabilirsin zor değil.:)))
cok teşekkür ederim kızlar cevap için.hepiniz iyi ki varsınız ben cok korkak biriyim ama sayenizde merak ettigim herseyi burdan öğrenebiliyorum.bu da korkularımı azaltıyor...inşallah güzel olur. çatlatma iğnesi küçücük tercihe göre göbekten veya koldan yapılabiliyor. göbekten olan korkutmasın seni hiç acımıyor.
çok üzgünüm bende normal yoldan hamile kalıp dört kere yaşadım bunu RABBİM enkısa zamanda saglıklı evlatlar versin hepimizeKizcelerr ben geldim. Ne yazıkki iyi haberlerle gelmedim. Degerim katlanmamış . Sadece 3 puan artmiş. 29 larda su an. İlaçlara devam pzt son kez kan ver dedi Dr. Ben bugun bırakıyorum hepsini onları kullandığım sürece adet olmam imkansız. Bari düşsünler bir an evvel adet oliyim. 3 asilama sonrasi 1. Tupbebek maceramda böylelikle tamamlanmış oldu. Pco'lu olmak ne sormuş megersem :)Muhtemelen bu ay dinlenme bir dahaki aya yeni bir serüvene baslarım. Gözüm kulağım burda olmaya devam edicekk. İns. Hepinizden guzel haberler beklemeye devam edicigimmm![]()
şimdi aldım sonucumu.çok mutluyum.darısı jolly'nin başına inşallah...Rabblm bu duyguyu bütün arkadaşlarıma nasip et inşallah.
o artık bir tüp bebek anne adayı...![]()
o artık bir tüp bebek anne adayı...![]()