Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese slm.bir sorum var size.bu catlama ignedi normal igne mi yoksa kucuk mu digerleri gibi.gobekten mi yoksa kalca veya koldan mi yapiliyor.bir de kendimiz mi yapicaz doktor mu yapacak.cok sordum ama merak ediyorum.yarin catlama ignemi olucam tahminime gore.insallah sonu da guzel olur.

canım,normal iğneden küçük göbekten vuruluyor,kendin vurabilirsin zor değil.:)))

gerçekten iyi seçimmiş yakışmış. bizden renkli gözlü bebiş zor cnm kara gözden renkli çok zor aman sağlıklı olsunda o işin şakası. :)

kızlar bende merak ediyorum sizleri. facede bir sayfadamı toplaşsak ne yapsak. daha canlı olacak görüşmeler ne dersiniz. topiğimizin adı sayfamızında adı olabilir mesela

Selam kızlar nasılsınız bugun gec geldım aranıza abımı hastaneye yatırmıslar dun gece annem oraya gıtmıs bende bızım sut kuzunun yanındayım sanırım bı face muhabetı var cok gırmem ama benıde eklersenız sevınırım

geçmiş olsun bitanem kötü bişey yoktur inşallah, allah şifasını versin.
evet facebook a ekledik bazı arkadaşlarla birbirimizi istersen sende özel msj at senide ekleyelim.
tekrar geçmiş olsun bu arad kendinede dikkat et

kızlar bende merak ediyorum sizleri. facede bir sayfadamı toplaşsak ne yapsak. daha canlı olacak görüşmeler ne dersiniz. topiğimizin adı sayfamızında adı olabilir mesela

kız o zaman feysbık taki herkesler görür neler yazdıgımızı:1:

Kızlar öğlen geldim doktordan ama yazamadım iş güç uğraşırken.Okudum bütün sohbetlerinizi de :))

Jolly üzülme diycem ama pek bir işe yaramayacak biliyorum.Gerçi sende,brnde bulunmayan bir özellik var inanılmaz güçlüsün,bu nedenle seni takdir ediyorum.Tam gaz devam tıb bizden vazgeçmeden biz bebeklerden vazgeçmiycez.

benim 5 yumurtadan sadece bir tanesi 18mm olmuş bide 14mm var gerisi fos çıktı.bugünde akşam puregon 300 den 75 ml iğne yapcam yarın çatlatma iğnesi pazartesi de aşılamam olcak hayırlısı ile yeni bir serüvene daha balşıyoruz inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz...

mda canım,sen benim bilgilerimi günceller misin lütfen.Özel mesaj atma konusunda bilgi sahibi değilim :)))

Hepinizi öpüyorum.Salı gününe kadar yokum, o güne kadar bi sürü hamile haberi gelirde bende salı günü keyifle hepsini tek tek okurum umarım. :))))

bu kadar sıkıntıdan sonra bebeklerimizde gelir inş :emir_bebek:

inşallah canım.

umarım...gelirler yoksa onlar gelene kadar biz epey yorulacağız her yönden...
çok haklısın.yaşamayan bilmiyor bu yorgunluğu. dün bir arkadaşım hamile olduğunu öğrenmiş. henüz 7 aylık hamile. çok erken, ben istemiyordum diyor. o an müsait değildik anlatamadım yaşadığı şeyin kıymetini bilmesi gerektiğini. hala aklımda.

evet cnm haklısın mdayı tanımak zor olmuyacak :) cnm giriyorum yazılarınızı ne durumda olduğunuzu okuyup çıkıyoorum fazla yazmıyorum sadece. kontrol umarım iyi geçer heyecan bastı umarım kalbini duymak nasip olur.:49:

kızlar aşılamanız kaçıncı gün yapılmıştı? ben puregon 150 ye başladım dün. 4 gün kullanacağım,ptesi adetimin 7.günü kontrolüm var, adetimin 8.günü yani salı günü eşim burda olmayacak, 9.günü öğlen burda olacak. merkezi aradım sorun olur mu diye bana dönecekler ama merak ettim, bu kadar erken aşılama yapılabilir mi? bende sorun yok , doktora eşimin değerleri de kötü değil(varikosel ameliyatı olmuştu).
canım yumurtanın büyüme süresiyle ilgili bu. değişebiliyor. örneğin ilk aşılamamda çabuk tepki vermişti yumurtalar adet olmamdan 12 gün içinde bitmişti herşey. bu sefer yumurtalarımın büyümesi bile 16 gün sürdü. vücudunun ilaçlara verdiği tepkiyle ilgili.
Selam kızlar nasılsınız bugun gec geldım aranıza abımı hastaneye yatırmıslar dun gece annem oraya gıtmıs bende bızım sut kuzunun yanındayım sanırım bı face muhabetı var cok gırmem ama benıde eklersenız sevınırım
geçmiş olsun yelizcim. evet benimde var bu konuda bir teklifim. facede topiğimizle aynı isimli bir sayfada toplaşsak diyorum.

Herkese slm.bir sorum var size.bu catlama ignedi normal igne mi yoksa kucuk mu digerleri gibi.gobekten mi yoksa kalca veya koldan mi yapiliyor.bir de kendimiz mi yapicaz doktor mu yapacak.cok sordum ama merak ediyorum.yarin catlama ignemi olucam tahminime gore.insallah sonu da guzel olur.
inşallah güzel olur. çatlatma iğnesi küçücük tercihe göre göbekten veya koldan yapılabiliyor. göbekten olan korkutmasın seni hiç acımıyor.

canım sayfa açınca sadece üye olanlar görebiliyor. duvar yapınca herkes görüyor. yada tam tersi sizden ok gelirse araştırırım ben.

buldummm. gizli grup oluşturuyoruz. grubun adını, kimlerin üye olduğunu, üyelerin paylaşımlarını yalnızla üye olanlar görebiliyormuş. tabi önce faceden arkadaş olmamız gerekiyor. sonra o guruba ekleyeceğiz kişileri ve eklediklerimiz harici kimse göremeyecek. yorumlarınızı bekliyourm.

Sagolun kızlar kronık bı hastalıgı var abımın bagırsaklarında neyazıkı hemen hersene oluyo bu neyazıkı alıstık artık bı caresı yok olunceye kadar boyle devam edıcek mdacım atarım ozelden sımdı pek musaıt degılım ama bıara atarım

merhaba canım
adetinin 3. günü pazara denk gelse de endişelenme. çünkü ilçlara ya da iğnelere 3.ya da 5. gün arasında başlanabiliyor. ben aşılama için iğnelere 4. gün başlamıştım doktorum 5. güne kadar başlanabileceğini söylemişti. ilk günü doktorunla konuşunca o da bilgi verir sana.. ama sen kendi kendine konuşmaya devam et belki ikna edebilirsin bünyeyi:))
26 günde bir adet görmek nasıl bişey ben hiç tahmin edemiyorum çünkü benim yumurtalıklar çok tembel ancak 30. günlerde yumurta çatlıyor. normal döngüm 45 gün.en kısa döngüm 40 gün:))o da yılda bir defa falan...
face konusunda çok haklısın. iş ilişkisinde olduğun inasanların senin özel hayatını da takip etmesi, deniz kıyısında çekilmiş fotolarını görmesi ne biliyim dans ederken eğlenirken çekilmiş fotolarını görmesi çok rahatsız edici. bu yüzden ben de sadece sosyal ortamlardan tanıdıklarımla paylaşıyorum profilimi...
ama ben de bir gün sizlerle görüşmeyi çok isterim aylarca burada en özel sıkıntılarımız hakkında saatler geçiriyoruz.birbirimiz için seviniyoruz üzülüyoruz. güzel arkadaşlıkların temelini atıyoruz aslında..umarım gönül ferahlığı ile bir gün görüşürüz

Tekrar selam canim bekledim ama ben ciktiktan sonra gelmis bana mesajin yakalayamadik birbirimizi,, adet suresi konusunda haklisin 40-45 gunde bir olmak mutlaka cok sıkıntı veriyor olsa gerek pcos ve over tembelliginde malesef bu sorun var di mi,, hepimizin bünyesi ve sorununa gore degisik durumlarımız ben düzenli olurum ama mesela bende adetimin 4. 5. Hatta 6. Gununde diyenler hep garip gelir cünkü benim de sadece 2 gun surer ustelik gelmeden bir hafta once baslayan ve o iki gun cektigim eziyet sanci ve küp gibi sismelerime ragmen ne yani bu mu bukadar mi derim ödüm kopar hep erken kesilmekten annem ve ablam 40 yasinda menepoza girdiler biliyosun genetik bu durum 35. Yasimi bitirdim birde beni düsün neden hic vakit kaybetmiyim diye cirpindigimi anlayacagin herbirimiz ayri bir hikaye ile savasiyoruz bu arada haklisin adetin 3. Gunu denk gelirse pazara ki suan heran olabilirim sanirim gelecek karnimi hissedemiyorum balon gibiyim vardir heralde bir yolu mecbur 4. Gunu baslar tedavi eger baslanabilecek durumda isem...bir de dikkatimi cekti topikte birkac saat icinde bir face talepkarligi yasanmis... Tabi bu topik adina gizli bir grup seklinde o ayri ama kisisel sayfalar olarak face hesaplari konusunda yazdigim ve cevap olarak yazdigin gibi dusunuyorum sınırlı ve ölçülü kullanimda gizli ayarlar kullanildiginda hos bir paylasim olsa da malesef benim tecrubelerim ve cevrem icin kullanmak istesemde uygun olmuyor ustelik bahsettigin turde paylasimlar yapmadigim halde is cevrenden yada olmayacak biri gorusmedigin bir akraba bile cikip karsina beni niye kabul etmedin yok niye like yapmadin gibi sanki mecbursun hesap sorabiliyor yani bunlar benim rahatsizliklarim var olan vaktimi zaten sizlerle burada paylasmaktan yeterince mutluyum face sayfama ayiracak zamanim da yok acikcasi simdilik boyle iyi kapris cekecek donemler yasamadigimiz icin hayatimdaki insanlar kafamda ki gibi guzel kalsin istedim biraz da hem is hem huzur acisindan .... Tuvalette konusuyorum ama sanirim bedenim bu gece bildigini okuyacak hayatim sana haber veririm opuyorum cok seni

leylacım canım nasıl gidiyor hamilelik :) kalp atışları için ne zaman gideceksin şuan ne kullanıyorsun ilaç olarak? bence bebeğin kalp atışlarının duyulmasından sonraki süreç daha önemli mutlaka git hemen bakalım doktor sana nasıl bir tedavi uygulayacak? beni de bilgilendirirsen sevinirim..
ben de ilaçlarımı aldım. 9 haziran adet günüm. bu seferki aşılamam tüp bebek bölümünde uzman doktorlar tarafından yapılacak. bu yüzden daha rahatım. bakalım eğer yine tüpümün olduğu taraftaki yumurtalığım yerine sağ yumurtalığım coşarsa bana tüp bebek yolları gözükecek...

canım şükür bir sıkıntım yok. progestan 200ml günde iki tane, birde folik asit kullanıyorum. henüz duyamadık kalp atışlarını 2 hafta sonra dediler. ultrasyonda pazartesi günü 5+3 dü . bu sefer ovülasyon sürem uzundu, sanırım bu yüzden henüz küçük kesem. hangi dr. sorduysam senkraj konusuna soğuk bakıyorlar. rahmimin yeterli olduğunu söylüyorlar. inşallah öyle olur. aklıma takılan bişey var. diğer topikte 2. çocuğuna hamile bir arkadaş vardı pinkayl. ona göbekten iğne vermişler. bizim yarım rahim probleminden dolayımı yoksa kan pıhtılaşması problemi filanmı vardı onu merak ettim. ama girmiyor hiç topiğe. ulvanın yazışmalarını okudum oda yaptırmamış senkraj. inşallah banada gerek kalmaz. sağ salim alırım yavrumu kucağıma.[/QUOTE]

yok canım bildiğim kadarıyla yoktu pıhtılaşması yarım rahimli olduğu için bebek düzgün beslensin diye vuruluyor kan sulandırıcı göbek iğnelerini. ben özel de yaptırdığım aşılamamda kan testine gittiğim gün sonucum pozitif olursa diye almam için reçetemi yazmışlardı onlar da tutacağını düşünmüşlerdi sanırım :) 10 adet kan sulandırıcı iğne yazmıştı doktor ultrason gününe kadar vurulmam için. onun dışında da progestan iğnesi kullanıyor pinkayl sen hap olarak kullanıyorsun. o kalçadan iğne oluyor. doktoru tekzen çamlıbel. ilkinde de bunları kullanmıştı ve resklaj yaptırmıştı. şu yakınlarda da ikinci serklajını yaptırmış olmalı. girer bir gün ama pek sık girmiyor artık hiçkimse bende o yüzden yazmıyorum artık.ulva kendiliğinden hiç hamile kalamamıştı ilk aşılaması tuttu ve evet dikişsiz doğurdu 37. haftada çalıştı da sanırım 7 ayına kadar sonra yattı diye biliyorum ama kimsenin belli olmuyor canım ben de bilemiyorum ne yapacağımı.

Kizcelerr ben geldim. Ne yazıkki iyi haberlerle gelmedim. Degerim katlanmamış . Sadece 3 puan artmiş. 29 larda su an. İlaçlara devam pzt son kez kan ver dedi Dr. Ben bugun bırakıyorum hepsini onları kullandığım sürece adet olmam imkansız. Bari düşsünler bir an evvel adet oliyim. 3 asilama sonrasi 1. Tupbebek maceramda böylelikle tamamlanmış oldu. Pco'lu olmak ne sormuş megersem :)Muhtemelen bu ay dinlenme bir dahaki aya yeni bir serüvene baslarım. Gözüm kulağım burda olmaya devam edicekk. İns. Hepinizden guzel haberler beklemeye devam edicigimmm:16:

joly canım çok geçmiş olsun ne diyebilirim ki çok üzücü gerçekten ama vakti zamanı gelmemiş canım sen biran önce adet olmaya bak.ilaçları kes. hep kesmeyin derler ama bu bizi şişirmekten başka bir işe yaramıyor. benim de özelde yaptırdığım aşılamamda sonucum negatif olmasına rağmen 1 hafta progestan kullandırdılar onu bıraktım ondan bile 1 hafta sonra det oldum.çile resmen. eğer sağlıklı bir gebelik olucaksa zamanla kendisi de tutunur zaten. yine de umut kesilmez. Hakkında hayırlıısı olsun canım.

ne ekliyosunuz kızlar benide ekleyin ayolll :46::46::46::46::46:

bu arada benim kırmızılar geldi kızlar sabahleyin şimdi soğan kürüne başlayım diyorum ne dersiniz

ilaç kullanırken yaparsan kist oluyormuş.haberin olsun

iğneye bağlı.eğer ovitrelle ise göbekten kendin yaparsın.prengly ise kalçadan yapılıyor.

canım,normal iğneden küçük göbekten vuruluyor,kendin vurabilirsin zor değil.:)))

inşallah güzel olur. çatlatma iğnesi küçücük tercihe göre göbekten veya koldan yapılabiliyor. göbekten olan korkutmasın seni hiç acımıyor.
cok teşekkür ederim kızlar cevap için.hepiniz iyi ki varsınız ben cok korkak biriyim ama sayenizde merak ettigim herseyi burdan öğrenebiliyorum.bu da korkularımı azaltıyor...

Kizcelerr ben geldim. Ne yazıkki iyi haberlerle gelmedim. Degerim katlanmamış . Sadece 3 puan artmiş. 29 larda su an. İlaçlara devam pzt son kez kan ver dedi Dr. Ben bugun bırakıyorum hepsini onları kullandığım sürece adet olmam imkansız. Bari düşsünler bir an evvel adet oliyim. 3 asilama sonrasi 1. Tupbebek maceramda böylelikle tamamlanmış oldu. Pco'lu olmak ne sormuş megersem :)Muhtemelen bu ay dinlenme bir dahaki aya yeni bir serüvene baslarım. Gözüm kulağım burda olmaya devam edicekk. İns. Hepinizden guzel haberler beklemeye devam edicigimmm:16:
çok üzgünüm bende normal yoldan hamile kalıp dört kere yaşadım bunu RABBİM enkısa zamanda saglıklı evlatlar versin hepimize

Back
X