Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rica ederim hayatim ama sadece hormon tahlilinin yeterli olmadigin dusunuyorum benide 3 sene sadece hormon tahlilli yapip klomenle oyaladilar megerse problem esimdeymis. O zaman asilama yada tup yapsak tutarmis ama onlar yapmadi simdi yumurta rezervim azalmis artik asilama ve tupte yumurta bulamiyoruz olanlarda son kalan kalitesizler ve bu yuzden bu ay tup denemem iptal oldu . Bana sorarsan ciddi bir uzman doktora git hic vakit kaybetme

tamam canım bu son denemem inş tutar eşimin yoğun iş temposundan dolyı yazın ara vericem.canım benim senin adına çok üzüldüm hiç umutsuzluğa kapılma rabbim istedikten sonra verir

canım benim dün ikinci aşılmam oldu ilki çok kolay olmuştu ikinci çok acılıydıanlamadım doktor olabilir dedi ümitsizlik müslamana yakışmaz ama sanki şansı az sanki genede RABBİM bilir aşılamadan sonra agladım beni bıraksalar gidicem okadar zor oldum ilki çok basitti anlamadın agrı eşgim çok yüksektir rahim filminde anlamamıştım bile doktor şaşırmıştı

benimde rahim filmimde hic agrim olmadi hemde hic cok kolay oldu ama bu asilamada cok fenaydi doktorun biri yeniydi zaten inanirmisin o plastik seyi resmen cevire cevire sokmaya calistilar yarim saatin cogunu o aleti takmakla gecirdiler sonrasinda cok rahat bi sekilde istenilen yere birakilamadi spermler dediler bir yerde darlik varmis ne yapim Rabbim ol derse yine olur Allahtan istiyorum insallah dualarimi kabul eder.

mrb kızlar günaydınnn dün doktora gittim progestron tahlili için sonucum 40.22 ng/ml çıktı doktorum çok güzel dedi gbekten ultrasonla baktı kocaman kocaman yumurtalar var daha karnım hala şiş sancılarım oluyor eğer hamile kalırsam hamilelğimde bu sancılar devam edermiş bu şekilde sürer, kalamazsan adette yumurtalar atılır dedi hamile kalayımda artık sancılara katlancam :) inş herkes iyi haberler verir.bebeğine kavuşur...:40:

mrb kızlar günaydınnn dün doktora gittim progestron tahlili için sonucum 40.22 ng/ml çıktı doktorum çok güzel dedi gbekten ultrasonla baktı kocaman kocaman yumurtalar var daha karnım hala şiş sancılarım oluyor eğer hamile kalırsam hamilelğimde bu sancılar devam edermiş bu şekilde sürer, kalamazsan adette yumurtalar atılır dedi hamile kalayımda artık sancılara katlancam :) inş herkes iyi haberler verir.bebeğine kavuşur...:40:

ohhhh ne güzel, ağrılar olsun yeter ki hamilelik olsun dediğin gibi. geçmiş olsun cnm.

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım.yine yeni bir gün,kimimiz sonuca yaklaşıyoruz,Kimimiz de aşılama gününe herkes için en hayırlısı olur inşallah. :)))))))

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım.yine yeni bir gün,kimimiz sonuca yaklaşıyoruz,Kimimiz de aşılama gününe herkes için en hayırlısı olur inşallah. :)))))))

günaydın cnm, amin inşallah herşey herkesin gönlüne göre olur.

tşkr ederim canım evet yeterki hamilelk olsun sağlıklı bi şekilde hepimiz bebeklerimize kavuşalım :)

günaydın cnm, amin inşallah herşey herkesin gönlüne göre olur.

günaydın kuzular hepinize bol güneşli çok güzel bir gün diliyorumm :39::39::39::39::39:

ercelf...canım özel mesajını aldım..bende ara ara giriyorum ama yazacakbişey bulamıyorum..canım sıkkın..senide görememiştim epeydir..melek te gelmiş klomenden sevindim...ben senin mesajına cok uzun bir mesaj yazmıştım..tatille ilgili..ama şimdi göremedim..silindi mi ne oldu anlamadım..ya tatil izin işleri canımı sıkıyor..ramazanda girince araya en az 3 ay boş geçeçek gibi..ama benim zamanım da her kez gibi değerli.....vakit kaybetmek istemiyorum ..ama böyle gelişiyor herşey işte..yazın memlekette şu et parçasından kurtulsam mı diyorum..bi taraftan da yeter artık bırak elletme kendini diyor içim..kafam karışık yani..
melek..
canım hoşgeldin...ne yapalım klomende aradığımızı bulamadık...topik atladık...Allah sonumuzu hayır etsin..

ercelf...canım özel mesajını aldım..bende ara ara giriyorum ama yazacakbişey bulamıyorum..canım sıkkın..senide görememiştim epeydir..melek te gelmiş klomenden sevindim...ben senin mesajına cok uzun bir mesaj yazmıştım..tatille ilgili..ama şimdi göremedim..silindi mi ne oldu anlamadım..ya tatil izin işleri canımı sıkıyor..ramazanda girince araya en az 3 ay boş geçeçek gibi..ama benim zamanım da her kez gibi değerli.....vakit kaybetmek istemiyorum ..ama böyle gelişiyor herşey işte..yazın memlekette şu et parçasından kurtulsam mı diyorum..bi taraftan da yeter artık bırak elletme kendini diyor içim..kafam karışık yani..
melek..
canım hoşgeldin...ne yapalım klomende aradığımızı bulamadık...topik atladık...Allah sonumuzu hayır etsin..

hoşgeldiniz kızlar umarım aradıgınız bebişleri burada bulursunuz, hepinize bu süreçte bol şans diliyorum.Bizi izlemeye devam edin :32::32::32::32:

günaydın kızlar hepinize çook güzel bir gün diliyorum işleriniz rast gitsin inşallahh :16:

pericim sanada günaydın canımıniçi:54:

benimde rahim filmimde hic agrim olmadi hemde hic cok kolay oldu ama bu asilamada cok fenaydi doktorun biri yeniydi zaten inanirmisin o plastik seyi resmen cevire cevire sokmaya calistilar yarim saatin cogunu o aleti takmakla gecirdiler sonrasinda cok rahat bi sekilde istenilen yere birakilamadi spermler dediler bir yerde darlik varmis ne yapim Rabbim ol derse yine olur Allahtan istiyorum insallah dualarimi kabul eder.

canım hiç kafana takma. aynı durumu bende yaşadım. ilk aşılamamda çok hırpaladılar en sonunda bırakın vazgeçtim bile dedim. nasıl yaptılar bilmiyourm zaten tutmadı. ikinci aşılamamda zor oldu ilki kadar olmasada. canım çok yandı. ben sonucu öğrendikten sonra dosyamda başka bişeye bakarken gördüm. ikinci aşılamayı yaptıktan sonra oray anot düşmüş. işte bilmembişey kapalı izlende. ve o minik spermleri gönderdikleri çubuk 8 cm ilerletilebildi diye. 8 cm nedir ya. rahime bırakamamışlar yani. ama rabbim çok şükürki pozitif sonuç almayı nasip etti. bunların hepsi bahane rabbim dilesin yeterki.

kizlar gunaydin 2. asilamamda malesef husranla sonuclandi moralim cok bozuk bu sefer cok inanmistim ama olmadi demekki vakti zamani degilmis daha katetmemiz gereken yollar var bu sefer daha iyi oldugumu hissediyorum yine agladim ama daha az esim doktora gidelim tekrar randevu alalim bir kere daha deniyelim dedi ama ben karasizim bilmiyorum napicagimi eger yapmazsak kasima kadar evliligimizin 3yili doldurmasini bekleyip rapor cikarmamiz gerekecek tup bebek icin bu da 6 ay gibi bir sure var onumde demek bilmiyorum kizlar kafam cok karisti uzulup isyan etmek degil de mantikli karar vernek istiyorum rabbim elbet yardim edecektir bu konudada ona olan inancimi hic kaybetmiyorum elbet vakti zamani geldiginde melegimi bana gonderecek rabbim

kizlar gunaydin 2. asilamamda malesef husranla sonuclandi moralim cok bozuk bu sefer cok inanmistim ama olmadi demekki vakti zamani degilmis daha katetmemiz gereken yollar var bu sefer daha iyi oldugumu hissediyorum yine agladim ama daha az esim doktora gidelim tekrar randevu alalim bir kere daha deniyelim dedi ama ben karasizim bilmiyorum napicagimi eger yapmazsak kasima kadar evliligimizin 3yili doldurmasini bekleyip rapor cikarmamiz gerekecek tup bebek icin bu da 6 ay gibi bir sure var onumde demek bilmiyorum kizlar kafam cok karisti uzulup isyan etmek degil de mantikli karar vernek istiyorum rabbim elbet yardim edecektir bu konudada ona olan inancimi hic kaybetmiyorum elbet vakti zamani geldiginde melegimi bana gonderecek rabbim

bebegim üzülme,
ama anlayamadıgım adetmi oldun nasıl olduda negatif oldu daha test günümüz 11 haziran degilmiydi bizim canımcım ya

yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz aramıza rabbim kolaylıklar nasip eder inşaallah tedavi süresi boyunca sizlere ve tabiki hepimize hayırlı bebişler .

Back
X