Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar hastaneden yeni geldim hemen yazmak istedim yarın aşılmam olucak dualarınıza ihtiyacım var,

birde,çatlatma iğnemi öğlen oldum ,aşılamayı hemen ertesi günmü yapıyorlar acaba sizdede öylemi oldu

inşallah güzel haberlerinin devamı gelir. benimde akşam randevum var, aksilik yoksa çatlatma iğnesi vurulup yarın aşılamam olacak. tabi bu durum kontrolden sonra kesinleşecek.20 saatten sonra falan aşılama yapılabiliyor cnm.

kızlar hastaneden yeni geldim hemen yazmak istedim yarın aşılmam olucak dualarınıza ihtiyacım var,

birde,çatlatma iğnemi öğlen oldum ,aşılamayı hemen ertesi günmü yapıyorlar acaba sizdede öylemi oldu

Demek ki senin yumurtalar baya bi büyümüş :)) normalde ege ünv.1 gün ara verirdi.ben geçen cumartesi 5 gibi iğnemi oldum pazartesi 1'de aşılamam oldu.

Seninde hayırlısı olur inşallah,umarım beklediğin sonucu alırsın :)))

haklısın canım bizi bizden başkada kimse anlamıyor malesefki;
bende dhea sabah akşam 25 mg içiyorum 2 günde bir bemiks içiyorum eskiden hergündü tüpe geçince doktorum gün aşırıya çevirdi birde her akşam coraspin var 1 tane bende böyle işte.
hayıt içtim geçen 1 hafta kadar ama tüpe geçince bıraktım belk, zararı lur diye devam etsemmi acaba.Oysaki buradaki herkese önermiştim bugünden sonra içeyim bari.
İncirin prolaktin yükselttiğini duymuştum ben günde 2 tane yiyorum birde sabahları ve akşamları 1 tatlı kaşıgı polen+propolis+krembal+ve arı sütü karışımı aldım anavarza marka, bunu tek başına yemek çok güç tadı igrenç çünkü onu karadenizden bir arkadaşım kestane ve çiçek balı getirmişti kendi kovanlarından tatlı kaşına azıcık ondan azıcıktan baldan oyup hemen yutuyorum yemesi çok güç ama doktorada sordum iyi yapyorsun ona devam ama başka türlü o incir kürü sogan kürü maydonuz kürü gibi şeylere sakın girme macera aramıyoruz dedi.

öyle canım kimselere en yakınlara bile anlatamadıgımız şeyleri paylaşıyoruz allah destek olan dua eden herkesten razı olsun. ben kor asprini kesmiştim dur onada başlayayım bari. hamişken yada o ihtimal varken hayıt önerilmiyor canım . ben aşılama için ignelere başladıgımda agnucastonu bırakmıştım. çünki verilen igneler fhs yükseltmek için malum hayıt onu düşürüp igneyi olumsuz etkiler diye regli oldugum gün ignelere başlanacak diye bıraktı bence tedavisiz bir yada bir kaç ay dinlenmen olursa o süreçte kullan. ben inciri geçen yumoş çatladıktan sonra bıraktım canımnasıl olsa çatladı diye ama bu prolaktin olayını okuyunca bir daha tedaviye başlarsam kullanmayacagım. bal polen vs. yi bende yapayım . probolis i duymamıştım araştırıp bakayım. sogan ve maydanoz tarzı şeyleri hiç denemedim zaten midem kabul etmez:)) ah canım bazıları pat diye hamiş kalır haberi bile olmaz biz böyle tırmalıyoruz kısmet.

üzülme canım herşeyde bir hayır vardır elbet birgün olucak inşallah en kısa zamanda

inşallah cnm inşallah.

kırmızılarımda geldi kızlar yani son %1 lik umutta bitti anlayacagınız demekki nasip değilmiş bu aşılamada bebişim bana..

inşallah cnm inşallah.

kırmızılarımda geldi kızlar yani son %1 lik umutta bitti anlayacagınız demekki nasip değilmiş bu aşılamada bebişim bana..

canım çok üzgünüm seni takip ediyorum senden çok ümitliydim RABBİM enkısa zaman da kucaklarımızı doldursun bizlerde çocuğu olmayanlara destek için anlatırız yaşadıklarımızı

canım çok üzgünüm seni takip ediyorum senden çok ümitliydim RABBİM enkısa zaman da kucaklarımızı doldursun bizlerde çocuğu olmayanlara destek için anlatırız yaşadıklarımızı

inşallah cnm benim evet topikte benden umutlular vardı bende umutluydum bu sefer ama daha zamanı gelmemiş demekki.sanırım 3. aşılamaya başlayacagız öyle karar aldık eşimle ama tabi cuma günü doktorun söyleyecekleride öenmli eger tüp yapalım derse o zaman kasıma kadar bekleyeceğiz malesef.hakkımda hayırlısı ne ise rabbim onu nasip eylesin hepimize..

inşallah cnm benim evet topikte benden umutlular vardı bende umutluydum bu sefer ama daha zamanı gelmemiş demekki.sanırım 3. aşılamaya başlayacagız öyle karar aldık eşimle ama tabi cuma günü doktorun söyleyecekleride öenmli eger tüp yapalım derse o zaman kasıma kadar bekleyeceğiz malesef.hakkımda hayırlısı ne ise rabbim onu nasip eylesin hepimize..
AMİN canım senin için hayırlısı ne ise o olsun

selam kızlar nasılsınız sayfalar çok çabuk ilerliyor takip etmekte zorlanıyorum ama yine de 20 sayfa da birikse hepsini okumaya çalışıyorum. ben de adet olmayı bekliyorum 2. aşılama için start vericez hayırlısıyla. bikaç güne olurum adet.
inşallah 2. aşılaman çok güzel geçer ve güzel biter...
mcan84 canım hamileliğin nasıl gidiyor takip ediyorum sanırım kanaman olmuş umarım kesilir kısa zamanda ilaçlarını düzenli kullan ve bol bol istirahat et kanaman varken ayakta durman çok sakıncalı biliyorsun bebiş yerçekimine karşı koyuyor:) Allah yavrunu sana bağışlasın. senin gebeliğin bir risk kategorisindemiydi canım yoksa tek problem gebe kalamamanmıydı? bu arada bir yakınımın da çok kanaması olmuştu hatta parça parça et düşürdüğünü söylüyordu doktora gitmişler apar topar doktor kesin düşmüştür demiş ama sonra ultrasonla bakınca gözlerine inanamamış bebek hala duruyormuş gayet sağlıklı. onun için Rabbim eğer isterse önünde hiçbir engel duramaz sen de Allah a emanet ol canım..

iyi dileklerin için çok teşekkürler canım kanama için iki hafta daha haftada bir iğne kullanacağım.riskli geblik grubunda değilim ama pko olduğu için sorunlar oluyor.

kızlarrr ya maraton baslıyo resmen yarın kontroller baslıyo 2 asılama için sonunda kırmızılar tesrif ettiler geçde olsa bakalım yarın nolcak inşallah bu sefer tutar dua edin nolur gerçi benim umutlarım sıfırlandı neredeyse ama neyse bu arada listeye baktımda 1 asılamada hamiş olanlar varya kıskanmadım degil hani darısı bizlere inşallah hayırlısıyla ;(((((((((((

tusemim umudunu sakın kaybetme 3.aşılamada hamile kaldım ben.
iyiakşamlar kızlar 2.kez klomen kullanıyorum yarın bitiyor perşembe kontrol bu sefer aşılama yapılacak inş olur
narinecem herşey gönlünce olur inşallah

kizlar gunaydin 2. asilamamda malesef husranla sonuclandi moralim cok bozuk bu sefer cok inanmistim ama olmadi demekki vakti zamani degilmis daha katetmemiz gereken yollar var bu sefer daha iyi oldugumu hissediyorum yine agladim ama daha az esim doktora gidelim tekrar randevu alalim bir kere daha deniyelim dedi ama ben karasizim bilmiyorum napicagimi eger yapmazsak kasima kadar evliligimizin 3yili doldurmasini bekleyip rapor cikarmamiz gerekecek tup bebek icin bu da 6 ay gibi bir sure var onumde demek bilmiyorum kizlar kafam cok karisti uzulup isyan etmek degil de mantikli karar vernek istiyorum rabbim elbet yardim edecektir bu konudada ona olan inancimi hic kaybetmiyorum elbet vakti zamani geldiginde melegimi bana gonderecek rabbim

karakedi çok geçmiş olsun ama yapacak bir şey yok bence 3.aşılamayıda dene.6 ay bekleme boşuna.
Kızlarr mrbb bende 2. Asılamamı oldum ve beklemedeyım..
Bugun 7.gunu asılamamın .
Hayırlısı olsun dıyroum

cansu inşallah tutar aşılaman...

kızlarrr ya maraton baslıyo resmen yarın kontroller baslıyo 2 asılama için sonunda kırmızılar tesrif ettiler geçde olsa bakalım yarın nolcak inşallah bu sefer tutar dua edin nolur gerçi benim umutlarım sıfırlandı neredeyse ama neyse bu arada listeye baktımda 1 asılamada hamiş olanlar varya kıskanmadım degil hani darısı bizlere inşallah hayırlısıyla ;(((((((((((

canım ben de 2. aşılama için adetimi bekliyorum bugün yarın olmam lazım seni takip edeceğim yani sen nerde yaptırıyosun tedavini 2. aşılama tutmazsa 3. düşünüyormusun yoksa tüpe mi geçmek istiyorsun? ben şahsen tüpe geçmek istiyorum zaten doğuştan tek tüplü be tek böbrekliyim.yumurtalarım da hep tüpsüz tarafta gelişyor. daha fazla heba etmek istemiyorum aşılama ile yumurtalarımı. sende sorun nedir?

ercelf...canım özel mesajını aldım..bende ara ara giriyorum ama yazacakbişey bulamıyorum..canım sıkkın..senide görememiştim epeydir..melek te gelmiş klomenden sevindim...ben senin mesajına cok uzun bir mesaj yazmıştım..tatille ilgili..ama şimdi göremedim..silindi mi ne oldu anlamadım..ya tatil izin işleri canımı sıkıyor..ramazanda girince araya en az 3 ay boş geçeçek gibi..ama benim zamanım da her kez gibi değerli.....vakit kaybetmek istemiyorum ..ama böyle gelişiyor herşey işte..yazın memlekette şu et parçasından kurtulsam mı diyorum..bi taraftan da yeter artık bırak elletme kendini diyor içim..kafam karışık yani..
melek..
canım hoşgeldin...ne yapalım klomende aradığımızı bulamadık...topik atladık...Allah sonumuzu hayır etsin..

ben de girer girmez hemen özel mesaj aradım ama yok olsun yazmana sevindim evet insan bazen okuyor ama sözün bittiği yerde oluyosun sanırım o yüzden yazacak bişey bulamıyosun. canım ben de bilemiyorum ki et parçasını aldırsan mı yoksa dursa mı tüp için sorun teşkil edecekse aldırmalısın ama istersen tatilde bikaç doktorun daha fikrini al canım. ben de adetimi bekliyorum gelmedi hala ağrıları geldi ama kendisi gelmedi. cuma ya kadar gelirse giderim ilaçlara başlarım haftasonu giriyor ya araya illa ki2 yada 3. günde başlamak istiyorum zaten gelişmiyor sol taaraf 1 gün bile geç başlayamam. bir de söylicem doktora sağ iyi tepki verdi ama tüpüm solda olduğu için onu bekledik 75 ile başlayınca o hep geç büyüyor dicem bakalım belki farklı bir dozla başlatır.

kizlar gunaydin 2. asilamamda malesef husranla sonuclandi moralim cok bozuk bu sefer cok inanmistim ama olmadi demekki vakti zamani degilmis daha katetmemiz gereken yollar var bu sefer daha iyi oldugumu hissediyorum yine agladim ama daha az esim doktora gidelim tekrar randevu alalim bir kere daha deniyelim dedi ama ben karasizim bilmiyorum napicagimi eger yapmazsak kasima kadar evliligimizin 3yili doldurmasini bekleyip rapor cikarmamiz gerekecek tup bebek icin bu da 6 ay gibi bir sure var onumde demek bilmiyorum kizlar kafam cok karisti uzulup isyan etmek degil de mantikli karar vernek istiyorum rabbim elbet yardim edecektir bu konudada ona olan inancimi hic kaybetmiyorum elbet vakti zamani geldiginde melegimi bana gonderecek rabbim

canım geçmiş olsun ne zaman doluyor 3. yılınız tüpe mi geçmek istiyorsun ondan sonra? zamanı gelmedikçe ne yapsan boş canım. ben de 2. aşılamaya başlicam kısmetse bikaç güne şuan adetimi bekliyorum. sonrasında 3. aşılama istemicem tüpe geçmek istiyorum Allah ın izniyle..

Kızçelerrr günaydınlar napiysiniz bakimmmm özledim hepinizi yahuuu :16: Güzel güzel haberler varmı ? Bende gittim dün dr amcaya . 2-3 ay ara verelim dedi. Güzelcene bi tatilini yap dinlen yaz sonunda görüşürüz dedi. Bu arada aklımızda kalmasın diye genetik tahlillerimi istedi. Birtek onu yapmamıştık. İnş. birşey çıkmaz ama çıkarsada ona göre önlemimizi alırız dedi. Tahlil araştırma hastanesinde ücretsizmiş sanırım. Ama nasıl randevu alınır bu işler nasıl yürür araştırma içine gricemm. Pahalı bir testmiş sanırım bide onu özel karşılamak istemiyorumm. Şimdilik yalaşık 3 ay iğnesiz ,tahlilsiz,stressiz bir yaz yaşamanın hevesiyle mutluyummm. :16:
joll canım iyi olmana ve her zamanki gibi enerjiyle geri gelmene çok sevindim. iyi bir karar vermişsin zaman herşeyin ilacı tatlım, testlerini devlet hastanesinde yaptır bence de canım ve önemli eğer tüp bebek tutmuyorsa genetik kromozom testleri çok önemli canım bunu araştır.devlette hangi bölüme gitmen gerektiğini bilemiyorum ama.

canım burda herkesin tavsiye ettiği bir dr.a gidiyorum. akademik bir ünvanı yok. devlet hastanesinde çalışırken özele geçti. rabbim kalp atışlarını duymayı nasip ederse tıp fakültesinede gideceğim yine. orda kadın doğum bölümü bölüm başkanı profesör ipek hoca var. daha önce muayene etmişti beni. rahmimin normal rahim büyüklüğüne çok yakın olduğunu söylemişti. bir kez daha muayene olmayı çok istiyorum. şu anda kullandığım ilacın adı progestan 200ml.

rabbim kucağına almayı nasip etsin de sen de bana umut ol canım.bana ilk gebeliğimde 100 mg vermişti hap olarak sabah akşam, kalp atışlarını duyana kadar da estrofem tablet içmiştim rahim duvarını kalınlaştırsın diye. ama yeterli gelmedi demekki. benim de ilk doktorum rahmin gebeliği taşıyabilecek kadar büyük görünüyor demişti üzerine basa basa. inşallah öyledir. ayrıca benim sağda da yumurtalığım var tüpüm yok ama sağ yumurtalığın orda olması da yer yazandırıyordur inşallah.gebeliğinin ilk zamanları önemli değil ama kalp atışlarından sonra muhakkak kendine bir riskli gebelik uzmanı bul 12. haftadan sonra her hafta düzenli olarak serviks uzunluğunu ölçtür ve gerekirse dikiş uygulattır.nacizhane fikrim canım. dün araştırma yaparken yabancı bir sitenin unicornuat uterus forumunu okudum. yabancı ülkelerde yaşayan unicorn olan insanlar serviks uzunluklarını hep ölçtürüyorlar haftada bir kontrolleri var ve genelde 7. aydan sonra hepsi yatak istirahati alıyor. bildiklerimi paylaşmak istedim canım.

benim dış gebelikten alındı ben de 4 tane kimyasal gebelik yaşadım bir senedir hamile kalamıyorum

çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın kimyasal yaşamanın sebebi nedir acaba? umarım biirdaha dış gebelik geçirmezsin o da çok zor sanırım. tek tüple de hamile kalınabiliyor canım merak etme.

canım nasılsın canım sıkkın diyorsun . bu 3 ay içinde kendiligindende oluşur gebelik belki sevde . olmassada dinlenirsin canım et parçası için dr. engel degil dediyse elletme canım . kendini yokla eger kafama takılacak diyorsan bu 3 aylık boş zamanda hallet. mesajlarınızı okuyorum canım ecelf te bu ay başlayacak tedaviye sanırım . melekte buraya transfer oldu onunda haberlerini okudum inşallah hamiş haberlerinizide okurum. bende dün dr. gittim tüp te bile şansınız çok düşük olsada saglıksız olabilir diyor. o olasılıklardan önce yumurta olma ihtimali bile çok düşük dedi. donör teklifinde bulundu her zamanki gibi reddettim . boşuna para ve emek harcayacaksınız diyor . eşimle yinede tüp için girişimde bulunacagız 6-7 bin lira benimde hayata bir kaprisim olsun :)) gözden çıkardık parayı o her zaman kazanılır olursa olur olmassa yine şu anki durumum zaten. vitamin kürlerine başladım biosteron, folik,agnucaston,e vitamini, c vitamini, calsiyum sandoz :)) benden böyle sevde canım . bu 3 ayı umarım çoook stressiz geçirirsin dedigim gibi belki kendiliginden gelir bebiş canım çoook öptüm . melekcim seninde tedavin hayırlı olsun arkadaşım çook öptüm.

sevo, canımmmmmm, seni gördüğüme çok sevindim yeniden aramıza dönmene çok sevindim canım zaman insana iyi geliyor değil mi toparlanıyorsun. doktorların ne dediğine bakma her zaman bir şans vardır Allah isterse olur nice çocuğun olmaz denilen insan kendiliğinden evlat sahibi oluyor bunu unutma. sen yumurtalık ve rahmi güçlendirmek için takviyelerini al canım sonrasında 1 kez dene tüp bebek hakkını.biz de hep bunu söylemiştik sevdeyle hatırlıyosan eylül de dene bu işi.gonal f kullanmışmıydın bilemiyorum ama ben 1 tane de olsa yumurtan olacağına inanıyorum.
ben de 2. aşılama için adetimin teşrih etmesini bekliyorum.

kızlar rüyada memeden süt gelmesi ne demek. göğsümden süt geldiğini gördüm ve o sütle bebeğimi emzirdiğimi. bebek de erkek ti.

bir de o kadar küçük doğmuş ki minicik kedi yavrusu kadar diyebilirim ama çok sağlıklı diyor doktor. evimize geliyoruz. sonra arabaya binip biyere gidiyoruz giderken bir bakıyorum bebek yok aa diyorum çocuğu evde unuttuk :))) ne demek bu sizce ya. alışamamışım sanki böyle çocuğa. bir de minicik görmemin sebebi erken doğum ve prematüre korkum sanırım. bunu bir türlü yenemiyorum. adetim de hala gelmedi. of diyorum of.

:13:
canım ya inşallah 11 haziranda sevinçten ağlayacağız burda...
mrb kızlar bende 1 gün önce aşılama yaptırdım dr 2 gün sonra gel dedı ne testi yapılıyor bilgisi olan varmı
3 aşılama geçirdim hiçbirinde de böyle bir şey yaşamadım ben
kızlar bende hala adet olmadım ve doktoru aradım biraz önce pazartesi günü öğlen için randevu aldım..bakalım önce adet olmamı sağlayıp sonra sorun yoksa 2.aşılamaya başlıcam inşallahh
su perisi inşallah 2. aşılamana başlarsın bir an önce
buda benden hepimize mda yı kıskandımm :1:
çok sevdiğim bir sözzzz
tabi uygulayan için :24::24:

Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer.
İçsen de tükenir içmesen de;
Bu yüzden hayattan tat almaya bak.
Çünkü yaşasan da bitecek.,
yaşamasan da...
ne kadar güzel ve anlamlı bir sözmüş...

aşılaman şimdiden hayırlı olsun. benim aşılamalarım çatlatma iğnesinden 36 saat sonra oldu hep.

DUALARIMIZ SENİNLE CANIM AMA aşılam 36 saat sonra olması gerekli diye biliyorum.

öyle canım kimselere en yakınlara bile anlatamadıgımız şeyleri paylaşıyoruz allah destek olan dua eden herkesten razı olsun. ben kor asprini kesmiştim dur onada başlayayım bari. hamişken yada o ihtimal varken hayıt önerilmiyor canım . ben aşılama için ignelere başladıgımda agnucastonu bırakmıştım. çünki verilen igneler fhs yükseltmek için malum hayıt onu düşürüp igneyi olumsuz etkiler diye regli oldugum gün ignelere başlanacak diye bıraktı bence tedavisiz bir yada bir kaç ay dinlenmen olursa o süreçte kullan. ben inciri geçen yumoş çatladıktan sonra bıraktım canımnasıl olsa çatladı diye ama bu prolaktin olayını okuyunca bir daha tedaviye başlarsam kullanmayacagım. bal polen vs. yi bende yapayım . probolis i duymamıştım araştırıp bakayım. sogan ve maydanoz tarzı şeyleri hiç denemedim zaten midem kabul etmez:)) ah canım bazıları pat diye hamiş kalır haberi bile olmaz biz böyle tırmalıyoruz kısmet.
biz onlardan daha özeliz unutma

inşallah cnm inşallah.

hadi ya boşver canım üzülme vardır bundada bir hayır diyelim sıkma canını

:13:
canım ya inşallah 11 haziranda sevinçten ağlayacağız burda...

ne bileyim ki kuzucum inşallah ben artık herşeyi Allahıma havale ettim. Bu saatten sonra bana ondan başka kimse yardım edemez:34:

canıııııım geldim geldim. haberlerini okuyorum canım umarım bu ay yakalarsın bebişi . gecen tüp diye başlamıştık aşılamaya döndü 1 yumurtayla ne yapalım. dr. umut 0 diyor ben ısrar ettim 2 yada 3 ay sonra deneyecegiz bu arada veryansın vitamin kocişten önce ben başlayacagım herhalde duvarlara tırmanmaya :)) arısütü bal polen vs dedi mda anlarıda çarşıya indigimde alacagım bakalım inşallah bu 2 ,3 ayda yaptıklarım işe yarar. ilaçları sormuşsun anlatayım. reglinin 3. günü başladık ufak bir folükül başlangıcı vardı (ki ben bunu bioteron dhea ya baglıyorum) günde 300 gonal f ve 150 lik merional igne kullandım 8 günde toplam 4 kutu gonal f (450 lik biliyorsun onların içinden aslında 600 çıkıyor)
8 kutu merional oluyor dr. sınır doz demişti . dün gittigimde gonal f , puregon , menagon arasındaki farkı sordum . bazen beraberde kullanabiliyoruz ama en bariz farkı menagon ve puregon 1. kuşak ilaçlardan gebe kısraklardan elde ediliyor ve içinden bazen yazan dozdan düşük yada yüksek çıkabiliyor gonal f ise kimyasal olarak üretildiginden vurulan doz ignesine kaç çekiyorsan doz o oluyor dedi . yani gonal f yeni nesil ilaç ve doz ayarı tam yapılıyor anladıgım bu oldu. canım çok öptüm haberlerini bekliyorum.

ya kızlar yardım edin bugün sabah kahverengi akıntım geldi şimdide ara ara silindikçe pembe geliyor peçeteye ne bu şimdi 12. gündeyim cuma test var

ya kızlar yardım edin bugün sabah kahverengi akıntım geldi şimdide ara ara silindikçe pembe geliyor peçeteye ne bu şimdi 12. gündeyim cuma test var

bekle bakalım canım sanırım normal kanamaya dönemzse bu iyi bişey demek hadi bakalım inşallah kırmızılar gelmezde bu bir yerleşme kanamasıdır:52:

kızlar rüyada memeden süt gelmesi ne demek. göğsümden süt geldiğini gördüm ve o sütle bebeğimi emzirdiğimi. bebek de erkek ti.

bir de o kadar küçük doğmuş ki minicik kedi yavrusu kadar diyebilirim ama çok sağlıklı diyor doktor. evimize geliyoruz. sonra arabaya binip biyere gidiyoruz giderken bir bakıyorum bebek yok aa diyorum çocuğu evde unuttuk :))) ne demek bu sizce ya. alışamamışım sanki böyle çocuğa. bir de minicik görmemin sebebi erken doğum ve prematüre korkum sanırım. bunu bir türlü yenemiyorum. adetim de hala gelmedi. of diyorum of.

Ne anlamına geldiğini bilmiyorum ama güzel bir rüya bence, yani emzirmenin iyi bir anlamı olacağını düşünüyorum.Hayır olsun.

bekle bakalım canım sanırım normal kanamaya dönemzse bu iyi bişey demek hadi bakalım inşallah kırmızılar gelmezde bu bir yerleşme kanamasıdır:52:

inşallah canım şimdilik kesildi bişey yok kasıklarımda ağrımıyor ama belli de olmaz bakalım

canım rüyan hayırlara vesile olsun bende senin gibi hamile olmadan 1 ay önce çocuk emzirdiğimi gördüm ama başkasınındı bebek yeni doğmuştu.acaba bilinç altımızdanmı kaynaklanıyor diye düşündüm hayırlısı olsun.inşallah rabbim kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin..:16::16::16:

Son düzenleme:

KARAKEDİ...geçmiş olsun canım..testini yinede yaptıracakmısın bilmiyorum bu durumda ama doktoruna gideceksen erteleme en azından önündeki zamanı ne şekilde geçireceğine karar verirsin madem tüp bebek için Kasım ayını beklemek durumundasın o zaman 3.aşılamayı da geçir derim ben..hakkında hayırlısı olsun yaşamamız gerekenleri yaşıyoruz hepimiz bunu sakın unutma canım.

Kızçelerrr günaydınlar napiysiniz bakimmmm özledim hepinizi yahuuu :16: Güzel güzel haberler varmı ? Bende gittim dün dr amcaya . 2-3 ay ara verelim dedi. Güzelcene bi tatilini yap dinlen yaz sonunda görüşürüz dedi. Bu arada aklımızda kalmasın diye genetik tahlillerimi istedi. Birtek onu yapmamıştık. İnş. birşey çıkmaz ama çıkarsada ona göre önlemimizi alırız dedi. Tahlil araştırma hastanesinde ücretsizmiş sanırım. Ama nasıl randevu alınır bu işler nasıl yürür araştırma içine gricemm. Pahalı bir testmiş sanırım bide onu özel karşılamak istemiyorumm. Şimdilik yalaşık 3 ay iğnesiz ,tahlilsiz,stressiz bir yaz yaşamanın hevesiyle mutluyummm. :16:

JOLLYY....güzelim sana şimdiden kızgın kumlardan serin sulara iğnesiz tahlilsiz stressiz huzurlu ve sağlıklı bir yaz tatili diliyorum ilk önce ruhunu beraberinde bedenini dinlendirdikten sonra bebek yada bebeklerin için tam gaz başlarsın tedavine bugüne kadar ne aşamadan geçtiysen hepsini dök denizlere...sil baştan yepyeni umutlarla başlayacaksın inşallah...

merhaba arkadaşlar, öncelikle tedavi gören ve transferleri yapılan arkadaşların Allah yardımcıları olsun , şanşları bol olup bebişleri sıkı sıkı tutunsunlar inşallah. verecekleri güzel haberleri bizlere umut olsun ..
aranıza benide katarsanız sevinirim.. ben de 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm . maalesef peşpeşe aldığım negative sonuçlar tedavime ara vermemi sağladı.. kendimi psikolojik yönden ne zaman hazır hissedersem o zaman başlamayı düşünüyorum ..
Hepimizin haklarında hayırlısı olsun ... umarım hayırlısıyla en kısa zamanda tedavilerimizden olumlu sonuçlar alarak sağlıkla özlemle beklediğimiz meleklerimize kavuşuruz..

GAYEM.....aramıza hoşgeldin....umarım başlayacağın yeni tedavin seni en kısa zamanda bebeğine kavuşturur..hepimizin farklı hikayeleri var sorunlar çok çeşitli...bizde kalabalık olunca müşterek sorunlarda buluşabiliyoruz.Bende de yumurta rezervi azlığı var giderek te azalıyor onlar kaçıyor ben kovalıyorum batan gemiden ganimet kurtarmaya çalışıyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Kızlarr mrbb bende 2. Asılamamı oldum ve beklemedeyım..
Bugun 7.gunu asılamamın .
Hayırlısı olsun dıyroum

CANSU....hatırladım seni aşılaman hayırlı olsun,,sonucuna az kalmış yüzün güler inşallah..

mrb kızlar bende 1 gün önce aşılama yaptırdım dr 2 gün sonra gel dedı ne testi yapılıyor bilgisi olan varmı

FİGEN..... hoşgeldin...aşılaman hayırlı olsun sonucun pozitif olsun...:))ben aşılama sonrası herhangi bir test yaptırmadım istenmedi fakat progesteron hormon testi olması muhtemel ..

kızlar bende hala adet olmadım ve doktoru aradım biraz önce pazartesi günü öğlen için randevu aldım..bakalım önce adet olmamı sağlayıp sonra sorun yoksa 2.aşılamaya başlıcam inşallahh

SUPERİSİ......canım pazartesiye kadar hastalanırsan çok iyi olur olur da gelmez ise pazartesi zaten doktorundasın gerekeni yapacaktır ilaca başladığında nasılsa gelecek gelsin ki 2.aşılamana başla yakala beni güzelim öpüyorum seni...

35_OZ.......... yarın için şimdiden hayırlısı olsun canım,,herşeyin rast gitsin inşallah...benimde ilk aşılamam da çatlatma iğnesinin vurulduğu akşamın hemen ertesi günü öğlen 18.saatte aşılamam yapıldı ...ben aşılamanın tatbiki için bu zaman dilimini neye göre ayarladıklarını bildiğim halde geçen gün doktoruma gittiğimde bir kez daha sordum 2.aşılamada da aynı şekilde mi olacağım ve neden diye?? herkesin son kontrolünde ki folükül yumurta gelişimi ve ölçüm sonucuna göre ayarlandığını çatlayan bir yumurtanın 24 saat spermin ise 72 saat yaşaması nedeni ile erken çatlama riskine girmemek için aşılamada bu şekli ile uygulama yaptığını anlattı bir gün sonrada yapsam nasılsa yaşama süresi yakalayacaktır diye izah etti bir kez daha.bilgine...

inşallah güzel haberlerinin devamı gelir. benimde akşam randevum var, aksilik yoksa çatlatma iğnesi vurulup yarın aşılamam olacak. tabi bu durum kontrolden sonra kesinleşecek.20 saatten sonra falan aşılama yapılabiliyor cnm.

CY_76..... yarın muhtemel yaptıracağın aşılaman için sana da herşeyin hayırlı olmasını diliyorum bol şans...Haziran ayında da ne çok olduk aşılama yaptıran umarım çoğunluk sonuç pozitif olur gönül ister ki tedavi olan hepimiz bir anda kalalım hamile...

DERİN35......canım,,test gününe çok az kalmış 1 gün var sadece neredeyse umarım yerleşme kanamasıdır hamile kalmış olmanı diliyorum cuma günü kesin sonuç hakkında hayırlısı...

canım rüyan hayırlara vesile olsun bende senin gibi hamile olmadan 1 ay önce çocuk emzirdiğimi gördüm ama başkasınındı bebek yeni doğmuştu.acaba bilinç altımızdanmı kaynaklanıyor diye düşündüm hayırlısı olsun.inşallah rabbim kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin..:16::16::16:

MAVİCİM.....nasılsın canım...bel ağrıların ne durumda bu arada iş durumunu ne yaptın ayrılma kararını merak ettim devam ediyormusun hala çalışmaya?

Back
X