kizlar gunaydin 2. asilamamda malesef husranla sonuclandi moralim cok bozuk bu sefer cok inanmistim ama olmadi demekki vakti zamani degilmis daha katetmemiz gereken yollar var bu sefer daha iyi oldugumu hissediyorum yine agladim ama daha az esim doktora gidelim tekrar randevu alalim bir kere daha deniyelim dedi ama ben karasizim bilmiyorum napicagimi eger yapmazsak kasima kadar evliligimizin 3yili doldurmasini bekleyip rapor cikarmamiz gerekecek tup bebek icin bu da 6 ay gibi bir sure var onumde demek bilmiyorum kizlar kafam cok karisti uzulup isyan etmek degil de mantikli karar vernek istiyorum rabbim elbet yardim edecektir bu konudada ona olan inancimi hic kaybetmiyorum elbet vakti zamani geldiginde melegimi bana gonderecek rabbim
KARAKEDİ...geçmiş olsun canım..testini yinede yaptıracakmısın bilmiyorum bu durumda ama doktoruna gideceksen erteleme en azından önündeki zamanı ne şekilde geçireceğine karar verirsin madem tüp bebek için Kasım ayını beklemek durumundasın o zaman 3.aşılamayı da geçir derim ben..hakkında hayırlısı olsun yaşamamız gerekenleri yaşıyoruz hepimiz bunu sakın unutma canım.
Kızçelerrr günaydınlar napiysiniz bakimmmm özledim hepinizi yahuuu
Güzel güzel haberler varmı ? Bende gittim dün dr amcaya . 2-3 ay ara verelim dedi. Güzelcene bi tatilini yap dinlen yaz sonunda görüşürüz dedi. Bu arada aklımızda kalmasın diye genetik tahlillerimi istedi. Birtek onu yapmamıştık. İnş. birşey çıkmaz ama çıkarsada ona göre önlemimizi alırız dedi. Tahlil araştırma hastanesinde ücretsizmiş sanırım. Ama nasıl randevu alınır bu işler nasıl yürür araştırma içine gricemm. Pahalı bir testmiş sanırım bide onu özel karşılamak istemiyorumm. Şimdilik yalaşık 3 ay iğnesiz ,tahlilsiz,stressiz bir yaz yaşamanın hevesiyle mutluyummm.
JOLLYY....güzelim sana şimdiden kızgın kumlardan serin sulara iğnesiz tahlilsiz stressiz huzurlu ve sağlıklı bir yaz tatili diliyorum ilk önce ruhunu beraberinde bedenini dinlendirdikten sonra bebek yada bebeklerin için tam gaz başlarsın tedavine bugüne kadar ne aşamadan geçtiysen hepsini dök denizlere...sil baştan yepyeni umutlarla başlayacaksın inşallah...
merhaba arkadaşlar, öncelikle tedavi gören ve transferleri yapılan arkadaşların Allah yardımcıları olsun , şanşları bol olup bebişleri sıkı sıkı tutunsunlar inşallah. verecekleri güzel haberleri bizlere umut olsun ..
aranıza benide katarsanız sevinirim.. ben de 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm . maalesef peşpeşe aldığım negative sonuçlar tedavime ara vermemi sağladı.. kendimi psikolojik yönden ne zaman hazır hissedersem o zaman başlamayı düşünüyorum ..
Hepimizin haklarında hayırlısı olsun ... umarım hayırlısıyla en kısa zamanda tedavilerimizden olumlu sonuçlar alarak sağlıkla özlemle beklediğimiz meleklerimize kavuşuruz..
GAYEM.....aramıza hoşgeldin....umarım başlayacağın yeni tedavin seni en kısa zamanda bebeğine kavuşturur..hepimizin farklı hikayeleri var sorunlar çok çeşitli...bizde kalabalık olunca müşterek sorunlarda buluşabiliyoruz.Bende de yumurta rezervi azlığı var giderek te azalıyor onlar kaçıyor ben kovalıyorum batan gemiden ganimet kurtarmaya çalışıyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Kızlarr mrbb bende 2. Asılamamı oldum ve beklemedeyım..
Bugun 7.gunu asılamamın .
Hayırlısı olsun dıyroum
CANSU....hatırladım seni aşılaman hayırlı olsun,,sonucuna az kalmış yüzün güler inşallah..
mrb kızlar bende 1 gün önce aşılama yaptırdım dr 2 gün sonra gel dedı ne testi yapılıyor bilgisi olan varmı
FİGEN..... hoşgeldin...aşılaman hayırlı olsun sonucun pozitif olsun...:))ben aşılama sonrası herhangi bir test yaptırmadım istenmedi fakat progesteron hormon testi olması muhtemel ..
kızlar bende hala adet olmadım ve doktoru aradım biraz önce pazartesi günü öğlen için randevu aldım..bakalım önce adet olmamı sağlayıp sonra sorun yoksa 2.aşılamaya başlıcam inşallahh
SUPERİSİ......canım pazartesiye kadar hastalanırsan çok iyi olur olur da gelmez ise pazartesi zaten doktorundasın gerekeni yapacaktır ilaca başladığında nasılsa gelecek gelsin ki 2.aşılamana başla yakala beni güzelim öpüyorum seni...
kızlar hastaneden yeni geldim hemen yazmak istedim yarın aşılmam olucak dualarınıza ihtiyacım var,
birde,çatlatma iğnemi öğlen oldum ,aşılamayı hemen ertesi günmü yapıyorlar acaba sizdede öylemi oldu
35_OZ.......... yarın için şimdiden hayırlısı olsun canım,,herşeyin rast gitsin inşallah...benimde ilk aşılamam da çatlatma iğnesinin vurulduğu akşamın hemen ertesi günü öğlen 18.saatte aşılamam yapıldı ...ben aşılamanın tatbiki için bu zaman dilimini neye göre ayarladıklarını bildiğim halde geçen gün doktoruma gittiğimde bir kez daha sordum 2.aşılamada da aynı şekilde mi olacağım ve neden diye?? herkesin son kontrolünde ki folükül yumurta gelişimi ve ölçüm sonucuna göre ayarlandığını çatlayan bir yumurtanın 24 saat spermin ise 72 saat yaşaması nedeni ile erken çatlama riskine girmemek için aşılamada bu şekli ile uygulama yaptığını anlattı bir gün sonrada yapsam nasılsa yaşama süresi yakalayacaktır diye izah etti bir kez daha.bilgine...
inşallah güzel haberlerinin devamı gelir. benimde akşam randevum var, aksilik yoksa çatlatma iğnesi vurulup yarın aşılamam olacak. tabi bu durum kontrolden sonra kesinleşecek.20 saatten sonra falan aşılama yapılabiliyor cnm.
CY_76..... yarın muhtemel yaptıracağın aşılaman için sana da herşeyin hayırlı olmasını diliyorum bol şans...Haziran ayında da ne çok olduk aşılama yaptıran umarım çoğunluk sonuç pozitif olur gönül ister ki tedavi olan hepimiz bir anda kalalım hamile...
ya kızlar yardım edin bugün sabah kahverengi akıntım geldi şimdide ara ara silindikçe pembe geliyor peçeteye ne bu şimdi 12. gündeyim cuma test var
DERİN35......canım,,test gününe çok az kalmış 1 gün var sadece neredeyse umarım yerleşme kanamasıdır hamile kalmış olmanı diliyorum cuma günü kesin sonuç hakkında hayırlısı...
MAVİCİM.....nasılsın canım...bel ağrıların ne durumda bu arada iş durumunu ne yaptın ayrılma kararını merak ettim devam ediyormusun hala çalışmaya?