canım gelseydin sende gece...gündüz çalışınca hele bir de dün ki gibi yoğun geçtiği günlerde gece girmek daha rahat oluyor hem biraz sakin oluyor burası gün içerisinde ki mesajları daha rahat okuyabiliyorsun..tabiiii gece sen dizi izlemişsindir ondan giremedin di miii diziciii seni...:)
Medids cim dün hakikaten bir gezdim bir gezdim sorma sabah adliyeye gidip mahkemelerde şöööle bir sabah kahvaltısı ve piknik yapayım dedim..ordan öğle yemeğine emniyet müdürlüğüne geçtim ordan akşam çayına bozyaka asayiş ahlak masasına gittim sonrada akşam üstü deniz kumsal güzel olur deyip ofise geçip bir güzel yüzdümmm ohhh canıma değsin harika bir gündü malesef ki akşamda eve dönmek zorunda kaldım ...:))))))))))))))))))))))
ah güzelim ah iyi takılmışsın valla bana...dur şu aşılamayı olayım bende bir kaç gün oturucam ayağımı uzatıp sen nasılsın canım burada iyimisin....beni gün içinde görmeyince aklına gelmek ne güzel ya sen gelsene bucadan ben sana bostanlıda bir şeyler ısmarlayayım misafirim ol tanışalım gelmiyomusun hiç buralara
canım ne güzel dolu dolu bir gün geçirmişsin.