dün doktordan geç geldik o yüzden yazamadım saat 10 geçiyordu ben daha yeni muayneye girmiştim

beklemekten helak olduk...şimdilik bebeğimiz iyi durumda ama cinsiyetini göstermedi yaramaz bacaklarını çapraz yapıyor bakacağımız zaman göstermiyor ama doktor sanki kız gibi dedi keyfi yerindeydi görünce çok şaşırdım çok büyümüştü hiç yerinde durmuyordu

okadar tembihledim muayne olmadan önce çocuğum cinsiyetine bakcaz göster diye ama dinlemedi yaramaz

kanımızı verdik çarşamba sonuçlarımızı alıyoruz inşallah....
MAVİCİM......maşallah bebeğine..bu sene kız senesi gibi bir iki istisna oldu duyduğum erkek bebek..Allah gönlüne göre sağlıklı akıl ve beden sağlığı tam hayırlı bir evlat versin cinsiyeti ne olursa olsun ...
ya ama masalcım biraz arastırdım sperme yan etkisi yada zararı yokmuş hani rahimde bi sıvı var spermlerin tutunmasını sağlıyo buda aynı onun değerlerinde bişeymiş hiç bi zara vermiyomuş ya bide kullananların yazdıklarını okusan çok heyecan yaptım ben okuyunca
TUSEMİM....kullan o zaman güzelim madem etkilendin taktın kafaya bende senin sayende öğrenmiş oldum duymadığımdan haberim yoktu dün yazmıştım sana doktorumada aradım sordum ben kullandırtmıyorum dedi geçti madem zararı değil faydaları var dene istersen aklında kalacağına ama önce doktoruna danış istersen canım..bakarsın gün gelir biz de deneriz artık deneyecek ne kaldı onu da bilmiyorum ya.
Günaydın hanımlar,
Bir haftayı daha bitiriyoruz.Yarın olsa da bol bol uyusam diye hayal kurmaya başladım bile :)))...Bide günler hemencicik geçsin sonuçlarımızı alalım,aşılamalar yapılsın,tüpler yapılsın. anne olalım... :)))))
MEDİDS......bu günde bitti hayatım evet ...gerçi benim için pek te güzel geçmedi ya kafa ütülemeye değmez iş hayatım belli beni,m neresinde bir güzel an tat alabileceğin bir tarafı olabilirki 14 senedir alıştık artık hergün gergin hergün tartışma stress uğraş dur çeşit çeşit insanın çeşit çeşit derdi tasası ile resmi daireler ve tüm sorunlu insanlar ikinci ailem ben kaşındım aradığımı buldum..neyse...sana özendim yarın için benim için de bol bol uyu arkadaşım ben yarın da çalışacağım bir sürü görüşmem var heralde akşam altıdan önce bitmez işlerim arad fırsat bulursam girerim yarın da.günler jet hızı ile geçiyor sağlık olsun dert acı olmasında varsın geçsin öpüyorum seni.
cumanız mübarek olsun arkadaşlar. birbirimize çok dua edelim bugün inşaallah RABBİM hepimize güzel sonuçlar almayı nasip eder ....
ECRİN... grip mi oldum tam okuyamadım eğer öyleyse geçmiş olsun arkadaşım genelde herkeste var o kırgınlık burun akıntısı halsizlik bol bol c vitaminine dadan..beslenmene dikkat et moralini de bozma.
kızlar bir sorum olacak.dün benim 10.günümdü ve aşılamam yapıldı. topikten bir arkadaşımız bana yardımcı oldu bu konuda ama size de sormak istedim. bugün kasıklarım karnım çok sancıyor. ayağa kalkamayacak kadar kötü oldum diyebilirim, kalkarken bir şey aşağıya çekiyor sanki beni.bazı aylar olurdu ama çok hafif geçerdi.bende çok yumurta oluştu, çatlamayanlar var sanırım, sayı fazla olduğundan mı bu kadar sancı yapıyor. dün bu derece değildi.yürümeme bile engel diyebilirim.sizlerde de oldu mu?
CY_76 Hemen hemen aynılarını yaşadım bende çok yazdım eziyet çekiyorum diye xzaman geçince unutuyor insanın kendisi bile senin mesajını okuyunca anımsadım süründüğüm günler çok oldu aşılama sonrası ama neticede bir sorun olduğu için yaşamadığımı muayenemde de öğrendim geçecektir artan oranda olursa devam ederse doktoruna haber ver canım
merhaba kızlar. dr.dan geliyorum. kalp atışlarını duydum çok şükür. rabbim herkese nesip etsin.
LEYLUŞUM...gözünüzaydın olsun canım...sağlıkla devamını dilerim.İnşallah canım bizlere de nasip olur.İsteyen herkese olsunçöpüyorum seni de bebişine kendine iyi bak.
yok kuzum ya bu vakte yerleşme kanamasımı olur hiç yerleşen çoktan yerleşmiş olmalıydı şimdiye
bende tüm enerjimi gönderiyorum evrene geri gitsinler diye ama agrımda var azıcık belliki ben geliyorum diyo aman ne yapayım bu sefer çok üzülmüyorum geçen aşılamada heleki tüp bebek iptal oldugunda günlerce saatlerce aglamıştım , hani bir yerin yandgında su toplarya gözlerim etrafı aynen öyle su toplamıştı kimse inanamadı beni görünce ama çom üzülmüştüm çünkü en büyük ümidim tüp bebekti ama ben tüp bebek bile yapamadım diye kendimi çok parçalamıştım . O nedenle bu sfer çok üzülmüyorum ben herşeyimi Allahıma havale ettim artık bundan sonra, bana layık görecegine razıyım.
MDA 'CIMMMM canım,, dur bakalım bir iki gün daha ....gelecekse gelir zaten de hemen olmadı deme,,gerçi sende bekliyosun napıyosun ki işimiz beklemek beklemek beklemek ...Allah sana güzel yazılar layık gördü sende bunu aklına yaz...bebeğinde olacak anne olacaksın herşey güzel olacak ben aksini bir an için düşünmüyorum senin için,, sadece belki zamanla anlaşma yapamıyoruz yorulup yıpranacağız ama olduğu gün hepsi unutulup gidecek tüm negatif sonuçları arkamızda bırakıp yol aldığımız gibi
sabırlı olacağız güzelim belki hamilesin değilsen de aynen dediğin gibi bunun tüpü var bir daha sı var bir dahası var...deneyebilecek güç kalana dek..aşılama ile hamile kalan herkese ne mutlu sadece burada değil etrafta dışarıda da çok var ancak gel gör ki benim aşılamaya fazla itimadım yok işlem belli...şartları belli...gebelik ihtimali belli....sadece olmamız gerekiyor şartları taşıyınca tüp öncesi oluyoruz işte kalabilirsek ileri tedavilere gerek kalmasın diye iyi kide oldun aklında acaban kalmadı dur bakalım biraz daha bekliycez bu gece yarın ertesi gün sonra zaten neticeye göre tavrımızı alırız..çokkk öpüyorum seni.