Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım belkide pembe akıntı yerleşme kanamasıdır benim içime doğuyo olcak sanki bu sefer..gelmesin kırmızılar onlara negatif enerji gönderiyorum gitsinler kaybolsunlar 9 ay :21::21:

yok kuzum ya bu vakte yerleşme kanamasımı olur hiç yerleşen çoktan yerleşmiş olmalıydı şimdiye :1:
bende tüm enerjimi gönderiyorum evrene geri gitsinler diye ama agrımda var azıcık belliki ben geliyorum diyo aman ne yapayım bu sefer çok üzülmüyorum geçen aşılamada heleki tüp bebek iptal oldugunda günlerce saatlerce aglamıştım , hani bir yerin yandgında su toplarya gözlerim etrafı aynen öyle su toplamıştı kimse inanamadı beni görünce ama çom üzülmüştüm çünkü en büyük ümidim tüp bebekti ama ben tüp bebek bile yapamadım diye kendimi çok parçalamıştım . O nedenle bu sfer çok üzülmüyorum ben herşeyimi Allahıma havale ettim artık bundan sonra, bana layık görecegine razıyım.

dün doktordan geç geldik o yüzden yazamadım saat 10 geçiyordu ben daha yeni muayneye girmiştim :37:beklemekten helak olduk...şimdilik bebeğimiz iyi durumda ama cinsiyetini göstermedi yaramaz bacaklarını çapraz yapıyor bakacağımız zaman göstermiyor ama doktor sanki kız gibi dedi keyfi yerindeydi görünce çok şaşırdım çok büyümüştü hiç yerinde durmuyordu:emir_bebek: okadar tembihledim muayne olmadan önce çocuğum cinsiyetine bakcaz göster diye ama dinlemedi yaramaz :1:kanımızı verdik çarşamba sonuçlarımızı alıyoruz inşallah....
mavicim inşallah hayırlı sonuçlar alırsın demek bu kadarda uzun sürüyormuş sonucun çıkması onuda öğrenmiş oldum bu arada.cinsiyet konusunda hayırlısı olsun bi sonrakinde gösterir inşallah...
kızlar bir sorum olacak.dün benim 10.günümdü ve aşılamam yapıldı. topikten bir arkadaşımız bana yardımcı oldu bu konuda ama size de sormak istedim. bugün kasıklarım karnım çok sancıyor. ayağa kalkamayacak kadar kötü oldum diyebilirim, kalkarken bir şey aşağıya çekiyor sanki beni.bazı aylar olurdu ama çok hafif geçerdi.bende çok yumurta oluştu, çatlamayanlar var sanırım, sayı fazla olduğundan mı bu kadar sancı yapıyor. dün bu derece değildi.yürümeme bile engel diyebilirim.sizlerde de oldu mu?
ben böyle bişey hiç yaşamadım bence doktorunu arayıp sor.
merhaba kızlar. dr.dan geliyorum. kalp atışlarını duydum çok şükür. rabbim herkese nesip etsin.
çok sevindim ,inşallah hep sorunsuz ggeçer hamileliğin...
kızlar merhaba
en sonunda yolcu ettim misafirlerimi, güzel geçti toplantı herşey çok iyiydi takiii wc ye gidinceye kadar birde baktımki :30::30::30::30:kırmızıya yakın pembe akıntım olmuş, zaten akşamdanda biraz adet agrısına benzer agrımlarım vardı. Zaten çok umutlu degildik benimkisi ileri atak yapıp önceden gelmeye başlamıştı zaten biliyorsunuz.Opu ya girememiştim o yüzden ilk defa progestan bitmeden geldi benimkide demekki progestanın sayesinde durmuştu geçen sefer, şimdi bekleyecegim bakalım adete dönsün hemen kontrole gidecegim. Sanırım 1 ay egen dogum kontrol hapı verip tekrar tüpe başlayacagız. Öpüyorum sizleri. :42:

kuzum ya teste kadar sakinlkiğini bozma sakın.ne lekeye güven ne de ağrıya.o leke geçen hafta bendede oldu bazen rahim ağzından gelebilirmiş öyle.bel ağrısınıda bende yaşadım testten 2 gün önce hatta kendi kendime dedim testide göremeyeceksin bu defa diye ama bak oldu.kısmetse kanaman olsa bile pozitif çıkacaktır.yok negatif çıkarsada sadece daha zamanı gelmemiştir...

Son düzenleme:
dün doktordan geç geldik o yüzden yazamadım saat 10 geçiyordu ben daha yeni muayneye girmiştim :37:beklemekten helak olduk...şimdilik bebeğimiz iyi durumda ama cinsiyetini göstermedi yaramaz bacaklarını çapraz yapıyor bakacağımız zaman göstermiyor ama doktor sanki kız gibi dedi keyfi yerindeydi görünce çok şaşırdım çok büyümüştü hiç yerinde durmuyordu:emir_bebek: okadar tembihledim muayne olmadan önce çocuğum cinsiyetine bakcaz göster diye ama dinlemedi yaramaz :1:kanımızı verdik çarşamba sonuçlarımızı alıyoruz inşallah....

MAVİCİM......maşallah bebeğine..bu sene kız senesi gibi bir iki istisna oldu duyduğum erkek bebek..Allah gönlüne göre sağlıklı akıl ve beden sağlığı tam hayırlı bir evlat versin cinsiyeti ne olursa olsun ...

ya ama masalcım biraz arastırdım sperme yan etkisi yada zararı yokmuş hani rahimde bi sıvı var spermlerin tutunmasını sağlıyo buda aynı onun değerlerinde bişeymiş hiç bi zara vermiyomuş ya bide kullananların yazdıklarını okusan çok heyecan yaptım ben okuyunca

TUSEMİM....kullan o zaman güzelim madem etkilendin taktın kafaya bende senin sayende öğrenmiş oldum duymadığımdan haberim yoktu dün yazmıştım sana doktorumada aradım sordum ben kullandırtmıyorum dedi geçti madem zararı değil faydaları var dene istersen aklında kalacağına ama önce doktoruna danış istersen canım..bakarsın gün gelir biz de deneriz artık deneyecek ne kaldı onu da bilmiyorum ya.

Günaydın hanımlar,

Bir haftayı daha bitiriyoruz.Yarın olsa da bol bol uyusam diye hayal kurmaya başladım bile :)))...Bide günler hemencicik geçsin sonuçlarımızı alalım,aşılamalar yapılsın,tüpler yapılsın. anne olalım... :)))))

MEDİDS......bu günde bitti hayatım evet ...gerçi benim için pek te güzel geçmedi ya kafa ütülemeye değmez iş hayatım belli beni,m neresinde bir güzel an tat alabileceğin bir tarafı olabilirki 14 senedir alıştık artık hergün gergin hergün tartışma stress uğraş dur çeşit çeşit insanın çeşit çeşit derdi tasası ile resmi daireler ve tüm sorunlu insanlar ikinci ailem ben kaşındım aradığımı buldum..neyse...sana özendim yarın için benim için de bol bol uyu arkadaşım ben yarın da çalışacağım bir sürü görüşmem var heralde akşam altıdan önce bitmez işlerim arad fırsat bulursam girerim yarın da.günler jet hızı ile geçiyor sağlık olsun dert acı olmasında varsın geçsin öpüyorum seni.

cumanız mübarek olsun arkadaşlar. birbirimize çok dua edelim bugün inşaallah RABBİM hepimize güzel sonuçlar almayı nasip eder ....

ECRİN... grip mi oldum tam okuyamadım eğer öyleyse geçmiş olsun arkadaşım genelde herkeste var o kırgınlık burun akıntısı halsizlik bol bol c vitaminine dadan..beslenmene dikkat et moralini de bozma.

kızlar bir sorum olacak.dün benim 10.günümdü ve aşılamam yapıldı. topikten bir arkadaşımız bana yardımcı oldu bu konuda ama size de sormak istedim. bugün kasıklarım karnım çok sancıyor. ayağa kalkamayacak kadar kötü oldum diyebilirim, kalkarken bir şey aşağıya çekiyor sanki beni.bazı aylar olurdu ama çok hafif geçerdi.bende çok yumurta oluştu, çatlamayanlar var sanırım, sayı fazla olduğundan mı bu kadar sancı yapıyor. dün bu derece değildi.yürümeme bile engel diyebilirim.sizlerde de oldu mu?

CY_76 Hemen hemen aynılarını yaşadım bende çok yazdım eziyet çekiyorum diye xzaman geçince unutuyor insanın kendisi bile senin mesajını okuyunca anımsadım süründüğüm günler çok oldu aşılama sonrası ama neticede bir sorun olduğu için yaşamadığımı muayenemde de öğrendim geçecektir artan oranda olursa devam ederse doktoruna haber ver canım

merhaba kızlar. dr.dan geliyorum. kalp atışlarını duydum çok şükür. rabbim herkese nesip etsin.

LEYLUŞUM...gözünüzaydın olsun canım...sağlıkla devamını dilerim.İnşallah canım bizlere de nasip olur.İsteyen herkese olsunçöpüyorum seni de bebişine kendine iyi bak.

kızlar merhaba
en sonunda yolcu ettim misafirlerimi, güzel geçti toplantı herşey çok iyiydi takiii wc ye gidinceye kadar birde baktımki :30::30::30::30:kırmızıya yakın pembe akıntım olmuş, zaten akşamdanda biraz adet agrısına benzer agrımlarım vardı. Zaten çok umutlu degildik benimkisi ileri atak yapıp önceden gelmeye başlamıştı zaten biliyorsunuz.Opu ya girememiştim o yüzden ilk defa progestan bitmeden geldi benimkide demekki progestanın sayesinde durmuştu geçen sefer, şimdi bekleyecegim bakalım adete dönsün hemen kontrole gidecegim. Sanırım 1 ay egen dogum kontrol hapı verip tekrar tüpe başlayacagız. Öpüyorum sizleri. :42:

yok kuzum ya bu vakte yerleşme kanamasımı olur hiç yerleşen çoktan yerleşmiş olmalıydı şimdiye :1:
bende tüm enerjimi gönderiyorum evrene geri gitsinler diye ama agrımda var azıcık belliki ben geliyorum diyo aman ne yapayım bu sefer çok üzülmüyorum geçen aşılamada heleki tüp bebek iptal oldugunda günlerce saatlerce aglamıştım , hani bir yerin yandgında su toplarya gözlerim etrafı aynen öyle su toplamıştı kimse inanamadı beni görünce ama çom üzülmüştüm çünkü en büyük ümidim tüp bebekti ama ben tüp bebek bile yapamadım diye kendimi çok parçalamıştım . O nedenle bu sfer çok üzülmüyorum ben herşeyimi Allahıma havale ettim artık bundan sonra, bana layık görecegine razıyım.

MDA 'CIMMMM canım,, dur bakalım bir iki gün daha ....gelecekse gelir zaten de hemen olmadı deme,,gerçi sende bekliyosun napıyosun ki işimiz beklemek beklemek beklemek ...Allah sana güzel yazılar layık gördü sende bunu aklına yaz...bebeğinde olacak anne olacaksın herşey güzel olacak ben aksini bir an için düşünmüyorum senin için,, sadece belki zamanla anlaşma yapamıyoruz yorulup yıpranacağız ama olduğu gün hepsi unutulup gidecek tüm negatif sonuçları arkamızda bırakıp yol aldığımız gibi
sabırlı olacağız güzelim belki hamilesin değilsen de aynen dediğin gibi bunun tüpü var bir daha sı var bir dahası var...deneyebilecek güç kalana dek..aşılama ile hamile kalan herkese ne mutlu sadece burada değil etrafta dışarıda da çok var ancak gel gör ki benim aşılamaya fazla itimadım yok işlem belli...şartları belli...gebelik ihtimali belli....sadece olmamız gerekiyor şartları taşıyınca tüp öncesi oluyoruz işte kalabilirsek ileri tedavilere gerek kalmasın diye iyi kide oldun aklında acaban kalmadı dur bakalım biraz daha bekliycez bu gece yarın ertesi gün sonra zaten neticeye göre tavrımızı alırız..çokkk öpüyorum seni.

Hepinize sorunsuz huzurla mutlu geçen bir hafta sonu diliyorum..Umarım herkes sebebi ne ise var olan stresini yorgunluğunu çıkarsın bu hafta sonu..Kendinize iyi bakın gripliler bol çilek...yiyin en güçlü c vitamini bulamazsanız redoksan 1000 mg c vitamini alın atın bir bardak suya dikin kafanıza her gün 1 tane aşılamalılara da aşılamaya girecek olanlara da zaten c vitamini faydalı... güzelce istirahat edin güneşte kalınca grip hiç çekilmez tekrar geçmiş olsun sancı ağrı çekenlere de...

Fırsat bulursam yarın da pazar da mutlaka uğrarım buraya..hatta geceleri pek güzel oluyor belki yine gece gelirim.öpüldünüz sevgilerimle sağlıkla kalın hamile kalın inşallah:)))))

Son düzenleme:
kızlar merhaba

canım umudunu yitirmişsin ama döllendikten sonra 10 gün çivarında yerleşiyormuş canım . pembe leke yazını görünce ilk aklıma gelen yerleşme kanaması oldu canım . inşallah öyledir ve kırmızıların arkası gelmez canım . öptüm.

Merhaba arkadaslar, benim de dün aşılamam oldu ama ümidim kırıldı. Esimin spermleri çok dusuk ve hareketsiz çıktı. Eskisinden çok dusuk. 3 gündür çok stresli bir sekilde çalışıyor. Gece gündüz. Sanırım sperm kalitesini etkiledi. Birde asilama oncesi sıkışık olmam gerekiyordu, ama yarım saat uzadı asilama. Araya baskalarının tup bebek transferleri girdi. Aşırı sıkışıktım. Dr sıkma kendini dedi ama çok sıktım. Birde aşılamayı muayene koltuğunda yaptılar sonra orda yatırdılar beni. Baskarindan duyuyorum yarım saat kadar uzanip yan yatmışlar. Beni sedyeye falan almadılar. Çok sıktım kendimi o ara idrar kaçırmayayım diye. Benim icim hiç rahat değil simdi. Zaten 10 dakika durdum öyle sonra tuvalete gittim. Patlayacaktim yoksa. Çok moralim bozuldu. Allah hayırlısını nasip etsin.
Aranızda var mı böyle zorluk yaşayan. Sperm kalitesi de çok kötü cikinca iyice moralim bozuldu. Hazırlık sonrası sadece 2 milyon sperm ve %1 ileri hareketli çıktı. Çok az.
Gerçi Allah istedikten sonra yine olur, ama iste insan ister istemez moral bozuyor.

canım kendini dinleme hiç ağrın olsun sancın olsun belirtiler hiç belli olmuyo biliyosun..herşeyde bir hayır vardır canım belkide tüp tedavinin iptal edilmesi ve bunu sonucunda aşılama yapılmasıyla belkide bebişin şuanda seninledir..hiç belli olmuyo bu durumlar..üzülme canım tutsun yada tutmasın Allahım elbet birgün senide anne yapıcak buna inancını sakın kaybetme hep iyi düşün iyi olsun..burda bizler sana inanıyoruz sende kendine inan..kötü günlerin ardından güzel daha mutlu günler gelicek inşallahhh :54:

Merhaba arkadaslar, benim de dün aşılamam oldu ama ümidim kırıldı. Esimin spermleri çok dusuk ve hareketsiz çıktı. Eskisinden çok dusuk. 3 gündür çok stresli bir sekilde çalışıyor. Gece gündüz. Sanırım sperm kalitesini etkiledi. Birde asilama oncesi sıkışık olmam gerekiyordu, ama yarım saat uzadı asilama. Araya baskalarının tup bebek transferleri girdi. Aşırı sıkışıktım. Dr sıkma kendini dedi ama çok sıktım. Birde aşılamayı muayene koltuğunda yaptılar sonra orda yatırdılar beni. Baskarindan duyuyorum yarım saat kadar uzanip yan yatmışlar. Beni sedyeye falan almadılar. Çok sıktım kendimi o ara idrar kaçırmayayım diye. Benim icim hiç rahat değil simdi. Zaten 10 dakika durdum öyle sonra tuvalete gittim. Patlayacaktim yoksa. Çok moralim bozuldu. Allah hayırlısını nasip etsin.
Aranızda var mı böyle zorluk yaşayan. Sperm kalitesi de çok kötü cikinca iyice moralim bozuldu. Hazırlık sonrası sadece 2 milyon sperm ve %1 ileri hareketli çıktı. Çok az.
Gerçi Allah istedikten sonra yine olur, ama iste insan ister istemez moral bozuyor.

jasemincim moralini bozma bak ne güzel demişsin allah istedikten sonra olur diye..tek 1 sperm bile yeter hamile kalmana unutma sakın..bu süreçte kötü düşünme kendini üzme rahat bir bekleme süreci yaşa bol bol dua et..inşallah 15 gün sonra güzel haberini alırsın..

mrb cnm, benim de dün aşılamam oldu.bahsettiğin sıkışıklık durumu bende de oldu.saat 2 ye doğru su içirmeye başladılar ve düşün saat 5.30 da aşılamam yapıldı.o saate kadar hemşire iki kere kontrol etti ve çok içmişim diye 4 bardak boşalttırdı.ama aşılam zamanı rahattım, sıkma canını çünkü beni de sadece 15 dak.yatırdılar. tüp bebekleri daha uzun yatırıyorlardı ama aşılaması olanları 15 dak.yatırıp idrarı boşaltmak için kaldırıyorlardı, kan akışının mı ne sağlanması gerekiyormuş. eşinin değerleri içinse superisininde dediğin gibi tek bir sperm bile yeter. sıkma canını. önceki değerleri nasıldı peki? hayırlısı olur inşallah. geçmiş olsun.

kızlar merhaba
çok üzgünüm ................ne diyecegimi bilmiyorum RABBİM en kısa zamanda bu yaşadıklarını unutturacak evlatlar versin.......

mda canım geçmiş olsun.inşallah devamı gelmez ama gelirse de hayırlısı böyleymiş de, inşallah sonrakine gelir bebişin.

su perim ve masalcım bugün çok ağrım oldu ama şimdi ciddi oranda azaldı, yarında bir şey kalmaz sanırım.
teşekkürler ilginiz için.

mrb cnm, benim de dün aşılamam oldu.bahsettiğin sıkışıklık durumu bende de oldu.saat 2 ye doğru su içirmeye başladılar ve düşün saat 5.30 da aşılamam yapıldı.o saate kadar hemşire iki kere kontrol etti ve çok içmişim diye 4 bardak boşalttırdı.ama aşılam zamanı rahattım, sıkma canını çünkü beni de sadece 15 dak.yatırdılar. tüp bebekleri daha uzun yatırıyorlardı ama aşılaması olanları 15 dak.yatırıp idrarı boşaltmak için kaldırıyorlardı, kan akışının mı ne sağlanması gerekiyormuş. eşinin değerleri içinse superisininde dediğin gibi tek bir sperm bile yeter. sıkma canını. önceki değerleri nasıldı peki? hayırlısı olur inşallah. geçmiş olsun.

Canim insallah hamile kaldığımız haberini alırız. Bende hiç bosaltmadilar idrarı. Asilama esnasında berbat durumdaydım. Kimsede akıl vermedi birazını boşalt diye ne rahat ederdim vallah.
Esimin daha önceki degerleri de pek iç açıcı degildi ama en azından 6 milyon sperm ve %10 ileri hareketliydi.
Bize bugün ve yarın cinsel iliski önerdi Dr. Size de önerdi mi? Ama esim o kadar yogun çalışıyor ki gece gelecek belki. Yorgun oluyor birde. Ne zor ismiş bebek sahibi olmak. Gerçi kimisi hemen kalıyor. Nasip kısmet işi tabii.

Arkadaslar birde birşey soracağım. Spermleri rahme bıraktıktan sonra onların dışarı akma gibi ihtimal var mı? Normal iliskide kalktıktan sonra çoğu dışarı akıyordu. Dün asilamadan sonra sadece bir kere az bir akinti geldi. Acaba spermler mı diye merak ettim. Spermler hemen kanallara mı yol alıyor?
5 senelik evlimiz ve 4 senedir bebek istiyoruz. Esimin ertelemeleri yüzünden daha ilk aşılamamız. O yüzden çok umitliydim ama iste bu sperm olayı falan düşündürüyor beni.

Arkadaslar birde birşey soracağım. Spermleri rahme bıraktıktan sonra onların dışarı akma gibi ihtimal var mı? Normal iliskide kalktıktan sonra çoğu dışarı akıyordu. Dün asilamadan sonra sadece bir kere az bir akinti geldi. Acaba spermler mı diye merak ettim. Spermler hemen kanallara mı yol alıyor?
5 senelik evlimiz ve 4 senedir bebek istiyoruz. Esimin ertelemeleri yüzünden daha ilk aşılamamız. O yüzden çok umitliydim ama iste bu sperm olayı falan düşündürüyor beni.

canım sana özelden yazdım okursun. bu arada benden de az bir şey dışarıya geldi sanırım. zaten doktor akıntın olur biraz demişti. artık beklemekten başka çaremiz yok cnm.

SANADA BİR CEVAP CANIM...

herşeyde bir umut arıyoruz haklısın...umarım hamilesindir ..fakat bu kadar erken hiçbir belirti hissedemez anlayamazsın zaten bir haberci yok bu zaman diliminde en erken hamilelik belirtisi adet gecikmen ...göğüs hassasiyeti ...dolgunluk hissi acıması bile hamile olanda da olmayanda da oluyor bu konularda biz geçmiş aylarda çokk yazıştık keşke denk gelebilseydin alıntılarla da bilgilendirdik senin gibi soranlara doktorlardan aktardık hep öğrendiklerimizi ve kendi yaşadıklarımızdan tecrübelerimizi hiçbir belirti yi olumlu yada olumsuz yorumlama yorma kafanı inşallah hamilesindir canım ishaline gelince geçmiş olsun diyorum ya üşüttün ... ya da viral bağırsak enfeksiyonun var havadan bile yediğin bi,rşeyi bırak ufacık bir bakteri yada virüs bağırsak sistemini bozmaya yeter...3 günden fazla sürerse dahiliye gözük bence.ishalini kesmek için reflor kullanabilirsin yalnız gebelik ihtimalinde ki etkisine prospektüsüne bakman lazım en güzeli ilaç tavsiyesi ile iş yapmadan devam ederse aile hekimliğine bile gitmen yeterli dahiliye ye gitmen zorsa.

elimiz mahkummm bekliycez bi kaz gun dahaa...cevap icin sagol masalcimm;-):27:

kızlar ne olur bana yardım edin bugün doktor puregon iğne verdi ama kalemini vermemiş içinden sadece iğne ucu çıktı nasıl elde edbilirim onu yada siz kullandıysanız nasıl kullandınız bu 2. aşılamam ama öncekinde sadece çatlatma iğnesi olmuştum o yüzden biraz acemiyim bu konuda

ercelf cim... hiç bilmiyorum ya 10 gün de az bir zaman değil yani ovulasyonuna da denk gelmiş içtiğin süre,, belki de bir iki gün geciktiysen etkisi olmuştur,, kaçıncı günün ve kaç gün geciktin normal döngün düzenli ise olman gereken güne 1 gün koy idrar testi bile yeterli olur gecikmen gerçekleştikten sonra ....umarım hamilesindir arkadaşım hiçbişeye gerek kalmadan tedavisiz tedavi beklerken ne de güzel olur listede de ilk olursun KENDİLİĞİNDEN DİYE...:)))

normalde dün kesin olmam gerekiyordu günümdü gelmedi bugün de akşam oldu gelmedi. pazartesiye kadar beklicem.cesaret edemiyorum henüz. oyun oynuyordur diyorum vücudum bana. test yapıp negatif i görmek de istemiyorum. soğan suyunu adetimin 10. günü içmeye başladım 20. günü bıraktım. 15. günümde de malum birleşme olmuştu :) soğan suyu rahmi temizliyor yumurtalıkları çalıştıyor diye biliyorum. bir de geçen ayki puregon lar belki bu ay da etki etmiş olabilir. inşallah hamileyimdir çok isterim böyle bir süpriz olmasını bunca emek bunca tedaviden sonra en stresssiz ayımda kendiliğinden gelmiş olması beni çok sevindirir çünkü gerçekten çok rahattım bu ay.
ama en kötü ihtimal de kocaman kocaman kistlerimin olması çünkü sağdaki yumurtalarım inanılmaz büyümüştü sol u beklerken. ama çatladılar 2 gün boyunca inanılmaz ağrılarım oldu anladım yani. inşallah kist olmamıştır :(((

ahhhh canım ahhh şu bebek özlemi burnumuzun dregine geldide sızım sızım sızlatıyor . inşallah hamişsindir cnım inşallah o tek gün yumoşunun çatladıgı güne denk gelmiştir . ben buradayım canım tatil planımızda tüp için iptal oldu. . soganı ben hiç yapmadım elif geciktirirmi bilmiyorum hani şu erken gebelik testleri var hassas onlardan alıp bir test yapsan stresten kurtulmuş olursun . keşke bebişler ugraştırmadan gelse süprizler olsa bizde heyecan yapsak mutlu olup umutlansak ah keşke.ilişki konusunda dediklerinde haklısın canım iyi yapmışsınız nadasa çekmişsiniz o streside atmışsınız. allah ol desin bir sefer yeter senin reglide hap falan dinlemez gelirdi hap ta kullanmamışsın bu ay kaç gün gecikti ecelfim yazmış olabilirsin belki ben kaçırdım .inşallah yaa şuradan hamişiiiiiim diye bagırsanız bende yuppiiiiiiiiiiii çeksem test yaparsan haber et canım bende heycanlandım ve meraklandım öptüm.

test yapıp yıkılmaya cesaret edemiyorum.yukarıda masal a da yazdım kist olmasından çok korkuyorum çatlama ağrılarını çok hissetmiştim ama. neden gecikiyo yaaa :( ve çok bel ağrım var. başka da hiçbirşeyim yok. ama belimin çatısı ayrılacak gibi ağrıyor diğer aylarda hiç böyle olmazdı.hayır olsun inşallah diyelim.pazartesi ye kadar sabredicem sevo. eğer o güne kadar hastalanmazsam yapıcam test.

canım soğan suyunda adet gecikmesi olmuyor diye biliyorum benim arkadaşım 3 ay olmuyordu şimdi soğan suyundan düzeldi...inşallah hamişsindir balım yaaa çünkü soğan suyu kullanıp ilk ayda hamile olanlar var...günün geçtiyse kan testi yapmanı tavsiye ederim...

inşallah canım çarşamba günü sonucu alacağız...

canım maalesef senin yazdığın saatte bebeğimi göremedim saat 10'u geçiyordu.çarşamba sonucumuz belli olacak allahın izniyle ve dualarımızla inşallah iyi sonuç alırız...

evet ben de gecikme yapacağını sanmıyorum daha çok düzenliyor ki benim zaten düzenliydi de. ters mantık olup düzenliyi de bozmasın bu meret :DDD artık hayırlısı olsun inşallah. rüyamla malum olmuş olsun bana. göğsümden süt geldiğini ve o sütle bebeğimi emzirdiğimi görmüştüm. 2 gün önce....

Karakedi canım çok üzüldüm. inşallah bir sonraki aşamada kavuşursun evladına.

ercelft: canım hadi bakalım. bebeşin sana süpriz yapar inşallah, aşkınız meyvesini verir bizde bayram ederiz. benimde isteğim olur beraber takip ederiz gebeliğimizi. bugün öğleden sonra randevum var. inşallah duyarım kalp atışlarını. her muayene benim için korku. aksi bişey olacak diye. inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirim sizlere.

inşallah. bu süprize çok ihtiyacım var. özlemim çok büyük.Allah duymuştur inşallah sesimi artık erdirmiştir beni muradıma. o ne eylerse güzel eyler.birlikte ilerlemeyi ben de çok isterim. 40 larımız karışır :)kalp atışlarını da duymuşsun okudum bir sonraki mesajını çok sevindim canım çok..

canım haber et ne yaptın.

canım pazartesi yapıcam işte tutayım kendimi diyorum ama ya yoksa? neden gelmez ki bu adet bunca bel ağrısına? ama ilginçtir hiç kasıklarım ağrımıyor. ay geçen gece bir rüya gördüm hep prematüre korkum var ya doğurmuşum küçücük bişey doktor diyor küçük aka sağlıklı :9 eve geliyoruz emziriyorum onu kendi göğsümden süt aktığını gördüm. ama o kadar küçük ki eşyaların arasında kayboluyor :) çok komik ve hem de duygusal. sonra arabaya binip biyere gidiyoruz eşimle bi bakıyoruz bebiş i evde unutmuşuz heyallam yaa o kadar minik ki kedi yavrusu kadar unutmuşuz falan uyandım gülüyorum nasıl :) ben ve benim bilinçaltım işte. prematüre diye diye doğurucam 7 aylık bir bebik:))))

cnm gözün aydın darısı bizlerin başına inşallah canım benim..

vallahi az kaldı ama bugün biraz pembe akıntım olmuş toplantıdayken çıkınca farkettim sanırım tutmayacak.

üzüldüm canım benimkilerde kapıyı araladı galiba bende bu ay erken lekelenmeye başladım, sanırım peşimi bırakmıcak

anammm yesin onu teyzesi sanırım kız ,utangaçlıgından belli baksana mavicim.

oy oy oy canım ne güzel bir duygu umarım birgün bizlerde yaşarız bu duyguyu

cnm benim inşallah gelmezler...

canım geçmiş olsun demek daha bebişin gelme zamanı değilmiş en kısa zamanda hamile kalıcaksın inşallah hakkında hayırlısı..

amin cnm benim inşallah..

cnm benim bu inançla rabbim bizlere en kısa zamnda meleklerimizi gönderecektir.bu sefer olmasa bile ben tüp bebekte meleğinin sana geleceğine inanıyorum cnm..

cnm aşılaman hayırlı olsun hiç bozma moralini rabbim isteyince tek bir damla bile yeterli geliyor kafanı rahat tut cnm hiçbişey takma kafana.inşallah 14 gün sonra hayırlı haberleriniz alırız..

Back
X