Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben jel kullanmıyorum ,ama bir ümıt işte korktum,ama içime su serpildi sende de olması,Allahım bu yolda bizim yar ve yardımcımız olsun AMİN:nazar:

Sana Dr vermedi mı asilama sonrası birşey. Ben jelden oluyor diye düşünüyorum ama belki de normalde de olur.
Âmin canim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hepimizin kucaklarını bebislerimizle doldursun.

hayırlısı olsun cnmm hakkınızda
dinlenmek çok iyi gelecek bencede sana hatta bi ara herşeyden uzaklaş formlarada girme ben bi ara öyle yapmıştım iyi gelmişti :34:
inşallah yakında güzel haberlerini alırızz:16:

inşallah cnm benşm teşekkür ederim..

canım benim kalemi doktorum vermişti kullandım sonra geriye teslim ettim.

ya hem evdesin hemde bize katılmayacakmısın yani kabul etmiyorum buralardasın ona göre daha geçenlerde dedim bundan sonra haftalık yoklama alacagım ona göre

tabiki degiştiririm ama yukarıda dediğim gibi hiç bi yere gitmek yok

günaydın canım iyiyim hayatım devam ediyorum kasık agrılarım var işte test konusundada çok heyecanlı degilimki .

yok kuzum halen pembe sıvı akıntım var , yani normalde zaten bu progestan hapı sabahları fitil olarak yerleştiriyorum ama 10 dk yatabiliyorum sonra işe gelmek için yola çıkıyorum ve ögleye kadar topak topak çıkıyordu pedime dünden beri onunla beraber pembe akıntıda oluyor belkide rengi kan rengi ama onunla karışınca bana pembe gibi geliyor.

günaydın pericim sanada güzel hafta sonları olsun canım, malesef kociş bu hafta sonu çalışıyor ,

cnm arada girip bakacagım hiç kopabilir miyim sizlerden ben...takip edeceğim sizleri hiç merak etme

Kizlarr gunaydinnn keyifler yerindedir umarım.:16:

Mda'cim test sonucunu sabirsizlikla bekliyorumm.Supriz yapsın mınikin insallahhh:16:
Karakedicim hayirli olsun tup serüvenine hoşgeldinn . 6 Ay icinde insallahhh inadı bırakıp kendiliğinden gelir bebikinn:16:
Cy_76 Kuzucumm aşılaman hayirli olsunn ins. Bebis yola çıkmış tüplerden kosaraktan yerine ulaşmaya calisiyodurr:16:

inşallah cnm benim darısı hepimizin başına...

canım aşılaman hayırlı olsun inşallah yetecek olan o bir sperm yumoşunu bulmuştur canım.

canım aşılamaman hayırlı olsun jasminle beraber gün sayacaksınız artık.

canım inşallah bu 6 aylık zaman boş geçmez ve en kısa zamanda rahmin bebişle dolar.

2 gün kalmış canım hadi hayırlısı p.tesi test günü sanırım .

aşolaman hayırlı olsun fıstık.

ecelllllllllllf canım regli olmamışsın çok güzel hadi sevinelim artık canım.

ne güzel 1 ken 2 olma ihtimali çok hoşuma gidiyor böyle süprizler.

canım ingilterede yşayan hasretimsin degilmi ahh canım klomendekiler koptuk buraya geldik seninde işin oada zor türkiye daha rahat yazdıklarından anladıgım kadarıyla inşallah bebişin seninledir.

amin cnm benim inşallah.

pelikancımmm ikiz haberi çok güzelll inşallah sağlıklarıyla gelirler :) şimdiden tebrikler

mda canımm daha kırmızılar gelmemiş ki.....hemencecik olumsuz düşündün.hem gelsede biliyorum ki çok ümitli değildin ama bundan sonraki maratonda umutlarrr çoook büyük olsun :)
dikkat et kendine lütfen..

karakedicimm tüp bebiş maceran hayırlı olsun canım..bu zamana kadar bol bol dinlen tatil yap gez dolaş...sıkıntı yapma nolursun..sende dikkat et kendine :)

tmm cnm bol bol gezip dolaşacagım stresimi atacagım..inşallah rabbim bu süreçte gönderir meleğimi bana...

kızlar regl oldum malesef,zaten belliydi o yüzden çokta takılmadım tabi insanın içi biraz burkuluyor ama yapacakta bişey yok işte

çok üzücü mda boyle durumda insanı ne teslli ederki,boşlukta gibi olyorsun haykırmak istiyorsun ,olmayınca olmuyor Allhım sabır versin

kızlar regl oldum malesef,zaten belliydi o yüzden çokta takılmadım tabi insanın içi biraz burkuluyor ama yapacakta bişey yok işte

canım ya uzuldum valla keske olsaydı ama kısmet degılmıs dıyelım napalım sende uzulceksın tabı cok normal ama cabuk toparlanıp devam etmen lazım

:/ Hayirlisi olsun cnm yaa deniyoruz dua ediyoruz baska yapacağımız bisey yok.Sadece zamaninin gelmesi gerek. İns.o zaman yakin bir zamandır.Nasil geldiginin artık önemi yok. Asilama , tup belkide kendiliğinden.Nasil olursa olsun onlar bizim büyük mucizelerimiz ve en kıymetlilerimiz olacaklar . :16:

canım ya üzüldüm olacak gibi gelmişti bu sefer sürpriz olurdu ne güzel..sağlık olsun üzülmek moral bozmak yok ne demiştik aşılama olsun tüp olsun farketmez elbet anne olucaz birgün canım..

:/ Hayirlisi olsun cnm yaa deniyoruz dua ediyoruz baska yapacağımız bisey yok.Sadece zamaninin gelmesi gerek. İns.o zaman yakin bir zamandır.Nasil geldiginin artık önemi yok. Asilama , tup belkide kendiliğinden.Nasil olursa olsun onlar bizim büyük mucizelerimiz ve en kıymetlilerimiz olacaklar . :16:

canım ya uzuldum valla keske olsaydı ama kısmet degılmıs dıyelım napalım sende uzulceksın tabı cok normal ama cabuk toparlanıp devam etmen lazım

teşekkürler arkadaşlar elbett mutlaka vakti zamanı var, bekliyoruz bizlerde o zamanı işte iyiki sizler varsınız, sırtım asla yere gelmez benim:54:

canım ya üzüldüm olacak gibi gelmişti bu sefer sürpriz olurdu ne güzel..sağlık olsun üzülmek moral bozmak yok ne demiştik aşılama olsun tüp olsun farketmez elbet anne olucaz birgün canım..

elbette tatlım , üzülmüyorum yeni tedaviye bomba gibi hazırım bugün doktorumu aradım ama ulaşamadım muhtemelen pazartesi kontrole giderim ve dogum kontrol hapıma başalrım herhalde.
Çünkü beklemeden hemen 1 ay ara verip tekrar deneyecegiz demişti.

kızlar an itibariyle adet oldum :21::21: kahverengi gelmiş biraz ama devamı gelicek diye düşünüyorum..pazarteside doktora gidicem biliyosunuz hemen aşılamaya başlarız sanırım şuan çok mutlu oldum :16: ben doktora gidip adet söktürücü kullanıp adet görürüm diye düşünürken kendiliğinden geldi..devamını dört gözle bekliyorum..kırmızıları dört gözle bekleyen sayılı kişi vardır şuanda herhalde :1::1:

slm kızlar mda cım çok üzüldüm allah en kısa zamanda yüzünü güldürür inşllh

yarından itibaren 6 adet iğne oluyorum günde bir sonra pazartesi aşılama yapılcak tutmazsa tüp e geçiyoruz ...
hyecanlı bekleyiş...

Canim mdacimmm yazacak bisey bulamadim sadece cok uzuldugumu bilmeni istedim :-( hayirli zamanda gelecektir eminim..

kızlar an itibariyle adet oldum :21::21: kahverengi gelmiş biraz ama devamı gelicek diye düşünüyorum..pazarteside doktora gidicem biliyosunuz hemen aşılamaya başlarız sanırım şuan çok mutlu oldum :16: ben doktora gidip adet söktürücü kullanıp adet görürüm diye düşünürken kendiliğinden geldi..devamını dört gözle bekliyorum..kırmızıları dört gözle bekleyen sayılı kişi vardır şuanda herhalde :1::1:

Superisi canimmm insan adet olacagi icin sevinecegini aklina getirmez degil mi?bende senin gibiyim dogrusu o yuzden bilirim bu ani :-)
İlac almadan adet olmak harikaaa..hadi ins asilamanda guzel gecer sonucu da guzel olur..

yarından itibaren 6 adet iğne oluyorum günde bir sonra pazartesi aşılama yapılcak tutmazsa tüp e geçiyoruz ...
hyecanlı bekleyiş...

Atisimm hayirli ugurlu olsun asilaman..aman dikkat et kendine sakin yorma kendini.senden guzel haberler bekliyoruz...

cnmm kismett nasipp ne diyimkii onundekiii maclara bakkk...bugun cik gez dolas kafani baska seylerle oyala derumm

canım benim sağlık olsun diyecek bişey bulamıyorum insanı hiç bir şey teselli etmiyor çünkü...bir gün inşallah sende bebeğine kavuşacaksın.bugün abimlerlerde yasin okuttuk sizlere ve çocuk isteyen herkese dualar ettik amiiiin dedik...hatta bugün okuduğumuz kuranda şöyle diyordu : rabbimden yeterki istemesini bil onun bereket kapıları hep açıktır...hakkınızda hayırlısı olsun balım....

hyecanlı bekleyiş...

canım aşılaman hayırlı olsun,inşallah bebeğine kavuşursun :16::16::16:

hyecanlı bekleyiş...

mda...... canım inşallah yeni tedavin sürecinde bool bool yumoşun gelişir ve döllenir . hatisim..... tedavin hayırlı olsun canım 6 adet igne demişsin ne igneleri kullanacaksın canım yumoş ignelerimi hepsi ?

canım aşılaman hayırlı olsun inşallah yetecek olan o bir sperm yumoşunu bulmuştur canım.

canım aşılamaman hayırlı olsun jasminle beraber gün sayacaksınız artık.

canım inşallah bu 6 aylık zaman boş geçmez ve en kısa zamanda rahmin bebişle dolar.

2 gün kalmış canım hadi hayırlısı p.tesi test günü sanırım .

aşolaman hayırlı olsun fıstık.

ecelllllllllllf canım regli olmamışsın çok güzel hadi sevinelim artık canım.

ne güzel 1 ken 2 olma ihtimali çok hoşuma gidiyor böyle süprizler.

canım ingilterede yşayan hasretimsin degilmi ahh canım klomendekiler koptuk buraya geldik seninde işin oada zor türkiye daha rahat yazdıklarından anladıgım kadarıyla inşallah bebişin seninledir.

evet asama asama degisiyor tedaviler 3 asilamadan sonra olmazsa bende tup bebege gecicem insallah gerek kalmazda burda tedavi gormek cok sikintili doktorlar ilgisiz ama yapacak biseyim yok sabretmeye calisiyorum insallah butun arkadaslar en kisa zamanda muradina erer...

Merhaba Kızlar 2. aşılamamı 30 mayısta oldum. kasıklarımda ve belimde hafif ağrılar var. test günüm 13 haziran. acaba adet olacağım da kullandığım jel yüzünden mi olamıyorum. o yüzden mi bu kasık ağrıları.
allahım ne zormuş bu işler. allah hepimizin yardımcısı olsun. bebek bekleyenler sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah.

kizlar yarin asilamanin 12.gunu ilk asilamada onikinci gun hasta oldum.bu sefer jel kullaniyommm pnuda geciktirme yaparmii

canım çok sevindim senin için gönlün rahat olarak git şimdi doktoruna, bu arada geçen gün yazmıştın ama sana cevap veremedim. Demişsin ya resimlerde kilolu degilmiyim diye bence hiçte degilsin tam tersine bebek gibisin hatta peri gibisin diyelim :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Back
X