Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kötüyü düşünme hestia değerin kötü değil sadece düşük biraz..
iki gün snra testini tekrarla ...25 üzeri gebelik vardır anlamına gelir ..kacıncı gün embriyosuydu bebeğin ??

kaçıncı gün olmasının bi anlamı varmı kızlar ?
dr bana biz bi aksilik olmazsa 5. gün yerleştiriyoruz dedi
ne kadar geç olursa o kadar iyimi acaba:26:

kaçıncı gün olmasının bi anlamı varmı kızlar ?
dr bana biz bi aksilik olmazsa 5. gün yerleştiriyoruz dedi
ne kadar geç olursa o kadar iyimi acaba:26:

evet önemi var. 5. güne kadar dayanan embriyorlar çok kaliteli oluyorlar genelde. Tutma ihtimali daha yüksek.İnşallah senden de güzel haberler alacağız.

Hestia çoooooooooooooooooook sevindim ,bizi merakkatan çatlattın biz seninle aynı hastanede tadavi görüyoruz ,hiç korkma arkadaşım değerin katlanıcak ,çok mutlu oldum artık içini ferah tut yat dinlen :nazar::nazar darısı bizim başımıza

arkadaşlarrrr henüz yenıyim sitede
ben 2 haziranda aşılama yaptırdım gunlerim zarzor geçtı ama gebelik adına hıçbir belirtim yok sadece arda bir kasık agrısı geliyordu, yarın kan tahlili yaptırmak istiyorum...
aramıza hoşgeldin inşallah aşılaman tutar...
canım bende 30 mayısta aşılama yaptırdım şu anda bende de hiç belirti yok arada kasıklarıma ağrı giriyor bakalım yarın görcez hayırlısı artık :)

dimple belirtilere takılma sakın benimde belirtim yoktu hiç...
Arkadaşlar sanırım merak ettiniz sonucu.Bende meraktan çatladım ama hastane çok geç çıkardı. Sonucum:25,68 yani hamileyim ama değer çok düşük geldi bana dr. normal ama 2 gün sonra tekrarlayalım dedi.Ama ben sevinemedim daha. Buraya avazım çıktığı kadar hamileyim diye yazamıyorum.İnşallah Allah devamını getiri.

hestiacım canım inşallah 2 gün sonra değerin fırlamış olur.o zaman doya doya seviniriz topik olarak...

medist ve masal 35 yarın sizin için yeni bir başlangıç hayırlı olsun inşallah

3 ay neden bekleniyoki tüpten sonra :26:

Cnm tup bebekte yumurtaliklar asilamadakinden daha fazla uyarıldığı icin 3 ay kendine gelmesi bekleniyor. Bide opu sırasında ne kadar olmasa zedeleniyor.Bide Psikolojik boyutu varmış isin :)

.
tatlım bugün d.k. hapımın 3. günü yaklaşık 21 gün sonra başlamış olurum tatlım , ben senin gibi 3 ay beklemedim doktorum hemen yapalım dedi.
Yok Kuzucumm asilama sonrasi tüpe geçerken zaten bende beklememiştim. Ama tup sonrasi opu felan durumu olduğu icin3 ay yatış iyiymis. ins. Sana gerek kalmayacak ilk tup denemende gelsin bebisinnn:16:

jollyy arada gel böyle senin mesajları okumak pek keyifli oluyor yüzümde tebessüm le okuyorum kelimelerini...

Eheheheh gelirim gelirim gözüm kulağım burda:55:Seninde 2. Asilama belli olmuş ins. gelsin kuzus artık konsun gobusee :49:

hestiacım öncelikle seni tebrik ediyorum umarım 2 gün sonra dahada mutlu olursun bu arada kızlar bugün puregon son iğnemi vurdum yarın kontrolüm var bendede akıntı başladı acaba yumurtalarım büyüdüde ondanmı oluyo aman benden habersiz çatlamasınlar da büyük ihtimalle bende yarın çatlatma iğnesi vurulurum cumarteside aşılama artık ne olur banada dua edin inşallah bu sefer tutar buda olmazsa doktor tüp bebeğe yönlendircek bizimde şuan tüp bebeği karşılayacak durumumuz yok inşallah gerek kalmaz

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. testi tekrarlamadan sevinemeyeceğim.Şnşallah dilekleriniz gerçekleşir.Ben tüp bebek yaptırmıştım. 31 mayısta yumurtalarım toplandı. 2 haziranda transferim yapıldı. 2. gün mü 3. gün mü bilmiyorum embriyonun. Bugün 12. günüydü tarnsferin.Aslında yarın yaptırmamı söylediler testi ama ben dayanamadım.Bu arada 4 tane idrar testi yaptım dünden beri 4 ündede silik de olsa 2. çizgi vardı.

Cnm sana 2. Gun embriyosu konulmuş o zaman . O yüzden yarın yaptırmanı söylemişlerdir. Benimde 12. Gun degeri. 26 kusur çıkmıştı ama benim kabiliyetsiz bebeğim tutunmadı. Senin kuzun seni üzmesin degerini çifter çifter katlasın insallahh:16:Ben hiç idrar testi yapmamıştım o yüzden ne çıkardı durumum bilmiyorum:)2 gün sonra senden 60'li 70'li degerler bekliyoruzz;)

Cnm sana 2. Gun embriyosu konulmuş o zaman . O yüzden yarın yaptırmanı söylemişlerdir. Benimde 12. Gun degeri. 26 kusur çıkmıştı ama benim kabiliyetsiz bebeğim tutunmadı. Senin kuzun seni üzmesin degerini çifter çifter katlasın insallahh:16:Ben hiç idrar testi yapmamıştım o yüzden ne çıkardı durumum bilmiyorum:)2 gün sonra senden 60'li 70'li degerler bekliyoruzz;)

Benimde 12. gün değerim. Ama pek umutlanmak istemiyorum.Aynı gün transfer olduğumuz arkadaşın 110 çıkmış.Benimki küçücük kaldı yanında:(( Hayırlısı artık. Senin bebiş 2. tüpte tutunacak inşallah.Bekleme sürecinde antrenman yapıyodur o merak etme. Belki tüpe bile gerek kalmayacak inşallah...

Benimde 12. gün değerim. Ama pek umutlanmak istemiyorum.Aynı gün transfer olduğumuz arkadaşın 110 çıkmış.Benimki küçücük kaldı yanında:(( Hayırlısı artık. Senin bebiş 2. tüpte tutunacak inşallah.Bekleme sürecinde antrenman yapıyodur o merak etme. Belki tüpe bile gerek kalmayacak inşallah...
aman cnm değere takılma yeterki katlayarak çoğalsın benim test yaptığım günde şu toplu hamiş çıktığımız gün en düşük değer bendeydi ki benden sonra aşılama yapılan arkadaşlarda vardı. allahım yeterki nasip etmiş olsun

Son düzenleme:
hahaha.. İlahi seyhan.Gülecek durumda değilken güldürdün beni..Bekletsinler daha iyi merak etme...

ozaman peki neden acele ediyolar şaka biyanada her yer 4. gün veya 5. gün transfer yapsa
merkezlere göre değişiyomu bu transfer süresi :26:
allahım ya neler öğrendim ben valla hiç bişey bilmiyomuşum meğer

arkadaşlar ivi yi bilen var mı?tüp bebek tedavimi orada yaptırdım.5.gün embriyosu üstelik de iki tane transfer edildi ama sonuç negatif.doktora başta çok güvenmiştik ama güvenimiz sarsıldı.bana pgt yapabilecek istanbulda başka bir merkez tavsiye edebilecek biri var mı?

canım benımde sonucum yarın benı unuttuyosunuz hep aaaaaa:1::1:

anamm ne demek kız o unutumuyuz seni hiç yarın bizi bekletmeyin çok ona göre bak karışmam :16::16::16:

ozaman peki neden acele ediyolar şaka biyanada her yer 4. gün veya 5. gün transfer yapsa
merkezlere göre değişiyomu bu transfer süresi :26:
allahım ya neler öğrendim ben valla hiç bişey bilmiyomuşum meğer

tatlım ona sen karar vermiyorsun, dayanma gücü varsa zaten bekletiyorlar , ama 2. gün tutanda çok fazla kişi var unutma.:49:

Slm kizlar..
Hestia senin adina sevindim canim degerin daha da cok artar insallah umudunu sakin kaybetme...
Masalcim ve medids sayili saatleriniz var artik hakkinizda hayirlisi olsun rabbim gonlunuze gore verir insallah dualarsizinle...
Mervecim yarin sende sira hemencecik yanit ver bize...seninlede dualarimiz seni de unutmuyorum :-)

Merak eden oldu mu bilmiyorum ama benim fsh degerim 34den 27 ye dusmus dogal olrak ilaclara devam yine bu ay...
Ben zaten fsh degerime soylemistim bu ay indin indin yoksa tatile gitcem diye :-) allah izin verirse bi 10 gunluk kacamagimiz olacak...
Hepinize keyifli aksamlar diliyorum...

Back
X