Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın cy ve 35_oz , öncelikle tedaviniz hayırlı olsun arkadaşlar... umarım bebişleriniz sizlerdir.. bu şekilde ümidinizi kaybetmiş şekilde konuşmayın... güzel şeyler düşünün ki güzellikler sizlerle olsun... endişelerinizi anlayabiliyorum 2 negative tüp bebek tedavi görmüş biri olarak... ağrılarınızı iyiye yorun anne aday adayları :3: belki o ağrılar adet belirtileri değildirler de bebişinizin sizlere tutma belirtileridir... Allah yardımcınız olsun şansınız bol olsun..

desteğin için teşekkür arkadaşım,Allah yüzümüzü güldürür inşallah:nazar:

35 oz ve cy 76 kızlar olumsuz olmayın, toparlanın lütfen. Hamile kalanların hepsi farklı seyler söylüyor. Kimi adet olacak sanmış, kimi hiç birşey hissetmemiş, bütün belirtileri kaybolmuş. Herkesin bünyesine, vucut yapısına, ne bileyim herseyine göre farklılık gösterebilir. Benimde azaldı ağrılarım. Adet olmadan önceki gibi bacak ve bel agrisi var.
Evet artim tükenmeye başladık, ama ne yapalım. Biz elimizden ne geliyorsa onu yapıp, gerisini Allah'a bırakıyoruz. Zaten ondan sonrası da mucize. Her bebek bir mucize aslında. Bebeğin olusumu ile ilgili bir belgesel izlemiştim ve gercekten mucizesi birşey.
35oz vücudunu dinlemeyi bırak ve rahatlamaya bak. Genelde herkes hiç takmadım bu ay kafaya ve hamile kaldım diyor. Strese yapma canim. Bizim zaten esimin stresli is döneminden spermler kalitesizdi, birde ben yapsam herhalde geri kalanı da kaçar.
"aaaa ben bu kadar stresli bir vücutta büyümek istemem :52: kardeslerim bir dahaki aya siz deneyin. Belki annemiz rahat olur biraz daha. Ah su babamızda bir tatile falan gitse de annemizi alıp, söyle rahatlamış, sakın olsalar da bizde kalitemizden odun vermesek:34:" dediklerini duyar gibiyim :)

jasemin haklısın ben kendimi dinlemeyi bırakmalıyım artık,herşey olacağına varır ,sağol..

ben türkiyenin öbür ucundayım ağrılıyım ben aşılama için erzuruma gitcektik prof metin beye burada iyi bi dr bulmak zor devlet tıklım tıkış bi kan vermeye giderim devlete zaten birak devleti bir özel muayenehane tek var oda bişey bilmiyo :31:

ooo çok zor tatlım allah sabır ve güç versin ama genede hiç bişye senden önemli olamz ihmal etme

inşallahhhh
benimkileri bekletsinler azcık adam olana kadar ozaman :1::1::1::1:

SEYHAN...alemsin nasıl güldüm bu mesajına...adam olana kadar...ay bak hala gülüyorum ....çok iyi geldi :))

medist ve masal 35 yarın sizin için yeni bir başlangıç hayırlı olsun inşallah

35_oz.......Canım güzel temennilerin için çok teşekkür ederim sağolasın güzelim.medids aşılamasını çoktan yaptırdı yarın sonuç alacak testini yaptırırsa canım.ama olsun sonuçta hayırlısını diliyoruz zaten başlarkende sonuç alırkende öptüm.

Slm kizlar..
Hestia senin adina sevindim canim degerin daha da cok artar insallah umudunu sakin kaybetme...
Masalcim ve medids sayili saatleriniz var artik hakkinizda hayirlisi olsun rabbim gonlunuze gore verir insallah dualarsizinle...
Mervecim yarin sende sira hemencecik yanit ver bize...seninlede dualarimiz seni de unutmuyorum :-)
Merak eden oldu mu bilmiyorum ama benim fsh degerim 34den 27 ye dusmus dogal olrak ilaclara devam yine bu ay...
Ben zaten fsh degerime soylemistim bu ay indin indin yoksa tatile gitcem diye :-) allah izin verirse bi 10 gunluk kacamagimiz olacak...
Hepinize keyifli aksamlar diliyorum...

NİMESAY.....canım öncelikle fsh la mücadelende değerin düştüğü için mutlu oldum haydi hayırlısı...sen şu tatiline bir git de bak öbür aya dahada düşer tatile giderken fsh ını evde bırak ama,,sakın koyma bavuluna tatil adı üstünde bırak o da sensiz bir kafasını dinlesin...şimdiden iyi tatillerin olsun yarasın arkadaşım ...duaların ve dileklerin için çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı canım benim öpüyorum seni.

kızlarrrr mesajlarınıza cevap yazarken kasıklarıma bir ağrı girdiii tuvalete girdim bir baktım ki adetim gelmiş pembe pembe :) ay çok mutlu oldum oh.

ERCELF......bayan stress gözünaydınn canım ohh hastalanmışsın gelecek mi gecikti bugün yarın derken söyledim sana gelir aklını takma diye ...bak ben 28 güne gelmeden 26-27 günde bir mensim düzenli geldiği halde bu kış Ocak ayıydı sanırım hayatımda ilk kez 33.günde adet görmüştüm bir dahada öyle gecikmedi zaten..o zaman tedavi falan hiçbirşey yoktu kışın kendi kendimize deniyorduk ve tabi ilk kez gecikince hamileyim düşüncesi sardı bizi de kesin dedim ilk kez böyle birşey oluyor düzenli çünkü ama hiç takmadım test falan aklıma getirmedim ne kadar merak etsemde üstünde durmayıp rutin uğraşlarıma verdim kendimi bir haftayı tamamlasın gecikmem 40 gün olursa yaparım test dedim...gerek kalmadı 33 yada 34.gündü geldi dediğin gibi yılda bir iki de olsa böyle gecikebiliyor hormonlar stress üreme organlarının durumu herşey etkiliyebiliyor hava mevsim değişimi bile...yeter ki bir rahatsızlık etken olmasın...artık stress yapma muayeneni ol bakalım tedavin hayırlısı ile başlasın güzelim.

Canımmm,masal bugün aşılama olacak gece,benimde yarın aşılama sonrası 12.günüm test yaptırcam :)) kim hangi grupta çözemedim ben :))))

MEDİDS.......yarın senin için büyük gün arkadaşım bende artık yattığım yerden yarın bakar bakar dururum şu ekrana haberin gelecek diye inşallah hamilesindir canım..

Gene sabah açılışını ben yapmışım :)))

Sonuç alacak kızlar bugün süper performans bekliyorum sizden, hadi çoşturun burayı görelim :)))

Masal'cım hep aklımdasın canım,inşallah bu aşılamada her şey mükemmel gider de anne olursun :)))

Mda'cım Bastır yumurtalar temmuz senin ayın olsun bir sürü kaliteli bebiş olmaya hazır yumurtaların olsun :)))

Su perisi canım,Sende başla artık iğnelere bir sürü koca koca yumurta yap kendine sonrada aşılan bebek olsun :)))

Ercelf canım,aferin yıkılmak isyan yok kaldığımız yerden devam bu kez olucak diye düşün olsun ve anneyimm diye yık ortalığı :)))

İsimlerini sayamadığım bütün kızlar,yol arkadaşlarımız :)) hepimiz çok mücadele verdik umarım hepimiz sonunda istediğimize kavuşuruz.sonu mutlu biter :)))

...amma uzun uzun döktürdüm :))) sizi çok öpüyorum hepinizi :))))

MEDİDS.....SEN İYİ ALIŞTIN BU TOPİK AÇILIŞINA ELLERİNE SAĞLIK:))) geldim zaten baktım havasından anladım topiği medids gelmiş açmış gitmiş dedim:))) İNŞALLAH CANIM bebeğime vesile olur bu 2.aşılama kısmetimizde ise bakalım sağolasın sen de aklımdasın yarın olsun hayır getirsin sana canım.

herkeze günaydın arkadaşlar ,bugün umutlarımın azaldığını hissediyorum,ne yazıkki aşılamamın 9.cu günü ama ne kasık ağrısı bir belirti yok ,Allahım bu hasret ne zaman son bulucak,o mucizeyi ben de yaşamak istiyorum,sabır sabır sabır ,dayanacak gücüm kalmadı,elimden gelen herşeyi yapıyorum ,34 yaşındayım ve artık canımdan can olan bebeğimi kucağıma almak istiyorum,onunla gülmek onunla ağlamak,onu giydirmek,onun için yemek yapmak istiyorum ...................:43::43::43::43:

35_OZ....canım ...inşallah evlat hasreti ile çok uzun seneler hiçbirimizi sınamaz Allah..hayırlısı ise hepimiz anne olalım birer birer...9.gününü tamamlamışsın az kalmış belirti olmayacak zaten istersen artık bunu kabullen sonuçta ovulasyon haftan çoktan bitti luteral faz dönemindesin hamile kalmış olsanda adet öncesi rahim kendini hazırladığından adet belirtileri yaşayacaksın zamanla bunlar senin hamile olup olmadığının göstergesi olmayacak zaten yaşasanda..o yüzden bırak belirti beklemeyi sadece kalan 3-4 gününü sakin ve sabırlı şekilde kendini strese sokmadan tamamla canım

günaydın arkadaşlar... hayırlı cumalar olsun hepimize ...
Hestia tebrikler canım şimdiden .. Allah hayırlısıyla önce değerlerinin katlanmasını sonra da tamamına erdirmeyi nasip etsin arkadaşım.. darısı da bizlerin başına...
Masal, aşılaman hayırlı olsun arkadaşım.. umarım bu sefer bebişin sıkı sıkya tutunur güzel haberlerini duyarız.. sana bolca istirahatlar arkadaşım..
Dimple ve ecrin sizden de inşallah hayırlısıyla güzel haberler gelir umudumuza umut katarsınız arkadaşlar..

GAYEM....çok teşekkür ederim canım hayırlısı ile geceyi bir tamamlayayım inşallah 2.aşılama vesile olur olmazsada bunuda yaptık deyip sıradaki süreçlere başlarız napalım..tekrar teşekkür ederim canım.

arkadaşlar benim için dua edın test yaptırmaya gidicem çok heyecan yapıyorum nolur bana dua edinnn

MERVECİM...bak ediyorum dua..Allah inşallah sana evladını göndermiştir canım bekliyoruz ...hakkında hayırlısı.

nasılsınız bakim, kaçgündür bu topiğe girmedim biride dememişki bu kız nerde, bu kadar sevildiğimi bilmiyodum :1::1::1::1:şaka bi yana daha yeniyim ben hatırlamamış olmanız gayet normal :54: hayatımda bi atraksiyon yok , anacım yaz temizliği yapıyodu o koca evi tek yapamaz deyip ben gittim yardımına o yüzden yzazmadım kaç gündür .. neyse ki bitirdik güle güle kirletsin :16:benim moralim bu kaç gündür çok bozuk ya kızlar 10 mayıstan beri 3 kere adet oldum diyebililrim ilki afedersiniz kahverengi leke tarzı bişiydi 2 gün ya sürdü sürmedi 20 gün geçti gene kahverengi leke oldu.. bu sonuncusu ise bu pazartesi oldu bu seferki adetti sanırsam tam emin değilim:1: ya of bu ay aşılama planları yapıyoduk güya... hangisi adet ayırt edemiyorum eğer o lekeleri adet sanıp gidersem tedavim iptal olur of ya hiç düzzene girmeyecekmi bu zıkkım :1:hiç böyle olmazdı gene geç olurdum ama en geç 45 güne olurdum napcağımı bilimiyorum :25::25:

melek cim canım valla herkes kendi derdinde sende bir kez yazıp kaçtın hemen sonra o yüzden farkedemedik canım kusura bakma daha sık uğrarsan mutlaka soran olur. canım adet mi değil mi anlamak da zor gerçekten ama bence düzgün bir doktora git adetlerini düzene sok kilondan kurtuk bak o zaman pko nun kendi kendine geçtiğini göreceksin.soğan suyu içmelisin bence her ay adetinden 1 hafta sonra başla 10 gün falan iç o da iyi gelir. benim tam 1 hafta gecikti de çatlıyodum valla.

melek cim canım valla herkes kendi derdinde sende bir kez yazıp kaçtın hemen sonra o yüzden farkedemedik canım kusura bakma daha sık uğrarsan mutlaka soran olur. canım adet mi değil mi anlamak da zor gerçekten ama bence düzgün bir doktora git adetlerini düzene sok kilondan kurtuk bak o zaman pko nun kendi kendine geçtiğini göreceksin.soğan suyu içmelisin bence her ay adetinden 1 hafta sonra başla 10 gün falan iç o da iyi gelir. benim tam 1 hafta gecikti de çatlıyodum valla.

doğru diyosun herkes kendi derdin de rabbim hepimizin yüzünü güldürsün soğan suyunuda 2 gün içip bırakıyorum ya o konuda biraz sorumsuz davranıyorum galiba eşim yapsa ayağıma getirse çok güzel içerm ama oda benden uyuşuk:1: ben hatırlatmasam keçi boynuzuz suyunu bile içmiyo .....topiğe yazma olayı ise ben ev hanımıyım evde nette var hergün okuyorum ama bi türlü elim yazmaya gitmiyo uyuşuğun teki oldum çıktım dah asık yazarım artık:54:

doğru diyosun herkes kendi derdin de rabbim hepimizin yüzünü güldürsün soğan suyunuda 2 gün içip bırakıyorum ya o konuda biraz sorumsuz davranıyorum galiba eşim yapsa ayağıma getirse çok güzel içerm ama oda benden uyuşuk:1: ben hatırlatmasam keçi boynuzuz suyunu bile içmiyo .....topiğe yazma olayı ise ben ev hanımıyım evde nette var hergün okuyorum ama bi türlü elim yazmaya gitmiyo uyuşuğun teki oldum çıktım dah asık yazarım artık:54:

HEHE :52::52: Annem hep üşengecin çocugu olmazmış der , bence biraz canlan :1::1:

merhaba Masal, nasılsın ? tekrar hayırlısı olsun canım ... herşey güzel olur bu sefer inşallah..

gayem sağol canım hatrımı sormuşsun...bugün 4 gibi gideceğiz inşallah hastaneye...o yüzden dün geç saatlere kadar çalıştım ki bugün evimden gideyim dinleneyim sıcakta dolaşıp yorulmayayım diye iyi oldu Allahtan duruşmam falan da yoktu idare edecekler beni artık hsonuna denk gelmeside iyi oldu cumartesi pazar dinlenirim evde ,, hayırlısı ile olsun bitsin bugün itibarı ile 2.aşılama dönemini de atlatmış olacağım yine negatif sonuç alacak olursam en azından geçirmem gereken bir evreyi daha tamamladığım için bebeğe bir adım daha yaklaştık diyeceğiz napalım mantıklı olmaya çalışıyorum umutlarımın yanında..bu sabah sağ kasık batması ile uyandım zaten tek yumurta gelişti bu ay sağ tarafta sanırım o yüzden..durumlar böyle heyecan var mı var elbet ne kadar tecrübe edersen et oluyor tek takıntım orda çok bekletilmeden zamanında sorunsuz yapılsın gerilmeden çünkü ameliyathanede yapıyor ortamı gereği çok soğuk ya o soğuk doktorun teşrif etmesiniş beklerken heyecanımla karışıp daha da üşütüyor beni geriyor..

HEHE :52::52: Annem hep üşengecin çocugu olmazmış der , bence biraz canlan :1::1:

doru demiş anan :1:bi yerlerden başlamak gerek olayın ciddiyetini farkında değilim heralde:27: eşim diyo biraz kilo ben aman boşver aşılama olcak nasılsa diyorum,e ilacını iç diyo ben gene sallamıyorum eşim en son patladı aşılamayı ne sanıyosun dedi hastanede elimize bebek verip göndermeyecekler dedi bende surat aynen böyle :37:

Son düzenleme:
canım sağol unutulmamış olmak güzell.. hestia arkadaşımızında gözü aydın olsun rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah :16:canım ilk tedaviye başladığımızda adetlerim düzensizdi çene altında tüylenme sorunu var hatta ona kıllanma desek daha doğru olur :1: baya kilomda var 1 60 boy 75 kilo dr pko teşhisi koydu hormon tahlillerim lh adetin 3. günü 14 çıkktı 5 olması gerekliymiş daha sonra lh düzene girdi ama günde 4 klomene rağmen 3 yumurta oluyodu 13 mm de kalıyodu dirençliymiş güya ilaca benim yumurtalar.... yani işin özü ben kist ve pko dann öyle oluyor diy düşünüyorum bilimiyorum offf:25:

melekcim bende senin gibi pkoluyum sen yenimi öğrendin bu durumu?pkonun belirtileri var kişiden kişiye göre değişiyo ama mesela bazılarında kıllanma ve adet düzensizliği olur bazılarındada kilo problemi..sende tüylenme var demekki..doktorlar pkonun ancak kilo vermeyle geçeceğini söylüyolar ama geçmiyo malesef..bende ilk tedaviye klomenle başladım senin gibi istenilen mm gelmedi aşılamaya başladık..ağrıda oturuyomuşsun sanırım elinden gelirse ihmal etme bu durumu canım doktora git mutlaka..

masalcım nasılsın canım heyecan varmı aşılama için?saat 4te gidecekmişsin doktora hayırlısıyla biter inşallah bu işlem..öpüyorum seni

öyle olmaz işte canım ben yaptım geçen ay 10 gün içtim sadece akşamları içtim ben 1 soğanı kaynatıyodum 5 dk 1.5 bardak suda. sonra fazla soğumadan sıcak sıcak içiyorum öyle oluyomuş faydası baya akıntım oldu onu uyguladıktan sonra. hem o işe yaramasa bile bağışıklığı güçlendiriyo zayıflamaya bile yarıyo bence 3-4 ay üst üste yapmalısın canım işengeçliklerinden vazgeç çocuk istiyorsan canlan bence de :) ev kadınları hep dalıyor işe kendilerini unutuyolar kilo vermeye bak sen canım.

melekcim bende senin gibi pkoluyum sen yenimi öğrendin bu durumu?pkonun belirtileri var kişiden kişiye göre değişiyo ama mesela bazılarında kıllanma ve adet düzensizliği olur bazılarındada kilo problemi..sende tüylenme var demekki..doktorlar pkonun ancak kilo vermeyle geçeceğini söylüyolar ama geçmiyo malesef..bende ilk tedaviye klomenle başladım senin gibi istenilen mm gelmedi aşılamaya başladık..ağrıda oturuyomuşsun sanırım elinden gelirse ihmal etme bu durumu canım doktora git mutlaka..
3 senedir öğrenmiş bulunmaktayım canım bendeki belirtileri söylim canım
çene altı ,göğüslerin arası ve ucu ,kıllanma (tüylenme demiyorum malesef kıl ) erkek tipi yağlanma göbek ve bel çevresinde özellikle, çenede bolca sivilce, yemek tarifi gibi oldu ama:1: bende durumlar böyle diafrmin kullandım ama işe yaramadı bende kısmetse aşılama olcam adetim teşrif ederse tabi :31:

öyle olmaz işte canım ben yaptım geçen ay 10 gün içtim sadece akşamları içtim ben 1 soğanı kaynatıyodum 5 dk 1.5 bardak suda. sonra fazla soğumadan sıcak sıcak içiyorum öyle oluyomuş faydası baya akıntım oldu onu uyguladıktan sonra. hem o işe yaramasa bile bağışıklığı güçlendiriyo zayıflamaya bile yarıyo bence 3-4 ay üst üste yapmalısın canım işengeçliklerinden vazgeç çocuk istiyorsan canlan bence de :) ev kadınları hep dalıyor işe kendilerini unutuyolar kilo vermeye bak sen canım.

evet bende kendimi unuttum evlendiğimdede çok zayıf değildim 60 65 arası oynuyodu ama evlendikten sonr adahada almaya başladım hayıt otu getirttik hala dolapta duruyor :26:anam hakkentten uyuşuğun tekiyim ben ya :26:

pkolu arkadaşlar doktorunuzdan ünsilün direnci karşı metformin isteyiniz ..bununla gebe kalan bi çok kişi var hemde kısa sürede ...
diğer topikten arkadaşımız kullandığı ilk ay gebe kaldı:nazar:
bende kullanıyorum ve aynı zmanda diyet yapıyorum pkolularda şeker direnci çok önemli bi durum..tüp bebek yaptırırken bile doktorlar metformin veriyor ...

pkolu arkadaşlar doktorunuzdan ünsilün direnci karşı metformin isteyiniz ..bununla gebe kalan bi çok kişi var hemde kısa sürede ...
diğer topikten arkadaşımız kullandığı ilk ay gebe kaldı:nazar:
bende kullanıyorum ve aynı zmanda diyet yapıyorum pkolularda şeker direnci çok önemli bi durum..tüp bebek yaptırırken bile doktorlar metformin veriyor ...

canım ben 2 ay kullandım işe yaramayınca drm bırak dedi bende bıraktım :26:

3 senedir öğrenmiş bulunmaktayım canım bendeki belirtileri söylim canım
çene altı ,göğüslerin arası ve ucu ,kıllanma (tüylenme demiyorum malesef kıl ) erkek tipi yağlanma göbek ve bel çevresinde özellikle, çenede bolca sivilce, yemek tarifi gibi oldu ama:1: bende durumlar böyle diafrmin kullandım ama işe yaramadı bende kısmetse aşılama olcam adetim teşrif ederse tabi :31:

evet bende kendimi unuttum evlendiğimdede çok zayıf değildim 60 65 arası oynuyodu ama evlendikten sonr adahada almaya başladım hayıt otu getirttik hala dolapta duruyor :26:anam hakkentten uyuşuğun tekiyim ben ya :26:

öyle de kendini bir işe yaramaz gibi hissetme canım ben de senin gibi ev hanımıyım bazen bütün gün paso yatıp tv izlediğim oluyor ama evimin işini yapıyorum dışardaki işlerimi alışverişlerimi yapıyorum tedavi süresinde işe girmeyi düşünmüyorum hiç haftasonu da eşimle geziyoruz yani herkesin hataı aynı ve standart. kendine haksızlık etme. pko nun belirtilerini saymışsın ya canım benim de genç kızlığımdan beri göğüslerimin uçlarında yani ucu değil de kenarındaki pembe yerlerinde tüyler vardı ben onları kopardıkça koyulaştılar kıl oldular çok yok çoğalmıyor da tek tük ama kıl gibi. adetlerim düzenli benim.kilo sorunum da yok. başka kıllanmam da yok hatta tüysüzüm çok sarışınım:) ultrasonlarda anlaşılır mı bu meret benim sol yumurtalığım tertemiz çıkıyor hep sağ yumurtalığımda rahim anomalimden dolayı tam gelişmemiş ama yumurtlaması var. böyle işte bende pko yoktur dimi:(

canım ben 2 ay kullandım işe yaramayınca drm bırak dedi bende bıraktım :26:

çok enteresan pkoluysan bırakmaman gerekirdi..şeker yükleme testlerin yapıldımı veya sende diyetle destekledinmi bence bunlar yapılmadan brakılmaması lazım ..
forumda araştırabilirsin glukofen kullananları o kadar çok kişi varki gebe kalanlar hiç yumurtlamayıp onunla yumurtlayan bende geçen ay başladım ve sadece 3 gün gecikme ile yumurtladım ..

öyle de kendini bir işe yaramaz gibi hissetme canım ben de senin gibi ev hanımıyım bazen bütün gün paso yatıp tv izlediğim oluyor ama evimin işini yapıyorum dışardaki işlerimi alışverişlerimi yapıyorum tedavi süresinde işe girmeyi düşünmüyorum hiç haftasonu da eşimle geziyoruz yani herkesin hataı aynı ve standart. kendine haksızlık etme. pko nun belirtilerini saymışsın ya canım benim de genç kızlığımdan beri göğüslerimin uçlarında yani ucu değil de kenarındaki pembe yerlerinde tüyler vardı ben onları kopardıkça koyulaştılar kıl oldular çok yok çoğalmıyor da tek tük ama kıl gibi. adetlerim düzenli benim.kilo sorunum da yok. başka kıllanmam da yok hatta tüysüzüm çok sarışınım:) ultrasonlarda anlaşılır mı bu meret benim sol yumurtalığım tertemiz çıkıyor hep sağ yumurtalığımda rahim anomalimden dolayı tam gelişmemiş ama yumurtlaması var. böyle işte bende pko yoktur dimi:(

haklısın galiba daha fazla bi şeyler yapmam gerek eşim çok üzülüyo onun için birazdan kalkıp soğanımı kaynatayım .....canım en önemlisi adetin 3. günü lh hormonunun yüksek olmaması gerekiyor... yumurtalıklarımada bakınca küçük kistciklerim vardı drum bünlar büyümeyip çatlayamayan yumurtaların dedi pko nun en önemli özelliği erkek hormonu testesteron salgılaması adet gecikmesi 45 50 gün kadar ve erkek tipi kıllanma, yağlanma oluyo üzme kendini canım sende öyle bi problem olduğunu sanmıyorum sıkma canını :29:

Back
X