35 oz ve cy 76 kızlar olumsuz olmayın, toparlanın lütfen. Hamile kalanların hepsi farklı seyler söylüyor. Kimi adet olacak sanmış, kimi hiç birşey hissetmemiş, bütün belirtileri kaybolmuş. Herkesin bünyesine, vucut yapısına, ne bileyim herseyine göre farklılık gösterebilir. Benimde azaldı ağrılarım. Adet olmadan önceki gibi bacak ve bel agrisi var.
Evet artim tükenmeye başladık, ama ne yapalım. Biz elimizden ne geliyorsa onu yapıp, gerisini Allah'a bırakıyoruz. Zaten ondan sonrası da mucize. Her bebek bir mucize aslında. Bebeğin olusumu ile ilgili bir belgesel izlemiştim ve gercekten mucizesi birşey.
35oz vücudunu dinlemeyi bırak ve rahatlamaya bak. Genelde herkes hiç takmadım bu ay kafaya ve hamile kaldım diyor. Strese yapma canim. Bizim zaten esimin stresli is döneminden spermler kalitesizdi, birde ben yapsam herhalde geri kalanı da kaçar.
"aaaa ben bu kadar stresli bir vücutta büyümek istemem

kardeslerim bir dahaki aya siz deneyin. Belki annemiz rahat olur biraz daha. Ah su babamızda bir tatile falan gitse de annemizi alıp, söyle rahatlamış, sakın olsalar da bizde kalitemizden odun vermesek

" dediklerini duyar gibiyim :)