Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol canım ben raporda çıkartmak istiyorum ama acaba yardımcı olurlarmı bu konuda bilmiyorum arkadaşın raporlamı yaptırmıştı canım ne kadar tutmuştu bi bilgin varmı?

cnm arkadaş raporsuz yaptırdı beklemek istemedi aşılama yaptırmadan direk tüp yaptırdı ve tuttu çok şükür ki. 6000 civarı tuttu demişti.

bu özel ege tüp bebek merkezi nerde canım
kahramanlarda hayatım hemen atakalp hastahanesinin yanında merkez ben ne zaman gitttiysem full çekiyor. Demekki başarısı varki o kadar kalabalık ayrıca bizim doktorumuza giden başka bir arkadaşta vardı oda orada tüp yaptırdı ilk denemede tuttu şimdi bebegi dogdu bile oda çok memnun oradan

sağol canım ben raporda çıkartmak istiyorum ama acaba yardımcı olurlarmı bu konuda bilmiyorum arkadaşın raporlamı yaptırmıştı canım ne kadar tutmuştu bi bilgin varmı?

canım ya bu rapor işi nasıl oluyor??bende özelde yaptırıyorum raporu nerden çıkartıyoruz???

slm kızlar nasılsınız umudu yitirmek yokkk daha aşılamadasınız yahuuu bırakacam tedaviyi falan olmaz bırakmayın hiç olmazsa tüp denersiniz:16::16:
mda ne yiycez canım bugün?:1: ay canım sıkıldı evde annemleri çagırdım arkadaşlarıyla yaylaya çıkacaklarmış ne yaylası dedim bozkır köyünün diyor yarabbim yeni icat oldu yani buldu canım babam istedigin varmı diye soruyor sanki hamişimde öyle davranıyor:43:benide götürürdüde ödü patlar şimdi bana bişey olcak diye yaşatmadıgım kalmadığı için adama sevinememişti hamileligime bile sıkıntılardan:43:

ay şiştim sanırım apartmandada eşimin amcasının gelini var zile basmaktan bıkmadı delimine misafiri gelecekmiş züccaciye sandı beni tabak çatal sehpa:52::52: ne diye misafir çagırıyosun madem :36:tüp demedim belimi çektirdim vs uydurdum yatıyorum diye burda pek meşhur çocugu olmayanı hemen belini çektirirler :9: güldügüme bakmayın benide kaynanam çektirmişti bide çeken kadın sabah eznıyla salona git kafanı 3kez yere vur demişti dınk dınk dınk vallahi vurmuştum:9::9:
kızlar yalnız evde oturmaktan dilim şişti sanırım sizde okuyup gülersiniz:9::9:

canım ben peynir domates ekmek yedim canım bişey istemedi bugün,
senin şu bel çektirme maceranı bugün gibi hatırlıyorum ya o zamanda ne gülmüştük hatırlıyormusun, sende bir güzel yapmıştın bunu :1:alemsin işte insan çare ararken herşeye katlanıyor.

canım ya bu rapor işi nasıl oluyor??bende özelde yaptırıyorum raporu nerden çıkartıyoruz???

canım devlette 2 defa aşılama yaparsan 2 defa tüp bebek yaptırma hakkın oluyor. sen sadece katkı payını ödüyorsun ve ilaçların bir kısmını

bilmiyorumki canım şimdiden araştırayım dedim daha önce smyraya başlıcaktık tüp için direk tüp yaptırcaktım sonra miyom çıktı bende doktor ameliyat ol öyle gel dedi sonra arayada aşılama girince kaldı bende ikisi arasında kaldım smyraya giden yokmu acaba

bugün ilk defa bir doktor bana sen çok özel bir hastasın dedi. bunu diyen zeynep kamil hastanesinin tüp bebek bölümündeki uzman bir doktor. sahip olduğum rahim anomalisi %5 görülen anomalilerin arasında ennnn nadir görüleniymiş. yarım rahimli olmak. buna bağlı olarak tüpümün olmadığı tarafta böbreğimin de olmaması. yani benim hem sağ tüpüm hem sağ böbreğim hemde rahmimin sağ tarafı yok hiçbirisi gelişmemiş. ama ben yine de şükrediyorum. bol su içerek böbreğime iyi bakıyorum 1 tanesi olduğu için şükrediyorum. bu problemler doğum yapmama engel değil çünkü sağ tüpüm sağ yumurtalığım ve rahmim çok sağlıklı buna şükrediyorum. rahmim biraz küçük tabiki yarım olduğu için ama onun da çaresi var dikiş atılıyor rabbim istedikten sonra. ve ben hala ümitliyim olacağına dair inancımı hiçbirzaman kaybetmiyorum. herşey için şükretmek lazım doktorum da bu ender durumdan dolayı özel olduğumu söyledi. bunu farkettiği için çok mutuyum bugün daha 8. günüm solda gelişen hiç folikülüm yok. 1. aşılamamda doz arttırımımın erken yapıldığını söyledi infertilitede olmuştu o , bu tüp bebek bölümü tarafından takip ediliyor. erken arttırmışlar dozu biz sabırlı olucaz 75 le devam edicez dedi. doktora aşık oldum galiba :D çok bayıldım çok. ilgili. mükemmel bir doktor. dosyamın içine düşüyo her defasında.neyse sabırlı olucaz işte 75 le devam geç de olsa sağlıklı gelişen bir yumurta istiyor sanırım bu doktor.

ben çok rahatım hiç üzülmüyorum güzelce iğnelerimi yapıyorum. Alllahtan hayırlısını diliyorum. eğer 2. aşılamam da tutmaz sa b ölüm doktorlarım ne derse onu yapıcam.
hayırlı süreçler ve hayırlı aşılamalar olsun ercelf...
merhaba kızlar..daha önceden de yazmıstım asılama olduğum zamanlarda...
simdi ise tüp bebek tedavisine basladım gonalf 300 kullanıyorum.3. iğnemi yaptık bugün..inşallah emeklerimizin karsılığını alırız...
inşallah Allah yüzüznü güldürür....
canım benim elin deymişken benide güncellermisin 2.aşılama negatif sagol tatlım

çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede toparlanıp yeniden başlarsınız tedaviye...

Hepinizeeeee kucak dolusu sevgiler saygilarrrrr :-)
Yazilarinizi okudum cevaplar veremedim..uzerimde bi gerginlik bi can sıkintisi bi daral gecirme vardi...ama sanirim bugun biraz daha iyiyim
İyi olunca yazabilitim dedim sizlere...
Superisi bugun nasil gecti rabbim gonlune gore versin canim....
Mda d.kont hapiyla aran nasil yan etkileri seni de cok etkiliyor mu
Rana yazin superdiii cok guldum :-) allahim dermansiz dert vermesin biz herseyi yapmaya haziriz dimi :-)
Masalcim biraz rahatsizlanmissin gecmis olsun...nasil isler yogun mu yine ? Bu arada gun sayiyorum bugun hariz son 4 gun :-)
Veee diger isimlerini yazamadigim arkadslar umarim iyisinizdirrr sabirrr cekmeye devam degil mi ?
Hepinizi opuyorummmmm

Sağol tatlımm beni düşünmüşsün bunca işinin arasında canımsın yaa.
Ben bu gün dotora gitmedim. telefonda görüştük yarın içiin randevulaştık sabah 9 da gidicem. inşallah güzel haber alırım :(
kanamam yok ama yinede bi şüphe kalıyor insanın içinde.bi an önce yarın olsun istiyorum.size yazarım burdan.

kuzumm benimmm inşallah çok güzel bir aşılama geçirirsin. hiç aksilik olmaz. gelir bebişin bu kez.
senin için dua edicem.
sevgiler...

Superım saatler kaldı bebısınle kavusmana canım ınsallah yarın aksılıksız acısız ve stresız bı asılama gecırırsın ve sonundada bebıs gelır sana saglıkla hayırla pelıkancım yarın sendende guzel haberler beklıyorum opuldunuz kızlar Rabbım ıkınızınde yardımcısı olsun

Superim... Canim bugun hic giremedim yogun gecti is gunum.. Aksamda yine halsizlestim erken yattim Az once uyandim senin icin girdim bu saatte tekrar yatmadan sana yarin icin hakkinda herseyin en hayirlisini ve gönlünün istediginin gercek olmasini diliyorum su gibi gecsin zaman senin icin yarin bekledigin bebegine vesile olsun asilaman... Cok opuyorum guzel mutlu umutlu haberlerle dön arkadasim simdiden gecmis olsun guzelim sevgilerimle....

pericim az kaldı aşılamana umarım bu sefer herşey yolunda gide ve o çok istediin ve istediğimiz minik meleğin hoop diye gelip göbüşüne konar. Tatlım tüm dualarım seninle.Allahım yardımcın olsun.Seni çok seviyoruzzzzz:16::16::16::16:

slm kızlar nasılsınız haftasonu kimse yok sanırım
superim inşallah herşey gönlünce olmuştur cnm

:nazar:su periim hosgeldiinnn canım nasıl geçti aşılaman???hayırlı olsun inşallah bebişin göbişine yerleşirr:9:

canlarım hepinize merhaba öncelikle merak etmişsiniz,benim için güzel dileklerde bulunmuşsunuz dualar etmişsiniz hepinize çok teşekkür ederim..bende sizleri çok seviyorum :16: :16: hayırlısıyla 2.aşılamamı yaptırdım geldim anca foruma girip yazabiliyorum..sabah eşimle beraber 8,30da ordaydık eşim 9da verdi spermlerini beklemeye başladık saat 10,30 gibi beni çağırdılar hazırlandım bekledim biraz sonra içeri aldılar beni doktorumla sohbet ederek başladık..eşimin spermleri gayet iyiymiş işlemi yaparken bu sefer biraz canım acıdı aleti içerde çevirmek zorunda kaldı ama sonunda gönderdi spermleri..onların güzel yolculuklarını izledim :1: sonra odaya aldılar beni 45 dakika yattım kıpırdamadan..doktorum geldi herşeyin iyi geçtiğini bu sefer yumurtaların fazla olduğunu ve eşimin spermlerininde iyi olduğunu söyledi ve bana crinone jel verdi bu akşamdan itibaren kullanmaya başlıcam..7 temmuzda sonucumu öğrenicem hayırlısıyla..inşallah sonucum güzel çıkar..:16: artık gün saymaya başlayabiliriz :21::21:

Son düzenleme:
canlarım hepinize merhaba öncelikle merak etmişsiniz,benim için güzel dileklerde bulunmuşsunuz dualar etmişsiniz hepinize çok teşekkür ederim..bende sizleri çok seviyorum :16: :16: hayırlısıyla 2.aşılamamı yaptırdım geldim anca foruma girip yazabiliyorum..sabah eşimle beraber 8,30da ordaydık eşim 9da verdi spermlerini beklemeye başladık saat 10,30 gibi beni çağırdılar hazırlandım bekledim biraz sonra içeri aldılar beni doktorumla sohbet ederek başladık..eşimin spermleri gayet iyiymiş işlemi yaparken bu sefer biraz canım acıdı aleti içerde çevirmek zorunda kaldı ama sonunda gönderdi spermleri..odaya aldılar beni 45 dakika yattım sonra doktorum geldi herşeyin iyi geçtiğini bu sefer yumurtaların fazla olduğunu söyledi ve bana crinone jel verdi bu akşamdan itibaren kullanmaya başlıcam..7 temmuzda sonucumu öğrenicem hayırlısıyla..inşallah sonucum güzel çıkar..:16:

Hani herkesinnn içine bi his dogar ya benimde senin icin bu his var....tabiii ne derece dogrudur bilmiyorum ama bu yumoslar seni bos cevirmyecek gibi....
Temennim bu hislerim bu canim..
Rabbim yuzunuze gulsun ins sonrada bizlerde sevinelim senin adina :-)
Hayirli olsun superim

Hani herkesinnn içine bi his dogar ya benimde senin icin bu his var....tabiii ne derece dogrudur bilmiyorum ama bu yumoslar seni bos cevirmyecek gibi....
Temennim bu hislerim bu canim..
Rabbim yuzunuze gulsun ins sonrada bizlerde sevinelim senin adina :-)
Hayirli olsun superim

canımm çok teşekkür ederim inşallah içine doğan çıkar yumoşlar yüzümü kara çıkarmaz :1: rabbim hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda inşallah :16:

Hepinizeeeee kucak dolusu sevgiler saygilarrrrr :-)
Yazilarinizi okudum cevaplar veremedim..uzerimde bi gerginlik bi can sıkintisi bi daral gecirme vardi...ama sanirim bugun biraz daha iyiyim
İyi olunca yazabilitim dedim sizlere...
Superisi bugun nasil gecti rabbim gonlune gore versin canim....
Mda d.kont hapiyla aran nasil yan etkileri seni de cok etkiliyor mu
Rana yazin superdiii cok guldum :-) allahim dermansiz dert vermesin biz herseyi yapmaya haziriz dimi :-)
Masalcim biraz rahatsizlanmissin gecmis olsun...nasil isler yogun mu yine ? Bu arada gun sayiyorum bugun hariz son 4 gun :-)
Veee diger isimlerini yazamadigim arkadslar umarim iyisinizdirrr sabirrr cekmeye devam degil mi ?
Hepinizi opuyorummmmm

ahh hayatım galiba artık alışmışım bu haplarav ilk zamanlar kötü ediyordu ama neredeyse bir senedir kullanıyorum ve günde 2'şer tane bazen çok sıkıntı veriyor çarpıntı yapıyor ben zaten panik ataklıyım .

canlarım hepinize merhaba öncelikle merak etmişsiniz,benim için güzel dileklerde bulunmuşsunuz dualar etmişsiniz hepinize çok teşekkür ederim..bende sizleri çok seviyorum :16: :16: hayırlısıyla 2.aşılamamı yaptırdım geldim anca foruma girip yazabiliyorum..sabah eşimle beraber 8,30da ordaydık eşim 9da verdi spermlerini beklemeye başladık saat 10,30 gibi beni çağırdılar hazırlandım bekledim biraz sonra içeri aldılar beni doktorumla sohbet ederek başladık..eşimin spermleri gayet iyiymiş işlemi yaparken bu sefer biraz canım acıdı aleti içerde çevirmek zorunda kaldı ama sonunda gönderdi spermleri..onların güzel yolculuklarını izledim :1: sonra odaya aldılar beni 45 dakika yattım kıpırdamadan..doktorum geldi herşeyin iyi geçtiğini bu sefer yumurtaların fazla olduğunu ve eşimin spermlerininde iyi olduğunu söyledi ve bana crinone jel verdi bu akşamdan itibaren kullanmaya başlıcam..7 temmuzda sonucumu öğrenicem hayırlısıyla..inşallah sonucum güzel çıkar..:16: artık gün saymaya başlayabiliriz :21::21:

balım hoşgeldin, bende bu sefer senden çok umutluyum sanki herşey daha iyi oldu gibi hissediyorum umarım beklediğimiz sonuç gerçekleşir.İyi dinlenmeler sana :16::16::16::16:

balım hoşgeldin, bende bu sefer senden çok umutluyum sanki herşey daha iyi oldu gibi hissediyorum umarım beklediğimiz sonuç gerçekleşir.İyi dinlenmeler sana :16::16::16::16:

sağol bitanem inşallah umutlarını boşa çıkarmam inşallah sonu güzel olur aşılamamın :38:

canım ben peynir domates ekmek yedim canım bişey istemedi bugün,
senin şu bel çektirme maceranı bugün gibi hatırlıyorum ya o zamanda ne gülmüştük hatırlıyormusun, sende bir güzel yapmıştın bunu :1:alemsin işte insan çare ararken herşeye katlanıyor.

ay daha öncedemi anlattım:17::17: hiç hatırlamıyorum bidaha anlatmayım anlatılacak ne çok hikayem varken bunda takılmış benim hafıza vurmanın etkisi olsa gerek:))

su peri bitanemm aşılaman hayırlı olsun canım sen ben tedavideyken sonuçmu bekliyodun ne çabuk oluyor tekrar yapıldı unutmuşum işlemleri:44: neyse inş tombiş tombiş bizi bırakmayan sımsıkı tutunan bolca tekme atan anne diye bagıran yavrularımıza bukez kavuşuruz amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ay daha öncedemi anlattım:17::17: hiç hatırlamıyorum bidaha anlatmayım anlatılacak ne çok hikayem varken bunda takılmış benim hafıza vurmanın etkisi olsa gerek:))

su peri bitanemm aşılaman hayırlı olsun canım sen ben tedavideyken sonuçmu bekliyodun ne çabuk oluyor tekrar yapıldı unutmuşum işlemleri:44: neyse inş tombiş tombiş bizi bırakmayan sımsıkı tutunan bolca tekme atan anne diye bagıran yavrularımıza bukez kavuşuruz amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canımcımm çok sağol inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize en kısa zamanda..bizim bebişler nazlı geç geliyolar annelerine daha şimdiden çektiriyo haylazlar :1:

su perisi çok şükür sorunsuz bir şekilde yapılmış aşılaman,umarım sonucunda güzel olur.Allah seninde emek veren diğer arkadaşlarında emeğini boşa çıkarmasın inşallah.

su perisi çok şükür sorunsuz bir şekilde yapılmış aşılaman,umarım sonucunda güzel olur.Allah seninde emek veren diğer arkadaşlarında emeğini boşa çıkarmasın inşallah.

teşekkür ederim mcan inşallah dediğin gibi sonucum güzel olur allah herkesin kucağını boş bırakmasın..

Son düzenleme:
canım aşılaman güzel geçmiş çok sevindim gerçekten:52: inşallah bu sefer olacak hayırlısıyla.:13:

Back
X