Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dimpleee rica ederim canim ne demek :-)

Evet gayecim tupe gececgiz ama benim fsh yuksek dusmesini bekliyoruz onun icin iki ayri ilacim var..birde corekotu bal tarcin yiyorum :-)
Bu ikinci ayim beklemedeyiz yani..
Seni listede gormedim senin hangi il ve aşaman ne şuan?mdaya soyleseydin yazsaydi seni de..

ben şu an dinlenme dönemindeyim canım .. ben de senin gibi fsh muzdariplerindenim maaalesef :( 2 tüp bebek denemesinde bulundum.. 2 olumsuzluğu peşpeşe yaşamak beni ağır yıprattı.. ama bu ara vermek benim için iyi olduğuna inanıyorum.. hem bedenen hem zihnen dinlendiğime inanıyorum.. 2011 yılından beri aldığım hormaonlara ara vermek vücüduma iyi geldi.. balon gibiydim ilaçları bırakınca söndüm valla :)) yarın için kontrolüm var sadece durum değerlendirmesi için gidiyorum. tedaviye Ekim ya da Kkasım gibi düşünüyorum nasipse .. Antalya dayım ben ..
canım ya bu dediğin karışım işe yarıyor mu ? miktarlarını yazabilir misin ? bu süreçte ben de deneyim..

ben şu an dinlenme dönemindeyim canım .. ben de senin gibi fsh muzdariplerindenim maaalesef :( 2 tüp bebek denemesinde bulundum.. 2 olumsuzluğu peşpeşe yaşamak beni ağır yıprattı.. ama bu ara vermek benim için iyi olduğuna inanıyorum.. hem bedenen hem zihnen dinlendiğime inanıyorum.. 2011 yılından beri aldığım hormaonlara ara vermek vücüduma iyi geldi.. balon gibiydim ilaçları bırakınca söndüm valla :)) yarın için kontrolüm var sadece durum değerlendirmesi için gidiyorum. tedaviye Ekim ya da Kkasım gibi düşünüyorum nasipse .. Antalya dayım ben ..
canım ya bu dediğin karışım işe yarıyor mu ? miktarlarını yazabilir misin ? bu süreçte ben de deneyim..

Ciddimisinnn ayni mi durumumuz? Daha tupe baslatmdi doktorum nedense takintili bu fsh a..yuksek olanlar yaptirmis dedigimde yazik etmisler demisti bana..ben sende fsh dussun saglikli bir sonuc alalim istiyorum demisti...sence de dogrumu bu?yani fshin yuksekken mi yapildi acaba tup?
Karisim yumurtaliklarin calismasi ve buyumesi icin bu daha ilk ayim..denemesi bedeva dedim yapiyorum :-)
Ben bir haftalik yaptim..tam olcu yok biraz bal ögutulmus corekotu ve biraz tarcin...ayrica ben hayit suyuda iciyorum..
Artik ilacin mi hayitin mi faydasi oldu bilinmez ama 35 iken 27 oldu bir ayda...
Sen neler yaptin peki bu zamana kadar yani ilac bitkisel?

Ciddimisinnn ayni mi durumumuz? Daha tupe baslatmdi doktorum nedense takintili bu fsh a..yuksek olanlar yaptirmis dedigimde yazik etmisler demisti bana..ben sende fsh dussun saglikli bir sonuc alalim istiyorum demisti...sence de dogrumu bu?yani fshin yuksekken mi yapildi acaba tup?
Karisim yumurtaliklarin calismasi ve buyumesi icin bu daha ilk ayim..denemesi bedeva dedim yapiyorum :-)
Ben bir haftalik yaptim..tam olcu yok biraz bal ögutulmus corekotu ve biraz tarcin...ayrica ben hayit suyuda iciyorum..
Artik ilacin mi hayitin mi faydasi oldu bilinmez ama 35 iken 27 oldu bir ayda...
Sen neler yaptin peki bu zamana kadar yani ilac bitkisel?

açıkcası fsh ı dengelemek zor canım biliyorsun .. bir ay bakıyorsun normal bir ay sonra tepelerde geziyor..benim fsh 25 ti... yeterince zaman kaybım olduğundan yaşımın da 34 olmasından dolayı tüp yaptırdım.. en büyük korkum yumoşumun döllenmeyecek düşüğncesiydi.. şükürler olsun ki yumurtam sayım az ama kalitesi yüksekti.. keşke tutmayı da başarsaydım iyi olcaktı da nasip böyleymiş :((
incir denedim .. geçenlerde de hayıt aldım ama içemedim onu :( hap olarak kullanmak istemedim açıkcası..

açıkcası fsh ı dengelemek zor canım biliyorsun .. bir ay bakıyorsun normal bir ay sonra tepelerde geziyor..benim fsh 25 ti... yeterince zaman kaybım olduğundan yaşımın da 34 olmasından dolayı tüp yaptırdım.. en büyük korkum yumoşumun döllenmeyecek düşüğncesiydi.. şükürler olsun ki yumurtam sayım az ama kalitesi yüksekti.. keşke tutmayı da başarsaydım iyi olcaktı da nasip böyleymiş :((
incir denedim .. geçenlerde de hayıt aldım ama içemedim onu :( hap olarak kullanmak istemedim açıkcası..

Kader kismet hayirlisi diyoruz....umut tukenmesin ama dinlendikten sonra kiii bu esnada dusmesi dilegiyle bu fshin ins daha saglam baslarsin tedavine..hayit suyu resmen toprak gibi ama suyla karisinca ve hemen ardindan keskin bi meyva yersen kolay olacaktir :-)
Hap olarak mesela ben prognova ve dha aliyorum sana vermedi mi doktor bunlari yada benzerlerini?

Bu ara yanlis anlamadim degil mi sen bile bile fsh yuksekken tup denedin?

Son düzenleme:
canım aklın varsa oraya gitme... ömrümden ömür gitti onlar yüzünden... özel egeye aylar önce gittim sonra kendime gelemedim uzunca süre... :'(
Tatlım neden önermiyorsun söylesene bende oraya gidiyorum.

herkese selaaaam evet kızlar 2.aşılamam perşembe gün yapıldı ve çok zor geçti bu sefer hiç bi bilgimde yok kendimi ruhsal olarak hiç iyi hissetmiyorum nedense sanki olmıcak gbi yine eşimde bütün sinirini falan benden çıkarıyo hep yani bu stresle olmaz yine artık nasip ne diyelim...
hayırlısı olsun canım ama eşinde seni çok üzüyor , bilmiyormuki bu işlerde moral çok önemli.

ay daha öncedemi anlattım:17::17: hiç hatırlamıyorum bidaha anlatmayım anlatılacak ne çok hikayem varken bunda takılmış benim hafıza vurmanın etkisi olsa gerek:))

su peri bitanemm aşılaman hayırlı olsun canım sen ben tedavideyken sonuçmu bekliyodun ne çabuk oluyor tekrar yapıldı unutmuşum işlemleri:44: neyse inş tombiş tombiş bizi bırakmayan sımsıkı tutunan bolca tekme atan anne diye bagıran yavrularımıza bukez kavuşuruz amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yok tatlım burada anlatmadın , ben bunu 3-4 sene evvel ilk yaptıgında diger sitede anlatmıştın oradan hatırlıyorum, o zaman çok gülmüştük.

günaydın kuzular hepinizin günü ve yeni haftası çok güzel olsun mutluluk dolsun, bu hafta sonuç alacak arkadaşlarımızın göbüşleri dolsun.:16:

Hatisss asilaman insaallh hayirli olur canim...esinde strestendir sikintisi...ins daha fazla ustune itmez seninde...
Bol bol dua et sen ve dinlenmeye calis..

günaydın kuzular hepinizin günü ve yeni haftası çok güzel olsun mutluluk dolsun, bu hafta sonuç alacak arkadaşlarımızın göbüşleri dolsun.:16:

Gunaydin mdacimmmm aminnn insallah kocaman gobekleri olur :-) iştemisin nasil yogun mu geciyor?
Bu arada dun esime topicin adini soyledim tebrik etti seni valla guzel bulmuslar tebrikler dedi :-) :-)

Gunaydin mdacimmmm aminnn insallah kocaman gobekleri olur :-) iştemisin nasil yogun mu geciyor?
Bu arada dun esime topicin adini soyledim tebrik etti seni valla guzel bulmuslar tebrikler dedi :-) :-)

merhaba canım
evet malesef çalışıyorum :43: bazen yogun oluyor ama daha fazlası çok stresli bir dönemdeyiz
Topicin adınıda buradaki arkadaşlar ile beraber kararlaştırmıştık diger topicteyken sağolsunlar onlar yardımcı oldular.
Sen nasılsın nasıl gidiyor.

merhaba canım
evet malesef çalışıyorum :43: bazen yogun oluyor ama daha fazlası çok stresli bir dönemdeyiz
Topicin adınıda buradaki arkadaşlar ile beraber kararlaştırmıştık diger topicteyken sağolsunlar onlar yardımcı oldular.
Sen nasılsın nasıl gidiyor.

Cooook coook kolay gelsin canim benimmm allah sabir versin :-)
Bende iyiyim canim malum hafta basi temizlik var evde :-) inun disinda bol bol ilaclarla dinlenmeyle geciyor zaman icimde bir his sonra yorulacakmisim gibi geliyor :-) cok opuyorum seniii

günaydın canım... aminn canım ... motivasyonu yüksek haftalar olsun hepimize..

günaydın canım... aminn canım ... motivasyonu yüksek haftalar olsun hepimize..

Amin canım.Bende denize gidecektim bu hafta güya eşim çalıştıgı için kardeşimle gidecektik onunda 1-2 saatliğine diye işi çıktı ögleden sonra 16 ya kadar sürdü gidemedik dün bütün gün sıcakta evde kavrulduk yani .hem denize gitseydim neveercare arkadaşımızlada buluşacaktık.

Amin canım.Bende denize gidecektim bu hafta güya eşim çalıştıgı için kardeşimle gidecektik onunda 1-2 saatliğine diye işi çıktı ögleden sonra 16 ya kadar sürdü gidemedik dün bütün gün sıcakta evde kavrulduk yani .hem denize gitseydim neveercare arkadaşımızlada buluşacaktık.

güzel olacakmış senin adına ama nasip değilmiş canım... olsun haftaya acısını çıkartırsın .. yakın olsaydık iyi olurdu bizimle gelirdin :( haftaya sen kimseyi bulmazsan denize gidecek ortada bir yerlerde buluşalım canım :))

merhaba arkadaşlar ... sizlerin sesi soluğu çıkmıyor .. iyisiniz değil mi ?:)
medids önceden gelip sabahları ofisi havalandırıyordun :))

merhaba arkadaşlar ... sizlerin sesi soluğu çıkmıyor .. iyisiniz değil mi ?:)
medids önceden gelip sabahları ofisi havalandırıyordun :))

iyiyim canım teşekkürler, ara ara girip yazdıklarınızı okuyorum, ara ara derken hep açık topik bende ama çalıştığımdan ara ara bakıyorum. gerçi bugün işim yok henüz:) benim de yarın kontrolüm var doktorda, 2.aşılama için yaa iğneye başlayacağım ya da bir sonraki aya bırakacağız. bakalım ne olacak?

güzel olacakmış senin adına ama nasip değilmiş canım... olsun haftaya acısını çıkartırsın .. yakın olsaydık iyi olurdu bizimle gelirdin :( haftaya sen kimseyi bulmazsan denize gidecek ortada bir yerlerde buluşalım canım :))

hahaha denizlide buluşalım en orta orası galiba

iyiyim canım teşekkürler, ara ara girip yazdıklarınızı okuyorum, ara ara derken hep açık topik bende ama çalıştığımdan ara ara bakıyorum. gerçi bugün işim yok henüz:) benim de yarın kontrolüm var doktorda, 2.aşılama için yaa iğneye başlayacağım ya da bir sonraki aya bırakacağız. bakalım ne olacak?

hakkında neyse hayırlısı o olsun canım .. zaten ay dediğin ne ki ? hemen geçiyor.. geç olsun güç olmasın da önemli olan bu :) umarım yarın duyacakların umuduna umut katsın arkadaşım (tabii benim içinde geçerli yarın benim de kontrol var )... işinde de kolaylıklar seninle olsun...

Back
X